Σωστή χρήση derma roller

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ ότι φαίνεται, "κάποιος" που επέμενε για το castor oil ίσως να είχε δίκαιο

http://skinverse.com/how-castor-oil-healed-my-scar-with-before-and-after-photos.html

Αυτή αναφέρει πως από εξάτμιση μηχανής το 2007 έκαψε το πόδι της σε ένα σημείο και μέχρι το 2009 είχε μείνει σημάδι το οποίο απ ότι λέει ήταν εντελώς άτριχο.
Από το 2009 και σε διάστημα 9 μηνών που έκανε καθημερινή εφαρμογή με castor oil στο συγκεκριμένο σημείο το σημάδι σιγά σιγά άρχισε να φεύγει και να αποκτά σιγά σιγά φυσιολογικές τρίχες.
Στις φότο που έχει αναρτήσει λέει βέβαια ότι δεν φαίνονται γιατί τα πόδια της είναι ξυρισμένα...

Επίσης το ricinoleic acid που χαρακτηρίζει το castor oil είναι ισχυρός υποκινητής της pge2

PGE2 levels in the tissues of the intestinal mucosa, placenta, amnion and amniotic cells were increased significantly; Ricinoleic acid stimulated the synthesis of PGE2 in the above tissues in vitro, which had the positive correlations with the dose of ricinoleic acid and its lasting time.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11263183

http://www.pnas.org/content/early/2012/05/15/1201627109.full.pdf

Δεν μου φαίνεται καθόλου κακό για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί μινοξ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
GOMI είπε:
Απ ότι φαίνεται, "κάποιος" που επέμενε για το castor oil ίσως να είχε δίκαιο

http://skinverse.com/how-castor-oil-healed-my-scar-with-before-and-after-photos.html

Αυτή αναφέρει πως από εξάτμιση μηχανής το 2007 έκαψε το πόδι της σε ένα σημείο και μέχρι το 2009 είχε μείνει σημάδι το οποίο απ ότι λέει ήταν εντελώς άτριχο.
Από το 2009 και σε διάστημα 9 μηνών που έκανε καθημερινή εφαρμογή με castor oil στο συγκεκριμένο σημείο το σημάδι σιγά σιγά άρχισε να φεύγει και να αποκτά σιγά σιγά φυσιολογικές τρίχες.
Στις φότο που έχει αναρτήσει λέει βέβαια ότι δεν φαίνονται γιατί τα πόδια της είναι ξυρισμένα...

Επίσης το ricinoleic acid που χαρακτηρίζει το castor oil είναι ισχυρός υποκινητής της pge2

PGE2 levels in the tissues of the intestinal mucosa, placenta, amnion and amniotic cells were increased significantly; Ricinoleic acid stimulated the synthesis of PGE2 in the above tissues in vitro, which had the positive correlations with the dose of ricinoleic acid and its lasting time.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11263183

http://www.pnas.org/content/early/2012/05/15/1201627109.full.pdf

Δεν μου φαίνεται καθόλου κακό για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί μινοξ...

Ωραιος Gomi.

Ειναι κατι που ειχε πει πολλες φορες για το καστρορελαιο και εφαγε πολυ ειρωνεια για αυτο απο καποιους.
Αδικη μαλλον.

Εγω σκεφτομαι να αρχισω τα λαδια,αλλα οπως ο τυπος που ειχε ποσταρει ο πανος που τα εβαζε 3 φορες(3 διαφορετικα) την εβδομαδα.

Απλα σκεφτομαι ανα τρεις μηνες να διωχνω ενα λαδι και να βαζω αλλο στην θεση του.Θα εχω δηλαδη στην ακρη αρκετα διαφορετικα βοτανα,λαδια που θα τα εναλλασω.Το καθε ενα θα μενει για 9 μηνες στην θεραπεια ,ουσιαστικα για μια φορα την εβδομαδα το καθενα.
Ισως βγαλω και συμπερασματα για το ποια μου κανουν καλο και ποια οχι.

Πως σου φαινεται σαν ιδεα?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, δεν ξέρω αν κάνεις χρήση ρολλερ, αν κάνεις θέλει μελέτη το τι βάζεις, αν όχι βάζεις ότι θες.

Εγώ έχω κάνει το εξής. Έχω πάρει αυτά τα πολύ βολικά μπουκαλάκια που είναι roll on, των 10ml το καθένα. (από άλλον πωλητή τα πήρα πιο φθηνά αλλά προς το παρόν δεν έχει διαθέσιμα)

http://www.ebay.com/itm/5-x-Empty-10ml-Roll-On-Bottles-Roller-Ball-High-Quality-Liquids-Oils-Perfumes-/251238591399?pt=UK_Collectables_Bottle_Pots_ET&hash=item3a7efcaba7

Σε αυτά έχω φτιάξει διαφορετικά μίγματα με λάδια βάσης, όπως emu oil, black castor oil και coconut oil.

Ανάλογα με το γιατί τα θέλω έχω προσθέσει και τα ανάλογα αιθέρια έλαια μετά από έρευνα για το πως δουλεύει το καθένα.

Το roll on, βοηθάει να πηγαίνει το όποιο τοπικό κατευθείαν στη ρίζα και έτσι δεν λαδώνει το μαλλί όπως με τους κλασσικούς τρόπους εφαρμογής και έχεις και καλύτερο ελεγχό του, ενώ κάνει και πολύ όμορφο μασαζ και νιώθεις και την περιοχή να αιματώνεται, εφόσον στο πέρασμά του την κοκκινίζει ελαφρά.

Γενικά τα λάδια και γενικότερα τα αιθέρια έλαια κρύβουν πολλά μυστικά και απλά περιμένουν κάποιον να τα ανακαλύψει. Μην το σκέφτεσαι, απλά να γνωρίζεις όσο γίνεται τις ιδιότητες αυτών που εφαρμόζεις, όπως και τις όποιες αλληλεπιδράσεις.

vag25

Well-Known Member
Λες δλδ οτι μπορει να κανω και κακο?Ναι χρησιμοποιω ρολλερ.

Αυτα τα λαδια που ειπες ειναι σιγουρα μεσα σε αυτα που θα χρησιμοποιουσα.

Ισως κανω ενα θεμα με λαδια για την τριχοπτωση να συζηταμε εκει.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί να ακυρώνεις τα όποια θετικά του ρολλερ. Κάποια έλαια έχουν αντιφλεγμονώδες ιδιότητες, κάποια αγγειογενετικές, κάποια αντι-αγγειογενετικές και κάποια επιταχύνουν την φλεγμονή. Δεν είναι αθώα και σίγουρα δεν είναι ανίσχυρα.
Προσπαθώ όσο γίνεται να τα εκμεταλλεύομαι σύμφωνα με τις φάσεις που έχουμε αναφέρει πιο πίσω στις οποίες μπαίνει μια περιοχή που βρίσκεται υπό τραυματισμό. Είναι μεγάλο κεφάλαιο αλλά εγώ βλέπω θαυμάσια πράγματα μέχρι στιγμής, όμως θα έχουν αξία αν αντέξουν στον χρόνο, γι αυτό τον ενθουσιασμό τον κρατώ για μένα προς το παρόν.

vag, δεν νομίζω ότι το φόρουμ γενικά είναι τόσο ανοιχτό σε φυσικές θεραπείες, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι κακό. Απλά όταν θες να καταπολεμήσεις αυτό το χρόνιο και εδραιωμένο ως αθεράπευτο πρόβλημα της τριχόπτωσης με φυσικούς τρόπους, πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις με στοιχεία και αποδείξεις. Οπότε αν θες προτιμώ να τα λέμε με pm

vag25

Well-Known Member
GOMI είπε:
vag, δεν νομίζω ότι το φόρουμ γενικά είναι τόσο ανοιχτό σε φυσικές θεραπείες, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι κακό. Απλά όταν θες να καταπολεμήσεις αυτό το χρόνιο και εδραιωμένο ως αθεράπευτο πρόβλημα της τριχόπτωσης με φυσικούς τρόπους, πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις με στοιχεία και αποδείξεις. Οπότε αν θες προτιμώ να τα λέμε με pm

Ναι συμφωνω σε αυτο.
Δυστυχως υπαρχει πολυ εχθρικοτητα απο ολους στο διαφορετικο απο τα πιστευω μας.Κολλαμε πολυ.Τωρα πως γινεται να υπαρχουν ''πιστευω μας'' τοσο ισχυρα σε κατι που δεν εχει πραγματικη λυση...Τι να πει κανεις.
Το ιδιο ισχυει και για Πανο απο την αλλη πλευρα και για ολους.

Σκεφτομουν να σου πω να ανταλλαξουμε skype αν θες..Σιγουρα εχεις περισσοτερη εμπειρια και γνωσεις απο εμενα ,αλλα μου αρεσει να μαθαινω και να παρατηρω,οποτε ισως σε βοηθησω και εγω με τον τροπο μου.Να πουμε και πραγματα που ειναι αδυνατον να γραψω εδω και θελω να μιλησω για αυτα.Δεν γουσταρω να τσακωνομαι.Δεν ειναι αυτος ο σκοπος,αλλα η ανταλλαγη αποψεων.
Μεχρι να γινουμε λιγο πιο ανοιχτοι εδω στο φορουμ,μπορουμε να τα λεμε απο εκει αν και εσυ θες.:)

mimis giova

Active Member
παιδια εγω απο χτες εβαλα στο παιχνιδι κ το λαδι...τι λαδια εχει μεσα???δεν μ λεει ο φαρμακοποιος...το ειχα ξεκινεισει λιγο πριν την μινοχ δλδ περιπου πριν 13 μηνες...εβλεπα αποτελεματα αλλα λεω λογο μινοχ ειναι κ το εκοψα...χειροτερεψα σιγουρα..εγω ειδα διαφορα με το λαδι,το οποιο μ ειπε οτι εχει διαφορα λαδια το μπουκαλακι μεσα αλλα δεν λεει τι λαδια ο τυπος..καστοραιλεο εβαλα στησ βλεφαριδες μ π ειχα θεμα...τα αποτελεσματα εντυπωσιακα..βγηκαν στι πιτσ φιτιλι..θα ενημερωσω σε κανενα 3μηνο παλι..χρισιμοπειο ρολερ μερα παρα μερα μινοχ μερα παρα μερα..κ τωρα τηα βαλω κ το λαδι στο παιχνιδι...κ θα δειξει...τι λετε εσεισ?????

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όπως λες και σύ, δεν γνωρίζεις τι μείγμα ελαίων περιέχει, αλλά με 0.25 ρολλερ δεν υπάρχει θέμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMΙ,Vag.
δειτε τι πετυχα με τις αποδεδειγμενες θεραπειες μινοξιδιλη + roller
και δειτε με μια τοπικη βιταμινη μονο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-12.html
στην αρχη του νηματος νομιζα οτι η μινοξιδιλη με το roller μου εδωσε επανεκφυση
αλλα τελικα ηταν ο ψευδαργυρος με το roller και οχι η νεκρη πλεον μινοξιδιλη.
κατα καποιον περιεργο τροπο αυτα τα δυο σε εμενα κανουν μια τρελη αντιδραση και δραση μαζι (roller,zinc)
εβγαλαν μαλλι οχι χνουδι απο το πουθενα σε σημεια που δεν υπαρχει ορατος θυλακας

gianniskritikos2

Active Member
gomi βλεπεις αποτελεσμα με ρολλερ και μινοξ πανο σου? ενοω ρεγκ ?

αν βαζεις μινοξ βεβαια...γιατι νομιζω δεν βαζεις η κανω λαθως?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
GOMΙ,Vag.
δειτε τι πετυχα με τις αποδεδειγμενες θεραπειες μινοξιδιλη + roller
και δειτε με μια τοπικη βιταμινη μονο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-12.html
στην αρχη του νηματος νομιζα οτι η μινοξιδιλη με το roller μου εδωσε επανεκφυση
αλλα τελικα ηταν ο ψευδαργυρος με το roller και οχι η νεκρη πλεον μινοξιδιλη.
κατα καποιον περιεργο τροπο αυτα τα δυο σε εμενα κανουν μια τρελη αντιδραση και δραση μαζι (roller,zinc)
εβγαλαν μαλλι οχι χνουδι απο το πουθενα σε σημεια που δεν υπαρχει ορατος θυλακας

ναι kapa, το έχω τσεκάρει το νήμα σου και όντως ο ψευδάργυρος είναι πολύ καλύτερος, τουλάχιστον σε εσένα. Σε φυσικά τοπικά που χρησιμοποιώ υπάρχει ήδη σε φυσική μορφή αλλά σίγουρα όχι σε ποσότητα όπως αυτή που εφαρμόζεις εσύ. Γενικώς τον έχω στα υπόψη μαζί με αρκετά άλλα, όμως προς το παρόν δεν έχω που να τα "στριμώξω" μέσα στη μέρα. Ήδη χρησιμοποιώ αρκετά και περιμένω από παραγγελία άλλα 2 να έρθουν.

gianniskritikos2 είπε:
gomi βλεπεις αποτελεσμα με ρολλερ και μινοξ πανο σου? ενοω ρεγκ ?

αν βαζεις μινοξ βεβαια...γιατι νομιζω δεν βαζεις η κανω λαθως?

gianni, δεν χρησιμοποιώ μίνοξ, γι αυτό και ψάχνομαι τόσο πολύ με οτιδήποτε άλλο...Βλέπω πολλά πράγματα τον τελευταίο 1,5 μήνα αλλά δεν έχω ξεκάθαρη άποψη ακόμα ώστε να πω κάτι, ενώ ακόμα πειραματίζομαι και με άλλα τοπικά...Είναι αργή διαδικασία αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν καταφέρω και βρω την χρυσή τομή ως προς τις κατάλληλες ώρες για την εφαρμογή τους θα δω ακόμα καλύτερα πράγματα.
θα σου πω κάτι. Ένας συνάδερφος στη δουλειά, ο οποίος είχε αλλάξει πόστο πριν 4 μήνες, πέρασε να μας δει προχθές και μόλις με είδε φώναζε ότι έβγαλα μαλλιά. Οι υπόλοιποι έκαναν πλάκα αλλά αυτός είπε ότι αν με βλέπουν κάθε μέρα μπορεί να μην το παρατηρήσουν, αλλά αυτός επειδή είχε να με δει 4 μήνες είδε σημαντική διαφορά. Regrowth υπάρχει, το αν θα συνεχίσει, αν υποχωρήσει ή αν εξαφανιστεί θα φανεί στην πορεία.
Δυστυχώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχω και το οποίο είχε καταλαγιάσει κάπως, επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και μου έχει ρίξει την ψυχολογία και την όρεξη να ασχοληθώ πιο πολύ...
Πάντως, πιστεύω ότι το ρολλερ, είναι το 80% για οποιοδήποτε regrowth, αλλά έχει πολύ μελέτη ακόμα μπροστά μέχρι να βρεθεί η σωστή χρήση του η οποία δεν ξέρω αν θα είναι ίδια για τον καθένα.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η follica δεν έχει αναφερθεί σε συνεχή τραυματισμό, αλλά μια και έξω. Σημαντικός παράγοντας που επίσης έχει τη σημασία του.

George3V

Member
vag25 είπε:
GOMI είπε:

Ναι συμφωνω σε αυτο.
Δυστυχως υπαρχει πολυ εχθρικοτητα απο ολους στο διαφορετικο απο τα πιστευω μας.Κολλαμε πολυ.Τωρα πως γινεται να υπαρχουν ''πιστευω μας'' τοσο ισχυρα σε κατι που δεν εχει πραγματικη λυση...Τι να πει κανεις.

Μεχρι να γινουμε λιγο πιο ανοιχτοι εδω στο φορουμ,μπορουμε να τα λεμε απο εκει αν και εσυ θες.:)

Πιστεύω ότι εδώ το αδικείτε το φόρουμ.Η συντριπτική πλειοψηφία μπορεί να έχει διαμορφωμένη μια γενική άποψη αλλά είναι έτοιμη να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με λύσεις.Αρκεί αυτός που θα τις προτείνει να το κάνει με μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ σοβαρότητα και παραθέτοντας κάποια λογικά επιχειρήματα - αποδείξεις. Δεν είναι κανείς κολλήμένος μόνο σε μινοξ και φίνα.Αλλιώς δε θα υπήρχε καν φόρουμ,μιας και το θέμα θα τελείωνε εκεί.
Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κάποιον να επιτίθεται στον Gomi παρότι αυτά που λέει είναι "ασύμβατα" με τα φάρμακα επιλογής για την ΑΑ.Ίσα ίσα έγραψε για βούρτσισμα και το μισό φόρουμ αγόρασε χτένες . Έγραψε για ρόλερ και όλο το φόρουμ το υιοθέτησε (και γω μαζι).
Για να μη μακρυγορώ, όταν παρουσιάζεις κάτι με σοβαρότητα και παραθέτεις δεδομένα,άσχετα αν ο άλλος συμφωνεί ή όχι το σέβεται και το δέχεται.
Αν είσαι τσαρλατάνος και λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι λογικό είναι να αντιμετωπίσεις αντιδράσεις.

dk1984

Member
Το σωστο να ειναι γινει ενα thread για λαδια που αλλωστε και εγω χρησιμοποιω ενα μαζι με το capillogain.Οποιος θελει και πιστευει σε κατι φυτικο θα συμμετεχει
Οσο για το ρολλερ μην ξεχναμε οτι πανοςλυδιος το ξεκινησε και προσπαθουσε να μας πεισει για αιματωση κτλ αλλο αν εχασε λιγο τη μπαλα αργοτερα με τα οσα ελεγε.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
george3v, υπήρχαν κάποια μέλη που παραπονέθηκαν ότι το φόρουμ αλλάζει ρότα και ότι δεν τους αρέσει πλέον και αποφεύγουν να μπαίνουν. Παρόλο αυτά, επειδή όντως κάποια μέλη έχουν ανοιχτό μυαλό γι αυτό και αναφέρω κάποια πράγματα, έστω και μεμονωμένα, ώστε να μην φανούν "too much" εφόσον θα είναι όλα μαζεμένα και ερεθίσω κάποιους.
Η ασυμβατότητα που σωστά αναφέρεις, οφείλεται στο ότι οι έρευνες με φυσικό προσανατολισμό για αρκετούς και ευνόητους λόγους είναι μετρημένες στα δάχτυλα ή και ανύπαρκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια πληθώρα πραγμάτων που θα μπορούσαν να δράσουν άκρως θετικά στο πρόβλημά μας, αλλά δυστυχώς πρέπει να πειραματιστούμε και τα βρούμε μόνοι μας. Επίσης, σίγουρα δεν έχουν την άμεση ανταπόκριση όπως τα φάρμακα, αλλά από την άλλη, το όποιο θετικό προκύψει από αυτά, ίσως έχει μεγαλύτερη διάρκεια εφόσον έχει κινητοποιήσει μια φυσική διαδικασία και όχι χημική.

Για το βούρτσισμα που αναφέρεις, το χρησιμοποιούσα περίπου 1 ολόκληρο χρόνο πριν αναφέρω κάτι και αυτό το έκανα μόνο από παρότρυνση κάποιου μέλους και μόνο όταν μπορούσα να το υποστηρίξω με φότο. Το χρησιμοποιώ ακόμα εννοείται και τριχόπτωση δεν έχω βιώσει για πάνω από 18 μήνες.
Δεν ξέρω αν έχει δουλέψει σε άλλα μέλη, ή όπως στον kapa δούλεψε καλά στην αρχή και μετά υποχώρησε, αλλά πλέον είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να δουλέψει μόνο του, αν η κατάσταση έχει προχωρήσει με τα χρόνια αρκετά.
Θέλει συνδυασμό πραγμάτων που να προσεγγίζουν το πρόβλημα από διαφορετικές και ανεξάρτητες πλευρές μεταξύ τους.

Τα όσα δοκιμάζω τώρα, τα έχω αναφέρει μεμονωμένα σε διάφορα αντίστοιχα θέματα που τα αφορούν αλλά πάντα υποστηρίζοντάς τα με βιβλιογραφία. Τίποτα δεν έχω βγάλει από το μυαλό μου.
Τέλος, όσο και αν αποφεύγω να αναφερθώ μαζικά σε όλα αυτά προς το παρόν, θα το κάνω μόνο όταν σιγουρευτώ ότι δουλεύουν απόλυτα, μακροχρόνια και δίχως παρενέργειες και σίγουρα μόνο όταν τα όποια αποτελέσματα μπορούν να φανούν σε φοτο.
Όλοι μας πιστεύω έχουμε κουραστεί από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και μικρές τριχούλες να φαίνονται δεξιά και αριστερά και στο τέλος να εξαφανίζονται όλα σε ελάχιστο χρόνο.
Εν καιρώ λοιπόν καλά να είμαστε και θα δούμε τι μπορεί να βγει.

vag25

Well-Known Member
George3V είπε:
vag25 είπε:
GOMI είπε:

Ναι συμφωνω σε αυτο.

Πιστεύω ότι εδώ το αδικείτε το φόρουμ.Η συντριπτική πλειοψηφία μπορεί να έχει διαμορφωμένη μια γενική άποψη αλλά είναι έτοιμη να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με λύσεις.Αρκεί αυτός που θα τις προτείνει να το κάνει με μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ σοβαρότητα και παραθέτοντας κάποια λογικά επιχειρήματα - αποδείξεις. Δεν είναι κανείς κολλήμένος μόνο σε μινοξ και φίνα.Αλλιώς δε θα υπήρχε καν φόρουμ,μιας και το θέμα θα τελείωνε εκεί.
Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κάποιον να επιτίθεται στον Gomi παρότι αυτά που λέει είναι "ασύμβατα" με τα φάρμακα επιλογής για την ΑΑ.Ίσα ίσα έγραψε για βούρτσισμα και το μισό φόρουμ αγόρασε χτένες . Έγραψε για ρόλερ και όλο το φόρουμ το υιοθέτησε (και γω μαζι).
Για να μη μακρυγορώ, όταν παρουσιάζεις κάτι με σοβαρότητα και παραθέτεις δεδομένα,άσχετα αν ο άλλος συμφωνεί ή όχι το σέβεται και το δέχεται.
Αν είσαι τσαρλατάνος και λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι λογικό είναι να αντιμετωπίσεις αντιδράσεις.

Δεν σκεφτονται ολοι ετσι ομως.
Αν θυμασαι υπηρχε και επιθεση στον Gomi.

Δεν ειναι τυχαιο που ο ανθρωπος φοβαται να γραψει πραγματα εδω.Υπαρχει αιτια για αυτο.

Συμφωνω μονο στο οτι ειναι ο τροπος που το γραφει ο καθενας.
Και ο gomi δεν δινει αποδειξεις παντα,οπως και ο Πανος.
Απλα ο τελευταιος ειναι απολυτος.
Ο Gomi επιφυλακτικος σε ολα.

Δεν αδικω το φορουμ ως φορουμ,απλα καποιοι δεν σε αφηνουν να πεις μια αποψη οπως ακριβως την σκεφτεσαι.
Αν ειναι να φοβασαι οτι θα στην πεσουν το παρατας καποια στιγμη.

blackraspberry

New Member
dk1984 είπε:
Το σωστο να ειναι γινει ενα thread για λαδια που αλλωστε και εγω χρησιμοποιω ενα μαζι με το capillogain.Οποιος θελει και πιστευει σε κατι φυτικο θα συμμετεχει
Οσο για το ρολλερ μην ξεχναμε οτι πανοςλυδιος το ξεκινησε και προσπαθουσε να μας πεισει για αιματωση κτλ αλλο αν εχασε λιγο τη μπαλα αργοτερα με τα οσα ελεγε.

Eγω εδω θα ειμαι οσο και αν με μπαναρουν ;).

Tο θεμα με τα λαδια ειναι οτι αφενος βγαζουν ολη τη βρωμα που υπαρχει στους πορους και απο την αλλη βοηθουν τον οργανισμο να δημιουργησει δικτυο αιματωσης αρα τροφοδοτωντας τους θυλακες που ειναι βουτηγμενοι στους ινωδους ιστους με αιμα.

Βασικα αυτο ειναι το νημα :
www.hairlossgr.com/forum/thread-8434.html?highlight=christopher

Επιβεβαιωση οτι λειτουργει βρισκεται εδω :
www.hairlossgr.com/forum/thread-8595.html

''(.Μαλιστα μια κομμωτρια ειπε σε μια φιλη μου οτι ο αδελφος της ο οποιος ηταν ΚΑΡΑΦΛΟΣHuhHuh?!! εβαζε καθε βραδυ λαδι στο κεφαλι του και το τυλιγε με μια πετσετα (λενε οτι λαδι και η θερμοτητα που παραγεται αν τυλιχτει το κεφαλι με μια πετσετα ειναι πολυ καλο)και το πρωι λουζοταν και οπως της ειπε τωρα εχει μαλλια και μαλιστα αρκετα και συνεχιζει κ βαζει λαδι χρονια τωρα!!(αν ηταν κτ να το πουλαει κπ θα ειχα αμφιβολιες ομως αυτο αρχιζω να το πιστευω οτι ναι κανει δουλεια!!)''

Η θερμη πετσετα ανοιγει τους πορους οποτε βγαζει πολυ καλυτερα τη βρωμα.

vag25 είπε:
George3V είπε:
vag25 είπε:
GOMI είπε:

Ναι συμφωνω σε αυτο.

Δεν σκεφτονται ολοι ετσι ομως.
Αν θυμασαι υπηρχε και επιθεση στον Gomi.

Δεν ειναι τυχαιο που ο ανθρωπος φοβαται να γραψει πραγματα εδω.Υπαρχει αιτια για αυτο.

Συμφωνω μονο στο οτι ειναι ο τροπος που το γραφει ο καθενας.
Και ο gomi δεν δινει αποδειξεις παντα,οπως και ο Πανος.
Απλα ο τελευταιος ειναι απολυτος.
Ο Gomi επιφυλακτικος σε ολα.

Δεν αδικω το φορουμ ως φορουμ,απλα καποιοι δεν σε αφηνουν να πεις μια αποψη οπως ακριβως την σκεφτεσαι.
Αν ειναι να φοβασαι οτι θα στην πεσουν το παρατας καποια στιγμη.

Φιλε vag25 απο οτι φαινεται λαμβανεις μια περιεργη ευχαριστηση απο το να σκιαγραφεις χαρακτηρες .Αν αυτο οντως σε βοηθαει τοτε εγω μαζι σου ειμαι ;)

Μπλουζα