Σωστή χρήση derma roller

gianniskritikos2

Active Member
τι χρισιμοποιουνε για λοσιον? ζινκ βλεπω αλλα δεν πολυ καταβαινω... βαζουν λοσιον?αν ναι με τι μεσα και τα αποτελεσματα ειναι αληθινα λογικα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianni, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Ένα μέλος από το φόρουμ έχει κλείσει ραντεβού απ ότι λέει να πάει στο Τελ Αβίβ για να διαπιστώσει από κοντά περί τίνος πρόκειται και θα ενημερώσει όταν επιστρέψει.
Δεν αφήνουν να κυκλοφορήσει τίποτα στη δημοσιότητα ακόμα γιατί θέλουν να έχουν σιγουρευτεί ότι έχει πολύ μεγάλο βαθμό αποτελεσματικότητας. Μέχρι στιγμής έχει εφαρμοστεί σε 250 άτομα με πολύ καλά στατιστικά.
Το πως και τι εφαρμόζουν ακριβώς δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλά μην φανταστείς απλό ψευδάργυρο και χαλκό, αλλά φορτισμένα ιόντα αυτών τα οποία εξουδετερώνουν την όποια επίδραση της dht και δημιουργούν νέο περιβάλλον ανάπτυξης. Επίσης απ ότι κατάλαβα περνάνε στην περιοχή κατά την εφαρμογή της συσκευής.
Καλά κάνουν και δεν αφήνουν να κυκλοφορήσει τίποτα επίσημα. Τα έχουμε όλοι βαρεθεί αυτά.
ΑΝ τυχόν είναι όπως τα λένε και δεν κοστίζει καμία περιουσία ως συσκευή, βλέπω τον μάπα τον Κοτσαρέλη να ασχολείται με τη μαγειρική.

detumescence

New Member
Λογικα μικρα mm για XRONIA και με προσοχη
θα κανουν τρομερη δουλεια.

Το κακο με τους χρηστες ειναι οτι ενθουσιαζονται και
απογοητευονται ευκολα με μεθοδους.

gkok

Member
Σ᾽εμένα πάντως το roller δουλεύει πολύ καλά.Με 0,5 κάθε 2 μέρες(όχι μέρα παρά μέρα) και στο καπάκι minox, στους κροτάφους όπου μπορώ να δω καλύτερα γίνεται πάρτυ.Στο μπιφτέκι δεν μπορώ να δω καλά αλλά κι εκεί γίνεται δουλειά απ᾽ότι καταλαβαίνω με την αφή.Η τριχόπτωση στο crown έχει σταματήσει τελείως.Στα πλαϊνά μόνο έχω τριχόπτωση ακόμα αλλά εκεί δεν ρολλάρω.Το χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο.Από τον Σεπτέμβριο έχω βάλει και το βούρτσισμα τις μέρες που δεν κάνω roller αμέσως μετά το μπάνιο μία φορά την μέρα.Άποψη μου είναι ότι θέλει χρόνο το roller για να δουλέψει και δεν πρέπει να το σταματάμε στους 3 μήνες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω ειδα πολυ επανεκφυση με συνδιασμο roller zinc oxide cream,κριμα που δεν κρατησα φωτο,οχι σαν αυτα που εχω στο θεμα τα οποια ειναι με σκετο zinc oxide cream http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-15.html
περισσοτερο και με εντυπωσιακη ταχυτητα
αυτο που απετυχε σε εμενα ειναι ο συνδιασμος roller,minoxidil.
δυστυχως ειναι γρασσο σε λαδιλα και οχι απο τα εκδοχα,αλλα η ιδια η ουσια ειναι πολυ λιπαρη

gkok

Member
kapa είπε:
εγω ειδα πολυ επανεκφυση με συνδιασμο roller zinc oxide cream,κριμα που δεν κρατησα φωτο,οχι σαν αυτα που εχω στο θεμα τα οποια ειναι με σκετο zinc oxide cream http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-15.html
δυστυχως ειναι γρασσο σε λαδιλα και οχι απο τα εκδοχα,αλλα η ιδια η ουσια ειναι πολυ λιπαρη
Εγώ με zinc δεν είδα κάτι, ίσως γιατί δεν το χρησιμοποίησα μόνο του καθημερινά, το έβαζα ανά 2 μέρες και τις υπόλοιπες minox.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gkok είπε:
kapa είπε:
Εγώ με zinc δεν είδα κάτι, ίσως γιατί δεν το χρησιμοποίησα μόνο του καθημερινά, το έβαζα ανά 2 μέρες και τις υπόλοιπες minox.

μπορει να εβλεπες και περισσοτερο,μπορει και λιγοτερο.
αβυσσος ο ψευδαργυρος.
αν δεν ειχε τοση λαδιλα θα τον χρησιμοποιουσα ακομα και θα ειχα ξεπερασει και τα αρχικα αποτελεσματα της μινοξιδιλης απο οτι εδειξαν τα αστρα
GOMI είπε:
Σε φόρουμ του εξωτερικού όλο και περισσότεροι αναφέρουν θετικά πράγματα. Μόνο σε μας δεν δουλεύει...? :2m:

εεε δεν εχουμε και τα ιδια γονιδια με τους αλλους λαους

Συνημμένα

• ellinaras.png
    ellinaras.png
    222.6 KB · Προβολές: 212

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εεε δεν εχουμε και τα ιδια γονιδια με τους αλλους λαους

xaxa....μια εικόνα 1000 λέξεις

Αυτό που μου την δίνει είναι ότι με 1.5mm αίμα δεν βλέπω. Εχθές το πίεσα τόσο βαθιά που έφυγε μια βελόνα και έμεινε στο κεφάλι. Άχρηστο το ρολλερ.
Ευτυχώς το έβγαλα με τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Αν ήταν μικρά mm δεν ξέρω πως θα το έβγαζα...

Serifis

Active Member
Παιδιά καλησπέρα. Ξεκίνησα το 0.5 εδώ και 20 μέρες( 5-6 ρολαρίσματα) σε συνδιασμό με μίνο που δεν έχω κόψει ποτέ, σε μια περίοδο έντονης τριχόπτωσης( σίγουρα και εποχιακή). Το θέμα είναι πως δεν έχω δει ακόμα κάποιο αποτέλεσμα, η τριχόπτωση να μειώθηκε κατα 1/10, αλλά η χερλαιν και οι κρόταφοι δεν έχουν πάρει καθόλου τα πάνω τους, ίσα ίσα βλέπω πως η χερλαιν στην περίοδο που χρησιμοποιώ roller έχει χειροτερέψει...Λέτε να του δώσω ακόμα κανα μήνα; Έχω απογοητευτεί όχι επειδή δεν έχω δει regrowth, αλλά επειδή χειροτέρεψε η κατάσταση...Ίσως δοκιμάσω το 0.25 για περισσότερο regrowth.

Serifis

Active Member
Όχι φίλε μου. 5-6 ρολαρίσματα που αναφέρω εννοώ πως συνολικά έχω ρολάρει 5-6 φορές, άρα ανα 4 μέρες. Βέβαια ξαναδιαβάζοντας την αρχική κάνω ένα λάθος στο ρολάρισμα, αντί να περνάω μια φορά το ρολλερ και μετά να το σηκώνω και να ξαναπερνάω, το έχω συνέχεια σε επαφή στην εκάστοτε περιοχή και το ρολάρω πάνω κάτω. Δεν νομίζω όμως να ωφείλεται σε αυτό το ότι δεν έχω δει αποτελέσματα...Λες να του δώσω ένα μήνα ακόμα περιθώριο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Serifis είπε:
Όχι φίλε μου. 5-6 ρολαρίσματα που αναφέρω εννοώ πως συνολικά έχω ρολάρει 5-6 φορές, άρα ανα 4 μέρες. Βέβαια ξαναδιαβάζοντας την αρχική κάνω ένα λάθος στο ρολάρισμα, αντί να περνάω μια φορά το ρολλερ και μετά να το σηκώνω και να ξαναπερνάω, το έχω συνέχεια σε επαφή στην εκάστοτε περιοχή και το ρολάρω πάνω κάτω. Δεν νομίζω όμως να ωφείλεται σε αυτό το ότι δεν έχω δει αποτελέσματα...Λες να του δώσω ένα μήνα ακόμα περιθώριο;
ξανα δοκιμασε το σωστα.
θελει σηκωμα η συσκευη γιατι συνεχομενα ανοιγει μεγαλες τρυπες στο δερμα.
δες σε αυτο το βιντεο τι πραγματικα γινεται αν δεν συκωνεις την συσκευη
http://www.youtube.com/watch?v=29bWwHzl1ec

weznem

Well-Known Member
εγω περαν των κροταφων δεν το σηκωνω για ολο το αλλοκεφαλι μεχρι τομπιφτεκι, παρατηρω οτι αυξανει τον τραυματισμο αρα και εχει και λιγο πονο για κανα δυο μερες αλλα δεν ειχα τριχοπτωση.. δεν νομιζω οτι φταιει αυτο..

Serifis

Active Member
[/quote]
ξανα δοκιμασε το σωστα.
θελει σηκωμα η συσκευη γιατι συνεχομενα ανοιγει μεγαλες τρυπες στο δερμα.
δες σε αυτο το βιντεο τι πραγματικα γινεται αν δεν συκωνεις την συσκευη
http://www.youtube.com/watch?v=29bWwHzl1ec
[/quote]

Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το πόσο τραυματίζεις μια περιοχή, αλλά πως την τραυματίζεις...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Serifis είπε:
Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το πόσο τραυματίζεις μια περιοχή, αλλά πως την τραυματίζεις...

εχουν να κανουν πολλα,χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα επιτυχια.
απλα δεν εχεις να χασεις κατι αν το δοκιμασεις.
το σιγουρο ειναι οτι με το να μην συκωνεις την συσκευη ανοιγεις μεγαλυτερη τρυπα σε πλατος,ξεχειλωνεις την ηδη ανοιχτη δηλαδη

Serifis

Active Member
Λοιπόν παιδιά έχω να αναφέρω ότι σε όποιο σημείο εφαρμόζω το ρολερ έχω αδειάσει πολύ. Δεν έχω συμπληρώσει βέβαια μήνα και σκεύτομαι ότι ίσως να είναι ένα πολύ δυνατό shedding. Οι τρίχες που πέσανε δεν ήταν μεγάλες, ήταν αυτές που έχουν αα...Περνάω βέβαια και τρελή τριχόπτωση, μιλάμε όλο οι τρίχες έχουν λεπτύνει και πεύτουν τρίχες από παντού, δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετοπίζει τα ίδια αυτήν την περίοδο...Τι λέτε να κάνω, λέτε να είναι shedding ή απλά το ρολερ δεν κάνει τίποτα σε μένα;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Serifis είπε:
Λοιπόν παιδιά έχω να αναφέρω ότι σε όποιο σημείο εφαρμόζω το ρολερ έχω αδειάσει πολύ. Δεν έχω συμπληρώσει βέβαια μήνα και σκεύτομαι ότι ίσως να είναι ένα πολύ δυνατό shedding. Οι τρίχες που πέσανε δεν ήταν μεγάλες, ήταν αυτές που έχουν αα...Περνάω βέβαια και τρελή τριχόπτωση, μιλάμε όλο οι τρίχες έχουν λεπτύνει και πεύτουν τρίχες από παντού, δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετοπίζει τα ίδια αυτήν την περίοδο...Τι λέτε να κάνω, λέτε να είναι shedding ή απλά το ρολερ δεν κάνει τίποτα σε μένα;

Δηλαδή πόσες φορές έχεις κάνει συνολικά ρολλερ και για τι mm μιλάμε?

Αυτός ο μήνας ούτε για μένα είναι από τους καλούς. Τριχόπτωση δεν έχω αλλά η εικόνα γενικά δεν μου αρέσει.
Πάντως στο hlt όσοι ανέφεραν θετικά σημάδια από το ρολλερ, οι περισσότεροι πέρασαν από έντονο shedding.

Serifis

Active Member
Να έχω κάνει γύρω στις 8 φορές. Χρησιμοποιώ των 0.5mm, όμως τις πρώτες 5 φορές που ρόλαρα χρησιμοποιούσα λάθος τεχνική όπου δεν ανασήκωνα την κεφαλή του ρόλερ από το δέρμα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με το 0.75 ούτε εγώ το ανασηκώνω ιδιαίτερα. Το αρχίζω και ξεχνάω να σταματήσω...Με το 1.5mm θέλοντας και μη το ανασηκώνω γιατί από τα δάκρυα δεν βλέπω τίποτα και σταματώ αναγκαστικά και πάλι από την αρχή..
Πάντως τον πρώτο μήνα απ όσο θυμάμαι είχα δει και εγώ να φεύγουν μερικές τρίχες την επόμενη ημέρα και διαρκούσε 1-2 μέρες απ όσο θυμάμαι.

Serifis

Active Member
Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι οι θεραπείες που δίνουν και δεν έχουν σεντ, ίσως να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Μπλουζα