Σωστή χρήση derma roller

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Physio40

Member
Ναι..εχεις δικιο.Θα ανεβασω μια φωτο οπως εδειξα και σε αυτους. Θελω να ξερω αν εχω ελπιδα με θεραπεια να το παλεψω.

[attachment=5469]

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 145

n094

Active Member
Physio40 κατά τη γνώμη μου, και επειδή βλέπω ναι μεν ένα 5άρι προς 6άρι αλλά ακόμα με ψηλά πλαϊνά (δηλαδή με κάποια μαλλιά στις πτέρυγες) θα σου πρότεινα να κάνεις σίγουρα θεραπεία. Αλλά μην περιμένεις από τη θεραπεία να βγάλεις πολύ μαλλί πάνω, ειδικά αν το 40 στο user name σου υποδηλώνει την ηλικία σου. Σίγουρα όμως θα βηοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα και σε συνδυασμό με 1-2 μεταμοσχεύσεις, πιστεύω ότι θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα, που θα σου αλλάξει την εικόνα. Οπότε ναι στη θεραπεία, ναι και στην μμ.

gianniskritikos2

Active Member
εδω που εισαι εισαι πολα χρονια στο περιπου... εγω στην θεση σου αν ειχα καποια υπομωνη θα ξεκηναγα μασαζ ενας στην κατασταση σου γεμισε μαλλια φουλ τελειως αλλα δεν ξερουμε αν ειναι αληθεια μαζι με θεραπειες αμα δεν ειχα αποτελεσματα στο 6 μηνο θα ξεκηναγα για μμ... σκεψου το πηγεναι στο θεμα μασαζ αιματωση συσκεβες και διαβαστο ολο μην γραψεις αλλα εδω αλλα εκει γιατι ολα αυτα ειναι εκτως θεματος του ρολλερ

kapa

Μέλος του προσωπικού
Physio40 είπε:
Ναι..εχεις δικιο.Θα ανεβασω μια φωτο οπως εδειξα και σε αυτους. Θελω να ξερω αν εχω ελπιδα με θεραπεια να το παλεψω.

εγω θα ελεγα να το παλεψεις πρωτα και αν δεν μεινεις ευχαριστημενος με το αποτελεσμα πας για μεταμοσχευση,μην ακους γιατρους μεταμοσχευσης πρωτα απο ολα.
αν αποφασισεις για μεταμοσχευση δεν μπορεις να δοκιμασεις roller για αρκετο διαστημα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
physio, εφόσον ρώτησες γιατρούς μεταμοσχεύσεων, λογικό να σου προτείνουν αυτό το οποίο κάνουν για να ζουν. Αφού περίμενες μέχρι τώρα, τι σε εμποδίζει να περιμένεις λίγο ακόμα? Κανείς δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τίποτα αλλά ρίξε μια ματιά στις φότο ενός μέλους (squeegee) του hlt.

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments?p=1138987#post1138987

Αν παρατηρήσεις, όπου φαίνεται μικροπληγή στο δέρμα από το ρολλερ, έχουν βγει τρίχες...όπως λέει ο ίδιος είναι σημεία που δεν είχε τριχοφυΐα για χρόνια και δεν είναι ο μόνος που αναφέρει θετικά πράγματα...ενώ μην ξεχνάμε ότι ρολλάρει μόνο 2 μήνες.
Δεν ξέρουμε ακόμα που μπορεί να φτάσει ή αν αυτό είναι όλο και μετά επανέλθει, αλλά μετά τη μεταμόσχευση περιορίζεσαι σε πολλά.
Η απόφαση είναι δική σου.

Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος σε κάτι, ίσως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλα mm (> 1.5mm) δεν γνωρίζουμε τι παρενέργειες μπορεί να προκύψουν στο δέρμα στην πορεία (αν προκύψουν) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό σε μια μελλοντική μεταμόσχευση. Δυστυχώς πρέπει να τα ζυγίσεις όλα.

crossfire

Well-Known Member
kapa είπε:
Physio40 είπε:

αν αποφασισεις για μεταμοσχευση δεν μπορεις να δοκιμασεις roller για αρκετο διαστημα

τι εννοεις kapa?τι προβλημα υπαρχει?

Physio40

Member
ίσως σκεφτώ να ξεκινήσω με κοντό ρόλερ, αλλά ακόμα δεν νοιώθω έτοιμος να ανοίξω πληγές στο κεφάλι μου μιας και είχα πρόσφατα ιστορικό έντονης μόλυνσης σε μια πληγή στο χέρι και είμαι λίγο φρικαρισμένος

Άσε που από τότε που άνοιξα αυτό το φόρουμ μου έχουν μπει ιδέες για μεταμόσχευση και άμα λέτε ότι με το ρoλερ δεν θα μπορώ να κάνω καλύτερα να μην το δοκιμάσω

gianniskritikos2

Active Member
με μικρο δεν νομιζω να δεις πολα.. το ζουμι ειναι στο μεγαλο επιδεις κροσσφιρε πιστευω ο καπα ενοει πως μολις κανεις μεταμοσχευση που τα τριχοθυλακια μολις τοποθετιθικαν στο δερμα δεν ειναι και το καλυτερο να πας να το τραυματισεις διοτι μπορει να τους αποβαλει η οτι διποτε αλλο.... αρα νομιζω ενοει πως για αρκετο διαστημα δεν κανει να ρολλαρεις...

crossfire

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
με μικρο δεν νομιζω να δεις πολα.. το ζουμι ειναι στο μεγαλο επιδεις κροσσφιρε πιστευω ο καπα ενοει πως μολις κανεις μεταμοσχευση που τα τριχοθυλακια μολις τοποθετιθικαν στο δερμα δεν ειναι και το καλυτερο να πας να το τραυματισεις διοτι μπορει να τους αποβαλει η οτι διποτε αλλο.... αρα νομιζω ενοει πως για αρκετο διαστημα δεν κανει να ρολλαρεις...

αυτο εννοει ή απαγορευεται το roller για οσους σκοπευουν να κανουν μεταμοσχευση στο προσεχες μελλον?

και εσυ GOMI αν ξερεις γιατι ειναι σημαντικο....ολοι σκεφτομαστε τη μεταμοσχευση καποια στιγμη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
gianniskritikos2 είπε:

αυτο εννοει ή απαγορευεται το roller για οσους σκοπευουν να κανουν μεταμοσχευση στο προσεχες μελλον?

και εσυ GOMI αν ξερεις γιατι ειναι σημαντικο....ολοι σκεφτομαστε τη μεταμοσχευση καποια στιγμη

Οχι αυτο εννοω.δεν μπορείς να τραυματισεις τριχο θυλακια πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.
Τα μεταμοσχευμενα παλιάς μεταμόσχευσης δεν τα αγκιζει τίποτα

crossfire

Well-Known Member
GOMI είπε:
Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος σε κάτι, ίσως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλα mm (> 1.5mm) δεν γνωρίζουμε τι παρενέργειες μπορεί να προκύψουν στο δέρμα στην πορεία (αν προκύψουν) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό σε μια μελλοντική μεταμόσχευση. Δυστυχώς πρέπει να τα ζυγίσεις όλα.

και αυτο GOMI?
υπαρχει ερευνα?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
crossfire είπε:
GOMI είπε:

και αυτο GOMI?
υπαρχει ερευνα?

Όχι, δεν έχω πετύχει, αλλά ρόλλερ πάνω από 0,25-0,3mm δεν προτείνεται πουθενά για εφαρμογή στο κεφάλι και γι αυτό και δεν υπάρχει καμία έρευνα ώστε να φαίνεται τι μπορεί να προκαλέσει ένα ρολλερ 1.5mm ή και μεγαλύτερο στο δέρμα του τριχωτού.
Αν για παράδειγμα είχα σκοπό στο άμεσο μέλλον να κάνω μεταμόσχευση, θα κοιτούσα να σιγουρευτώ κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί το δέρμα μου από χρόνιο τραυματισμό σε βάθος πάνω από 1mm και αυτό απλά με το σκεπτικό ότι σε αυτή την περιοχή εφόσον θέλω να τοποθετήσω μοσχεύματα, θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι το υπέδαφος για κάτι τέτοιο είναι το σωστό.
Καθαρά υποθετικό το όλο σενάριο, αλλά επειδή είπα τη γνώμη μου στο φίλο ήθελα να καλύψω όλα τα ενδεχόμενα.
Θεωρητικά μεγάλα mm ρολλερ χρησιμοποιούνται αρκετό καιρό σε πρόσωπο για σημάδια από ακμή κλπ δίχως κάποιο πρόβλημα φαινομενικά στο δέρμα.
Αντίθετα κάνει και καλό.
Αλλά από την άλλη, εκεί δεν θέλουμε να μεταμοσχεύσουμε θύλακες.
Με απλή λογική πάντα, εφόσον η περιοχή μετά τον τραυματισμό αποκαθίσταται πλήρως, δεν βλέπω το λόγο να προκαλέσει κάτι αρνητικό για μελλοντική μεταμόσχευση, παρά μόνο αν αρχίσουν σιγά σιγά και μένουν ουλές. Εκεί ίσως να υπάρξει θέμα...

Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να γίνει ερώτηση για όποιον ενδιαφέρεται σε ένα γιατρό που κάνει μεταμοσχεύσεις, αλλά να υπάρχει και μια στοιχειώδη εμπιστοσύνη ώστε να μην καταστροφολογεί προς όφελος της μεταμόσχευσης.

mikipitri

Member
Gomi κάποια στιγμή είχες αναφέρει για κάτι καρουμπαλάκια στο κεφάλι... όντως με το μάτι δεν φαίνονται αλλά αν ψιλαφήσεις το κεφάλι με το χέρι τα καταλαβαίνεις!!! Και είμαι γεμάτος με τέτοια καρουμπαλάκια... εσύ είδες να μειώνονται με το roller?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όχι δυστυχώς, ακόμα είναι ακριβώς τα ίδια, δεν έχουν μειωθεί καθόλου, αλλά το 0.75 roller που κάνω μέχρι στιγμής δεν έχει τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Θέλει μεγαλύτερο και θα το ξεκινήσω όταν είμαι έτοιμος.
Προς το παρόν ελπίζω με το μασάζ που αναφέρουμε σε άλλο θέμα να γίνει κάτι...

mikipitri

Member
Πάντως εντελώς τυχαία τον περασμένο Ιανουάριο είχαν μειωθεί στο ελάχιστο αυτά τα καρουμπαλάκια και είχα δει βελτίωση στο τριχωτό χωρίς να κάνω και κάποια θεραπεία...
Αν γνωρίζαμε πως μπορούν να μειωθούν πιστεύω θα βοηθούσε αρκετά! Προς το παρόν θα πειραματιστώ και εγώ με το μασάζ που αναφέρθηκε...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αυτό το μασάζ αναφέρει ότι χτυπάει ακριβώς αυτή την αιτία...τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι θα το δούμε στην πορεία...

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
γιατι λαθος? ενημερωνει για την θεραπια του ταυτοχρονα με το 1.5 ρολλερ.. που ειναι το λαθος?

Λάθος post γιάννη. Είχα ανοίξει πολλές καρτέλες στον browser με το forum και έγραψα το μήνυμα σε λάθος θέμα.

Atermon είπε:
Είχε γράψει κάτι άλλο προηγουμένως κατά λάθος και το έκανε edit.
Έτσι :wink:

gotsi

New Member
καλησπέρα παιδιά ,μόλις είδα τις φωτογραφίες από μια μελέτη που χρησιμοποιούσε dermaroler 1,5mm και πραγματικά είναι απίστευτες. χρησιμοποίησε κανεις από εσάς 1,5mm?

Μπλουζα