Σωστή χρήση derma roller

TylerD

New Member
λύδιε ποια είναι τα αποτελέσματα που έχεις στην τριχόπτωση από τους φυσικούς χυμούς, τις βόλτες στην εξοχή και γενικότερα τις φυσικές θεραπείες που κάνεις; να καταλάβει ο κόσμος για ποια αποτελεσματα μιλας... και πόσο αξιόπιστες και σοβαρές είναι οι απόψεις σου. Του weznem τα αποτελέσματα τα ξερουμε αλλα ας ειναι καλα τα αχρηστα δηλητηρια που του ταιζουν οι φαρμακοβιομηχανιες για να πηγαινουν ταξιδακια εις βαρος της υγειας του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
TylerD είπε:
Κολλάνε στο ότι ορισμένοι σαν εσένα πάσχουν από το σύνδρομο του ατάλαντου ψώνιου, νομίζουν ότι η προσωπική τους... γνώμη έχει μεγάλη αξία και ταυτόχρονα απαξιώνουν όσους έχουν ξεχωρίσει με την δουλειά τους χρονια πριν από τον κάθε τυχάρπαστο. Όπως φαίνεται μάλιστα από την υπογραφή σου χρησιμοποιείς πολλά από αυτά τα... άχρηστα δηλητήρια που βγάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες για να πηγαίνουν ταξιδάκια εις βάρος της υγείας σου αλλά ταυτόχρονα χωρίς να ορρωδείς προ ουδενός δεν ντρέπεσαι και βγαίνεις και μιλάς εναντίον της κάθε μερκ παριστάνοντας τον επαναστάτη.

Συγκεκριμένα για να απαντήσω σε εσένα και στον λύδιο άνοιξα τον λογαριασμό μιας και απότι βλέπω καιρό ως επισκέπτης την έχετε δει κάτι σαν επιστήμονες εδώ μέσα, δεν σκοπεύω έτσι κι αλλιώς να έχω ενεργή συμμετοχή. Κάποιος όμως πρέπει να σας βάλει στη θέση σας.
και οι ανθρωπποι που ασχολουνται με τα αταλαντα ψωνια και δημιουργησαν λογοριασμο για να θεωρηθουν ως μια ανωτερη δυναμη πως λεγονται εχεις ιδεα? εχεις προβλημα φιλε, μου αρεσει που εχεις βγαλει συμπερασματα για τους αλλους ενω για τον εαυτο σου εθελοτυφλεις παντελως φιλτατε...εισαι αλλη μαι μασκοτ του φορουμ για οσο σε αφησουν να εισαι... εγω δεν εχω προβλημα κανενα...
αν αυτα που λεω ειναι αβάσιμα και κατακριτέα υπαρχουν διαχειριστες να με βαλουν στη θεση τους, μην φοβασαι..
τελος να σου πω επειδη εισαι αφελης, οτι δεν ειπα ποτε οτι τα φαρμακα κτλ δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε..απλα δεν πρεπει να οδηγουμαστε και σαν τυφλοι στον Αδη.. η γνωηση ειναι δυναμη.. επισης αλλο το να βαζεις ενα τοπικο υποτασικό φαρμακο.. και αλλον ενα ορμονικο φαρμακο θεωρω οτι την στοιχειώδη γνωση για να αντιληφθεις την ηλιθιοτητα που ειπες την εχεις.. οποτε καλο ειναι να προηγείται η σκεψη πριν την τέλεση της γραφής στο πληκτρολογιο....
για οποιον λογο και αν μπηκες φτιαξε ενα νημα και γραψε οτι σου ρθει, το να χαλαμε τα νηματα με ασχετα θεματα για τα οποια δημιουργηθηκαν ειναι απλα ενα λαθος,δεν προκειται να το συνεχισω ελπιζω να επιμεληθούν οι διαχειριστές επι του θέματος.

TylerD

New Member
ναι... θα σε κάνει ντα ο διαχειριστής επειδή εσύ κάθεσαι και λες ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι άχρηστες και το μόνο που τις νοιάζει είναι να τα παίρνουν... αλλά παράλληλα ο κώλος σου κάνει κρα να δοκιμάσει οποιοδήποτε "δηλητήριο" μπορεί να σώσει τα μαλλιά σου. Το θέμα κουτέ και αγράμματε δεν είναι το πόσο ασφαλής είναι η φιναστερίδη... αλλά το ότι από τη μία κατηγορείς τις φαρμακοβιομηχανίες για αισχροκέρδια και από την άλλη αγοράζεις με δική σου θέληση ένα σωρό φάρμακα χωρίς καν να τα έχεις ουσιαστική ανάγκη εφόσον η τριχόπτωση είναι καθαρά αισθητικό θέμα και στηρίζεις το σύστημα που κατηγορείς. Τρομερή συνέπεια λόγου... κάτι σαν τα κομμουνιστικά κηρύγματα της Κανέλλη από την Εκάλη. Τέτοιο επίπεδο γελοιότητας. Τέτοια τσάμπα μαγκιά. Δε θα ασχοληθώ παραπάνω προς το παρόν... αλλά αν σε ξανακούσω να λες τέτοιες αρλούμπες, οπως τοτε που παρακινουσες χωρις ιχνος ευθυνης μαζι με καποιους αλλους τον κοσμο να τριβει υγρο ζιρτεκ στο κεφαλι του και μετα βγαινεις ο ιδιος και τα χωνεις στις φαρμακοβιομηχανιες, θα τα ακουσεις ξανα και πιο χοντρα αυτη τη φορα... αντε γεια επαναστατη της δεκαρας...

AKHS

Member
Νομίζω οτί πρέπει να διαγραφούν αρκετά και να ηρεμίσουμε λίγο δεν βοηθάει πουθενά αυτο

weznem

Well-Known Member
TylerD είπε:
ναι... θα σε κάνει ντα ο διαχειριστής επειδή εσύ κάθεσαι και λες ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι άχρηστες και το μόνο που τις νοιάζει είναι να τα παίρνουν... αλλά παράλληλα ο κώλος σου κάνει κρα να δοκιμάσει οποιοδήποτε "δηλητήριο" μπορεί να σώσει τα μαλλιά σου. Το θέμα κουτέ και αγράμματε δεν είναι το πόσο ασφαλής είναι η φιναστερίδη... αλλά το ότι από τη μία κατηγορείς τις φαρμακοβιομηχανίες για αισχροκέρδια και από την άλλη αγοράζεις με δική σου θέληση ένα σωρό φάρμακα χωρίς καν να τα έχεις ουσιαστική ανάγκη εφόσον η τριχόπτωση είναι καθαρά αισθητικό θέμα και στηρίζεις το σύστημα που κατηγορείς. Τρομερή συνέπεια λόγου... κάτι σαν τα κομμουνιστικά κηρύγματα της Κανέλλη από την Εκάλη. Τέτοιο επίπεδο γελοιότητας. Τέτοια τσάμπα μαγκιά. Δε θα ασχοληθώ παραπάνω προς το παρόν... αλλά αν σε ξανακούσω να λες τέτοιες αρλούμπες, οπως τοτε που παρακινουσες χωρις ιχνος ευθυνης μαζι με καποιους αλλους τον κοσμο να τριβει υγρο ζιρτεκ στο κεφαλι του και μετα βγαινεις ο ιδιος και τα χωνεις στις φαρμακοβιομηχανιες, θα τα ακουσεις ξανα και πιο χοντρα αυτη τη φορα... αντε γεια επαναστατη της δεκαρας...

:bon:

επεστρεψες να χαρισεις παλι γελιο.. καλως ηρθες ...
ευχαριστω για τις απαντησεις σε οτι έθιξα παντως .. .......ναι δεν βλεπεις κανει κρα οπως ειπες..χρησιμοποιω πολλα φαρμακα... για σου ρε νουμερο.. μου αρεσεις εσυ που παρακινεις τον καθενα να πιστευει τον καθε ενα γιατρο και τις φαρμακοβιομηχανιες τυφλα..
τωρα τραβα για υπνο που εκανες κατι σπουδαιο μπορεις να συνεχισεις αυριο να τρεφεις τον ηλιθιο εγωκεντρισμο σου.. για οσο σε αφηνουν για αλλη μια φορα <καινουργιο μελος>
στην ελλαδα των προβληματων τολμω να πω πως ενα καραγκιοζης χρειαζεται,καλως μας ξανα ηρθες!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
πλέον ειμαι σιγουρος.
το 0,5 δυο φορες την εβδομαδα κερδιζει το 0,75 μια φορα την εβδομαδα
και το 0,25 μερα παρα μερα θα κερδισει το 0,5.
αν παρετε το νημα απο την αρχη μεχρι εδω τα αποτελεσματα εχουν αναφερθει.
ειτε σκετο ειτε με μινοξιδιλη.
τελικα το μυστικο δεν ειναι να ανοιξουμε τρυπες μεχρι το κοκκαλο

dk1984

Member
kapa είπε:
πλέον ειμαι σιγουρος.

δηλαδη καταλειγουμε στην αιματωση που επιτυγχανεται και με το βουρτσισμα οποτε το ρολλερ περιτο?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, μήπως όπως λέει και ο dk1984 δείχνει θετικό λόγω του ότι ερεθίζει-αιματώνει απλά την περιοχή? Για παράδειγμα με το ρολλερ του 1.5mm κοιτάμε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο πολύ πιο σύνθετης διαδικασίας.
Επίσης ίσως και το 0.75 2 με 3 φορές την εβδομάδα να είχε παρόμοια αποτελέσματα απλά και μόνο λόγω της συχνότερης χρήσης.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
kapa είπε:
πλέον ειμαι σιγουρος.

δηλαδη καταλειγουμε στην αιματωση που επιτυγχανεται και με το βουρτσισμα οποτε το ρολλερ περιτο?

και το βουρτσισμα που χρησιμοποιω εδω και λιγες μερες κερδιζει το 0,25 μερα παρα μερα

GOMI είπε:
kapa, μήπως όπως λέει και ο dk1984 δείχνει θετικό λόγω του ότι ερεθίζει-αιματώνει απλά την περιοχή? Για παράδειγμα με το ρολλερ του 1.5mm κοιτάμε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο πολύ πιο σύνθετης διαδικασίας.
Επίσης ίσως και το 0.75 2 με 3 φορές την εβδομάδα να είχε παρόμοια αποτελέσματα απλά και μόνο λόγω της συχνότερης χρήσης.

μηπως τελικα και το roller αιματωνει απλα?
οτι δουλευει δουλευει,δεν εχω ξανα περασει καλοκαιρι με τοσο λιγη τριχοπτωση μετα τον στρατό

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι..νομίζω ότι βελόνες μέχρι 0.75 τουλάχιστον δεν προκαλούν σημαντικότερα πράγματα απ ότι το βούρτσισμα το οποίο τουλάχιστον μαζεύει και το σμήγμα και την βρωμιά ταυτόχρονα.
Εγώ θα περιμένω να δοκιμάσω το 1.5mm και αν δεν δω κάτι θετικό, θα κρατήσω το 0.75 που έχω μόνο για όταν βρω κάποιο καλό τοπικό και θα θέλω να το βοηθήσει...

dimos18

Member
http://www.ijtrichology.com/article.asp?issn=0974-7753;year=2013;volume=5;issue=1;spage=6;epage=11;aulast=Dhurat πάρτε να μελετήσετε.Δεν ξέρω αν έχει ξαναανεβεί. (υπόψιν ,μιλάει για μεγάλα mm και για μικροτραυματισμό θύλακα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ναι αλλα μιλαει για συνδιασμο μινοξ με 1.5mm αρα δεν βλεπουμε ξεκαθαρα τι κανει μονος του ο μικροτραυματισμος.

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
ναι αλλα μιλαει για συνδιασμο μινοξ με 1.5mm αρα δεν βλεπουμε ξεκαθαρα τι κανει μονος του ο μικροτραυματισμος.

αν θες να δεις καινουργια μαλλακια, μαλλον χρειαζεται και μια ουσια διεγερσης της τριχοφυϊας...

weznem

Well-Known Member
Prosim είπε:
Μπορώ με το 0.75mm να ρολλάρω πρόσωπο; (μάγουλα, κάτω από μάτια, κούτελο κτλ.)

οχι μην κανεις κανα αστειο.θελει συγκεκριμενα μιλιμετρ.. στα σιτε αναγραφουν τι παει σε καθε περιοχη.. ενδεικτικα ματια κτλ που λες 0,2 μαγουλα μπορεις και 0,5 κουτελο δεν θυμαμαι..

Prosim

Member
οχι μην κανεις κανα αστειο.θελει συγκεκριμενα μιλιμετρ.. στα σιτε αναγραφουν τι παει σε καθε περιοχη.. ενδεικτικα ματια κτλ που λες 0,2 μαγουλα μπορεις και 0,5 κουτελο δεν θυμαμαι..

Καλημέρα, αν είσαι σίγουρος, πάσο. Το λέω γιατί στο κουτάκι έγραφε ότι χρησιμοποιείται για μάτια, ρυτίδες προσώπου κτλ. Χτες έκανα την πρώτη εφαρμογή κεφάλι/κρανίο. Τσιμπάει λίγο, αλλά οκ. Έκανα και στα μάγουλα ωστόσο, δεν ήξερα...

orestis

Member
Το 0,75 απ οσο εχω δει το προτεινουν και για το προσωπο. Ολα κανουν και για το προσωπο ακομα και τα πολυ μεγαλα , αλλα για περιπτωσεις που υπαρχει καποια ζημια. Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στο προσωπο, τοτε τα μικροτερα mm ειναι πιο καταλληλα.
Βεβαια καλο θα ηταν να αρχιζες με 0,5 και μετα να πας σε 0,75 , να συνηθισεις τον πονο γιατι οσο πιο μεγαλο τοσο μεγαλυτερος και ο πονος.
192photos6.jpg

Prosim

Member
Βρήκα αυτό. Αν είναι αληθές, το 0.75mm δεν κάνει γι' αυτό που θέλουμε...

Φίλε Orestis, ταυτόχρονα τα ποστάραμε... Έχω μαύρους κύκλους γι αυτό το σκέφτηκα (από φυσικού - δεν έχω χρησιμοποιήσει regain ποτέ).

Συνημμένα

• derma-roller-needle-sizes.jpg
    derma-roller-needle-sizes.jpg
    64 KB · Προβολές: 201

kapa

Μέλος του προσωπικού
χρησιμοποιει κανεις 0,25 καθημερινα η μερα παρα μερα?
πως τα παει στην τριχοπτωση?

Μπλουζα