Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Panos1982

Well-Known Member
και έχει και άλλες ωραίες. Με όνομα και επίθετο λέει πως πήγαν να τον φιμώσουν. Όπως είχε πει και ο @aeratos28 τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιόνται....

Αυτο λες ??
Εδω δε πηγε περυσι να ανεβασει ανεξαρτητο περιστατικό του ενα μελος του φορουμ κι όταν αρχισε να λεει πράγματα που δεν αρεσουν στη κλινικη άρχισε η ιδια να εμπλεκεται στο "ανεξαρτητο" νημα το εκανε πλήρως εξαρτωμενο και μετα το παιδι φοβηθηκε αλλαξε σταση τελειως κ δε μίλαγε καθολου ??
Τον φιμωσαν μπροστα στα ματια ολου του φορουμ μεσω απειλών εννοειται απ τη πισω πορτα.....

Κι αυτη η κλινικη ειναι ακομα εδω μεσα κ ανεβασει περιστατικα....
Χωρις καν στοιχεια....
Ετσι απλα για διαφήμιση....

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ανίδεο μέλος και εσύ....λόγω ανωνυμίας τα λες.. περνα από την κλινική του να τα πείς αυτά...σε προκαλεί και εσένα ο ιατρός....
Εγώ λέω να δεχτούμε,και εγώ και εσύ και θα κανονίσουμε και με άλλους ,vlafo ,oreo..να πάμε εκδρομή ..αφού βέβαια βγει να απαντήσει το τι έγινε με aldo και jacksmith...+++ Το περιστατικό αυτό που είπες τώρα που δεν το θυμάμαι καν,ποιο παιδί ήταν που μπήκε σφήνα στην ανεξάρτητη παρουσίαση του ο Ντοκ..απαντήσεις σε αυτά παρακαλώ πρώτα γτ εδώ δεν είμαστε γκουγκλ,και ύστερα συμπουρμπουλοι για συνάντηση με Αναστασάκης hair clinic..
Αυτο λες ??
Εδω δε πηγε περυσι να ανεβασει ανεξαρτητο περιστατικό του ενα μελος του φορουμ κι όταν αρχισε να λεει πράγματα που δεν αρεσουν στη κλινικη άρχισε η ιδια να εμπλεκεται στο "ανεξαρτητο" νημα το εκανε πλήρως εξαρτομενο και μετα το παιδι φοβηθηκε αλλαξε σταση τελειως κ δε μίλαγε καθολου ??
Τον φιμωσαν μπροστα στα ματια ολου του φορουμ μεσω απειλών εννοειται απ τη πισω πορτα.....

Χωρις καν στοιχεια....

giannis1991

Well-Known Member
Μπορεί να γελάμε αλλά πραγματικά στεναχωρήθηκα με αυτά που διάβασα....Όχι ότι μου προκάλεσαν εντύπωση βεβαια...Όσοι ειδικά έχουν περασει μια αποτυχία δεν φαντάζεστε πως νιώθουν και σκέψου να έχεις αυτήν την αντιμετώπιση...Κρίμα...

Disco

Well-Known Member
Αυτο λες ??
Εδω δε πηγε περυσι να ανεβασει ανεξαρτητο περιστατικό του ενα μελος του φορουμ κι όταν αρχισε να λεει πράγματα που δεν αρεσουν στη κλινικη άρχισε η ιδια να εμπλεκεται στο "ανεξαρτητο" νημα το εκανε πλήρως εξαρτωμενο και μετα το παιδι φοβηθηκε αλλαξε σταση τελειως κ δε μίλαγε καθολου ??

Χωρις καν στοιχεια....

Το περιστατικό αυτό που είπες τώρα που δεν το θυμάμαι καν,ποιο παιδί ήταν που μπήκε σφήνα στην ανεξάρτητη παρουσίαση του ο Ντοκ..
Νομίζω ο @Panos1982 αναφέρεται στο μέλος @Roni. Που περιέγραφε τι έγινε μέσα στην κλινική που δεν τηρήθηκε ότι συμφωνήθηκε και δήλωνε απογοητευμένος και μετά μπήκε η κλινική μέσα στο νήμα του και αυτός έσβησε τα σχόλια που έκραζε την κλινική και έκανε στροφή 180 μοιρών μετά και τελικά σταμάτησε τη παρουσίαση.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ας έχει και 50. Το θέμα για μένα δεν είναι αυτό. Για μένα το θέμα είναι όλα αυτά που λέει... Έχω διαβάσει πολλά απλά βαριέμαι να απαντάω σε όλα. Θα πει: Δεν ξέρεις τι είναι να δουλεύεις χ ώρες τη μέρα (λές και ξέρει τι κάνω εγώ και εσύ). Έχω τις καλύτερες νοσηλεύτριες στην Έλλαδα γιατί είμαι ο καλύτερος εργόδοτης. Έχω τρια χειρουργεία (με ύφος δεν έχω χρόνο για να απαντάω σε σας). Το πανεπιστήμιο μου ήταν στα 100 καλύτερα. Ρε μεγάλε σόρρυ αλλά στα παλιά μας τα παπούτσια. Τι να το κάνω εγώ αν είσαι και ο Καίσαρας αν ξέρω πως αν έρθω σε σένα και πάει κάτι στραβά μετά παίζει να φτάσουμε στα δικαστήρια ή δεν θα είσαι δίπλα μου. Όλο αυτόχειροκροτέιται και όταν γίνει κάτι (που σε όλους τους γιατρούς γίνετε) μετά φταίνε τα πάντα εκτός από αυτόν. Να μην σχολιάσω άλλα φαιδρά του στυλ, αμα δεν έχετε το τηλ. μου δεν μπορείτε να έχετε θέμα μαζί μου... Λες και μιλάμε σε 15χρόνο. Πήρε μια φράση του Cristian Bale που μιλούσε για σχόλια εναντίον celebrities (σε φάση ποιος απάτησε ποιον) και την γύρισε στις μμ. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για το Μητσοτάκη ή για τον Epstein, πρέπει να έχω το τηλ τους!! Μιλάμε πέφτει το IQ μου κάθε φορά που τα βλέπω. Αυτά φταίνε για ότι γίνετε...

όσο για το αποτέλεσμα του εδώ. Τα είπαμε, καλό είναι. Αν δεν πάρει φινα ο ασθενής και χωρίς Fut ίσως ζορίσει. Το θέμα είναι τι γίνετε όταν κάτι δεν πάει καλά...
Θα σου τονισω πως τοσο στον @Aldo όσο και στον @jacksmith ήμουν εξαιρετικά επίμονος να κάνουμε touch up σε ότι τους απασχολούσε αισθητικά, ασχετα να εγω δεν συμφωνούσα με τις προσδοκιες/επιθυμιες τους. Βάζω τα ονοματα τους για να επιβεβαιωσουν , ή όχι. Το ότι θεωρησαν πως πρεπει να αναζητησουν λυση αλλού ειναι φυσικά δικαιωμα τους και ελπίζω να πάνε όλα καλα.

Οπότε ειναι απλα γελοιό να υπονοέις οτι δήθεν δεν ειμαι διπλα στους ασθενείς μου ή ότι ...φτανω στα δικαστηρια όταν υπάρχουν επιπλοκές ή αστοχίες. Αυτο ειναι ένα άλλο ένα λασπολογικό συμπέρασμα σου
Εσυ μπορει να εισαι φορουμιστας με το τεραστιο προσον της ανωνυμιας, εγω ειμαι 3ης γενιας ιατρός, και απο οικογενεια που ΔΕΝ έβγαλε λεφτα από την Ιατρική (προλαβαινω τα τρολ :)) Η στηριξη του ασθενούς ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ειναι αυτονοητη για εμενα, όπως και για καθε ιατρό.
Ασ βγουν τα παραπάνω μελη με ειλικρινεια να πουν ποσες φορες τους ειπα "Εδω ειμαι εγω, θα κανουμε ότι θέλεις"

Ο ένας που λες ότι εφτασα στα δικαστηρια, είχε βάλει 12 άσχετα άτομα να κανουν αρνητική κριτική για να μου κάνει ζημια και ήρθαν και τον "έδωσαν" επωνυμως. Η ιντερνετική ανωνυμια βλέπει ειναι επίπλαστη, μπορει να ...σου χωθεί ΠΟΛΥ βαθεια αν κάποιος το παρακανει, ρωτα και τον @CVIAL
Κοιταξτε λιγο το ΘΕΜΑ μας και αφηστε τις προσωπικές επιθέσεις, ειναι κριμα.
Ασε που ειναι και τερμα ανανδρο.
Ελα να μου τα πεις επώνυμα από το ιατρειο, τι λες?

Anastasakis Hair Clinic

Μπορεί να γελάμε αλλά πραγματικά στεναχωρήθηκα με αυτά που διάβασα....Όχι ότι μου προκάλεσαν εντύπωση βεβαια...Όσοι ειδικά έχουν περασει μια αποτυχία δεν φαντάζεστε πως νιώθουν και σκέψου να έχεις αυτήν την αντιμετώπιση...Κρίμα...
Αδίκως στεναχωρεθηκες.
Ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ αυτα που γραφει.
Μπορεις να διαβασεις την δικη ΜΟΥ απαντηση, που γραφω και επωνυμως και όχι κρυμμενος πίσω από μονιτορ.

gregkont13

Verified MM member
Αδίκως στεναχωρεθηκες.
Ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ αυτα που γραφει.
Μπορεις να διαβασεις την δικη ΜΟΥ απαντηση, που γραφω και επωνυμως και όχι κρυμμενος πίσω από μονιτορ.
Αρχικά μιλάει για τα σχόλια που παίρνει η κλινική σου από τα google reviews(διάβασε όλα τα ποστ). Είναι και αυτά ψέμματα; (Ούτε ξέρεις σε τι απαντάς και μιλάς και για ψέμματα).

Ναι, μιας που ΌΛΟΙ λέμε ψέμματα... Και εσύ δεν κρύβεσε πίσω από το μόνιτορ. Αυτός που πήγε στα δικαστήρια (ο ένας και μοναδικός) με τα 12 άτομα που έκανε ότι λες ότι έκανε. Έγινε κάποιο δικαστήριο και καταδικάστηκε και πήρες αποζημιώση για τη ζημιά που σου έκανε από το νόμο; Γιατί λες λες λες χωρίς αποδείξεις.

Όσο για το δίπλα στον ασθενή στο @jacksmith... Ειδικά εκεί που μας είπε πως του είπες πως θα αλλάξει η στάση σου απέναντι του αν παρουσιάσει στο φόρουμ (αυτός το είπε, όχι εγώ) ήσουν δίπλα του.

Επίσης, είναι δικαίωμα μου να πιστευώ πως για τα δικά μου standards δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου αν κάτι πάει στραβά. Τουλάχιστον, όχι αν εκφράσουν την απογοήτευση τους δημόσια. Αν για κάποιου τα standards είσαι δίπλα στους ασθενείς σου, άποψη του. Το από που έβγαλες λεφτά εσύ και η οικογένεια σου μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Δεν μπορείς να με κάνεις afford να έρθω στο ιατρείο σου. Σόρρυ, αλλά σαν Senior VP στην Αγγλία χρεώνω αρκετά. Σου έχει κάνει πρόταση ο Πάνος λίγο πιο πριν. Μπορείς να τη δεχτείς!

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Όσο για το δίπλα στον ασθενή στο @jacksmith... Ειδικά εκεί που μας είπε πως του είπες πως θα αλλάξει η στάση του απέναντι του αν παρουσιάσει στο φόρουμ (αυτός το είπε, όχι εγώ) ήσουν δίπλα του.

Ηταν η εποχη που δουλευε πολυ το less is more και πηγε σε nw6 να βαλει 2000 θυλακια ,
με στρατηγική να αφησει ο ασθενης 20 ποντους μαλλι τουλαχιστον κ να τα παταει ολα προς τα πισω με λακ.
Μετα ο jacksmith αρχισε να κανει κατι δικα του κουρεματα τα ειδε ο γιατρος αρχισε τα μπακαλογατος κ ηρθε η παρεξηγηση....
Ενταξει απλα δε τα βρηκαν στο κουρεμα δεν ηταν κατι σοβαρο....
Η επεμβαση πετυχε,
Το κούρεμα απετυχε.

Γενικα πάντως τωρα κατι less is more κλπ πανε αυτα τελείωσαν....
Τωρα ο γιατρος παιζει μπαλα επιθετικα σε 34 χρονους χωρις φινα με 3500 θυλακια fue only και δε συμμαζεύεται.....

Το ζητησαμε κι εγινε πραξη....
Γιατι αυτη ειναι η κλινικαρα της καρδιας μας, δε μας χαλαει χατηρι.
Αντε να δω κ strip τωρα πανω απο 5κ και θα τα εχω δει ολα πια...

Υ.Γ.
Επισης επειδη πολλοί κραζατε που οταν ο γιατρος ξυριζε δοτριες αφηνε το μαλλι ακουρευτο πανω απ τ αυτι,
Σαν αναποδη φαβοριτα κοκκοτα τους εκανε ,
Τωρα πλεον ξυριζει ολη τη δοτρια ,
Κ μπορει ο ασθενης να κυκλοφορει εξω χωρις να νοιωθει οτι παει σε καστινγκ για τον τεντυ μποι στο νομο 4000.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Αρχικά μιλάει για τα σχόλια που παίρνει η κλινική σου από τα google reviews(διάβασε όλα τα ποστ). Είναι και αυτά ψέμματα; (Ούτε ξέρεις σε τι απαντάς και μιλάς και για ψέμματα).

Ναι, μιας που ΌΛΟΙ λέμε ψέμματα... Και εσύ δεν κρύβεσε πίσω από το μόνιτορ. Αυτός που πήγε στα δικαστήρια (ο ένας και μοναδικός) με τα 12 άτομα που έκανε ότι λες ότι έκανε. Έγινε κάποιο δικαστήριο και καταδικάστηκε και πήρες αποζημιώση για τη ζημιά που σου έκανε από το νόμο; Γιατί λες λες λες χωρίς αποδείξεις.

Όσο για το δίπλα στον ασθενή στο @jacksmith... Ειδικά εκεί που μας είπε πως του είπες πως θα αλλάξει η στάση σου απέναντι του αν παρουσιάσει στο φόρουμ (αυτός το είπε, όχι εγώ) ήσουν δίπλα του.

Επίσης, είναι δικαίωμα μου να πιστευώ πως για τα δικά μου standards δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου αν κάτι πάει στραβά. Τουλάχιστον, όχι αν εκφράσουν την απογοήτευση τους δημόσια. Αν για κάποιου τα standards είσαι δίπλα στους ασθενείς σου, άποψη του. Το από που έβγαλες λεφτά εσύ και η οικογένεια σου μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Δεν μπορείς να με κάνεις afford να έρθω στο ιατρείο σου. Σόρρυ, αλλά σαν Senior VP στην Αγγλία χρεώνω αρκετά. Σου έχει κάνει πρόταση ο Πάνος λίγο πιο πριν. Μπορείς να τη δεχτείς!
Φιλε, εχεις πολυ θυμό μεσα σου.
Λυπαμαι που ταλαιπωρησε ετσι και θα σε παρακαλεσω να μην ξαναασχοληθεις με τα νηματα μου, ειναι πολυ τοξική η συμπεριφορα σου. (Φυσικα ξερω ότι αυτο θα σε εξοργισει ακόμα περισσοτερο αλλα στο ζηταω ευγενικά και ως χάρη)

Συγχαρητηρια για την επαγγελματική σου επιτυχια.
Ειμαι βεβαιος πως δεν συναντας τετοιες συμπεριφορες επειδη στην εταιρεια που εισαι SENIOR VP ειναι όλοι υποχρεωτικα επώνυμοι.
Αλλα ειμαι στη διαθεση σου για δημόσιο ZOOM call ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι Ι can afford the cost. Just name it
Θα χαρω να ειναι και από το corner office σου με τα λογοτυπα της εταιρειας και το ονομα σου μπροστα....
Δεν πιστευω να έχεις προβλημα, σωστα?

gregkont13

Verified MM member
Φιλε, εχεις πολυ θυμό μεσα σου.
Λυπαμαι που ταλαιπωρησε ετσι και θα σε παρακαλεσω να μην ξαναασχοληθεις με τα νηματα μου, ειναι πολυ τοξική η συμπεριφορα σου. (Φυσικα ξερω ότι αυτο θα σε εξοργισει ακόμα περισσοτερο αλλα στο ζηταω ευγενικά και ως χάρη)

Συγχαρητηρια για την επαγγελματική σου επιτυχια.
Ειμαι βεβαιος πως δεν συναντας τετοιες συμπεριφορες επειδη στην εταιρεια που εισαι SENIOR VP ειναι όλοι υποχρεωτικα επώνυμοι.
Αλλα ειμαι στη διαθεση σου για δημόσιο ZOOM call ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι Ι can afford the cost. Just name it
Θα χαρω να ειναι και από το corner office σου με τα λογοτυπα της εταιρειας και το ονομα σου μπροστα....
Δεν πιστευω να έχεις προβλημα, σωστα?
Πολλά λόγια, καμία απάντηση :) Μόλις ζητάμε αποδείξεις backflip :D

Εγώ καθόλου θυμό. Δόξα το θεό, όλα καλά. Νομίζω πως αν βρίσκω καλά ή όχι τα αποτέλεσματα στα νήματα σου έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να τα σχολιάσω. Αν θέλεις να τα σχολιάζουν μονάχα οι ένθερμοι υποστηρικτές σου (που μιλάνε σε άλλους ασθενείς σου για Αλβανούς που το παίζουν Ιταλοί στις τουρίστριες), νομίζω θα έπρεπε να σταματήσεις εσυ να ποστάρεις. Θα περιοριστώ στην άποψη μου αν μου αρέσουν και αν όχι για να σου κάνω τη χάρη(Φυσικά ώς άσχετος-μη ιατρός).

Άσε, μην μπλέξω την εταιρία μου καλύτερα. Ιατρός vs Multi-Billion company... Ας το αφήσουμε... Όσο για Zoom, θα σου δώσω πίσω λίγο από το χρόνο που θα χαλούσες για να μιλήσεις με έναν άσχετο, μη ιατρό. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για τους πελάτες της κλινικής που διαμαρτύρονται είτε εδώ είτε στο google (όσοι είναι αυτοί) πως δεν είχαν την ιδεατή αντιμετώπιση απο μεριάς σου.

faniskar

Member
Διακαώς δεν λες τιποτα ,
Βγαζει ματι οτι τους παρακαλανε να γράψουν καλη κριτικη κ μαλιστα εξ αρχης.
Εν το μεταξυ κανουν κριτικη την 1η μερα επεμβασης, αλλος 4η, αλλος μια βδομαδα, αλλος 9 μερες το πολυ.....
Μερικα παραδειγματα :

Προβολή συνημμένου 51440
Προβολή συνημμένου 51441Προβολή συνημμένου 51442Προβολή συνημμένου 51443Προβολή συνημμένου 51444Προβολή συνημμένου 51445

Κ μονο που κανουν κριτικη τις πρωτες μερες δειχνει ποσο χαμηλό ειναι το επιπεδο μορφωσης περι μμ εκει περα.

Ο γιατρος βεβαια με τους αδαείς τα παει καλα πουλαει φύκι για μεταξωτη κορδελα μη κοιτας εδω που ζηταμε μετρησεις με εμβαδα αριθμους λογους εργαλεια κλπ κ μπλεκει το πραγμα κ δεν τολμαει πλεον να ανεβαζει ουτε αριθμο θυλακιων στα περιστατικα του για να αποφυγει το κραξιμο με κατι less is more κ γελοιότητες.

Πιο κατω κανει το εξης θεικο ....
Του γραφει κριτικη μετα απο 18 μηνες πελατης του, κ λεει το αποτελεσμα ειναι μετριο κ δημιούργησε κ προβληματα
( βλεπε τις 2 κοκκινες τελιτσες στη φωτο εκει το αναφέρει,)
και απανταει ο γιατρος το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο....
Δε ακουει καν τον ασθενη κ τα θελω του...του λεει ειναι εξαιρετικο κι αν σ αρεσει....χαχαχα..
Τραγικος απλα...

Προβολή συνημμένου 51446
Προβολή συνημμένου 51449

Καλησπέρα φίλε μου.

Είμαι ο "Fanis K." που έγραψε το παραπάνω google review (αν χρειάζεται να επιβεβαιώσω την ταυτότητα μου, να με ενημερώσει ο διαχειριστής). Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως κανένας δεν με παρακάλεσε να κάνω google review. Μόνος μου πήραν την απόφαση να γράψω το review 4 μέρες μετά την ΜΜ.

Υ.Γ.: Είναι το 1ο μου ποστ στο φόρουμ παρόλο που είμαι μέλος από 02/2021.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου.

Είμαι ο "Fanis K." που έγραψε το παραπάνω google review (αν χρειάζεται να επιβεβαιώσω την ταυτότητα μου, να με ενημερώσει ο διαχειριστής). Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως κανένας δεν με παρακάλεσε να κάνω google review. Μόνος μου πήραν την απόφαση να γράψω το review 4 μέρες μετά την ΜΜ.

Υ.Γ.: Είναι το 1ο μου ποστ στο φόρουμ παρόλο που είμαι μέλος από 02/2021.
Γεια σου Φανη. Καλα κανεις και το διευκρινιζεις αφου αναφερθηκε :D
Ισως αν ειχες χρονο και διαθεση να μπορουσες να μας εβαζες και καποιες φωτο της ΜΕΤ σου, προφανως χωρις προσωπο.
Καλη συνεχεια!

witcher

Well-Known Member
Ηταν η εποχη που δουλευε πολυ το less is more και πηγε σε nw6 να βαλει 2000 θυλακια ,
με στρατηγική να αφησει ο ασθενης 20 ποντους μαλλι τουλαχιστον κ να τα παταει ολα προς τα πισω με λακ.
Μετα ο jacksmith αρχισε να κανει κατι δικα του κουρεματα τα ειδε ο γιατρος αρχισε τα μπακαλογατος κ ηρθε η παρεξηγηση....
Ενταξει απλα δε τα βρηκαν στο κουρεμα δεν ηταν κατι σοβαρο....
Η επεμβαση πετυχε,
Το κούρεμα απετυχε.
Να προσθέσω για το χτένισμα, ότι είχε αναφέρει ο @jacksmith ότι το μαλλί του δεν έστρωνε φυσικά προς τα πίσω, και κάθε φορά που προσπαθούσε να το χτενίσει έτσι, μόλις έβγαινε έξω χαλούσε το χτένισμα από τον αέρα και έρχονταν τα μαλλιά μπροστά. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Όποτε υπήρχε τεχνική δυσκολία στο να το εφαρμόσει σε φυσιολογικές συνθήκες εκτός σπιτιού. Περα από αυτό και με το χτένισμα προς τα πίσω δεν υπήρχε κάλυψη στο κεφάλι του.

faniskar

Member
Γεια σου Φανη. Καλα κανεις και το διευκρινιζεις αφου αναφερθηκε :D
Ισως αν ειχες χρονο και διαθεση να μπορουσες να μας εβαζες και καποιες φωτο της ΜΕΤ σου, προφανως χωρις προσωπο.
Καλη συνεχεια!

θα το σκεφτώ. πέφτει πολύ τρολλάρισμα εδώ μέσα και δεν έχω τις γνώσεις να απαντάω. Θα δούμε όταν φτάσω στο 12μηνο. Τραβάω καλές φώτο κάθε 15 μέρες κάτω από φως. Έχω υλικό δηλαδή. Θα δούμε. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάει καλά.

Kostas97

Well-Known Member
θα το σκεφτώ. πέφτει πολύ τρολλάρισμα εδώ μέσα και δεν έχω τις γνώσεις να απαντάω. Θα δούμε όταν φτάσω στο 12μηνο. Τραβάω καλές φώτο κάθε 15 μέρες κάτω από φως. Έχω υλικό δηλαδή. Θα δούμε. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάει καλά.
Φιλε τα ανεξαρτητα περιστατικα ειναι και τα πιο σημαντικα και τα ψαχνουμε. Το οτι εχεις και υλικο ειναι μεγαλο bonus. Για εμενα καντο, μονο να κερδισουμε εχουμε ολοι.
Αν επιτρεπεται ποτε εκανες τη μετ?

faniskar

Member
Φιλε τα ανεξαρτητα περιστατικα ειναι και τα πιο σημαντικα και τα ψαχνουμε. Το οτι εχεις και υλικο ειναι μεγαλο bonus. Για εμενα καντο, μονο να κερδισουμε εχουμε ολοι.
Αν επιτρεπεται ποτε εκανες τη μετ?

Τέλη Μαρτίου. Διήμερη.

Anastasakis Hair Clinic

Πολλά λόγια, καμία απάντηση :) Μόλις ζητάμε αποδείξεις backflip :D

Εγώ καθόλου θυμό. Δόξα το θεό, όλα καλά. Νομίζω πως αν βρίσκω καλά ή όχι τα αποτέλεσματα στα νήματα σου έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να τα σχολιάσω. Αν θέλεις να τα σχολιάζουν μονάχα οι ένθερμοι υποστηρικτές σου (που μιλάνε σε άλλους ασθενείς σου για Αλβανούς που το παίζουν Ιταλοί στις τουρίστριες), νομίζω θα έπρεπε να σταματήσεις εσυ να ποστάρεις. Θα περιοριστώ στην άποψη μου αν μου αρέσουν και αν όχι για να σου κάνω τη χάρη(Φυσικά ώς άσχετος-μη ιατρός).

Άσε, μην μπλέξω την εταιρία μου καλύτερα. Ιατρός vs Multi-Billion company... Ας το αφήσουμε... Όσο για Zoom, θα σου δώσω πίσω λίγο από το χρόνο που θα χαλούσες για να μιλήσεις με έναν άσχετο, μη ιατρό. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για τους πελάτες της κλινικής που διαμαρτύρονται είτε εδώ είτε στο google (όσοι είναι αυτοί) πως δεν είχαν την ιδεατή αντιμετώπιση απο μεριάς σου.

1. Δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα θες απαντηση. Εχω χαθει στον οχετο κάποιων σχολιων. Μπορεις να μου διευκρινισεις και θα κανω οτι μπορω.
2. ΑΛΛΟΣ ενας που μολις του ζηταω να εμφανιστει επωνυμως άλλαζει θέμα....
Ενταξει φιλε senior vp of Multi-Billion company, καντο από το σπίτι σου το zoom
Γιατι αν έχεις προβλημα ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ σημαινει ένα πραγμα και μονο: πως η συμπεριφορα σου ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν θα ήταν αρεστη στην Multi-Billion company σου αν την έκανες ΕΠΩΝΥΜΑ και ανησυχεις για τις συνέπειες
Και αυτο λέει παρα πολλα, ΚΑΙ για την όποια συμπεριφορα ΚΑΙ για τον χαρακτηρα
Διόρθωσε με αν κανω λάθος να σου πω και συγνωμη , ομως!

aeratos28

Just aeratos
Καλά αποτελεσματα να έχεις φίλε..και όσον αφορά το τρολαρισμα ,δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι για αυτό..σε συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται ,όχι σε νορμάλ παιδιά όπως φαίνεσαι εσύ..αν θέλεις να κάνεις παρουσίαση ,να την κανεις
Τέλη Μαρτίου. Διήμερη.

aeratos28

Just aeratos
Δόκτωρ,προφανώς σε πετύχαμε στο διάλειμμα μεταξύ της πρώτης,από τη δεύτερη επέμβαση για σήμερα..και μπόρεσες να μπεις να γράψεις το σχόλιο σου..τι μανία είναι αυτή να θες να έρθουμε στην κλινική σου η να εμφανιστούμε επωνυμος ? Και γτ προσβάλεις έτσι ένα senior vp of Multi-Billion company εσύ,ένας πρόεδρος ελαματ ,μέλος ishrs ,gti,hf turbo compressor και θα πρέπει μετά ένας λαχανεμπορας να σου απαντήσει με αυτό τον τρόπο?
Υ.γ
Το ζήτησα και τις προάλλες αλλά λόγω χειρουργείων, παίζει να μην το είδες ..ανέβασε μας τα 60 χειρουργεία του μήνα Ιουνίου ,να δούμε τι έφτιαξες ,έτσι για να μας το βουλώσεις το στόμα ,γτ εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια,μεταξύ μας ,δεν πιστεύω λέξη από αυτά..ανέβασε τα 3/ημέρα περιστατικά του Ιουνίου,η ακόμα καλύτερα από αρχές του 22 που μέχρι τέλος Ιουνίου είναι περίπου 350..ανέβασε τα και σκουπιδιασε μας.:)
1. Δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα θες απαντηση. Εχω χαθει στον οχετο κάποιων σχολιων. Μπορεις να μου διευκρινισεις και θα κανω οτι μπορω.
2. ΑΛΛΟΣ ενας που μολις του ζηταω να εμφανιστει επωνυμως άλλαζει θέμα....
Ενταξει φιλε senior vp of Multi-Billion company, καντο από το σπίτι σου το zoom
Γιατι αν έχεις προβλημα ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ σημαινει ένα πραγμα και μονο: πως η συμπεριφορα σου ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν θα ήταν αρεστη στην Multi-Billion company σου αν την έκανες ΕΠΩΝΥΜΑ και ανησυχεις για τις συνέπειες
Και αυτο λέει παρα πολλα, ΚΑΙ για την όποια συμπεριφορα ΚΑΙ για τον χαρακτηρα
Διόρθωσε με αν κανω λάθος να σου πω και συγνωμη , ομως!

Μπλουζα