@aeratos28 εισαι αλλου για αλλου!! τη μια κατεβαζεις κανονες απο το μυαλο σου, την αλλη ζητας απο τον διαχειριστη βοηθεια, σ απανταει οτι δεν υπαρχουν, μετα τον ξανα επικαλεισαι κ σ λεει σ απαντησα, τους ή χαζος ειμαι ή τυφλος κ σ λεω εγω εισαι και τα δυο! Αποδεδειγμενα απο τα λογια σου.
τωρα μ λες 3 4 ή 5 περιστατικα; δλδ ουτε τον κοπο να δεις ποσοι συν οτι βγαζεις ΠΑΛΙ συμπερασματα δηθεν δυσαρεσκειαα των περισσοτερων. Εχεις μεγαλο θρασσος κ εισαι επικινδυνος. συνοπτικα κ προχειρα ειναι 11!
petros, ο φιλος μ π παει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κ θα σας ανεβασω βιντεο τη Δευτερα.
νικ πεπε π αφησε στη μεση την παρουσιαση.
εγω π με ειδατε ολοι σε βιντεο (φαπ) μιας κ σαν υαινες τρεξατε να δαγκωσετε για τις φωτογραφιες π δηθεν πειραξα
ο Αρης, π εγινε σουπερ κ μετα δεν ξανα μπηκε να γραψει, αφησε ελλειπη την παρουσιαση,
Αλντο π μια χαρα ωραιο μαλλακι εχει κ εγινε hater του Αναστασακη υστερα απο ολα οσα εχουμε δει στο νημα του(το θεωρω αδικο κ ατιμο)
dnfg με πολυ ωραιο μαλλακι π αφησε την παρουσιαση λογω των υαινων,
μιμις993 πολυ ωραιο μαλλακι κ αυτος ευχαριστημενος
donk π κοπηκε η παρουσιαση για τους γνωστους λογους
apokouts πολυ ωραιο μαλλακι κ αυτος,
Mka39 επισης πολυ καλη εικονα, του σπασατε τις μπλαες κ αυτου!!!!
Roni διεκοψε ενω πηγαινε πολυ καλα
κ ο τζακ σμιθ.
Αυτοι π διεκοψαν την παρουσιαση επουδενι δεν ειναι δυσαρεστημενοι απο την κλινικη αλλα ειναι απο εσας(!!) π ψεγεστε καθε τι εκπορευει απο τον Δρ. Αναστασακη. σας βαρεθηκαν οπως κ πολλοι αλλοι εδω μεσα π δεν μιλανε.
απο τους 11 λοιπον ο τζακ ειναι οντως δυσαρεστημενος κ ο αλντο π για μενα ο αλντο ειναι τερμα λαθος!!
επομενως τι γραφεις για 3 4 5 ανεξαρτητα κ απο αυτους οι 3 ειναι δτσαρεστημενοι... ντροπη