Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι απο μονο του κανει πολλα πραγματα,περα παο την μειωση τριχοπτωσης..
δηλαδη δεν νομιζω οτι αν εισαι νοργουντ 1,5 η 2 με μονο ρολερ θα επανελθεις πληρως προ α/α.. οποτε θεωρω (δυστυχως) αναγκαιο κακο τις θεραπειες απο ουσίες..
καλα θυμασαι αλλα επειδη εβαζα κορτιζονη και μινο,και πλεον αιρολ μινο η μινο και ρολερ δεν μπορω να αποδοσω την επανεκφυση μου ως τωρα στο ρολερ..αν βγαλω και αλλες τριχες θα το αποδοσω στο ρολερ μινο..εγω προσωπικα(μπορει να κανω λαθος) θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..Bouklas είπε:weznem είπε:εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι απο μονο του κανει πολλα πραγματα,περα παο την μειωση τριχοπτωσης..
δηλαδη δεν νομιζω οτι αν εισαι νοργουντ 1,5 η 2 με μονο ρολερ θα επανελθεις πληρως προ α/α.. οποτε θεωρω (δυστυχως) αναγκαιο κακο τις θεραπειες απο ουσίες..
weznem αν και λίγο καιρό το χρησιμοποιείς δεν είχες πει ότι βλέπεις να έχεις κάποια επανεκφυση? Εγώ έμεινα με τον κάπα όταν είπε βλέπω τρίχες που εχω να δω πολλά χρονια!
Mέχρι στιγμής έχω κάνει 2 φορες στο μαλλί δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, αλλα στο πρόσωπο μου έχει κάνει το δέρμα πιο λείο μέσα σε 10 μέρες περίπου.
weznem είπε:θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..
Στην απορρόφηση πιστεύω σίγουρα βοηθάει κατά 1000%!!!! Σε πολλά forums γράφανε πως μια κρέμα προσώπου πχ η πιο ακριβή του κόσμου δίνει ένα X αποτέλεσμα με το δέρμα roller κάνει την κρέμα κατά 2000% πιο αποδοτική και 200% έχω δει να γραφουν αλλα τέλος πάντων η ουσία είναι μια ότι αυτό το πράγμα στην απορρόφηση κάνει τρελή δουλειά, το ίδιο και με την μινοξιδίλη φαντάζομαι.weznem είπε:καλα θυμασαι αλλα επειδη εβαζα κορτιζονη και μινο,και πλεον αιρολ μινο η μινο και ρολερ δεν μπορω να αποδοσω την επανεκφυση μου ως τωρα στο ρολερ..αν βγαλω και αλλες τριχες θα το αποδοσω στο ρολερ μινο..εγω προσωπικα(μπορει να κανω λαθος) θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..
weznem είπε:αυτο ειναι βεβαιο τα παντα χανουν με το καιρο φιλε,ακομα και η φινα απλα ο κοσμος το ξεχναει αλλη μειωση τριχοπτωσης θα χες αν επαιρνες φινα 1,5 χρονο και αλλη τριχοπτωση στα 7 χρονια..σαφως πιο μεγαλη..
Bouklas είπε:weznem είπε:αυτο ειναι βεβαιο τα παντα χανουν με το καιρο φιλε,ακομα και η φινα απλα ο κοσμος το ξεχναει αλλη μειωση τριχοπτωσης θα χες αν επαιρνες φινα 1,5 χρονο και αλλη τριχοπτωση στα 7 χρονια..σαφως πιο μεγαλη..
Σίγουρα φιλε και γί'αυτό και μένα πάντα το μυαλό μου είναι στο μετά και τι θα κάνω και μέχρι ποτε? Γιατί αν είναι να κάνω μεταμόσχευση και δεν βγει τίποτα καλο τότε χάνω χρόνο τόσο καιρό, με αυτή την έννοια. Να δω πως θα τα βολέψω με το οικονομικό θέμα μονο. :/
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Komis είπε:Πιστευω μπορει να χρησιμοποιηθει με οτι εσυ νομιζεις οτι ειναι ποιο ωφελιμο.
Εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια και μετα το σταματησα.Εγινε λαθος στην παραγγελεια μου
και αντι για 0.75 μου στειλανε 0.25.Με 0.25 δεν κανεις τιποτα και ετσι το αφησα στην ακρη.
Μετα τη χρηση του αισθανεσαι μικρα τσιμπηματακια-τσουξιμο αλλα υποφερτα.
Εχει αναφερθει οτι το derma roller λειτουργει και σαν dht blocker.
Στην πραγματικοτητα αυτο που κανει ομως ειναι το εξης:
Αντι να μπλοκαρει την παραγωγη της dht απλα δεν της επιτρεπει να μενει στο θυλακα της τριχας.
Με τα τσιμπηματα που κανεις προκαλλεις αγγειοδιαστολλη με αποτελεσμα να μεταφερεται περισσοτερο αιμα
στις καραφλες περιοχες και αυτοματα να μετακινειτε και η dht μαζι με το αιμα.
Σταματαει δλδ την στασιμοτητα της dht.
coleman_ts είπε:Komis είπε:Πιστευω μπορει να χρησιμοποιηθει με οτι εσυ νομιζεις οτι ειναι ποιο ωφελιμο.
Εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια και μετα το σταματησα.Εγινε λαθος στην παραγγελεια μου
και αντι για 0.75 μου στειλανε 0.25.Με 0.25 δεν κανεις τιποτα και ετσι το αφησα στην ακρη.
Μετα τη χρηση του αισθανεσαι μικρα τσιμπηματακια-τσουξιμο αλλα υποφερτα.
Εχει αναφερθει οτι το derma roller λειτουργει και σαν dht blocker.
Στην πραγματικοτητα αυτο που κανει ομως ειναι το εξης:
Αντι να μπλοκαρει την παραγωγη της dht απλα δεν της επιτρεπει να μενει στο θυλακα της τριχας.
Με τα τσιμπηματα που κανεις προκαλλεις αγγειοδιαστολλη με αποτελεσμα να μεταφερεται περισσοτερο αιμα
στις καραφλες περιοχες και αυτοματα να μετακινειτε και η dht μαζι με το αιμα.
Σταματαει δλδ την στασιμοτητα της dht.
πολυ καλη φαση δλδ το roller..!! μακαρι να μας βοηθησει ολους αυτο.. δλδ φιλε komi αν μετα το ρολλερ βαζεις κ ενα τοπικο μπλοκερ δεν θα ειναι ακομη καλυτερα? τι λες?
jhmmys είπε:ακουγεται πολυ ενδιαφερον παντως!χρησιμοποιειται μονο στις καραφλες περιοχες; με την αραίωση; δεν παιρνει τις τριχες το ρολλερ ετσι;; χρησιμοποιειται αφοβα; αν το ξεκινησω με 0.25 δεν θα δω καμια διαφορα; το λεω για να κανω σταδιακη την αυξηση αργοτερα.. επισης ειδα πολλα λινκ που ανεβηκαν για το απο που να αγορασουμε, τελικα απο που ειναι καταλληλοτερα;; e-bay?αν ναι ποιο ρολλερ;