gianniskritikos2
Active Member
τι ειναι αυτοι γιατροι μεταμοσχευσεον? αν ναι τι περιμενες να σου πουνε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Physio40 είπε:Ναι..εχεις δικιο.Θα ανεβασω μια φωτο οπως εδειξα και σε αυτους. Θελω να ξερω αν εχω ελπιδα με θεραπεια να το παλεψω.
kapa είπε:Physio40 είπε:Ναι..εχεις δικιο.Θα ανεβασω μια φωτο οπως εδειξα και σε αυτους. Θελω να ξερω αν εχω ελπιδα με θεραπεια να το παλεψω.
αν αποφασισεις για μεταμοσχευση δεν μπορεις να δοκιμασεις roller για αρκετο διαστημα
gianniskritikos2 είπε:με μικρο δεν νομιζω να δεις πολα.. το ζουμι ειναι στο μεγαλο επιδεις κροσσφιρε πιστευω ο καπα ενοει πως μολις κανεις μεταμοσχευση που τα τριχοθυλακια μολις τοποθετιθικαν στο δερμα δεν ειναι και το καλυτερο να πας να το τραυματισεις διοτι μπορει να τους αποβαλει η οτι διποτε αλλο.... αρα νομιζω ενοει πως για αρκετο διαστημα δεν κανει να ρολλαρεις...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
crossfire είπε:gianniskritikos2 είπε:με μικρο δεν νομιζω να δεις πολα.. το ζουμι ειναι στο μεγαλο επιδεις κροσσφιρε πιστευω ο καπα ενοει πως μολις κανεις μεταμοσχευση που τα τριχοθυλακια μολις τοποθετιθικαν στο δερμα δεν ειναι και το καλυτερο να πας να το τραυματισεις διοτι μπορει να τους αποβαλει η οτι διποτε αλλο.... αρα νομιζω ενοει πως για αρκετο διαστημα δεν κανει να ρολλαρεις...
αυτο εννοει ή απαγορευεται το roller για οσους σκοπευουν να κανουν μεταμοσχευση στο προσεχες μελλον?
και εσυ GOMI αν ξερεις γιατι ειναι σημαντικο....ολοι σκεφτομαστε τη μεταμοσχευση καποια στιγμη
GOMI είπε:Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος σε κάτι, ίσως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλα mm (> 1.5mm) δεν γνωρίζουμε τι παρενέργειες μπορεί να προκύψουν στο δέρμα στην πορεία (αν προκύψουν) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό σε μια μελλοντική μεταμόσχευση. Δυστυχώς πρέπει να τα ζυγίσεις όλα.
crossfire είπε:GOMI είπε:Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος σε κάτι, ίσως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλα mm (> 1.5mm) δεν γνωρίζουμε τι παρενέργειες μπορεί να προκύψουν στο δέρμα στην πορεία (αν προκύψουν) και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό σε μια μελλοντική μεταμόσχευση. Δυστυχώς πρέπει να τα ζυγίσεις όλα.
και αυτο GOMI?
υπαρχει ερευνα?
gianniskritikos2 είπε:γιατι λαθος? ενημερωνει για την θεραπια του ταυτοχρονα με το 1.5 ρολλερ.. που ειναι το λαθος?
Έτσι :wink:Atermon είπε:Είχε γράψει κάτι άλλο προηγουμένως κατά λάθος και το έκανε edit.