JimKan1
Well-Known Member
Βεβαια ο Λορεντζο σε ασθενη NW6 με ρετρο χωρις φινα οχι απλα δεν θα κατεβαζε την χερλαιν στα 6 εκατοστα λες και ειναι NW2 αλλα ουτε καν θα τον δεχοταν, επισης τον εμαθε να φτιαχνει εξελακια αλλα τα εξελακια αλλα ντι αλλων λενε συνηθως, μισες δουλειες εκανε ο Χοσε, μηπως να ερθει για 2-3 σεμιναρια ακομα μπας και μαθει ο τασακης τα βασικα των μεταμοσχευσεων επιτελους; Τοσα χρονια γιατρος μεταμοσχευσεων φαινεται να δυσκολευεται να τα κατανοησει μονος του.
Davion, 2603g, FUE, 12/11/2024
Αυτό εδώ είναι το πρώτο από τα verified της Anastasakis Hair Clinic και μάλιστα είναι εντελώς ανεξάρτητο αφού μου έστειλε μνμ για να τον δω διαβάζοντας την ανακοινωσή μου. Μέχρι στιγμής έχω δει 5 μαζί με αυτό και έπεται συνέχεια. Κάπου στα 10-15 θα σταματήσω λόγω περιορισμένου χρόνου και επειδή...
www.hairlossgr.com
George93, FUE, 3500g, 3-4/12/2024
Εδώ έχουμε μια δεύτερη ενδιαφέρουσα περίπτωση NW6. H λήπτρια περιοχή είναι κάπου μεταξύ 200-250cm2. Αντιστοίχως η δότρια είναι κανονική γύρω στα 250cm2. Κάποτε σε ένα workshop, δεν θυμάμαι ποιός, μου είχε πει ότι άτομα με μεγάλες σε έκταση λήπτριες έχουν αντίστοιχα μεγάλες σε έκταση δότριες. Το...
www.hairlossgr.com