Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

bobby

Well-Known Member
Δε νομίζω ότι η συγγραφή βιβλίων σε κάνουν τοπ γιατρό καθώς αυτό κρίνεται στην πράξη εκ του αποτελέσματος.
Και στην τελική, δεν έγραψε για κάποια πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη που θα βοηθήσει να σωθούν ζωές, αλλά μια συνοψη των όσων γνωριζουμε για την ΑΑ και τη ΜΜ.
βιβλιογραφική μελέτη λέγεται…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

Member
Βρε αδερφουλη γιατι να μπω σ αυτη τη διαδικασια σκεψης, αν η νοσηλευτρια βγει εκτος καστρου αν θα παρω καλυτερη τιμη καπου εξω ή αν ο γιατρος ασχοληθηκε 10 λεπτα μαζι μου.

Με νοιαζει?? Προφανως και δεν με νοιαζει!! Κανω μια συμφωνια με τον γιατρο, απο εκει κ περα πως θα παρω το αποτελεσμα ειναι ΔΙΚΗ του υποθεση.
Αλλαξα κουφωματα και ηρθε το αφεντικο, μετρησε συμφωνησαμε πληρωσα και ηρθαν οι υπαλληλοι του τα περασαν κ εφυγαν.
Θελω να πω οτι δεν θα οω στον αλλον πως θα κανει τη δουλεια του. Εκεινος ξερεις καλυτερα.
Εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει ιδιαίτερα με το αν θα ασχοληθεί ο γιατρός με το κεφάλι σου αλλά άλλους τους νοιάζει και τους καιει.
Έχετε την τάση να τα ισοπεδώνετε όλα και εσύ και ο γιατρός μιλώντας με άστοχα παραδείγματα,
εσύ τώρα με τις πορτες και τα κουφώματα και ο γιατρός με πιλότους κι αεροπλάνα, ποδόσφαιρο παίχτες και εξεδρα κι άλλα τέτοια γνωστά.
Ποσο σχετικά μπορεί να είναι αυτά τα παραδείγματα με μια χειρουργική επέμβαση, πραγματικά.

Tsino

New Member
Κοιτα να δεις. Υπαρχει ζωη και εξω απο το φορουμ!!! Ναι υπαρχει...

Επισης οσο ειμαι μεσα κ οταν μπαινω δεν μπορω μα γρςφω σεντονια επειδη ΕΣΥ το θες.

Μπαινουμε εδω μεσα και περναμε ομορφα παιρνοντας γνωση κ συνομιλωντας με αλλα μελη.
Δεν θα γινει ψυχαναγκαστικο. Σε παρακαλω.
Η διαφορά είναι ότι εδώ ο γιατρός σου λέει ότι τα κάνει αυτός. Όσοι του είπαν ότι δεν τα κάνει τους έκανε επίθεση τους έλεγε "ψέυτες"
ή ότι τους είχε πάρει ο ύπνος...
Αυτός με τα κουφώματα φαντάζομαι ότι δεν σου είπε θέλω τόσα και θα τα βάλω εγώ προσωπικά. Αν στο είπε και έστειλε συνεργείο και αυτός λάθος είναι. Αλλά το αποτέλεσμα όποιο και να είναι διορθώνεται. Στις ΜΜ όχι...Νομίζω πως καταλαβαίνεις την διαφορά.

Xristos87

Verified MM member
Αερατε θα συμφωνησω οτι εχει και κακα αποτελεσματα, τουλαχιστον απο τη μονοδιαστατη απεικονιση τους δλδ δεν ξερω λεπτομεριες. Το τι εφταιξε αυτος κ ο πελατης ξερουν. Ομως δεν μπορω να σταθω μονο στα κακα. Εχει τοοοσα καλα αποτελεματα κ ειναι μια safe επιλογη για Ελλαδα.

Xristos87

Verified MM member
Η διαφορά είναι ότι εδώ ο γιατρός σου λέει ότι τα κάνει αυτός. Όσοι του είπαν ότι δεν τα κάνει τους έκανε επίθεση τους έλεγε "ψέυτες"
ή ότι τους είχε πάρει ο ύπνος...
Αυτός με τα κουφώματα φαντάζομαι ότι δεν σου είπε θέλω τόσα και θα τα βάλω εγώ προσωπικά. Αν στο είπε και έστειλε συνεργείο και αυτός λάθος είναι. Αλλά το αποτέλεσμα όποιο και να είναι διορθώνεται. Στις ΜΜ όχι...Νομίζω πως καταλαβαίνεις την διαφορά.
Εχεις να μ δειξεις π τα λεει αυτα ή μιλας γενικα κ αοριστα???

Αυτο με τα κουφωματα ειναι ενα παραδειγμα για να σ δειξω οτι επροκειται για μια συμβαση μεταξυ αγοραστη κ πωλητη. Μια συμβαση οπως τοσες αλλες π κανουμε καθημερινα κ εχουμε την εμπειρια να ξεκαθαρισουμε εξαρχης τι θελουμε. Νομιζω κ οταν αγορασες σπιτι ή αυτοκινητο δεν ησουν τοσο θερμος...

Xristos87

Verified MM member
Τέλος εγώ έχω κανει μεταμοσχευσείς μη αποτύχημενες. Δεν θα υποστήριζα το γιατρό μου χρόνια όπως εσύ σε κάθε ποστ ποτέ.... Θα βαριόμουν. Δεν ξέρω τι εκπτώσεις έχεις πάρει κλπ, αλλά βγάζεις τόσο μάτι και εσύ και άλλα account που το λουτρό αλήθειας του Πάνου το κάνετε ακόμα χειρότερο.
Φιλε γραφεις μακροσκελη κειμενα και θα φαω πολυ χρονο να κατσω να απανταω σε καθε παραγραφο σου.
Εν ταχει, ο μ.ο. προκυπτει απο το υλικο π υπαρχει εδω μεσα. Στα γρηγορα, οπως κανει ως συνηθως ενας ανθρωπος με οσα πραματα αναζητα.... Αν το παμε ειδικα οπως ζητας με μελετες κλπ θα πρεπει καποιος να το χρηματοδοτησει. Λογικα, γνωριζεις οτι αυτο κοστιζει σε χρονο κ χρημα. Δεν θα το κανεις ή κανω ετσι απλα αλλα κ πιστευω οτι ο Αναστασακης ΔΕΝ εχει κατι να φτασει, ιδιαιτερα τωρα π μιλαμε!!!

Για τον Τζακ δεν ξερω δεν το παρακολουθησα αλλα για τον Αλντο του ειπε ελα να κανουμε ενα ριπεαρ δωρεαν. Κατι πηγε λαθος κ του λεει ελα πισω μα το φτιαξω, συγνωμη.

Να μαστε καλα εδω μεσα, να σχολιαζουμε τα αποτελεσματα των κλινικων και μη.

TheodosisK

Active Member
βιβλιογραφική μελέτη λέγεται…..
Αγγλιστή literature review. Τα φυλλομέτρησα τα συγκεκριμένα συγγράματα, καθώς περίμενα, και δεν ειναι μόνο literature review. Έχει και quantitative analysis μεσα από περιστατικά (του), δηλαδή ποσοτική ανάλυση. Ο εν λόγος τύπος ανάλυσης ειναι ιδιαίτερα σοβαρός και χρονοβόρος καθώς απαιτεί πολλή δουλίτσα. Όχι πως η βιβλιογραφική ανασκόπηση, που εδώ που τα λέμε ειναι βαρετή, δεν απαιτεί δουλειά, αλλά τώρα με τα AI Research Assistant Tools μπορεί να γίνει στο άψε σβήσε. Bέβαια τότε που τα έγγραψε ο γιατρός δεν θα είχε πρόσβαση σε τέτοια εργαλεία.O @Aldo, που αν δεν κάνω λάθος είναι Phdάς, αν και πηρε κακό αποτέλεσμα από το γιατρό, μπορεί να επιβεβαιώσει το πόσο μεγάλο πόνημα είναι η γραφή συγγραμμάτων quantitative analysis.

Kατά τη γνώμη μου, αν και αξιοζήλευτη, η συγγραφή βιβλίων δεν ειναι κριτήριο ικανοτήτων αλλά γνώσεων. Το αναφέρω σαν επαγγελματίας που έχω συμμετάσχει στην συγγραφή πολλών ερευνών. Παρεμπιπτόντως, δες εδώ πόσο επιταχύνεται πλεον η διαδικασία literature review με τα AI Tools.

Παράδειγμα 1
Παράδειγμα 2

Παρένθεση @bobby, ο μικρός μου γιος (2 ετών) ειναι στο γραφείο δίπλα μου κι βλέπει το avatar σου και μου κανει ' Ομπυλιακός μπαμπα, ομπυλιακός'

Τελευταία επεξεργασία:

TheodosisK

Active Member
Εν τω μεταξύ είμαι ακριβως σε αυτή την φάση……συγγραφή dissertation.
Θα τα τσεκάρω.
Ο΄τι χρειαστείς μου λες.

Το scispace θα προσθέσει και functionality 'deep search' για ακόμα πιο στοχευμένη συγγραφή μελέτης, εντός του μήνα! Θεωρώ πως και τα άλλα εργαλεία ΑΙ θα μπουν στη διαδικασία να το προσθέσουν (να ναι καλά το DeepSeek).

Παρεμπιπτόντως, εκανα αυτό το story εχθές, σχετικό μ' αυτό που συζητάτε. Πως πλεον, με τα ΑΙ Tools δεν θα υπάρχει ο παραμικρός λόγος για βιβλιογραφική ανασκόπηση.

Όσο για τον Μουζα, ένα θα αναφέρω: 'αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα' <3

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
γυρνωντας στο φόρουμ ,μιλάς ανθρώπινα πλέον,και δεν έχω πραγματικά κανένα λόγο,να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου και ούτε να βριζομαστε και να τσακωνόμαστε...
Σταμάτα όμως,να προσπαθείς μανιωδώς να κάνεις ξέπλυμα στον Αναστασάκη..
Τα τοοοοσα καλά που λες περιστατικά που εχει,είναι περιστατικά τα οποία είναι δικά του περιστατικά,και ανεβάζει φωτό πριν και μετά μόνο,όπως κάνει και στη σελίδα του..
Χωρίς κανένα στοιχείο χωρίς τπτ..
ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΝΟΣ ..προβλήματα σε δοτριες ,overharvesting ,ανοιγμένες ουλές στριπ ,ανάποδες φορές μοσχευμάτων σε κροτάφους , στοχευμένες εξαγωγές από το παράθυρο μόνο,τύπου βεκρή ,τοπικ σε πελάτη και ανέβασμα ως επιτυχημένο αποτέλεσμα στη σελίδα του..όλα αυτά στα ανεξάρτητα μόνο εμφανίστηκαν..στα 10-20 ανεξάρτητα ,στο 90%+ ,αυτών βλέπουμε αυτά τα προβλήματα...
Αυτά λοιπόν,ΔΕΝ τον κάνουν τον καλύτερο γιατρό στην Ελλάδα όπως συνεχώς λέει ο ίδιος και ,συνεχώς και μανιωδώς λες και εσύ...και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΎΝ τον τιμοκαταλόγο του...μια η άλλη με τους περισσότερους γιατρούς στην Ελλάδα είναι ,απλά με το έτσι θέλω ,χρεώνει τη διπλή τιμή ,προσπαθώντας να επιβάλλει χωρίς στοιχεία ότι είναι ο καλύτερος και ότι αξίζει τα χρήματα αυτά...αν δεν μπορείς να το καταλάβεις οκ...αν δεν θες να το καταλάβεις,τότε αυτή διαφορά μας θα είναι μόνιμη και σταθερή ,χωρίς τσακωμούς γιατί η προσέγγιση σου στο φόρουμ όπως προείπα έχει αλλάξει 180 μοιρες ,και το θεωρώ σωστό ,τίμιο και άκρως αποδεκτό όλο αυτό..ας συζητήσουμε το οτιδήποτε χωρίς να βριζομαστε
Αερατε θα συμφωνησω οτι εχει και κακα αποτελεσματα, τουλαχιστον απο τη μονοδιαστατη απεικονιση τους δλδ δεν ξερω λεπτομεριες. Το τι εφταιξε αυτος κ ο πελατης ξερουν. Ομως δεν μπορω να σταθω μονο στα κακα. Εχει τοοοσα καλα αποτελεματα κ ειναι μια safe επιλογη για Ελλαδα.

bobby

Well-Known Member
Ο Αναστασάκης ως ικανότητα έχει βελτιωθεί στην μ.Λ. εποχή. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές κάνει το άσπρο μαύρο (μάλλον το αντίθετο) δηλαδή δεν παραδέχεται τις οποίες αστοχίες ή ελλείψεις σε περιστατικά του και βέβαια η συμπεριφορά του (που φαντάζομαι δεν είναι κακή απέναντι μόνο στο φορουμ αλλά γενικά - δηλαδή στην στραβή πως αντιδρά απέναντι στο πελάτη του). Τα είπα βέβαια και παραπάνω νομίζω πιο αναλυτικά. Αν ήταν VFM (λόγω τιμών κυρίως το χάνει εδώ όχι λόγω αποτελεσμάτων που έχουν βελτιωθεί) και είχε πιο συγκαταβατική συμπεριφορά θα τον είχα μέσα στις επιλογές μου. Τώρα όχι.

aeratos28

Just aeratos
Η οποία βελτίωση όπως τη λες,εννοείται ότι έγινε μετά Λορένζο ,στον τρόπο δουλειάς του που ξέχασε εντελώς τα στριπ των 2500 grafts,combo με fue 200 grafts..τις τεχνικές less is more και baseball που έλεγε και αρες μαρες κουκουνάρες..του λέγαμε ότι είναι ασυναρτησίες ολα αυτά ,ότι χρειάζονται μετρήσεις σε δοτρια ληπτρια κτλ ,δεν το δεχόταν και πρόσβαλε συνεχώς όλους μας ,μέχρι που ήρθε ο Λορετζο,ως δωρο από το φόρουμ και ειδικά τον cvial,και τουλάχιστον σταμάτησε όλα αυτά τα άκυρα που έκανε...μετράει δοτριες πλέον, με το excelακι υιοθετημενο από τον Χοσέ και δεν λέει κουβέντα..λες και δούλευε έτσι πάντα το παρουσιάζει..τεσπά,για εμένα,όπως είχα πει και τότε ,το να δουλεύει έτσι,είναι μια πρόοδος..στο θέμα αποτελέσματα όμως,για να παράξει σταθερά πολύ δυνατά αποτελέσματα ,είναι κάτι που θα πάρει πολύ καιρό και ίσως να μην φτάσει στο σημείο αυτό ποτέ..αν θα το καταλάβει αυτό και ο Χρήστος που λυσσαει να τον παρουσιάσει ως κορυφή στην Ελλάδα έχει καλώς ..αλλιώς,σε ότι γράφτηκε περιμένω σοβαρά επιχειρήματα του να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι

DjF

Active Member
Δεν υπάρχει γιατρός Αναστασακης, πωλητής, influencer, επιχειρηματίας κτλ ναι υπάρχει. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή μετά το τέλος της επέμβασης και την απομάκρυνση απο το ταμείο. Οχι ότι στα προ της επέμβασης έιναι καλύτερα (ειρωνείες και αλαζονεία φουλ). Άμα παρουσιάσεις στο forum το αποτυχημένο αποτέλεσμα, αλλάζουν οι σχέσεις, αμα γράψεις κακή κριτική ή δεν εκθειασεις τον doctor δεν είσαι ασθενής του. Τέλος αμα βλέπουν απο την αρχή ότι έχουν κάνει πατάτα, (φύτρωση κλαφτα), ήτοι δεν είσαι για βίντεο, σε ξεγραφουν απο τον χάρτη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

aeratos28

Just aeratos
Καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νήμα με την περίπτωση σου με φωτό κτλ αδερφέ..να δούμε τι παίχτηκε..θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω ..αν θέλεις βεβαια,το έχουμε ξαναπει
Δεν υπάρχει γιατρός Αναστασακης, πωλητής, influencer, επιχειρηματίας κτλ ναι υπάρχει. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή μετά το τέλος της επέμβασης και την απομάκρυνση απο το ταμείο. Οχι ότι στα προ της επέμβασης έιναι καλύτερα (ειρωνείες και αλαζονεία φουλ). Άμα παρουσιάσεις στο forum το αποτυχημένο αποτέλεσμα, αλλάζουν οι σχέσεις, αμα γράψεις κακή κριτική ή δεν εκθειασεις τον doctor δεν είσαι ασθενής του. Τέλος αμα βλέπουν απο την αρχή ότι έχουν κάνει πατάτα, (φύτρωση κλαφτα), ήτοι δεν είσαι για βίντεο, σε ξεγραφουν απο τον χάρτη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

DjF

Active Member
Καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νήμα με την περίπτωση σου με φωτό κτλ αδερφέ..να δούμε τι παίχτηκε..θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω ..αν θέλεις βεβαια,το έχουμε ξαναπει
Έπρεπε να είχα ανοίξει τότε φίλε (2021), όχι ότι θα έπαιρνα τα grafts μου πίσω, άλλωστε ήταν τα τελευταία που είχα. Το ενδιαφέρον στη δική μου περίπτωση δεν ήταν η εξαφάνιση τους και η αλλαγή στάσης, (τους έπαιρνα εγώ τηλ.ποτε να έρθω για επανέλεγχο), όλο αναβολή και θα σας καλέσουμε. Αυτά τα έχουμε δει και σε άλλους ασθενείς του. Αυτό που πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον είναι η αντιμετώπιση του δερματολόγου του, ο οποίος για να καλύψει την πατάτα του φίλου του κάνει διαγνώσεις οτι να ναι, παίζοντας με την ψυχολογία του ασθενή εκτός αν πραγματικά πρόκειται για άσχετο ιατρό σε ότι έχει να κάνει με το τριχωτό.

DjF

Active Member
...η συνωμοσία των μετρίων, που λέει και το τραγούδι
Χαχαχα μα πραγματικά αμα άκουγες τη συζήτηση των 2 κορυφαίων επιστημονων στον κλάδο τους, αυτό θα σκεφτόσουν. Ελα Γιατρέ έχω εδώ τον ασθενή σου που του έκανες την μεταμόσχευση, διεγνωσα αυτό, δεν ειναι sock loss. Οπότε τον αναλαμβάνει εσύ έτσι; ναι ναι πολλούς χαιρετισμούς.

Μπλουζα