Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
kapa είπε:
dk1984 είπε:
kapa είπε:
χρησιμοποιει κανεις 0,25 καθημερινα η μερα παρα μερα?
πως τα παει στην τριχοπτωση?

εγω με το capillogain απλα μειωμενη τριχοπτωση
( 0.75 δεν το χρησιμοποιω)

χρησιμοποιουσες 0,75 και γυρισες σε 0,25?

Ναι ο λογος ειναι οτι χρησιμοποιουσα το 0.75 δερμαπεν μαζι με μινοχ.
Την μινοχ τη σταματησα πιστευω δεν ειχε να μου δωσει κατι παραπανω μετα απο 10 μηνες χρησης ισως την ξαναρχισω μετα απο κανα εξαμηνο
Το 0.75 φοβαμαι να το χρησιμοποιησω με το chaparal extract που βαζω μεσα στο capillogain ειναι υπατοτοξικο κτλ για αυτο το γυρισα σε 0.25 ρολλερ πριν την εφαρμογη του capillogain

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
Την μινοχ τη σταματησα πιστευω δεν ειχε να μου δωσει κατι παραπανω μετα απο 10 μηνες χρησης ισως την ξαναρχισω μετα απο κανα εξαμηνο
Το 0.75 φοβαμαι να το χρησιμοποιησω με το chaparal extract που βαζω μεσα στο capillogain ειναι υπατοτοξικο κτλ για αυτο το γυρισα σε 0.25 ρολλερ πριν την εφαρμογη του capillogain
παρατηρεις αλαγη στην τριχοπτωση με την μεταβαση απο 0,75 σε 0,25?
και εγω τον χειμωνα παλι μαλλον θα ξεκινησω μινοξιδιλη,μετα θα την σταματησω και παει λεγοντας

dk1984

Member
kapa είπε:
dk1984 είπε:
παρατηρεις αλαγη στην τριχοπτωση με την μεταβαση απο 0,75 σε 0,25?
και εγω τον χειμωνα παλι μαλλον θα ξεκινησω μινοξιδιλη,μετα θα την σταματησω και παει λεγοντας

θα ελεγα οτι εχω την ιδια ισως και λιγο καλυτερα. Οταν λεω καλυτερα δεν εννοω την καθημερινη τριχοπτωση εννοω την τριχοπτωση που ειχα καθε φορα που χρησιμοποιουσα το 0.75 δερμαπεν την αλλη μερα εβλεπα οτι μου φευγαν τριχες δυνατες χοντρες που κανονικα δε θα επρεπε. Με το ρολλερ βλεπω πιο πολλες αδυνατες τριχουλες να φευγουν και σπανια καποια δυνατη
Εσυ πως το βλεπεις αυτο λες το 0.75 να εκανε κακο? Παντως ολο αυτο το καιρο η τριχοπτωση μου ηταν σε τρελα χαμηλα επιπεδα

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
θα ελεγα οτι εχω την ιδια ισως και λιγο καλυτερα. Οταν λεω καλυτερα δεν εννοω την καθημερινη τριχοπτωση εννοω την τριχοπτωση που ειχα καθε φορα που χρησιμοποιουσα το 0.75 δερμαπεν την αλλη μερα εβλεπα οτι μου φευγαν τριχες δυνατες χοντρες που κανονικα δε θα επρεπε. Με το ρολλερ βλεπω πιο πολλες αδυνατες τριχουλες να φευγουν και σπανια καποια δυνατη
Εσυ πως το βλεπεις αυτο λες το 0.75 να εκανε κακο? Παντως ολο αυτο το καιρο η τριχοπτωση μου ηταν σε τρελα χαμηλα επιπεδα

για εμενα ειμαι σιγουρος οτι τα μεγαλα mm μου προκαλουν τριχοπτωση.
δεν περναω shedding με τις θεραπειες.
με 0,5 πολυ λιγη τριχοπτωση με 0,75 αρκετη τριχοπτωση αλλα λιγοτερη απο την κανονικη μου παλι
δεν ξερω αν ησχυει για ολους αυτο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και εμένα το 0.75 μου έκανε τριχόπτωση. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν έρθει το 1.5mm...

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
και εμένα το 0.75 μου έκανε τριχόπτωση. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν έρθει το 1.5mm...

φανταζομαι θα εχεις πολυ.
ο συναδελφος dk χρησιμοποιει derma pen 0,75 και οχι roller.
αυτο σημαινει λιγοτερος τραυματισμος λιγοτερη τριχοπτωση

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και γω αυτό φαντάζομαι...θα το δοκιμάσω προς τα τέλη Αυγούστου και αν προκαλέσει μεγαλύτερη από το 0.75 δεν νομίζω να το συνεχίσω..

prowler3

Member
Με 0.25 καθημερινά εδω και κάτι μέρες, ελάχιστη τριχόπτωση, αλλά παράλληλα βρίσκομαι και σε σταδιακή διακοπή φιναστερίδης οπότε δεν έχω βγάλει ακόμα ασφαλή συμπεράσματα...Συνεχίζω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://immortalhair.forumandco.com/t9241-dermarolling-study-my-thoughts-and-questions
http://immortalhair.forumandco.com/t9209-hair-growth-using-dermarolling-minoxidil-4x-greater-than-minoxidil-alone?highlight=gray+hair

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αυτό όπως είχε πει και αυτός είναι θέμα οργανισμού και εξαρτάται από κάποια συγκεκριμένα gf.
Εδώ απλά φαίνεται πως επουλώνει ο οργανισμός μια πληγή και πως το tb4 (ένα πεπτίδιο που είχαμε ξεσκονίσει κάποτε στο φόρουμ) δημιουργεί νέα αιμοφόρα αγγεία...
Η αλήθεια είναι πως φαινομενικά τουλάχιστον, δείχνει λίγο δύσκολο να τα καταφέρει ο οργανισμός από μόνος του...ειδικά σε μια περιοχή η οποία πάσχει τόσα χρόνια, όπως η δική μας...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν κάποιος το προλάβει σε αρχικά στάδια και επειδή δεν βλέπω τον λόγο να μην ισχύει και εδώ ότι για το υπόλοιπο σώμα, δηλαδή ότι δεν προλάβει να γίνει χρόνιο θεραπεύεται πιο εύκολα...γιατί οχι...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
το regrowth του χρήστη prettyfly83 είναι από μίνοξ τώρα ή από ρολλερ??:chinscratch

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=13420&page=5

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
chs, έχει τύχει να ξαναδείς regrowth μόνο με μινοξ σε τόσο φλατ κεφάλι? Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Μα γιαυτό είπα ο συνδυασμός των 2 :) Εννοείται πως αυτό το regrowth δεν ήρθε μόνο από μινοξ.

dk1984

Member
επανεκφυση εχει λογω του τραυματισμου που προκαλει το ρολλερ ή απο την μεγαλη απορροφηση της μινοχ?? ο τυπος χρησιμοποιησαι το 1.5mm

Μπλουζα