οκκκκκκ!!!
ΠΡΩΤΟΣ δεν ενοχλησα κανενα.
Ειδικα εσεις κυριε (αν ενθυμούμαι καλα από την συνομιλία μας στο παρελθόν), δεν πιστευω να υποστηριζετε πως οποιαδηποτε υπουλη/ανανδρη επιθεση μενει αναπαντητη????
ΣΙΓΟΥΡΑ έχετε υποψη σας από την Ιστορια πως αυτο μόνο σε αποθρασυνση οδηγει.
κ. Αναστασάκη σας απευθύνω τον λόγο για τελευταία φορά και σας λέω ευθέως ότι δυστυχώς βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Αυτό το λέω για εμένα προσωπικά ως χρήστη απέναντί σας και όχι γενικά γιατί κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
Σε περιπτώσεις που κατά την άποψη μου έχετε δεχθεί αναίτια κακή ή επιθετική κριτική σας έχω υπερασπιστεί.
Στα περιστατικά σας έχω κάνει πολλές φορές θετικά σχόλια, και για αυτά που το έκανα, το έκανα γιατί όντως το πιστεύω και όχι γιατί είμαστε φίλοι ή έχω κάνει ΜΜ σε εσάς ή οτιδήποτε άλλο.
Σε όσα έχω κάνει κριτική (κακώς η λέξη κριτική θεωρείται αρνητική – θα πρέπει να συνοδεύεται από τον κατάλληλο επιθετικό προσδιορισμό αρνητική ή θετική), εν προκειμένω λοιπόν αρνητική, πάντα ήταν υπό την υποσημείωση «κατά την προσωπική μου άποψη» ή ότι «εγώ δεν είμαι γιατρός αλλά ίσως θα έπρεπε …» και βεβαίως πάντα σε κόσμιο ύφος.
Σαφώς δεν υποστηρίζω ότι οι «ύπουλες/άνανδρες επιθέσεις» πρέπει να μένουν αναπάντητες, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε αν όντως όλες αυτές είναι έτσι ή αποτελούν απλά αντίδραση στον τόνο και το ύφος σας.
Προς Θεού δεν δικαιολογώ κανένα που εκφράζεται με άσχημο τρόπο, και για αυτό και για το εν λόγω θέμα σας έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν, αλλά προσπαθήστε να έρθετε στην απέναντι θέση και να σκεφτείτε στην θέση ενός μέλους πως θα αντιδρούσατε σε ένα ύφος σαν το δικό σας.
Σαφώς είσαστε στην μειονεκτική θέση του επώνυμου και επαγγελματία απέναντι σε ανώνυμους, και όπως προείπα και για αυτό σας έχω υπερασπιστεί ζητώντας από την μεριά μου να πέσουν οι τόνοι. Εσείς όμως ποτέ δεν το κάνατε αυτό, ανατροφοδοτώντας την εν λόγω αντίδραση. Αυτό ως εξήγηση για την «κόντρα» σας με τα λοιπά μέλη.
Για δε την στάση σας απέναντί μου, δεν έχετε ούτε ένα ψήγμα δικαιολογίας, για αυτό και το αρχικό σχόλιο μου ότι βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.
Αυτά από εμένα, σας εύχομαι υγεία και να κάνετε και εσείς την αυτοκριτική σας γιατί ποτέ δεν είναι αργά να δείτε και τα δικά σας λάθη και να τα διορθώσετε.