Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

JimKan1

Well-Known Member
Βεβαια ο Λορεντζο σε ασθενη NW6 με ρετρο χωρις φινα οχι απλα δεν θα κατεβαζε την χερλαιν στα 6 εκατοστα λες και ειναι NW2 αλλα ουτε καν θα τον δεχοταν, επισης τον εμαθε να φτιαχνει εξελακια αλλα τα εξελακια αλλα ντι αλλων λενε συνηθως, μισες δουλειες εκανε ο Χοσε, μηπως να ερθει για 2-3 σεμιναρια ακομα μπας και μαθει ο τασακης τα βασικα των μεταμοσχευσεων επιτελους; Τοσα χρονια γιατρος μεταμοσχευσεων φαινεται να δυσκολευεται να τα κατανοησει μονος του.

IMG_3145.jpeg

IMG_3146.jpeg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Δεν υπάρχει γιατρός Αναστασακης, πωλητής, influencer, επιχειρηματίας κτλ ναι υπάρχει. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή μετά το τέλος της επέμβασης και την απομάκρυνση απο το ταμείο. Οχι ότι στα προ της επέμβασης έιναι καλύτερα (ειρωνείες και αλαζονεία φουλ). Άμα παρουσιάσεις στο forum το αποτυχημένο αποτέλεσμα, αλλάζουν οι σχέσεις, αμα γράψεις κακή κριτική ή δεν εκθειασεις τον doctor δεν είσαι ασθενής του. Τέλος αμα βλέπουν απο την αρχή ότι έχουν κάνει πατάτα, (φύτρωση κλαφτα), ήτοι δεν είσαι για βίντεο, σε ξεγραφουν απο τον χάρτη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αυτό είπα για την συμπεριφορά αλλά πιο κομψά……χαχαχχαχαχχαχαχαχ

• Like
Reactions: DjF

bobby

Well-Known Member
Θα έχει πολλές IP……χαχαχχαχαχαα πλάκα κάνω. Ο Χρήστος είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Είναι η εντύπωση μου ή το έχετε παρατηρήσει και οι υπόλοιποι? Όταν εξαφανίζεται ο δρακουμέλ, εμφανίζονται οι υπόλοιποι δικοί του?

bobby

Well-Known Member
Φίλε το εξελακι αφού μελέτησα την μεθοδο που ακολουθεί (δεν είναι πυρηνική επιστήμη…) το έχω φτιάξει μέσα σε δυο ώρες. Απλά του Λορεντζο έχει ωραιο GUI ενώ εγώ έχω σκέτο εξελ…….χαχχαχαχχαχαχ
Η ποσοτικοποίηση δεν είναι δύσκολη ούτε οι μετρήσεις πυκνοτήτων, εμβαδόν κλπ. Η ιατρική εκτίμηση είναι όλη η ιστορία (κυρίως για την έκταση της δότριας) και αυτή θέλει εμπειρία. Και βέβαια η ικανότητα extraction, placement το πρωτόκολλο το τι κάνεις αν στραβώσει κάτι κλπ αλλιως οι μισοί εδώ μέσα θα κάναμε ΜΜ. Η ΜΜ είναι μια συνάμα εύκολη και δύσκολη διαδικασία. Εύκολη ιατρικά γιατί δεν είναι και bypass, δύσκολη γιατί είναι κοσμητική και λεπτοδουλειά.

Tsino

New Member
Εχεις να μ δειξεις π τα λεει αυτα ή μιλας γενικα κ αοριστα???

Αυτο με τα κουφωματα ειναι ενα παραδειγμα για να σ δειξω οτι επροκειται για μια συμβαση μεταξυ αγοραστη κ πωλητη. Μια συμβαση οπως τοσες αλλες π κανουμε καθημερινα κ εχουμε την εμπειρια να ξεκαθαρισουμε εξαρχης τι θελουμε. Νομιζω κ οταν αγορασες σπιτι ή αυτοκινητο δεν ησουν τοσο θερμος...
Που λέει ότι τα κάνει αυτός? Και όταν του λένε ότι συμμετέχει ελάχιστα τους λέει ότι δεν ισχύει και ότι οι ασθενείς του κοιμούνται?
Αυτά αν έχω να σου δείξω? Αλήθεια?

GeorgeXz

Active Member
Θα έχει πολλές IP……χαχαχχαχαχαα πλάκα κάνω. Ο Χρήστος είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Με τον φίλο και συμπάσχων Χρήστο δύο τεινά συμβαίνουν.

Είτε έχει κάποια ειδική συμφωνία με τον δρακουμέλ, είτε υποφέρει περίπου από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, στην περίπτωση του από τη μία δεν θέλει να τσαντιστεί ο δρακουμέλ κ τον κάνει πέρα σε περίπτωση που τον χρειαστεί ξανά, από την άλλη δεν είναι κ εύκολο να παραδεχτείς ότι πλήρωσες χρυσό το γκραφτ για να στο κάνουν οι νοσηλεύτριες, που θα μπορούσες να τις προσλάβεις και σε ένα ιατρείο εξωτερικό, κανονικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα κλπ στο 1/10 της τιμής με πολύ καλύτερη δουλειά, καθώς εκεί δεν θα το έκαναν αγγαρεία για να βγει το οκτάωρο τους.

gregkont13

Verified MM member
Φιλε γραφεις μακροσκελη κειμενα και θα φαω πολυ χρονο να κατσω να απανταω σε καθε παραγραφο σου.
Εν ταχει, ο μ.ο. προκυπτει απο το υλικο π υπαρχει εδω μεσα. Στα γρηγορα, οπως κανει ως συνηθως ενας ανθρωπος με οσα πραματα αναζητα.... Αν το παμε ειδικα οπως ζητας με μελετες κλπ θα πρεπει καποιος να το χρηματοδοτησει. Λογικα, γνωριζεις οτι αυτο κοστιζει σε χρονο κ χρημα. Δεν θα το κανεις ή κανω ετσι απλα αλλα κ πιστευω οτι ο Αναστασακης ΔΕΝ εχει κατι να φτασει, ιδιαιτερα τωρα π μιλαμε!!!

Για τον Τζακ δεν ξερω δεν το παρακολουθησα αλλα για τον Αλντο του ειπε ελα να κανουμε ενα ριπεαρ δωρεαν. Κατι πηγε λαθος κ του λεει ελα πισω μα το φτιαξω, συγνωμη.

Να μαστε καλα εδω μεσα, να σχολιαζουμε τα αποτελεσματα των κλινικων και μη.
Από το φόρουμ δεν μπορείς να βγάλεις επαρκείς μέσους όρους όταν άπειροι τοπ ιατροί δεν έχουν ούτε ένα απότελεσμα. Εγώ δεν έχω λόγο να κάνω έρευνα, όπως και εσύ. Η όλη μας συζήτηση πάντα καταλήγει σε ένα πράγμα. Ότι για σένα, ο Αναστασάκης δεν έχει να φτάσει κανέναν. Άποψη σου, για μένα παντελώς μη αληθινή. Τόσο άπλα.

Όταν κάνεις χειρουργίο και δεν πάει καλά και κρίνεις και αρνητικά τη συμπεριφόρα του γιατρού σου, δεν πας στον ίδιο για repair. Μπορεί να κρίνεις ότι δεν είναι και καλός γενικά οπότε και για repair να πας, δεν θα πάρεις αυτό που θες. Οπότε... Επίσης ο Aldo έχει πει μέχρι ότι του είπε ότι πάσχει από body dysmorphia.

Επίσης δεν έχεις μόνο αυτά τα αποτυχήμενα. Έχει αρκετά ανεξάρτητα που επιλέγεις να μη δεις. Επίσης σου είπα λες για κουφώματα και ιστόριες. Ρώτα όσους δεν πήγαν καλά πόσο καιρό έκαναν να το ξεπεράσουν.... Τα κουφώματα τα αλλάζεις την άλλη μέρα.

Τα σχολιάζουμε όλα και ο σχολιασμός στο γιατρό σου πάντα έχει αποτέλεσμα χαρακτηρισμούς και προτρόπες να πάμε στο ιατρείο του. Είναι και αστείο το ότι επειδή τώρα ντροπιάστηκε και δεν έχει κύρος να μιλήσει βάζει άλλους να το κάνουν γι' αυτόν μπας και ξελπυθεί, αλλά δεν.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
Υπολογίστε, δε, στατιστικά ότι από τους πάσχοντες συνήθως ένα ποσοστό μικρότερο του 5% βγαίνει να μιλήσει.

Οπότε φανταστείτε τι έχει γίνει με ανθρώπους που βίωσαν αυτή την κακοποίηση, τόσο τεχνικά όσο και λεκτικά, σε one to one και στο τέλος το κατάπιαν...

gregkont13

Verified MM member
Αγγλιστή literature review. Τα φυλλομέτρησα τα συγκεκριμένα συγγράματα, καθώς περίμενα, και δεν ειναι μόνο literature review. Έχει και quantitative analysis μεσα από περιστατικά (του), δηλαδή ποσοτική ανάλυση. Ο εν λόγος τύπος ανάλυσης ειναι ιδιαίτερα σοβαρός και χρονοβόρος καθώς απαιτεί πολλή δουλίτσα. Όχι πως η βιβλιογραφική ανασκόπηση, που εδώ που τα λέμε ειναι βαρετή, δεν απαιτεί δουλειά, αλλά τώρα με τα AI Research Assistant Tools μπορεί να γίνει στο άψε σβήσε. Bέβαια τότε που τα έγγραψε ο γιατρός δεν θα είχε πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία.O @Aldo, που αν δεν κάνω λάθος είναι Phdάς, αν και πηρε κακό αποτέλεσμα από το γιατρό, μπορεί να επιβεβαιώσει το πόσο μεγάλο πόνημα είναι η γραφή συγγραμμάτων quantitative analysis.

Kατά τη γνώμη μου, αν και αξιοζήλευτη, η συγγραφή βιβλίων δεν ειναι κριτήριο ικανοτήτων αλλά γνώσεων. Το αναφέρω σαν επαγγελματίας που έχω συμμετάσχει στην συγγραφή πολλών ερευνών. Παρεμπιπτόντως, δες εδώ πόσο επιταχύνεται πλεον η διαδικασία literature review με τα AI Tools.

Παράδειγμα 1
Παράδειγμα 2

Παρένθεση @bobby, ο μικρός μου γιος (2 ετών) ειναι στο γραφείο δίπλα μου κι βλέπει το avatar σου και μου κανει ' Ομπυλιακός μπαμπα, ομπυλιακός'
Επειδή έχω εγώ PhD σε quant analysis πάνω σε investment risk θα σου πω πέντε πράγματα αν και αλλάζουν κάποιες παράμετροι ανά επιστήμη.

Το quant analysis που αναφέρεις πάνω κάτω νομίζω σημαίνει empirical research στην προκειμένη. Αυτό είναι γενικά ένα κομμάτι που αφορά και διδακτορικά και είναι η απλή μορφή διδακτορικού. Τι εννοώ; Μπορείς είτε να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις κάτι νέο, δηλαδή υπάρχει π.χ. μια μέθοδος που υπολογίζει τιμές σε options. Φτιάχνεις μια νεα. Αυτό είναι συνήθως άπειρα δύσκολο, το κάνουν ελάχιστοι κλπ. Η κάνεις ένα empirical research που σημαίνει παίρνω 5 υπάρχουσες μεθόδους και συγκρίνω αποτέλεσματα και βγάζω ένα συμπέρασα. Όταν ο Αναστασάκης ανέφερε πως πήρε 30 ασθενείς και έκανε FUT με ράμα και clip αυτό είναι ένα empirical research. Αν έφτιανε ένα καινούργιο ειδικό ράμα μόνος του είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Τώρα αυτού του είδους οι μελέτες είναι πολύ κλασσικές στα phd/βιβλία. Απλά παίζουν ρόλο πολλά, το δείγμα, τα χαρακτηριστικά του, κλπ. Στο finance πχ μπορεί εγώ να βγάλω μια μέθοδο τη καλύτερη όλων, αλλά στα equities. Στα bonds να μην ισχυεί. Έτσι, τα ίδια κάνουν apply λογικά και σε χαρακτηριστικά του πλυθυσμού στην ιατρική. Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό, παίρνει χρόνο, αλλά δεν είναι και αδιανόητο να το κάνεις.

Από κει και πέρα... Όλα αυτά για μένα είναι αδιάφορα. Οι Βαλκανικές χώρες και αρκετά η Ελλάδα έχουν τη φήμη στο εξωτερικό (Αγγλία και Αμερική) πως έχουν πολυ κόσμο με ένα κάρο πτυχεία και πιστοποιήσεις. Αυτά είναι ωραία στο CV, αλλα λείπει πολύ πρακτική εξάσκηση. Εγώ όταν παρουσιάσα διδακτορικό στο ΕΜΠ έπαθα πλάκα με καθηγήτες που είχαν 400 δημοσιευσείς και πραγματικά πρακτικά δεν είχαν ίδεα. Στο εξωτερικό π.χ. κάνεις bachelor πας δουλευεις 2-5 χρόνια και μετά κάνεις master. Ελλάδα έχεις κάνει 2 διδακτορικά και δεν έχεις δουλέψει. Με λίγα λόγια λείπει το πρακτικό. Οπότε αν κάποιος θέλει ακαδημαική καριέρα, οκ... Στο πρακτικό όμως είναι άλλα που παίζουν και εγώ πρακτικά έχω δει ότι ο Αναστασάκης πάσχει στα ανεξάρτητα και δεν απαντάει κιολάς σε ερωτήσεις.

Τα πτυχία από μόνα τους δεν μου λένε κάτι. Εμένα το διδακτορικό μου στη δουλεία μου δεν μου έδωσε ούτε το 1% της πρακτικής εμπειρίας. Ο αναστασάκης δεν ξέρω αν κάνει καλά καλά πάνω απο 7-8 χρόνια FUE σύνολο. Αν θέλει να διδάξει θεωρητικά μπορεί να είναι στους τοπ, δεν ξέρω. Στο πρακτικό για μένα πάσχει και οι τίτλοι αυτοί, με βάση όσα ξέρω από τις σπουδές μου, προσωπικά δεν με πείθουν για να πάω σε ένα χειρούργο. Το ίδιο και οι πιστοποιήσεις. Ξέρω πολλούς παπαγάλους με cfa, frm cqf στο finance που πρακτικά δεν ήταν καλοί στη δουλεια. Δεν λέω πως δεν θέλουν κόπο ή είναι παντελώς άχρηστα, προς θεού, απλά για μένα παίζουν πολλά περισσότερα ρόλο.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
...κ τι ποσοστό περιστατικών αυτά τα 7-8 χρόνια έχει κάνει ο ίδιος κ τι ποσοστό έχουν αναλάβει νοσηλεύτριες

TheodosisK

Active Member
Τα πτυχία από μόνα τους δεν μου λένε κάτι. Εμένα το διδακτορικό μου στη δουλεία μου δεν μου έδωσε ούτε το 1% της πρακτικής εμπειρίας.
Εγώ όταν παρουσιάσα διδακτορικό στο ΕΜΠ έπαθα πλάκα με καθηγήτες που είχαν 400 δημοσιευσείς και πραγματικά πρακτικά δεν είχαν ίδεα. Στο εξωτερικό π.χ. κάνεις bachelor πας δουλευεις 2-5 χρόνια και μετά κάνεις master. Ελλάδα έχεις κάνει 2 διδακτορικά και δεν έχεις δουλέψει. Με λίγα λόγια λείπει το πρακτικό.
Ακριβώς. Αν παρατηρήσεις λέμε το ίδιο πράγμα.

Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα πως υπάρχουν PhDάδες και ειδικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ειναι πραγματικά άσχετοι επί του πεδίου. Όμως, δεν μπορώ παρα να βγάζω το καπέλο (οχι πολύ μη φανεί η καράφλα :p) σε όσους αφενός έχουν πάρει το PhD τους κι ακόμα παραπάνω σε όσους έχουν δημοσιεύσει βιβλία (όχι απλώς συγγράμματα).

Η χειρότερη κατηγορία βέβαια όλων ειναι οι μεταδιδακτορικοί φοιτητές. Τρέχα γύρευε!

Ο αναστασάκης δεν ξέρω αν κάνει καλά καλά πάνω απο 7-8 χρόνια FUE σύνολο. Αν θέλει να διδάξει θεωρητικά μπορεί να είναι στους τοπ, δεν ξέρω. Στο πρακτικό για μένα πάσχει και οι τίτλοι αυτοί, με βάση όσα ξέρω από τις σπουδές μου, προσωπικά δεν με πείθουν. Το ίδιο και οι πιστοποιήσεις.

Εγώ δεν παω να πείσω κανένα. Δεν ειμαι 'ισαποστάκιας'. Ο καθένας ειναι υπεύθυνος για τα λογια και τις πραξεις του. Όμως, αρνουμαι μπω στη διαδικασία να αλλάξω κάποιου την άποψη. Σεβαστό ό,τι λέτε, κι εσείς και ο γιατρός. Όμως επέτρεψε μου επί προσωπικού να πω κάτι. Στην εκκλησία ανάβουμε τρια κεράκια. Ενα για τους ζωντανούς μας, ενα για τους νεκρους μας και ενα για τους εχθρούς μας. Θα ηταν καλο να μπορούσαν τα πνεύματα να ηρεμίσουν και όλοι να έκαναν ενα βημα πισω.

Αναφορικά με τη μεταμόσχευση μου, πραγματικά εύχομαι να παει καλά, όχι για τον γιατρό που προφανώς θα ειναι και για αυτόν θετικό, αλλά κυρίως για τη δική μου ψυχολογία :) Αυτό, απλα για να καταθέσω και εγω την άποψη μου!
Καλό Σ/Κ σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member

Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα πως υπάρχουν PhDάδες και ειδικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ειναι πραγματικά άσχετοι επί του πεδίου. Όμως, δεν μπορώ παρα να βγάζω το καπέλο (οχι πολύ μη φανεί η καράφλα :p) σε όσους αφενός έχουν πάρει το PhD τους κι ακόμα παραπάνω σε όσους έχουν δημοσιεύσει βιβλία (όχι απλώς συγγράμματα).

Η χειρότερη κατηγορία βέβαια όλων ειναι οι μεταδιδακτορικοί φοιτητές. Τρέχα γύρευε!
Συμφωνώ. Είναι επιτεύγματα 100% και συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου. Απλά για μένα δεν είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής (βιβλίο, phd) για να επιλέξω πχ. Χειρούργο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χαχαχα μα πραγματικά αμα άκουγες τη συζήτηση των 2 κορυφαίων επιστημονων στον κλάδο τους, αυτό θα σκεφτόσουν. Ελα Γιατρέ έχω εδώ τον ασθενή σου που του έκανες την μεταμόσχευση, διεγνωσα αυτό, δεν ειναι sock loss. Οπότε τον αναλαμβάνει εσύ έτσι; ναι ναι πολλούς χαιρετισμούς.
Έχω διαβάσει τα ποστ σου. Επειδή υπάρχει πολύ "πάθος" γύρω από την κλινική και επειδή από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι ξέρεις πράγματα θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις, έτσι απλά, 2-3 φώτο πριν,μετά έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε με κάποιον που μπορεί να υποστηρίξει αυτά που γράφει.

gregkont13

Verified MM member

Εγώ δεν παω να πείσω κανένα. Δεν ειμαι 'ισαποστάκιας'. Ο καθένας ειναι υπεύθυνος για τα λογια και τις πραξεις του. Όμως, αρνουμαι μπω στη διαδικασία να αλλάξω κάποιου την άποψη. Σεβαστό ό,τι λέτε, κι εσείς και ο γιατρός. Όμως επέτρεψε μου επί προσωπικού να πω κάτι. Στην εκκλησία ανάβουμε τρια κεράκια. Ενα για τους ζωντανούς μας, ενα για τους νεκρους μας και ενα για τους εχθρούς μας. Θα ηταν καλο να μπορούσαν τα πνεύματα να ηρεμίσουν και όλοι να έκαναν ενα βημα πισω.

Αναφορικά με τη μεταμόσχευση μου, πραγματικά εύχομαι να παει καλά, όχι για τον γιατρό που προφανώς θα ειναι και για αυτόν θετικό, αλλά κυρίως για τη δική μου ψυχολογία :) Αυτό, απλα για να καταθέσω και εγω την άποψη μου!
Καλό Σ/Κ σε όλους!
καλή επιτυχία φίλε, στην εύχομαι ολόψυχα. Γενικά έχεις πολύ πιο ποιοτικό λόγο από άλλους που υποστηρίζουν αυτόν τον ιατρό (χωρίς να λέω πως πας να μας αλλάξεις γνώμη. Υποστηρίζεις την επιλογή σου να πας σε αυτόν)

Kostas97

Well-Known Member
Γενικοτερα, προσωπικα εχω δει αρκετες κατηγοριες διδακτορικων (και μεταπτυχιακων).

Καποιοι ψαχνουν ενα χαρτι απλα για να μπουν στο δημοσιο. Ενα ευκολο διδακτορικο(βιβλιογραφικο/με καθηγητη χωρις επιστημονικο κυρος-δημοσιευσεις) η ενα ευκολο μεταπτυχιακο ειναι οι καλυτερες επιλογες. Δεν χρειαζεται καν να ειναι στον κλαδο τους.

Αλλοι εχουν την αναγκη να μελετησουν ενα θεμα εις βαθος. Επιλεγουν αυστηρο καθηγητη με δημοσιευσεις σε περιοδικα και αφιερωνονται στη μελετη ενος συγκεκριμενου θεματος, καταληγοντας πιθανως σε καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.

Στο τελος, και οι δυο κατηγοριες εχουν διδακτορικα. Ομως, η διαφορα τους ειναι τεραστια. Στην πρωτη περιπτωση, ο επιβλεπων μπορει να σε δει ελαχιστα στο πανεπιστημιο. Στη δευτερη, μπορει να εισαι καθε μερα εκει και να βαρας υπερωριες.

Ο ασχετος θα εντυπωσιαστει απο τον τιτλο και μονο. Ομως, οποιος ειναι μεσα στο χωρο και εχει δει τι πραγματικα συμβαινει, θα ψαχτει λιγο παραπανω και μαλλον ο τιτλος απο μονος του δεν θα αποτελεσει κριτηριο.

Xristos87

Verified MM member
γυρνωντας στο φόρουμ ,μιλάς ανθρώπινα πλέον,και δεν έχω πραγματικά κανένα λόγο,να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου και ούτε να βριζομαστε και να τσακωνόμαστε...
Σταμάτα όμως,να προσπαθείς μανιωδώς να κάνεις ξέπλυμα στον Αναστασάκη..
Τα τοοοοσα καλά που λες περιστατικά που εχει,είναι περιστατικά τα οποία είναι δικά του περιστατικά,και ανεβάζει φωτό πριν και μετά μόνο,όπως κάνει και στη σελίδα του..
Χωρίς κανένα στοιχείο χωρίς τπτ..
ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΝΟΣ ..προβλήματα σε δοτριες ,overharvesting ,ανοιγμένες ουλές στριπ ,ανάποδες φορές μοσχευμάτων σε κροτάφους , στοχευμένες εξαγωγές από το παράθυρο μόνο,τύπου βεκρή ,τοπικ σε πελάτη και ανέβασμα ως επιτυχημένο αποτέλεσμα στη σελίδα του..όλα αυτά στα ανεξάρτητα μόνο εμφανίστηκαν..στα 10-20 ανεξάρτητα ,στο 90%+ ,αυτών βλέπουμε αυτά τα προβλήματα...
Αυτά λοιπόν,ΔΕΝ τον κάνουν τον καλύτερο γιατρό στην Ελλάδα όπως συνεχώς λέει ο ίδιος και ,συνεχώς και μανιωδώς λες και εσύ...και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΎΝ τον τιμοκαταλόγο του...μια η άλλη με τους περισσότερους γιατρούς στην Ελλάδα είναι ,απλά με το έτσι θέλω ,χρεώνει τη διπλή τιμή ,προσπαθώντας να επιβάλλει χωρίς στοιχεία ότι είναι ο καλύτερος και ότι αξίζει τα χρήματα αυτά...αν δεν μπορείς να το καταλάβεις οκ...αν δεν θες να το καταλάβεις,τότε αυτή διαφορά μας θα είναι μόνιμη και σταθερή ,χωρίς τσακωμούς γιατί η προσέγγιση σου στο φόρουμ όπως προείπα έχει αλλάξει 180 μοιρες ,και το θεωρώ σωστό ,τίμιο και άκρως αποδεκτό όλο αυτό..ας συζητήσουμε το οτιδήποτε χωρίς να βριζομαστε
Νομιζω τον αδικεις!
Παντως χαιρομαι π ξεφυγαμε απο το προηγουμενο επιπεδο μας.

Xristos87

Verified MM member
Γενικοτερα, προσωπικα εχω δει αρκετες κατηγοριες διδακτορικων (και μεταπτυχιακων).

Καποιοι ψαχνουν ενα χαρτι απλα για να μπουν στο δημοσιο. Ενα ευκολο διδακτορικο(βιβλιογραφικο/με καθηγητη χωρις επιστημονικο κυρος-δημοσιευσεις) η ενα ευκολο μεταπτυχιακο ειναι οι καλυτερες επιλογες. Δεν χρειαζεται καν να ειναι στον κλαδο τους.

Αλλοι εχουν την αναγκη να μελετησουν ενα θεμα εις βαθος. Επιλεγουν αυστηρο καθηγητη με δημοσιευσεις σε περιοδικα και αφιερωνονται στη μελετη ενος συγκεκριμενου θεματος, καταληγοντας πιθανως σε καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.

Στο τελος, και οι δυο κατηγοριες εχουν διδακτορικα. Ομως, η διαφορα τους ειναι τεραστια. Στην πρωτη περιπτωση, ο επιβλεπων μπορει να σε δει ελαχιστα στο πανεπιστημιο. Στη δευτερη, μπορει να εισαι καθε μερα εκει και να βαρας υπερωριες.

Ο ασχετος θα εντυπωσιαστει απο τον τιτλο και μονο. Ομως, οποιος ειναι μεσα στο χωρο και εχει δει τι πραγματικα συμβαινει, θα ψαχτει λιγο παραπανω και μαλλον ο τιτλος απο μονος του δεν θα αποτελεσει κριτηριο.
Πλεον κ αυτο εχει γινει μπιζνα, τουλαχιστον οσους ενδιαφερονται για Δημοσιο και πρεστιζ.

Xristos87

Verified MM member
Που λέει ότι τα κάνει αυτός? Και όταν του λένε ότι συμμετέχει ελάχιστα τους λέει ότι δεν ισχύει και ότι οι ασθενείς του κοιμούνται?
Αυτά αν έχω να σου δείξω? Αλήθεια?
Δειξε μ που γραφει οτι τα κανει ολα αυτος. Ετσι ειπες...

Xristos87

Verified MM member
Από το φόρουμ δεν μπορείς να βγάλεις επαρκής μέσους όρους όταν άπειροι τοπ ιατροί δεν έχουν ούτε ένα απότελεσμα. Εγώ δεν έχω λόγο να κάνω έρευνα, όπως και εσύ. Η όλη μας συζήτηση πάντα καταλήγει στο ένα πράγμα. Ότι για σένα ο Αναστασάκης δεν έχει να φτάσει κανέναν. Άποψη σου, για μένα παντελώς μη αληθινή. Τόσο άπλα.

Όταν κάνεις χειρουργίο και δεν πάει καλά και κρίνεις και αρνητικά τη συμπεριφόρα του γιατρού σου, δεν πας στον ίδιο για repair. Μπορεί να κρίνεις ότι δεν είναι και καλός γενικά οπότε και για repair να πας, δεν θα πάρεις αυτό που θες. Οπότε... Επίσης ο Aldo έχει πει μέχρι ότι του είπε ότι πάσχει από body dysmorphia.

Επίσης δεν έχεις μόνο αυτά τα αποτυχήμενα. Έχει αρκετά ανεξάρτητα που επιλέγεις να μη δεις. Επίσης σου είπα λες για κουφώματα και ιστόριες. Ρώτα όσους δεν πήγαν καλά πόσο καιρό έκαναν να το ξεπεράσουν.... Τα κουφώματα τα αλλάζεις την άλλη μέρα.

Τα σχολιάζουμε όλα και ο σχολιασμός στο γιατρό σου πάντα έχει αποτέλεσμα χαρακτηρισμούς και προτρόπες να πάμε στο ιατρείο του. Είναι και αστείο το ότι επειδή τώρα ντροπιάστηκε και δεν έχει κύρος να μιλήσει βάζει άλλους να το κάνουν γι' αυτόν μπας και ξελπυθεί, αλλά δεν.
Δεν λεω οτι εχει πατησει κορυφη. Δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι για Ελλαδα ειναι τοπ. Safe επιλογη.

Ενταξει δεν πας στα μεντιζενερ για ριπεαρ αφου πρωτα σε έκαψαν. Στον Αναστασακη πας, εννοωντας οτι αναγνωριζεις οτι εγινε λαθος απο εναν καλο γιατρο κ μπορει να ανταπεξελθει σε ενα (ας μ επιτραπει) λαθος.

Δεν νομιζω να βαζει αλλους. Δεν εχει θεμα να μιλαει μονος του για ολα, ετσι εκλαμβανω την ολη του σταση. Γνωμη μ ετσι...

Μπλουζα