Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

Noname12

Active Member
Όχι και όχι.

Καταλήξαμε :p
Εγώ έγραψα τη γνώμη μου εκεί να πω την αλήθεια εστιάζοντας στην ερώτηση, παρότι δεν έχω σκοπό να πάω σε κανέναν απ' τους δύο.

Το καταλαβαίνω το να προσπαθείς να πεις στον άλλον να μην παγιδευτεί σε κάποιες επιλογές, αλλά συχνά πολλά απ' τα σχόλια το λένε με αχρείαστη ειρωνεία και εξυπνακισμό και κατευθείαν δημιουργείται κλίμα αντιπαράθεσης που φαντάζομαι ότι δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό για νέα μέλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Μακάρι ρε μπρο. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω γιατί αλήθεια είναι πολύ ψυχοφθόρα η παραμονή εδώ μέσα.

Εγώ θα προτείνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ να δίνουν λίγο το benefit of the doubt.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν ξέρουμε καλά την όλη φάση.
Ναι πες με μαλακα, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια νόμιζα ότι οι μμ απλά δεν πιάνουν. Ότι οκ μπορεί να βγάλεις δέκα τρίχες ξέρω γω. Μετά είδα τον φίλο που είχε πάει Γκούρα και είχε κατά την τότε αποψη μου ένα decent αποτέλεσμα και ενθουσιάστηκα ότι όταν έρθει η σειρά μου θα πάω και εγώ. Μετα άρχισα λίγο να το κοιτάω πιο πολύ κλπ κλπ
Και άρχισα λίγο λίγο να μπαίνω εδώ. Αν δεις το άλλο account μου είναι εδώ από το 2018 απλά δεν έγραφα.εμπαινα κάθε τόσο να διαβάσω κάτι για λίγο κλπ
αν σου αρέσει το result του Γκούρα με άλλα εδώ μέσα θα πάθεις πλάκα. Οπότε ψάξε και θα δεις.

Noname12

Active Member
Μακάρι ρε μπρο. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω γιατί αλήθεια είναι πολύ ψυχοφθόρα η παραμονή εδώ μέσα.

Εγώ θα προτείνω σε όλα τα μέλη του φόρουμ να δίνουν λίγο το benefit of the doubt.
Υπάρχουμε και εμείς που δεν ξέρουμε καλά την όλη φάση.
Ναι πες με μαλακα, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια νόμιζα ότι οι μμ απλά δεν πιάνουν. Ότι οκ μπορεί να βγάλεις δέκα τρίχες ξέρω γω. Μετά είδα τον φίλο που είχε πάει Γκούρα και είχε κατά την τότε αποψη μου ένα decent αποτέλεσμα και ενθουσιάστηκα ότι όταν έρθει η σειρά μου θα πάω και εγώ. Μετα άρχισα λίγο να το κοιτάω πιο πολύ κλπ κλπ
Και άρχισα λίγο λίγο να μπαίνω εδώ. Αν δεις το άλλο account μου είναι εδώ από το 2018 απλά δεν έγραφα.εμπαινα κάθε τόσο να διαβάσω κάτι για λίγο κλπ
Ίσως η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου προτάθηκε παραπάνω, να ανοίξεις ένα νέο νήμα, να βάλεις 5 φωτο, τι προσδοκίες & στόχους έχεις, να πεις αν σκέφτεσαι επιλογές σε Ελλάδα/εξωτερικό και τι budget είσαι διατεθειμένος να δαπανήσεις.

aeratos28

Just aeratos
Είπες εσύ ότι της αρέσεις της μάνας μου?
Εριστικός μπορεί να είμαι με εσένα όσο θέλω,και εσύ επίσης να είσαι εριστικός με εμένα όσο θες...τη μανα μου ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να την ανακατέψεις στην κουβέντα ?
Δεν του έβρισα την μάνα. Είπα ότι της αρέσω. Είναι υπονοούμενο αλλά δεν είναι βρισιά. Στην πραγματική ζωή φίλε ούτε αυτός θα μου μίλαγε με μαλακισμένες ειρωνείες. Αν το έκανε μια χαρά θα του έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω, δηλαδή μπορούμε να μιλάμε άσχημα σε κάποιον και είναι οκ, αλλά αν μετά ο άλλος μας την πει χειρότερα δεν είναι οκ?
Δεν πάει έτσι.

Ναι έκανα λάθος που έγραψα γιατί η κατάσταση εδώ μέσα είναι λίγο για σίριαλ. Και είναι κρίμα δλδ γιατί υποτίθεται ότι εδώ πρέπει να παίρνουμε γνώσεις και πληροφορίες αλλά μόνο drama παίζει.

Στο προηγούμενο ποστ που λες, έκανα το λάθος να ρωτήσω για δύο ονόματα γιατρών και κόντεψαν όλοι να πάθουν αναφυλακτικό σοκ και άρχισαν να μου την μπαίνουν.
Υπονοούμενο είναι ,δεν είναι βρισιά??

XYZ.

New Member
Εριστικός μπορεί να είμαι με εσένα όσο θέλω,και εσύ επίσης να είσαι εριστικός με εμένα όσο θες...τη μανα μου ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να την ανακατέψεις στην κουβέντα ?

Υπονοούμενο είναι ,δεν είναι βρισιά

Υπονοούμενο είναι ,δεν είναι βρισιά??
Το δικαίωμα μου το έδωσες εσύ με την συμπεριφορά σου. Αν θιγεσαι φρόντισε από εδώ και πέρα να μην μιλάς άσχημα σε ανθρώπους που δεν ξέρεις.
Και η αλήθεια είναι πως μπήκες με λάθος τρόπο στην κουβέντα και τα ήθελε ο κωλος σου

Antonis80

Active Member
αδελφέ, καταλάβαινω πως θες να είσαι αντικειμενικός και μαζί σου.

Δες όμως τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα. Έχει παλιό προφιλ, έχει τα credentials (μιας που μπήκε το σάββατο και με τα δυο) και επιλέγει να γράψει ξανά ως Φαίδων. Μετά μόλις ως Φαίδων φτάνει να λέει για μάνες μπαίνει με το παλιό.

Είναι μέλος με account από παλιά και ενώ υπάρχουν 100000 επιλογές, λέει Γκούρας η Αναστασάκης που οκ....

Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι ακριβώς τα ίδια με του Χρήστου και του γιατρού. Ότι δήθεν εμείς κάνουμε επίθεση στο χαρακτήρα του Αναστασάκη, ενώ είναι καλός ιατρός και ίσως ο τοπ στην ελλάδα. Αυτό είναι μια σαχλάμαρα. Αυτός κάνει επίθεση στο χαρακτήρα μας για να μη δώσει απαντήσεις σε τίποτα ενώ όλα του τα ανεξάρτητα (σχεδόν) πάσχουν. Αν είχαμε 100 αληθινά ανεξάρτητα μπορεί να χαμε 95 με θέματα. Οπότε αυτό που λέει δεν ισχυεί εκτός αν όλοι έχουμε πεισθεί από τα βίντεο που ανεβάζει με σβηστά φώτα.

Ο τρόπος που εκφράζεται είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Bye Felicia, μάνες κλπ....

Ανοίγει νήμα τη στιγμή που ο Αναστ. έχει γίνει ρεντίκολο. Άνοιξαν δυο νήματα μετα τη ξεφτίλα που έριξε ο Πάνος, ένα του ιατρού και ένα αυτό για να αποπροσανατολήσουν από τη ξεφτίλα (άποψη μου).

Ε όλα αυτά εμένα με κάνουν να καταλάβω πως δεν είναι τυχαίο το νήμα.
Ακριβώς. Θέλει να περάσει στο κόσμο ότι όλα αυτά αφορούν το χαρακτήρα του γιατρού ενω άλλο είναι το θέμα εδώ και από την άλλη εκθειάζει τον γιατρό που θέλει. Την ίδια τακτική γιατρού και Χρήστου δηλαδή.
Έβαλε και ένα άσχετο γιατρό μέσα σε συγριση στο άλλο νήμα τον Γκούρα που ήξερε ότι έχει κακή φήμη εδώ μέσα και κανενασ δεν θα τον πρότεινε για να του πουν τα μέλη πηγαινε στον άλλο αυτόν που εκθειάζει σε αυτό το νήμα. Πιο στημένο πεθαίνει νομίζω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το δικαίωμα μου το έδωσες εσύ με την συμπεριφορά σου. Αν θιγεσαι φρόντισε από εδώ και πέρα να μην μιλάς άσχημα σε ανθρώπους που δεν ξέρεις.
Και η αλήθεια είναι πως μπήκες με λάθος τρόπο στην κουβέντα και τα ήθελε ο κωλος σου
Εφύγες. Είπαμε να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία παρόλο που το ατόπημα για μανάδες ήταν βαρύ. Μια συγγνώμη ήταν αρκετή αλλά δεν δόθηκε, αντίθετα διαβάσαμε «τα ήθελε ο κώλος σου».

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Κουτοπονηριές χείριστου είδους ! Μάθε λοιπόν ΧΥΖ και αυτό που θα σου πω προέρχεται από γιατρό που έχει κάνει repair σε περιστατικά του Γκούρα και του Αναστασάκη ότι και οι δύο είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα σε μμ !Απο FUT τομές !Απο στραβές και με λάθος φόρα εμφυτεύσεις ! Οτι χειρότερο !Αντε γεια τώρα

aeratos28

Just aeratos
Μπορείς να πεις της μαμάς σου να μην αλλάζει κραγιόν συνέχεια ..??

GeorgeXz

Active Member
Καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοια γλώσσα. Σε παρακαλώ σβήστο.
@CVIAL, παρά τις απίστευτες καταστάσεις που ζούμε στο φόρουμ καλό είναι να μην χάνουμε το χιούμορ μας. Το καρέ είναι από ancient memes και έχει ήδη περάσει την λογοκρισία του φουμπού, καθώς έχει ανέβει επίσημα εκεί. Ελπίζω να μην φάει λογοκρισία εδώ, ειδικά όταν έχουνε περάσει τέρατα, ιδιαίτερα από τον γνωστό οχλαγωγό...

Xristos87

Verified MM member
με βάση λοιπόν αυτό και το ότι ο Γκούρας είναι πολύ πίσω (θα στο πουν όλοι), θα σου συστινούσα να αφήσεις τον Αναστασάκη και να ψάξεις στο φόρουμ τοπ ιατρους να φτιάξεις το κεφάλι σου και να είσαι ωραίος με μαλλάρα ;)
Μπορεις να πεις μερικους τοπ στην Ελλαδα??
Κ λεω Ελλαδα γιατι δεν ειναι ευκολο να βγεις εξω (εκτος απο Κυπρο).

Xristos87

Verified MM member
Την ίδια τακτική γιατρού και Χρήστου δηλαδή
Να σε πω κατι (?) , μετα το πολυμηνο μπαν εχω μπει με ακρως διαφορετικη προσεγγιση στο φορουμ!

Αληθεια ομως, πες μου, σταρατα, στην Ελλαδα καποιον καλυτερο απο τον Αναστασακη και την ομαδα του.

Θα σου πω και την προσωπικη μ γνωμη μεχρι να απαντησεις.

ΔΕΝ υπαρχει!!

Εδω βλεπεις οτι κ ο Λορεντζο εχει τα μελανα του σημεια του. Λογικο δεν ειναι να εχει κ ο Αναστασακης???

Στατιστικα να το παρεις, δε θα εχει μελανα σημεια οποιοσδηποτε?? Θα εχει! Ειναι μαθηματικα. Το εχουμε πει και στο παρελθον, οταν πας στον κορυφαιο ή στον πολυ καλο το μονο π κανεις ειναι να μειωνεις την πιθανοτητα αστοχιας.

Εξαλλου και εδω μεσα , ολοι οι haters τους τον μισουν σαν χαρακτηρα. Σαν επιστημονα στην πραγματικοτητα κανεις. Απλως, λογω της φοβερης αντιπαθειας που του εχουν τους συνεπαιρνει και προσπαθουν να πιαστουν απ οτιδηποτε να τους επιτεθουν.
Ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαιναν στον Αναστασακη για μμ αν ο ιδιος ειχε ενα σοβαροτερο προφιλ ή δεν εγραφε καθολου.
Γιατι ο ανθρωπος και βιντεο εκανε μας μιλησε για την αλωπεκια, κ οταν ρωτηθηκε ομορφα εδωσε απαντησεις κλπ κλπ.

Κλεινοντας και δεν θα επανελθω γιατι εχει κουρασει ολο αυτο, παρατηρει κανεις οτι τις περισσοτερες φορες "αμυνομενος" απανταει κατ αυτον τον τροπο ! Και αν καμια φορα παρει μπαλα κανεναν , λογικο θα ελεγα, ειναι γιατι οταν δεχεσαι επιθεσεις ,αρχιζεις κ εσυ τα πυρα κ μπορει να "χτυπησεις" καποιον αθωο.

Ας μην ξεχναμε οτι περισσοτερα ειναι αυτα π μας ενωνουν με τον Αναστασακη παρα αυτα π μας χωριζουν. Γι αυτο λοιπον, παμε παρακατω, για ενα ωραιο και φιλικο φορουμ προς ολους.

GeorgeXz

Active Member
Υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές και σοβαροί ιδιώτες γιατροί που ασχολούνται με ΜΜ οι οποίοι μπορεί να μην έχουν καν παρουσία στο φόρουμ.

Μπλουζα