Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tasos33 είπε:καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο,δεν ειναι δυνατον να δρασει σε 20 μερες ενα φυσικο σκευασμα,εδω η φιναστεριδη κανει 500 μηνες να παρεις στροφες, και οσο για παρενεργειες δεν πιστευω να εχει,δηλαδη αν τρως καθε μερα τονο η σολομο θα παθεις τιποτα? δεν πιστευω, ο χρονος δρασης σιγουρα θα διαφερει στον καθενα, για μενα αξιζει παντως να επιμεινουμε,εγω κοντευω δυο μηνες,παιζω με τισ δοσολογιες να δω αποτελεσματικοτητα, και η αληθεια ειναι οτι βλεπω διαφορα θετικα,το κακο ειναι οτι ξεκινησα με τα ω3 και μινοξιδιλη ταυτοχρονα και ημουν σε φαση σεντινγκ η οποια τελειωνει,ετσι σε 10 μερες πιστευω θα αρχισω να εχω μια πιο ξεκκαθαρη εικονα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι σε μενα τουλαχιστον
kal είπε:Εχει κανεις αυξημενη τριχοπτωση αυτες τις μερες??
Γιατι σε μενα κατι δν παει καλα κ δεν ξερω τι φταιει..Χανει η μινοξ,εποχιακη?
Reve είπε:Τι γίνετε πάλι ρε παιδιά? Αρχίζει και καταρρέει και η θεωρία των Ω3? Μια το ρόλλερ μια το βούρτσισμα μια το Cg, όλα στην αρχή δουλεύουν και στο 4-5 μηνο αποτελούν παρελθόν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Reve είπε:Τι γίνετε πάλι ρε παιδιά? Αρχίζει και καταρρέει και η θεωρία των Ω3? Μια το ρόλλερ μια το βούρτσισμα μια το Cg, όλα στην αρχή δουλεύουν και στο 4-5 μηνο αποτελούν παρελθόν.
ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε CHS μαλλον σε αυτο το site αλληλοκοροιδευομαστε.Εχουν βγει ατομα κ εχουν πει οτι μονο με αυτο το συμπληρωμα εχουν δει να σταματαει η τριχοπτωση εδω κ αρκετο καιρο.Βγηκε ο φιλος ο Καπα ο οποιος ειναι απο τους λιγοστους (παλιους χρηστες ενεργους) με εμπειρια κ ειπε οτι δουλεψε καλα σε αυτον.Το μισο site εχει ξεκινησει Ω3 Kai τωρα λεμε μια απο τα ιδια.Πραγματικα ξενερωνω καποιες φορες με ολα αυτα,χωρις να ριχνω ευθυνη σε καποιον.Τελικα οτι κ να κανουμε βγαινουμε στο συμπερασμα οτι μονο η φινα κ η μινοξιδιλη δουλευουν....................βοηθεια μας.
ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε CHS μαλλον σε αυτο το site αλληλοκοροιδευομαστε.Εχουν βγει ατομα κ εχουν πει οτι μονο με αυτο το συμπληρωμα εχουν δει να σταματαει η τριχοπτωση εδω κ αρκετο καιρο.Βγηκε ο φιλος ο Καπα ο οποιος ειναι απο τους λιγοστους (παλιους χρηστες ενεργους) με εμπειρια κ ειπε οτι δουλεψε καλα σε αυτον.Το μισο site εχει ξεκινησει Ω3 Kai τωρα λεμε μια απο τα ιδια.Πραγματικα ξενερωνω καποιες φορες με ολα αυτα,χωρις να ριχνω ευθυνη σε καποιον.Τελικα οτι κ να κανουμε βγαινουμε στο συμπερασμα οτι μονο η φινα κ η μινοξιδιλη δουλευουν....................βοηθεια μας.
ΜΙΚΕΣ είπε:Δυστυχως εγω φετος την πατησα.Πιστευοντας οτι η μινοξιδιλη εχει δωσει τα παντα την εκοψα αμεσως μετα την μεταμοσχευση κ εχασα αρκετα μαλλια.Οπως εχω ξαναπει εχω δομικασει αρκετα πραγματα κ απο οτι φαινεται ολα δουλεψαν εστω κ λιγο με καλυτερο την φιναστεριδη σε συνδυασμο με καποια τοπικα.Δεν ξερω τι μπορω να κανω ακομα.Ελεγα οτι θα κοψω εντελως τις θεραπειες κ με καποιες μεταμοσχευσεις ανα τα χρονια θα ειμαι οκ αλλα δυστυχως αυτο δεν ισχυει.Μεταμοσχευση χωρις θεραπειες ειναι μιση δουλεια.Τα 3 τελευταια χρονια παντως γεμισαμε με υποσχεσεις αλλα τιποτα.Λεγαμε οτι τελιωνοντας το 2013 η φορμουλα της Merc θα δουμε κατι καινουργιο,τιποτα ομως.Ελπιζω να βγει κατι το οποιο να εχει την δυναμη της φινας χωρις τις παρενεργειες της και θα μπορουμε να ελπιζουμε για κατι μελλοντικα ακομη καλυτερο.