Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Πάντως kapa, εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως τη μέρα που κάνω ρολλερ μέχρι και την επόμενη, υπάρχει ένα boost το οποίο υποχωρεί τις επόμενες ημέρες μέχρι και την επόμενη εφαρμογή. Στο σύνολο βέβαια όλα δείχνουν καλύτερα.
Αλλά αυτό το regrowth που έδειξε η συγκεκριμένη έρευνα, ακόμα και με μινοξ μου φαίνεται πολύ σύντομο για διάστημα μόνο 3 μηνών.
Έτσι όπως τα έχω λίγο ψάξει, αυτό θα μπορούσε να προκύψει μόνο αν υπάρχουν ενεργοί, έστω και καταταλαιπωρημένοι θύλακες και οποιαδήποτε αγγειογένεση προκύψει μέσω του ρολλερ τους τροφοδοτήσει και αναπτυχθούν.
Αν μιλάμε για επανέναρξη μιας εμβρυϊκής διαδικασίας (που αυτό το νόημα έχει η βαθιά πληγή) τότε στην καλύτερη και εφόσον όλα πάνε καλά, μέσα σε 2 μήνες περίπου, (στο έβρυο ξεκινάει την 6η εβδομάδα μέχρι την 9η) θα πρέπει να βλέπουμε τρίχες μινιατούρες σε μερικά σημεία οι οποίες θα πρέπει να περάσουν το στάδιο του εξαμήνου και αφού εξαφανιστούν για ένα διάστημα, να αρχίσουν να βγαίνουν πλέον ποιοτικότερες.
Βέβαια δεν πρέπει να υποτιμάμε την μίνοξ που δυστυχώς την βλέπω απαραίτητη στην όλη διαδικασία αλλά δεν θέλω παρόλο αυτά να την ξεκινήσω πάλι...
gianniskritikos2 είπε:οταν λες θετικα σχολια ?ενοεις εχουν αποτελεσμα το οποιο φενεται και σε φοτος? αν ναι μονο με ρολλερ η με χριση και μινοξ? αν με μινοξ γνωριζεις αν ειναι νεοι χριστες μινοξ αρα μπορει τα αποτελεσματα να προερχονται λογο μινοξ η αν ειναι καιρο στην μινοξ οποτε ειναι βεβαιο οτι τα αποτελεσματα τα εφερε το ρολλερ?
GOMI είπε:Πάντως kapa, εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως τη μέρα που κάνω ρολλερ μέχρι και την επόμενη, υπάρχει ένα boost το οποίο υποχωρεί τις επόμενες ημέρες μέχρι και την επόμενη εφαρμογή.
Στην θέση σου,σε έναν κροταφο θα δοκίμαζα μινοξιδιλη,μετα απο αποχή μαζί της ξεκινάει να δουλεύει λίγο,το roller διπλασιάσει και την ταχύτητα επανεκφυσης,αν σου έδινε την Τετάρτη εβδομάδα αποτελέσματα θα έχεις στην δεύτερη.
ειναι μεγάλη απόσταση τελικά το 0,75 καθε 7 μέρες
elderberry είπε:^^^Δεν το κανει αυτο η μινοξιδιλη .Ο οργανισμος σε αντιδραση του στην ουσια το κανει.
Που ξερουμε ομως αν η αιματωση σε αντιδραση με τη μινοξιδιλη δεν ειναι απλα τροπος ΑΜΥΝΑΣ του οργανισμου στην ουσια.Εγω αυτο πιστευω 100%..
GOMI είπε:kapa, με την ίδια συχνότητα και τα 2?
vag25 είπε:Ενδιαφερουσες πληροφοριες.
Εγω τελειωνω με το 0.75 το οποιο απλα μου μειωνει την φαγουρα για λιγες μερες και παω σε 1mm.
Αργοτερα θα παω σε 0.5 λογο Kapa.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια απο τα ιδια καπα. 2,5 μηνες με 0,75 το μονο που εχω δει ειναι αρκετη τριχοπτωση τις πρωτες 2-3 μερες, θετικο τιποτα. Ρολλαρω καθε 8-10 μερες!kapa είπε:εχοντας χρησιμοποιησει 0,5 μετα 0,75 ξανα 0,5 και τωρα 0,75
πολυ διαφορετικα αποτελεσματα απο 0,5 σε 0,75.
μετρια με 0,75 πολυ καλα με 0,5.
δεν ξερω αν αυτο θα στρωσει στην πορεια....εγω λεω δεν θα στρωσει
να αναφερω λεπτομερως αν ρολαρω με 0,75 εχω 70 τριχες τριχοπτωση τις επομενες 5 μερες.
αν ρολαρω σημερα με 0,5 εχω 20 τριχες τριχοπτωση και αυτες χωρις να φευγουν αλλα τις βγαζω εγω με το στανιο.
αυτα στο θεμα τριχοπτωση.
απο επανεκφυση στους κροταφους με μινοξιδιλη κανενα απο τα δυο δεν με εντυπωσιαζει,ενα μικρο push αλλα μεχρι εκει.
το 0,5 σε εμενα δουλευει σαν oral αντιανδρογονο στον δωδεκατο μηνα,τοσο καλα,τριχοπτωση στο 1/6 και παει να μου κανει regrowth στο μπιφτεκι
GOMI είπε:Στα άλλα φόρουμ μερικοί αναφέρουν θετικά αποτελέσματα από όταν άρχισαν να παρατηρούν λευκές νιφάδες του δέρματος να φεύγουν την αμέσως επόμενη ημέρα από το ρολλερ.
Έχεις παρατηρήσει τίποτα ανάλογο με κανένα από τα 2?
thimios72 είπε:μια απο τα ιδια καπα. 2,5 μηνες με 0,75 το μονο που εχω δει ειναι αρκετη τριχοπτωση τις πρωτες 2-3 μερες, θετικο τιποτα. Ρολλαρω καθε 8-10 μερες!
kapa είπε:εγω θα αναφερω κατι πολυ περιεργο
με το 0,75 πονουσα πολυ λιγοτερο απο το 0,5 αλλα ο τραυματισμος ηταν μεγαλυτερος.
με 0,5 πονουσε το δερμα μονο την επομενη μερα και με το 0,75 λιγο και την μεθεπομενη.
υποψιαζομαι οτι συνηθισα τον πονο απο ενα σημειο και μετα.
η αρχες με 0,5 ηταν πολυ επωδυνες.
Δεν μπορω να το εξηγεισω Gomi.GOMI είπε:kapa είπε:εγω θα αναφερω κατι πολυ περιεργο
με το 0,75 πονουσα πολυ λιγοτερο απο το 0,5 αλλα ο τραυματισμος ηταν μεγαλυτερος.
με 0,5 πονουσε το δερμα μονο την επομενη μερα και με το 0,75 λιγο και την μεθεπομενη.
υποψιαζομαι οτι συνηθισα τον πονο απο ενα σημειο και μετα.
η αρχες με 0,5 ηταν πολυ επωδυνες.
kapa, λες να συμβαίνει το ίδιο και με το 2.5mm έναντι του 1.5mm?
Επειδή ένας τύπος στο hlt που πέρασε από το 1.5 στο 2.5 αναφέρει ότι το 2.5 πονάει λιγότερο...
GOMI είπε:Εγώ εχθές για πρώτη φορά είδα κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία με το 0.75. Επί 2.5 μήνες όσο και αν πίεζα αίμα δεν έβλεπα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι θετικό σημάδι και αφορά ότι επιτέλους η σκληρή άχρηστη στρώση της επιδερμίδας επανέρχεται σιγά σιγά στα φυσιολογικά...
GOMI είπε:Έτσι πιστεύω vag, και υποτίθεται ότι βουρτσίζοντας 1,5 χρόνο θα έπρεπε ήδη ένα μεγάλο στρώμα να είχε υποχωρήσει αφού με την βούρτσα βλέπω συνεχώς νεκρά κύτταρα να φεύγουν. Φαντάσου τι πράγμα έχει μαζευτεί στο κεφάλι όλα αυτά τα χρόνια και ίσως και η μίνοξ να έχει παίξει ρόλο σ αυτό αφού την χρησιμοποιούσα 18 χρόνια συνεχόμενα σε συνδυασμό με τόσα χημικά από τα σαμπουάν..