Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

BioMike

Member
RE: Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

Αν το EPA κανει παρομοια δουλεια με την φινα δεν ειναι πιθανο να βγαλει παρενεργειες και αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member

καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο,δεν ειναι δυνατον να δρασει σε 20 μερες ενα φυσικο σκευασμα,εδω η φιναστεριδη κανει 500 μηνες να παρεις στροφες, και οσο για παρενεργειες δεν πιστευω να εχει,δηλαδη αν τρως καθε μερα τονο η σολομο θα παθεις τιποτα? δεν πιστευω, ο χρονος δρασης σιγουρα θα διαφερει στον καθενα, για μενα αξιζει παντως να επιμεινουμε,εγω κοντευω δυο μηνες,παιζω με τισ δοσολογιες να δω αποτελεσματικοτητα, και η αληθεια ειναι οτι βλεπω διαφορα θετικα,το κακο ειναι οτι ξεκινησα με τα ω3 και μινοξιδιλη ταυτοχρονα και ημουν σε φαση σεντινγκ η οποια τελειωνει,ετσι σε 10 μερες πιστευω θα αρχισω να εχω μια πιο ξεκκαθαρη εικονα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι σε μενα τουλαχιστον

BioMike

Member

Το λεω απλα επειδη και αλλα σκευασματα που ειναι φυτικα οπως το saw palmetto εχουν παρενεργειες γιατι ουσιαστικα κανουν το ιδιο πραγμα με την φινα .Απο δοσολογια στα ω3 ποσο χρησιμοποιεις?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

tasos33 είπε:
καλο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο,δεν ειναι δυνατον να δρασει σε 20 μερες ενα φυσικο σκευασμα,εδω η φιναστεριδη κανει 500 μηνες να παρεις στροφες, και οσο για παρενεργειες δεν πιστευω να εχει,δηλαδη αν τρως καθε μερα τονο η σολομο θα παθεις τιποτα? δεν πιστευω, ο χρονος δρασης σιγουρα θα διαφερει στον καθενα, για μενα αξιζει παντως να επιμεινουμε,εγω κοντευω δυο μηνες,παιζω με τισ δοσολογιες να δω αποτελεσματικοτητα, και η αληθεια ειναι οτι βλεπω διαφορα θετικα,το κακο ειναι οτι ξεκινησα με τα ω3 και μινοξιδιλη ταυτοχρονα και ημουν σε φαση σεντινγκ η οποια τελειωνει,ετσι σε 10 μερες πιστευω θα αρχισω να εχω μια πιο ξεκκαθαρη εικονα για το ποσο αποτελεσματικο ειναι σε μενα τουλαχιστον

Και εγω ξεκινησα δειλα δειλα μαζι με τα ω3 κ μινοξιδιλη.Λογικα αν μειωνει περιπου 50% την dht μαζι με μινοξιδιλη θα κανει θαυματα.Θα περιμενω κ εγω για τουλαχιστον 1-2 μηνες ακομα να δω αν οντως δουλευουν τα Ω3.Παντως βλεπω οτι ειμαστε λιγο μπερδεμενοι γενικα με τα Ω3 και ελπιζω να βγαλουμε ενα ασφαλες συμπερασμα συντομα.

kal

Member

Εχει κανεις αυξημενη τριχοπτωση αυτες τις μερες??
Γιατι σε μενα κατι δν παει καλα κ δεν ξερω τι φταιει..Χανει η μινοξ,εποχιακη?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kal είπε:
Εχει κανεις αυξημενη τριχοπτωση αυτες τις μερες??
Γιατι σε μενα κατι δν παει καλα κ δεν ξερω τι φταιει..Χανει η μινοξ,εποχιακη?

εχω και εγω,μειωμενη σε σχεση το πως θα ηταν χωρις τα Ω,αλλα αυξημενη σε σχεση με 2 μηνες πριν.
τα ω δουλευουν αλλα οχι οπως το πρωτο τριμηνο.
πλεον παιρνω μερα παρα μερα μια καψουλα,καθημερινη ληψη μου κανει πολυ λαδιλα στο προσωπο.

Reve

Active Member

Τι γίνετε πάλι ρε παιδιά? Αρχίζει και καταρρέει και η θεωρία των Ω3? Μια το ρόλλερ μια το βούρτσισμα μια το Cg, όλα στην αρχή δουλεύουν και στο 4-5 μηνο αποτελούν παρελθόν.

giannis25

Member

εγω που λειτουργουνε σε μενα παιρνω μονο ομεγα.τιποτα αλλο. μια φορα που το συνδυασα και γω με αλλα τη βιοτινη παρατηρησα αυξηση τριχοπτωσης μετα τη σταματησα και επανηλθα εκει που ημουνα. εγω παιρνω 1 την ημερα απο την healthaid μονο αυτο τιποτα αλλο για 2 χρονια και εκει που ημουν norwοod 3v απο norwwod 2 μεσα σε 3 χρονια τωρα 2 χρονια ειμαι ακριβως στο σημειο απ οπου ξεκινησα πριν 2 χρονια. ειμαι ακριβως στα ιδια.και καλυτερα. αλλα δεν παιρνω απολυτως τιποτα αλλο. μονο ομεγα και σαμπουαν για σμηγματορροικη selsun οπου ουτε προκαλει τριχοπτωση ουτε επανεκφυση.selenium sulfide αν βαζουμε πολλα ισως μπερδευεται το σωμα. πραγματικα δεν ξερω. παντως οι ερευνες συμφωνουνε μ αυτο που βλεπω. τωρα οταν συνδυαζεις πολλα μαζι ισως μπερδευεται το σωμα.λειτουργουν λιγοτερο οταν τα συνδυαζουμε με αλλα?

tasos33

Well-Known Member

Reve είπε:
Τι γίνετε πάλι ρε παιδιά? Αρχίζει και καταρρέει και η θεωρία των Ω3? Μια το ρόλλερ μια το βούρτσισμα μια το Cg, όλα στην αρχή δουλεύουν και στο 4-5 μηνο αποτελούν παρελθόν.

δεν νομιζω οτι αρχιζει να καταρρεει κατι,αλλωστε ειναι πολυ νωρις να πουμε κατι τετοιο,οι περισσοτεροι εμφανιζουν μια αυξημενη πτωση λογω εποχης,λογικο ειναι ανοιξη μπαινει,υπαρχουν περιπτωσεις οπως του γιαννη πιο πανω που μετα απο δυο χρονια μονο με ψ3 εχει σταματησει την πτωση,αυτο δεν σημαινει πως θα εχει την ιδια δραση σε ολους,αυτο συμβαινει με ολα τα τοπικα η τα oral,στον καθενα δρουν διαφορετικα
ο καπα αν δεν κανω λαθος πειραματιζεται και καλα κανει.ετσι εξαγεις ασφαλεστερα συμπερασματα, εχει μια αυξηση πτωσης αλλα εχει αλλαξει και την δοσολογια, εμενα το cg den δουλεψε καθολου νομιζα οτι δουλευε, μεχρι που η αραιωση κοντευε να φτασει στον κ@@@λο, εκει αφυπνιστηκα, τωρα μετα απο σχεδον δυο μηνες μινοξ(1,2 μλ) καθε βραδυ και ομεγα εχει αρχιζει να αλλαζει το σκηνικο,και τωρα που τελειωνει και το σεντινγκ θα δω αν δουλευει και ποσο τα ω3 στο πανω μερος τησ κεφαλας γιατι στα γυρω μαλλια δουλευει καλα
η μινοξ στην καλυτερη περιπτωση μου μειωνει την πτωση στισ 45 τριχες περιπου, νομιζω ομως πως εχουμε αρχισει και σπαμε τον πηχυ και κατεβαινουμε πιο κατω, θελω καμια δεκαρια μερες ακομα βεβαια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού

Reve είπε:

Τα πάντα στο θέμα καράφλα κάποτε θα αποτελέσουν παρελθόν, άλλα νωρίτερα άλλα αργότερα, ακόμα και τα πιο ισχυρά φάρμακα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης το ξάνα λέω για όλους, τα Ω δεν αποτελούν λύση ούτε κρατάνε κάτι βοηθάνε μέχρι ένα σημείο, (πάντα σε συνδυασμό με κάποια ισχυρή θεραπεία) από εκεί και πέρα finito la musica, pasato la fiesta.

Είναι ένα απλό συμπλήρωμα με πολύ θετικά πράγματα στο θέμα φλεγμονή αλλά ως εκεί, ναι μπορεί να μειώσει τριχόπτωση, ναι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της τρίχας, το για πόσο άγνωστο, και εννοείται και αυτό όπως όλα έχει ημ/νια λήξης (ανάλογα το πρόβλημα, την έκταση, τον οργανισμό κλπ παράγοντες) όμως και αυτό σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει και τριχόπτωση και λιπαρότητα. Θέλει μέτρο η χρήση του.

Μην περιμένετε ότι μόνο με τα Ω θα σώσετε τα μαλλιά σας παιδιά διότι απλά πέφτετε σε έναν ψυχολογικό φαύλο κύκλο.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε CHS μαλλον σε αυτο το site αλληλοκοροιδευομαστε.Εχουν βγει ατομα κ εχουν πει οτι μονο με αυτο το συμπληρωμα εχουν δει να σταματαει η τριχοπτωση εδω κ αρκετο καιρο.Βγηκε ο φιλος ο Καπα ο οποιος ειναι απο τους λιγοστους (παλιους χρηστες ενεργους) με εμπειρια κ ειπε οτι δουλεψε καλα σε αυτον.Το μισο site εχει ξεκινησει Ω3 Kai τωρα λεμε μια απο τα ιδια.Πραγματικα ξενερωνω καποιες φορες με ολα αυτα,χωρις να ριχνω ευθυνη σε καποιον.Τελικα οτι κ να κανουμε βγαινουμε στο συμπερασμα οτι μονο η φινα κ η μινοξιδιλη δουλευουν....................βοηθεια μας.

Chs

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε CHS μαλλον σε αυτο το site αλληλοκοροιδευομαστε.Εχουν βγει ατομα κ εχουν πει οτι μονο με αυτο το συμπληρωμα εχουν δει να σταματαει η τριχοπτωση εδω κ αρκετο καιρο.Βγηκε ο φιλος ο Καπα ο οποιος ειναι απο τους λιγοστους (παλιους χρηστες ενεργους) με εμπειρια κ ειπε οτι δουλεψε καλα σε αυτον.Το μισο site εχει ξεκινησει Ω3 Kai τωρα λεμε μια απο τα ιδια.Πραγματικα ξενερωνω καποιες φορες με ολα αυτα,χωρις να ριχνω ευθυνη σε καποιον.Τελικα οτι κ να κανουμε βγαινουμε στο συμπερασμα οτι μονο η φινα κ η μινοξιδιλη δουλευουν....................βοηθεια μας.

Φίλε MIKE για το ξενέρωμα που λες δεν έχεις καθόλου άδικο..Ισχύει, ισχύει όμως διότι όπως και εσύ ξέρεις τόσα χρόνια κάθε οργανισμός αντιδρά εντελώς διαφορετικά στο κάθε τι. Είτε λέγεται μινοξ είτε λέγεται φινα, ντουτα κλπ κλπ.

Αν έχεις διαβάσει διάφορα post μου για τα Ω λιπαρά οξ. πάντα το τόνιζα πως δεν υπογράφει το τέλος της α/α, τα δοκιμάζω πολύ καιρό πριν αρχίσουν τα νήματα για τα Ω. Πραγματικά βοηθούν πολύ στα δερματικά θέματα και το είδα επάνω μου. Όμως, δυστυχώς δεν είναι κάτι που από μόνο του θα φέρει το απόλυτο φρενάρισμα για παράδειγμα φινα - ντουτα (όπου ήδη ξέρεις... και αυτά με τα χρόνια χάνουν σιγά σιγά).

Αξίζει να μπει σε ένα σχήμα θεραπείας σαν +. Όχι όμως ότι αποτελεί φάρμακο stand-alone.

Τέλος, το ότι η φινα και η μινοξ μόνον δουλεύουν, και για να είμαι ρεαλιστής θα πω δυστυχώς ναι. Όχι τόσο για την Μινοξ.. για φινα η ντούτα όμως ναι. Και επειδή ξέρω την ιστορία σου με όλα αυτά, είσαι ένα παράδειγμα πως ακόμα και αυτά δεν λειτουργούν σε όλους τόσο καλά.

Π.χ. τα αντιανδρογόνα κάποια στιγμή θα αποδειχτεί στο μέλλον, ότι είναι πατάτα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί άλλος δρόμος και κάτι άλλο που να κάνει τη δουλειά όπου τα αντιανδρογόνα κάνουν έμμεσα, ρύθμιση igf-1 π.χ. κλπ.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:

ΜΙΚΕ κανενας δεν αλληλοκοροιδεψε κανεναν.
τα Ω3 σου εχουν μειωσει την τριχοπτωση οπως σε πολλους.
για το αν χασει σε αποδοση στην πορεια σε καπιους η οχι ειναι θεμα του καθε οργανισμου.
κρατα και το σεναριο αυτην η μειωση τριχοπτωσης που εχεις μπορει να ειναι και μονιμη και θα ειναι απο Ω3

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Δυστυχως εγω φετος την πατησα.Πιστευοντας οτι η μινοξιδιλη εχει δωσει τα παντα την εκοψα αμεσως μετα την μεταμοσχευση κ εχασα αρκετα μαλλια.Οπως εχω ξαναπει εχω δομικασει αρκετα πραγματα κ απο οτι φαινεται ολα δουλεψαν εστω κ λιγο με καλυτερο την φιναστεριδη σε συνδυασμο με καποια τοπικα.Δεν ξερω τι μπορω να κανω ακομα.Ελεγα οτι θα κοψω εντελως τις θεραπειες κ με καποιες μεταμοσχευσεις ανα τα χρονια θα ειμαι οκ αλλα δυστυχως αυτο δεν ισχυει.Μεταμοσχευση χωρις θεραπειες ειναι μιση δουλεια.Τα 3 τελευταια χρονια παντως γεμισαμε με υποσχεσεις αλλα τιποτα.Λεγαμε οτι τελιωνοντας το 2013 η φορμουλα της Merc θα δουμε κατι καινουργιο,τιποτα ομως.Ελπιζω να βγει κατι το οποιο να εχει την δυναμη της φινας χωρις τις παρενεργειες της και θα μπορουμε να ελπιζουμε για κατι μελλοντικα ακομη καλυτερο.

giannis25

Member

εγω 2 χρονια μονο με ομεγα μου εχει σταματησει τελειως η τριχοπτωση. Χωρις τιποτα αλλο σε συνδυασμο.

φιλε gianni τα ω τα επαιρνες 2 χρονια συνεχομενα, η κατα διαστηματα εκανες διακοπη για καποιο καιρο και τα ξανα αρχιζες .

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Δυστυχως εγω φετος την πατησα.Πιστευοντας οτι η μινοξιδιλη εχει δωσει τα παντα την εκοψα αμεσως μετα την μεταμοσχευση κ εχασα αρκετα μαλλια.Οπως εχω ξαναπει εχω δομικασει αρκετα πραγματα κ απο οτι φαινεται ολα δουλεψαν εστω κ λιγο με καλυτερο την φιναστεριδη σε συνδυασμο με καποια τοπικα.Δεν ξερω τι μπορω να κανω ακομα.Ελεγα οτι θα κοψω εντελως τις θεραπειες κ με καποιες μεταμοσχευσεις ανα τα χρονια θα ειμαι οκ αλλα δυστυχως αυτο δεν ισχυει.Μεταμοσχευση χωρις θεραπειες ειναι μιση δουλεια.Τα 3 τελευταια χρονια παντως γεμισαμε με υποσχεσεις αλλα τιποτα.Λεγαμε οτι τελιωνοντας το 2013 η φορμουλα της Merc θα δουμε κατι καινουργιο,τιποτα ομως.Ελπιζω να βγει κατι το οποιο να εχει την δυναμη της φινας χωρις τις παρενεργειες της και θα μπορουμε να ελπιζουμε για κατι μελλοντικα ακομη καλυτερο.

δεν θα βγει αυτο που πιστευουν ολοι λυση.
υπαρχουν οπλα μονο.
και να βγει κατι τρανταχτο οπως κλωνοποιηση τριχας θα εχει 20 ευρω το graft,οποτε παλι θα περιμενουμε να χιονισει για να δουμε ασπρη μερα :grandpa:

giannis25

Member

Εγω τα επαιρνα συνεχομενα.Αλλα τωρα δε ξερω κατα ποσο εκανα καλα.

Μπλουζα