Την ίδια τακτική γιατρού και Χρήστου δηλαδή
Να σε πω κατι (?) , μετα το πολυμηνο μπαν εχω μπει με ακρως διαφορετικη προσεγγιση στο φορουμ!
Αληθεια ομως, πες μου, σταρατα, στην Ελλαδα καποιον καλυτερο απο τον Αναστασακη και την ομαδα του.
Θα σου πω και την προσωπικη μ γνωμη μεχρι να απαντησεις.
ΔΕΝ υπαρχει!!
Εδω βλεπεις οτι κ ο Λορεντζο εχει τα μελανα του σημεια του. Λογικο δεν ειναι να εχει κ ο Αναστασακης???
Στατιστικα να το παρεις, δε θα εχει μελανα σημεια οποιοσδηποτε?? Θα εχει! Ειναι μαθηματικα. Το εχουμε πει και στο παρελθον, οταν πας στον κορυφαιο ή στον πολυ καλο το μονο π κανεις ειναι να μειωνεις την πιθανοτητα αστοχιας.
Εξαλλου και εδω μεσα , ολοι οι haters τους τον μισουν σαν χαρακτηρα. Σαν επιστημονα στην πραγματικοτητα κανεις. Απλως, λογω της φοβερης αντιπαθειας που του εχουν τους συνεπαιρνει και προσπαθουν να πιαστουν απ οτιδηποτε να τους επιτεθουν.
Ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαιναν στον Αναστασακη για μμ αν ο ιδιος ειχε ενα σοβαροτερο προφιλ ή δεν εγραφε καθολου.
Γιατι ο ανθρωπος και βιντεο εκανε μας μιλησε για την αλωπεκια, κ οταν ρωτηθηκε ομορφα εδωσε απαντησεις κλπ κλπ.
Κλεινοντας και δεν θα επανελθω γιατι εχει κουρασει ολο αυτο, παρατηρει κανεις οτι τις περισσοτερες φορες "αμυνομενος" απανταει κατ αυτον τον τροπο ! Και αν καμια φορα παρει μπαλα κανεναν , λογικο θα ελεγα, ειναι γιατι οταν δεχεσαι επιθεσεις ,αρχιζεις κ εσυ τα πυρα κ μπορει να "χτυπησεις" καποιον αθωο.
Ας μην ξεχναμε οτι περισσοτερα ειναι αυτα π μας ενωνουν με τον Αναστασακη παρα αυτα π μας χωριζουν. Γι αυτο λοιπον, παμε παρακατω, για ενα ωραιο και φιλικο φορουμ προς ολους.