Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν θες φιλε μου αντι για σπιρονολακτονη δοκιμασε cg 210 κανει καλη δουλειαjimch83 είπε:Ξεκίνησα πρώτη φορά θεραπεία με μινοξιδίλη 1/1/2013, κάνοντας χρήση 1ml την ημέρα παρατήρησα κάποια πύκνωση στα μαλλιά μου μετά από 3 μήνες. Συνέχισα τη χρήση της μέχρι τα μέσα Ιουλίου όπου παρουσίαζα σταθερή κατάσταση στην πυκνότητα των μαλλιών μου. Έτσι αποφάσισα στα μέσα Ιουλίου, μετά από διάβασμα του άρθρου για το ρόλερ, να σταματήσω τη μινοξιδίλη και να αρχίσω το ρόλερ 0,5mm κάθε 4 ημέρες.
Μετά από χρήση 3 περίπου μηνών ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχασα όλα τα αποτελέσματα που κέρδισα με τη μινοξιδίλη, αραίωσα αρκετά πάλι και είχα αυξημένη τριχόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του ρόλερ. Έτσι αποφάσισα να ξαναρχίσω τη μινοξιδίλη (την ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα) και παράλληλα να μη σταματήσω το ρόλερ.
Επειδή στο κοντινό μέλλον σκέφτομαι να κάνω χρήση κάποιου τοπικού αντιανδρογόνου, στο μυαλό μου έχω τη σπιρονολακτόνη, ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπική σπιρονολακτόνη.
edyuser1 είπε:αν θες φιλε μου αντι για σπιρονολακτονη δοκιμασε cg 210 κανει καλη δουλειαjimch83 είπε:Ξεκίνησα πρώτη φορά θεραπεία με μινοξιδίλη 1/1/2013, κάνοντας χρήση 1ml την ημέρα παρατήρησα κάποια πύκνωση στα μαλλιά μου μετά από 3 μήνες. Συνέχισα τη χρήση της μέχρι τα μέσα Ιουλίου όπου παρουσίαζα σταθερή κατάσταση στην πυκνότητα των μαλλιών μου. Έτσι αποφάσισα στα μέσα Ιουλίου, μετά από διάβασμα του άρθρου για το ρόλερ, να σταματήσω τη μινοξιδίλη και να αρχίσω το ρόλερ 0,5mm κάθε 4 ημέρες.
Μετά από χρήση 3 περίπου μηνών ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχασα όλα τα αποτελέσματα που κέρδισα με τη μινοξιδίλη, αραίωσα αρκετά πάλι και είχα αυξημένη τριχόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του ρόλερ. Έτσι αποφάσισα να ξαναρχίσω τη μινοξιδίλη (την ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα) και παράλληλα να μη σταματήσω το ρόλερ.
Επειδή στο κοντινό μέλλον σκέφτομαι να κάνω χρήση κάποιου τοπικού αντιανδρογόνου, στο μυαλό μου έχω τη σπιρονολακτόνη, ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπική σπιρονολακτόνη.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρωτάω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπικό αντιανδρογόνο. Νομίζω ότι το CG210 αντικαθιστά ή συμπληρώνει το μηχανισμό της μινοξιδίλης και όχι ενός αντιανδρογόνου, κάνω λάθος;
GOMI είπε:Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρωτάω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπικό αντιανδρογόνο. Νομίζω ότι το CG210 αντικαθιστά ή συμπληρώνει το μηχανισμό της μινοξιδίλης και όχι ενός αντιανδρογόνου, κάνω λάθος;
Αν το αντιανδρογόνο που λες αφορά τη σπιρο, ειλικρινά δεν θα ήθελα συστηματική απορρόφηση από αυτή την ουσία. Αρκετά παλιότερα την είχα δοκιμάσει όπως αρκετοί τοπικά για πάνω από 3 μήνες και δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο oral μπορεί να δουλέψει αλλά με απίστευτες παρενέργειες με την gyno να θεωρείται σίγουρη.
Το μόνο αντιανδρογόνο που έχω δει να έχει αποτελέσματα τοπικά από χρήστες είναι το RU, αλλά ακριβό και μπελαλίδικο, δίχως επίσης να αποκλείονται κάποιες παρενέργειες.
Εφόσον παίζεις με 0.5 μπορείς να το κάνεις ανα 5 ημέρες με εφαρμογή της μίνοξ την επόμενη ημέρα και ίσως να δοκίμαζες την προσθήκη της Β12 που είναι πολύ φθηνή.
Το είχα αναφέρει στο hlt πριν κανά μήνα και είχε περάσει στο ντούκου. Παρόλο αυτά τελευταία έχουν αρχίσει αρκετοί και το περιλαμβάνουν ως προσθήκη και κάποιο μέλος έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα, δίχως να είναι σίγουρος αν οφείλεται στην Β12
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ αν θες
http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments/page104
Είμαι ο TNTS
Πόσταρα και μια πατέντα που αφορά την Β12 για regrowth
Την ποστάρω και εδώ
http://www.google.com/patents/WO2007061169A1?cl=en
GOMI είπε:Αν το αντιανδρογόνο που λες αφορά τη σπιρο, ειλικρινά δεν θα ήθελα συστηματική απορρόφηση από αυτή την ουσία. Αρκετά παλιότερα την είχα δοκιμάσει όπως αρκετοί τοπικά για πάνω από 3 μήνες και δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο oral μπορεί να δουλέψει αλλά με απίστευτες παρενέργειες με την gyno να θεωρείται σίγουρη.
Το μόνο αντιανδρογόνο που έχω δει να έχει αποτελέσματα τοπικά από χρήστες είναι το RU, αλλά ακριβό και μπελαλίδικο, δίχως επίσης να αποκλείονται κάποιες παρενέργειες.
Εφόσον παίζεις με 0.5 μπορείς να το κάνεις ανα 5 ημέρες με εφαρμογή της μίνοξ την επόμενη ημέρα και ίσως να δοκίμαζες την προσθήκη της Β12 που είναι πολύ φθηνή.
Το είχα αναφέρει στο hlt πριν κανά μήνα και είχε περάσει στο ντούκου. Παρόλο αυτά τελευταία έχουν αρχίσει αρκετοί και το περιλαμβάνουν ως προσθήκη και κάποιο μέλος έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα, δίχως να είναι σίγουρος αν οφείλεται στην Β12
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ αν θες
http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments/page104
Είμαι ο TNTS
Πόσταρα και μια πατέντα που αφορά την Β12 για regrowth
Την ποστάρω και εδώ
http://www.google.com/patents/WO2007061169A1?cl=en
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σε ποιο φορουμ gomi στο hairsite εννοεις?GOMI είπε:Σε φόρουμ του εξωτερικού όλο και περισσότεροι αναφέρουν θετικά πράγματα. Μόνο σε μας δεν δουλεύει...? :2m:
Οπως με πληροφορησε ο Gomi ειναι κάτι αντίστοιχο με το ρολλερ μόνο που είναι με δόνηση κατά τη διεισδύση και προκαλεί μεγαλύτερο εύρος. Λένε και οτι ματώνει. Δεν ξερουμε αν έχει κυκλοφορήσει κάτι και πόσο κοστίζει. Επίσης λένε ότι ανά 4μηνο θέλει ρύθμιση. Καλό φαίνεται πάντως και έχει καλές φοτο με αποτελέσματα.dk1984 είπε:http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=14692