blackraspberry είπε:Φιλε vag25 απο οτι φαινεται λαμβανεις μια περιεργη ευχαριστηση απο το να σκιαγραφεις χαρακτηρες .Αν αυτο οντως σε βοηθαει τοτε εγω μαζι σου ειμαι
Σιγα την αναλυση που εκανα σε χαρακτηρες.Μια γραμμη.
Ουτε τα βασικα δεν ειπα.
blackraspberry είπε:Φιλε vag25 απο οτι φαινεται λαμβανεις μια περιεργη ευχαριστηση απο το να σκιαγραφεις χαρακτηρες .Αν αυτο οντως σε βοηθαει τοτε εγω μαζι σου ειμαι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί, τι σε κάνει να το λες αυτό;Chs είπε:blackraspberry λεβέντη μου έχει ξεφύγει το μυαλό σου.. χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση άμεσα
Βρηκα ενα project οπου μεταξυ αλλων ισχυριζεται οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα της υπερλειτουργιας του αριστερου εγκεφαλου και της μη χρησιμοποιησης του δεξιου.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα στερεοειδη να δεσμευονται συνεχεια σε υποδοχεις.
Υποστηριζει οτι τα φρουτα γυριζουν τον ανθρωπο πισω στην πραγματικη του φυση και κανουν τα ημισφαιρια να λειτουργουν αρμονικα.
Μπορεις να μου κανεις αρση του λογαριασμου για να το ποσταρω.?
Άκης είπε:Βρηκα ενα project οπου μεταξυ αλλων ισχυριζεται οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα της υπερλειτουργιας του αριστερου εγκεφαλου και της μη χρησιμοποιησης του δεξιου.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα στερεοειδη να δεσμευονται συνεχεια σε υποδοχεις.
Υποστηριζει οτι τα φρουτα γυριζουν τον ανθρωπο πισω στην πραγματικη του φυση και κανουν τα ημισφαιρια να λειτουργουν αρμονικα.
Μπορεις να μου κανεις αρση του λογαριασμου για να το ποσταρω.?
kapa είπε:ξανα ξεκινησα 0,5(και παλι)
η τριχοπτωση απο 60 με 0,75,επεσε στο 10 απο την επομενη μερα.
οποιος χρησιμοποιει roller για αιματωση και μονο καλο ειναι να δοκιμασει 0,5 καθε 3 μερες και 0,3 μερα παρα μερα.
το 0,75 απλα μου μειωνει την τριχοπτωση στο μισο αλλα απο την αλλη εχω λιγη που την προκαλει το μηκος των βελονων
dk1984 είπε:kapa είπε:ξανα ξεκινησα 0,5(και παλι)
οποιος χρησιμοποιει roller για αιματωση και μονο καλο ειναι να δοκιμασει 0,5 καθε 3 μερες και 0,3 μερα παρα μερα.
το 0,75 απλα μου μειωνει την τριχοπτωση στο μισο αλλα απο την αλλη εχω λιγη που την προκαλει το μηκος των βελονων
Χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο ρολλερ 0.5μμ το καλυτερο συμφωνω και εγω οτι ειναι καθε τρεις μερες .
Δοκιμασα και καθημερινο ρολλαρισμα αλλα την τριτη μερα ειδα πιο εντονη τριχοπτωση το ιδιο ειχα δοκιμασει με δερμαπεν 0.75 και την τριτη μερα τα μαλλια φευγαν και μονο που τα αγγιζα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:ξανα ξεκινησα 0,5(και παλι)