Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:προς το παρόν απ ότι λέει χρησιμοποιεί το 0,5 μια φορά την εβδομάδα, αλλά αναφέρει ότι βλέπει αρκετό τραυματισμό και αίμα...κάτι που εγώ με το 0.75 δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα...
εχω μια απορια γιατι στους γυμνους κροταφους ιδρωνω ευκολα? νομιζω οτι και οταν ειχα μαλλια παλι ιδρωνα ευκολα σε εκεινα τα σημεια.. εχουμε περισσοτερους αδένες έκκρισις ιδρωτα εκει?
weznem είπε:update:
εχω παρατηρηση εδω και κανα 2 βδομαδες αυξηση της τριχοπτωσης στα προ ρολερ επιπεδα η τελος παντων χανω περισσοτερες τριχες.. οταν εκανα ρολερ πριν 4 μερες μονο για τις πρωτες 2 μερες ειχα την μειωμενη τριχοπτωση οπως συνηθως... επανεκφυση υπαρχει αλλα σε μικρα επιπεδα..εκεινα που μου εχει δσει παντως υπαρχουν ακομα..
μπορει να ευθυνεται και ο ιδρωτας η και η ζεστη ακομα,μπορει και οχι ομως..
εχω μια απορια γιατι στους γυμνους κροταφους ιδρωνω ευκολα? νομιζω οτι και οταν ειχα μαλλια παλι ιδρωνα ευκολα σε εκεινα τα σημεια.. εχουμε περισσοτερους αδένες έκκρισις ιδρωτα εκει?
gianniskritikos2 είπε:kapa σταματησες το ρολλερ? γιατι λες στην υπογραφη σου τσατσαρα..? ελεγες θα βαλεις φοτο σε κανα μηνα να δουμε διαφορες πριν ρολλερ και μετα ρολλερ και ξεκινισες ελεγες και 15ρα μινοξ... τι παιζει? το χασα καπως σορρυ που επεμβαινω τοσο αλλα εισαι απο τους πρωτους στο ρολλερ και στους νεους στο βουρτσισμα οποτε εγω περιμενω αποτελεσματα απο εσενα για να ξερω τι να κανω σε κανα 3 μηνο .... τι βαζεις τωρα? και αν δεν βαζεις ρολλερ γιατι το κοψες? ακομα στον πειραματισμο δεν εισαι? το ρολλερ θελει χρονο να δουλεψει προκαλει τον ιδιο τον οργανισμο ετσι ειχαμε πει..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
George3V είπε:Αν το βράδυ κάνει κάποιος ρόλερ 0.5 ,μπορεί στα καπάκια να χρησιμοποιήσει μινοξ ή είναι too much?