Turbobox
New Member
gianniskritikos2 είπε:και το μαλλι σου θα φτανει μεχρι τι μεσι !
Αυτή τη μέσι;
gianniskritikos2 είπε:και το μαλλι σου θα φτανει μεχρι τι μεσι !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:αν ειναι βρεγμενα τα μαλλια γινεται εκολα λογικα..
thimios72 είπε:μισο χιλιοστο ειναι, ουτε που θα φαινονται καλα καλα, μη σε ξεγελανε οι φωτοςweznem είπε:μολις παρελαβα το ρολλερ.. θα ανεβασψ και φωτο μετα μου φαινεται πολυ μικρες οι βελονες...δεν ξερω λες να μην ειναι 0,5 mm.. πατως ηρθε πολυ γρηγορα..
λοιπον αυτο εδω δεν ειναι 5 χιλιοστα ειναι 2 χιλιοστα το ματι μου δεν πεφτει εξω σε αυτα και οντως και το μέτρο με επιβεβαίωσε,ανοιξα θεμα επιλυσης στο ebay να δω τι θα γινει,διοτι δεν εχω εμπειρια απο επιστροφες κτλ... για κοιταχτε και εσεις.. και πειτε μου την γνωμη σας εκλεισα το θεμα στο ebay δικου μλαθος σωστο ειναι.. ειναι 0,5 χιλιοσρα και οχι 5 χιλιοστα.. αυτες οι φωτο θεωρω θα σας βοηθησουν να εχετε μια ξεκαθαρη εικονα των βελονων,καθως ειναι ευδιακριτες με καλη αναλυση..μην επιλεξετε τιποτα λιγοτερο απο 0,5 εγω θα προτεινα 0.75μμ για αρχη και αργοτερα 1 και κατι.. μμ
Komis είπε:
Weznem,νομιζω οτι εχω και εγω ενα θεμα.Ειχα παραγγειλει αυτο με τα 0.75μμ
αλλα αυτο που παρελαβα δεν μου κανει για τοσο.
Το ρολλερ ειναι το ιδιο με το δικο σου.Αν εχεις ακομα το κουτι μπορεις να δεις εκει που γραφει τα μεγεθοι,σε ποιο σημειο εχει την κουκιδα που δειχνει τα mm?
Εστειλα μνμ στον αγοραστη και του ειπα τι παιζει αλλα βαριεμαι να κανω επιστροφη,αν και αυτος μου προτεινε να αγορασω αυτο με τα 0,75 στην μιση τιμη και να κρατησω και αυτο που εχω.
ενα μηνα δερμαπεν 0.75μμ μειωμενη τριχοπτωση συγκρητικα με προηγουμενα χρονια και μαυρο χνουδι κοντα στη χαιρλινε που μεχρι στιγμης δεν μεγαλωνει. Χρησιμοποιω μονο μινοξpanoslydios είπε:παιδια θα κανετε καμια ενημερωση?
Ολοι χανονται μετα απο λιγο...
Καλο αυτο γιατι σημαινει αποτελεσματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καπα ποσα mm χρησιμοποιεις για τις ρυτιδες?kapa είπε:μειωμενη τριχοπτωση και εγω.
αναμενω και αποτελεσματα και απο ρυτιδες στο μετωπο.
thimios72 είπε:καπα ποσα mm χρησιμοποιεις για τις ρυτιδες?kapa είπε:μειωμενη τριχοπτωση και εγω.
αναμενω και αποτελεσματα και απο ρυτιδες στο μετωπο.
pat13 είπε:καποιος που δεν εχει τρομερο θεμα(μετριο μεν υπαρκτο δε) αλλα δεν εχει χρησιμοποιησει κατι στο κεφαλι του θα προτεινατε να ξεκινησει απο την αρχη και μινοξιδιλη και δερμα ρολλερ ή να το αφησω για αργοτερα,οταν η μινοξ θα χασει καπως σε δυναμη?
gianniskritikos2 είπε:το ρολλερ τελικα παιζει να βοηθαει απο μονο του σε θεμα επανεκφυσης η χριαζεται και τοπικο? μιλαω για μια περιπτωση σαν την δικη μου δεν εχω χασει πολλα μαλλια απλα εχω μια μικρη αραιωση σε ολο το πανω μερος και λιγο παραπανω μπροστα στο κεντρο
παει,το χασαμε..weznem είπε:δεν γινεται να ειμαστε ολοι τρελοι
pat13 είπε:καποιος που δεν εχει τρομερο θεμα(μετριο μεν υπαρκτο δε) αλλα δεν εχει χρησιμοποιησει κατι στο κεφαλι του θα προτεινατε να ξεκινησει απο την αρχη και μινοξιδιλη και δερμα ρολλερ ή να το αφησω για αργοτερα,οταν η μινοξ θα χασει καπως σε δυναμη?
pat13 είπε:λες εε?απλα εμενα το προβλημα μου ειναι η διαχυτη αραιωση(hairline κροταφοι ανεπαφοι) και ειδικα τωρα που ειμαι πολυ κοντοκουρεμενος αν χωσω το κεφαλι κατω απο το φως βλεπω αρκετο κρανιο οποτε σκεφτομαι μηπως χρειαζομαι και την επανεκφυση που δινει η μινοξ..