βουρτσισμα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Kapa, περίμενε να δεις τα αποτελέσματα στις καλές σου εποχές. Έχω να δω τέτοια εικόνα στα μαλλιά περίπου πάνω από 6 χρόνια. Νομίζω πως το ρολλερ πάει ένα βήμα παραπέρα από το βούρτσισμα και είναι και φυσικό.
Αν καταφέρνει έστω μια μικρή αγγειογένεση (εδώ προφανώς χρειάζεται βοήθεια) θα δούμε πολλά στην πορεία.
Απλά με τα υπάρχοντα μέσα μέχρι στιγμής φαίνεται μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Δηλαδή ίσως αποκαθιστά την βλάβη με τα βήματα και το χρόνο που εξελίχθηκε. Σίγουρα χρειάζονται και άλλα να μπουν στην όποια διαδικασία αποκατάστασης.
Πότε άρχισες βολταρέν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Πότε άρχισες βολταρέν?

εχω 5 μερες.
και η voltaren gel και η mesulid gel στριφογυριζουν εναν χρονο τωρα σαν θεραπεια στην σκεψη απο τοτε που βγηκαν στην φορα οι προσταγδαλινες.
η καραφλα κατα ενα μερος ειναι φλεγμονη πανω στο δερμα.
δεν ειναι τυχαιο που οι κορτιζονες δουλευουν στην ΑΑ

weznem

Well-Known Member
ενδιαφερον ολα αυτα παιδες αλλα μ ξεχναμε οτι και παλι δεν αλλαζουν και πολλα.. δηλαδη παλι καλουμαστε να βαζουμε τοπικα... αν πιασει το βολταρεν για παραδειγμα και το κοψεις..θα χασεις τα αποτελεσματα του.. οποτε ποιο το νοημα να ξεκινησεις κατι που θα το κοψεις αναπόφευκτα? εκτος του οτι κρατας τον θυλακα για λιγο ενεργο κτλ.. υπαρχει κατι που δεν βλεπω?
γκομι ενδιαφερον προβλεπω για τις ερευνες που εχεις οπως λες...εγω περιμενω νηματα απο εσενα κανουργια :)

gianniskritikos2

Active Member
wezn φιλε εδω περιπου 3μηνο εχεις μπει στο παιχνιδι ρολλερ και υστερα βουρτσισμα.. εχεις δει καποιο αποτελεσμα? και αν οχι ρεγκρουθ εχεις δει κατηφορα αυτους τους μηνες? μιας και σιγα σγια εχανες μαλλια τον τελευτεο χρονο... και οσοι κανουν χριση ρολλερ η βουρτσισματος πανο απο 3 μηνο μπορουν να πουνε αν βλεπουν κατι? γιατι ολο μιλαμε για θεωριες που ειδαμε σε διαφορα φορουμ οτι ο αλλος εβγαλε μαλλια και και και η οτι εχουμε ελατωση τριχοπτωσης.. καποιος που να εχει δει αποτελεσμα ? και αν εχει με φοτο μπορουμε να το διακρυνουμε πριν μετα?

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
wezn φιλε εδω περιπου 3μηνο εχεις μπει στο παιχνιδι ρολλερ και υστερα βουρτσισμα.. εχεις δει καποιο αποτελεσμα? και αν οχι ρεγκρουθ εχεις δει κατηφορα αυτους τους μηνες? μιας και σιγα σγια εχανες μαλλια τον τελευτεο χρονο... και οσοι κανουν χριση ρολλερ η βουρτσισματος πανο απο 3 μηνο μπορουν να πουνε αν βλεπουν κατι? γιατι ολο μιλαμε για θεωριες που ειδαμε σε διαφορα φορουμ οτι ο αλλος εβγαλε μαλλια και και και η οτι εχουμε ελατωση τριχοπτωσης.. καποιος που να εχει δει αποτελεσμα ? και αν εχει με φοτο μπορουμε να το διακρυνουμε πριν μετα?

δεν χρησιμοποιω βουρτσα αλλα ειμαι σε σκεψη για να την ξεκινησω...
μου εδωσε επανεκφυση το ρολερ λογω μινο θεωρω.. οταν ρολαρω για τις επομενες δυο μερες μικρη τριχοπτωση ιδιως την πρωτη! επειτα στα ιδια ποσοστα ανευ ρολερ..εχω φωτο θα τις βάλλω φιλε το εχω καθυστερησει πολυ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν ξερω αν διαβασατε την ερευνα,απο οτι λεει χρειαζομαστε εναν αυξητικο παραγωντα VEGF με την αιματωση.μια αθλια μεταφραση στο σημειο που πρεπει να σταθουμε

Τα σκάφη αίματος κρατούν το κλειδί για παχύτερα ανάπτυξη των μαλλιών

MGH ερευνητές πέτυχαν στην καλλιέργεια των μαλλιών ταχύτερα και παχύτερο σε ποντίκια , χάρη σε μια πρωτεΐνη που προάγει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα τους . Η πρωτεΐνη που έλαβαν θύλακες των τριχών ποντικού - ενώ όχι μεγαλύτερη σε αριθμό από εκείνες των κανονικών ποντικών - είναι μεγαλύτερα μεμονωμένα . Συλλογικά, αυτά αυξάνουν τον συνολικό όγκο των μαλλιών κατά 70 τοις εκατό. Η μελέτη εμφανίστηκε στο 19 Φεβρουαρίου έκδοση του Journal of Clinical Investigation .

Εάν η πρωτεΐνη έχει τα ίδια αποτελέσματα στον άνθρωπο , θα μπορούσε να οδηγήσει στην πρώτη αγγειογόνο θεραπεία για την ανδρική φαλάκρα . "Στην ανδρική τριχόπτωση , δεν είναι ότι έχουν φύγει τα ωοθυλάκια . Είναι απλά μικροσκοπικά θυλάκια , »λέει ο Michael Detmar , MD , του MGH Δερματολογίας και επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης . " Αν κάποιος θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να κάνει τα θυλάκια μεγαλύτερες , οι άνδρες μπορεί να αυξηθούν τα μαλλιά και πάλι . "

Η ανακάλυψη ότι η αύξηση της ροής του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής βοηθά να εξορκίσει την φαλάκρα μπορεί να είναι παλιά νέα για πολλούς κουρείς . Για χρόνια , έχουν συμβουλεύει τους πελάτες για να κάνετε μασάζ στο δέρμα της κεφαλής τους ως έναν τρόπο για την τόνωση της κυκλοφορίας και την ανάπτυξη των μαλλιών .

Μερικές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με απώλεια μαλλιών μπορεί να έχει λιγότερα αιμοφόρα αγγεία . Αλλά πριν από την μελέτη MGH , κανείς δεν είχε πράγματι μετρηθεί πόσο στενά την ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων συσχετίζεται με την ανάπτυξη των μαλλιών , ή ό, τι θα μπορούσε να προκαλέσει τα σκάφη του τριχωτού της κεφαλής για να αυξηθεί στην πρώτη θέση .

Για να διερευνήσουν αυτές τις ερωτήσεις , Kiichiro Yano , επιστημονικός συνεργάτης στο MGH Δερματολογία , και οι συνεργάτες του συνέκριναν δύο ομάδες ποντικών , μία κανονική και μία γενετικά προγραμματισμένοι να παράγει μια αφθονία των VEGF , μια πρωτεΐνη που είναι γνωστό ότι προκαλούν την ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων . Οι VEGF - ενισχυμένη ποντικοί μεγάλωσαν τα μαλλιά πιο γρήγορα και παχύτερο στις δύο πρώτες εβδομάδες της ζωής τους από ό, τι τα ποντίκια ελέγχου.

Οι VEGF - ενισχυμένη ποντίκια μετά έβγαινε ξανά και τα μαλλιά πιο γρήγορα . Ξυρισμένος 8 - εβδομάδων ποντίκια VEGF όχι μόνο αυξήθηκαν τα μαλλιά πίσω νωρίτερα , που παρουσίασε επίσης ένα 30 τοις εκατό αύξηση της διαμέτρου του θύλακα της τρίχας μόλις 12 ημέρες μετά την αποτρίχωση . " Με συνολικό όγκο , τα μαλλιά ήταν περίπου 70 τοις εκατό παχύτερο από ό, τι σε άγριου τύπου ποντίκια ", λέει ο Detmar .

Αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται στο δέρμα που περιβάλλει τις αντλείται-up θυλάκια τρίχας ήταν 40 τοις εκατό μεγαλύτερες σε διάμετρο από εκείνα που βρέθηκαν σε φυσιολογικά ποντίκια , γεγονός που υποδηλώνει ότι ο VEGF- μεσολαβούμενη αγγειογένεση που προκαλούν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα και πιο χοντρές.

Όταν φυσιολογικά ποντίκια υποβλήθηκαν σε αγωγή με ένα αντίσωμα που εμποδίζει δραστικότητα VEGF και κατόπιν ξυρίζεται , τα μαλλιά τους αυξήθηκε πιο αργά και πίσω ήταν λεπτότερο από ό, τι τα μη κατεργασμένα ποντίκια. Δώδεκα ημέρες μετά την αποτρίχωση , οι VEGF - στερούνται ποντίκια που εμφανίζεται ακόμα φαλακρά σημεία και συνολική μείωση της τριχοφυΐας . "Με την ρύθμιση VEGF , μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα το μέγεθος των θυλάκων των τριχών », λέει ο Detmar .

Όσο για το πώς οι VEGF -εμπνευσμένη αιμοφόρα αγγεία plumping τα στελέχη των τριχών , οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να παρέχουν ένα επιπλέον εφοδιασμό των αυξητικών παραγόντων , εκτός από οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Detmar και οι συνεργάτες του αναπτύσσουν μια τεχνική για να παραδώσει VEGF τοπικώς στο τριχωτό της κεφαλής . "Το ερώτημα είναι τώρα μπορούμε με αυτή τη μέθοδο να βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών στον άνθρωπο ; », λέει . « Η εφαρμογή της σε ανθρώπους θα είναι η μεγάλη πρόκληση . "

Η διατήρηση και η ενίσχυση της μικρο - τριχοειδή αιμάτωση ( κυκλοφορία) προς όφελος της ανάπτυξης των μαλλιών και μυριάδες άλλα προβλήματα υγείας , χωρίς να περιμένει την άφιξη του VEGF timulating πρωτεΐνη για να χτυπήσει την αγορά , μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους .

Atermon

Member
Μια ερώτηση για το βούρτσιμα:ναι μεν βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει σε επανέκφυση, αλλά ταυτόχρονα δεν ταλαιπωρεί τη τρίχα; Θέλω να πω, ακόμα και τις υγιείς τρίχες, αν τις βουρτσίζεις πολύ και καθημερινά, αδυνατίζουν.
Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η καλή κυκλοφορία του αίματος ίσως επισκιάζει την όποια ζημιά από το βούρτσιμα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Όπως έχω αναφέρει, κατά τη γνώμη μου πάντα, η αιμάτωση είναι κατάλληλη μέθοδος για μένα ως πρόληψη. Αν το πρόβλημα προχωρήσει και γίνει χρόνιο, όπως στους περισσότερους από εμάς, ή αν έστω έχει κινητοποιηθεί ο μηχανισμός που προκαλεί φαλάκρα τότε θέλει και άλλα πράγματα μαζί.
Το ότι όμως ακόμα και έτσι, δείχνει κάποια θετικά πράγματα είναι εξίσου σημαντικό. Το ξανατονίζω σε εμένα έχει σταματήσει τα πάντα εδώ και 19 μήνες. Με κάποια επιπλέον πράγματα τους τελευταίους 2 μήνες, βλέπω ακόμα περαιτέρω βελτίωση. Ο χρόνος θα δείξει.

Για να δουλέψουν οι όποιοι αυξητικοί παράγοντες (vegf) θα πρέπει να έχουν καταπολεμηθεί και άλλα μονοπάτια.

Για παράδειγμα η ίνωση, η σκληρή δηλαδή στρώση κολλαγόνου που σε συνδυασμό με ενδεχομένως σφιγμένους μυες (πλαι και πίσω) δείχνουν αυτή την εικόνα της γυαλάδας στα φαλακρά κεφάλια.
Εδώ το ρολλερ, βούρτισμα αλλά και κάποιο ενδιάμεσο peeling μπορεί να βοηθήσει.
Για τη χαλάρωση των μυών δοκιμάζω κάτι αλλά δεν το αναφέρω προς το παρόν γιατί το τεστάρω περίπου 10 ημέρες.

Το κυριότερο τώρα για μένα είναι η υποξία (εδώ στηρίζεται η πατέντα της loreal) η οποία πάει πακέτο με την ελλιπή αιμάτωση.

Σε περιβάλλον με ελλιπή αιμάτωση, είναι λογικό και το οξυγόνο που φτάνει στην περιοχή μέσω του αίματος να είναι περιορισμένο.

Το αν υπάρχει θέμα υποξίας στα φαλακρά κεφάλια μπορεί να το αναζητήσει κανείς μόνος του στο νετ και θα δει ότι υπάρχει όντως θέμα.

Εδώ έρχεται και ταιριάζει και η dht η οποία δρα διαφορετικά κάτω από υποξικό περιβάλλον κινητοποιώντας παράγοντες που οδηγούν σε φλεγμονή.
Γι αυτό και εμένα προσωπικά δεν με πείθει πλέον ότι η dht είναι ο βασικός αίτιος για όλα, γιατί αυτή η ορμόνη δρα φυσιολογικά αλλά το πρόβλημα είναι το περιβάλλον που την φιλοξενεί και όχι η ίδια.
Αν το περιβάλλον γίνει φυσιολογικό και αυτή θα δουλεύει φυσιολογικά όπως σε όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν θέμα τριχόπτωσης.

Επίσης σε ένα άλλο θέμα που είχα ανοίξει και αφορούσε τον ιδρώτα κλπ η θερμότητα που παράγεται στον εγκέφαλο εκτός των άλλων ρυθμίζεται με το αίμα που έρχεται στην περιοχή μέσω συγκεκριμένων αρτηριών και το οποίο λόγο του ότι έχει χαμηλότερη θερμοκρασία βοηθάει στο να κρυώσει. Στην κινητοποίηση αυτή ο υποθάλαμος απελευθερώνει προσταγλανδίνες τύπου pgd2 οι οποίες παίζουν το ρόλο του θερμοστάτη. Το αντίθετο συμβαίνει με την pge2.
Ενδεχομένως όσο αυτή η διαδικασία "κωλύεται" λόγω χαμηλής κυκλοφορίας, τόσο περισσότερη pgd2 παράγεται. (τα λέω λίγο μπακαλίστικα, αλλά τα έχω αναφέρει με έρευνες στο αντίστοιχο θέμα)
Αν κάποιος θέλει μπορεί να αναζητήσει στο νετ ως "burning scalp syndrome" και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι άμεση τριχόπτωση και δευτερεύον φαγούρα και ερεθισμός - κοκκινίλες.
Τις στρεσογόνες ημέρες το φαινόμενο είναι πιο έντονο και πιο επιθετική η τριχόπτωση.
Όσο πιο μεγάλη θερμοκρασία αναπτύσσεται στο κεφάλι τόσο επιδεινώνεται η φλεγμονή γύρω από τους θύλακες και μάλιστα άμεσα.
Και εδώ θα ξεκινήσω κάτι που αφορά την ισταμίνη και τα επινεφρίδια.
Καμία πρόταση και εδώ καθώς ακόμα αναμένω την παραγγελία και δεν ξέρω πως θα πάει.

Αν αυτά καταπολεμηθούν τότε πιστεύω ότι οι αυξητικοί παράγοντες θα βρουν το δρόμο ανοιχτό για επανέκφυση.

Τώρα κάτι που αφορά τη φλεγμονή. Επειδή προσπαθώ να απέχω όσο γίνεται από φάρμακα, υπάρχει κάτι σε φυσική μορφή που μπλοκάρει οποιοδήποτε παράγοντα φλεγμονής βρει μπροστά του αλλά επίσης και την μετατροπή της τεστο σε dht.

Αναφέρομαι στην astaxanthin, η οποία είναι 550 φορές πιο δυνατή από οποιοδήποτε φυσικό αντιοξειδωτικό υπάρχει στη φύση.
http://www.lewrockwell.com/2013/02/joseph-mercola/major-producer-reveals-the-benefits-of-astaxanthin-natures-most-powerful-antioxidant-2/

dht action
http://www.prostate.net/prostate-health-supplements-a-z/astaxanthin-health-benefits/

inflammatory action
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14503852

Η αντιφλεγμονώδης δράση της επειδή μπλοκάρει σχεδόν τα πάντα, έρχεται σε κάποια σημεία σε αντίθεση με τα όσα έχει αναφέρει ο κωτσαρέλης. Το σημαντικό είναι ότι μπλοκάρει πλήρως την NF-kappaB η οποία ενεργοποιείται από την dht και ενεργοποιεί παράγοντες φλεγμονής σε προβληματικό περιβάλλον όπως προείπα.
Για την ασταξανθίνη, αναφέρονται και κάποιες παρενέργειες για όποιον ενδιαφέρεται να τις αναζητήσει. Είχα πάρει για 1 μήνα oral αλλά 2mg χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σε τοπική χρήση, επειδή είναι λιποδιάλυτη θα την χρησιμοποιούσα για αρχή σε περιεκτικότητα 8% σε emu oil και στην πορεία βλέποντας και κάνοντας.
Να σημειώσω ότι αυτά αφορούν την φυσική της μορφή και όχι τη συνθετική, ενώ το αρνητικό είναι ότι βρωμάει ελαφρώς ψαρίλα.
Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί βλέπω βελτίωση και θέλω να δω μέχρι που θα φτάσει, ενώ η δράση της πιστεύω θα είναι ή απότομη τριχόπτωση ή πολύ καλή επανέκφυση.
Το να μην επηρεάσει καθόλου το θεωρώ δύσκολο. Άρα μιλάμε για ρίσκο και αν κάποιος θελήσει να το δοκιμάσει η ευθύνη δική του. Πάντως θα την προτιμούσα από την βολταρέν.

Τέλος για το θέμα της μη σωστής οξυγόνωσης των ιστών θα δοκιμάσω οζονισμένο έλαιο σε μορφή τζελ. (έχει και vegf παράγοντες)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2698179/

το οποίο δείχνει να βοηθάει και στην καλή αποκατάσταση μετά από ρόλλερ, ενώ το οξυγόνο μπορεί να καταπολεμήσει σχεδόν τα πάντα.
Θα το παραγγείλω προς τα τέλη Σεπτεμβρίου γιατί δεν κάνει να μεταφέρεται κάτω από έντονη ζέστη.

http://www.ozonatedoilonline.com/catalog/item/3630004/3994830.htm

Αυτά πάνω κάτω συν κανά 2 τοπικά που χρησιμοποιώ τώρα ως adenosine agonist. Δεν αναφέρω κάτι γιατί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχουν.

weznem, πάνω κάτω σου έδωσα μια εικόνα πως θα κινηθώ για κάποιο διάστημα. Δεν έβαλα έρευνες κλπ γιατί το θέμα θα έφτανε 10 σελίδες.
Αν κάτι από αυτά είναι σωστά ή λάθος θα δείξει ο χρόνος.
Τα δοκιμάζω όλα σε εμένα και αν δω κάτι θετικό ή αρνητικό θα ποστάρω και θα ενημερώσω...
Δεν θεωρώ κακό το να υπάρχει και μια διαφορετική κατεύθυνση. Εξάλλου ο χρόνος είναι ο τελικός κριτής.
Ίδωμεν...

athenian

Well-Known Member
Όλο αυτό με την σωστή οξυγόνωση μου είχε κινήσει την περιέργεια πριν διαβάσω οτιδήποτε εδώ μέσα για αυτό το θέμα. Ο παππούς μου ήταν από τα νιάτα του και μέχρι πριν λίγο καιρό nw 3 με έμφαση στο crown. Πριν 2 χρόνια περίπου έπειτα από αναπνευστικά προβλήματα αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί μηχάνημα οξυγόνου για περίπου 10 ώρες την μέρα. Σήμερα λοιπόν θα έλεγα ότι είναι nw 1 και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα μαλλιού. Έχει επανεκφυση μαλλιών σε ηλικία 85 χρονών περίπου.

elderberry

New Member
athenian είπε:
Όλο αυτό με την σωστή οξυγόνωση μου είχε κινήσει την περιέργεια πριν διαβάσω οτιδήποτε εδώ μέσα για αυτό το θέμα. Ο παππούς μου ήταν από τα νιάτα του και μέχρι πριν λίγο καιρό nw 3 με έμφαση στο crown. Πριν 2 χρόνια περίπου έπειτα από αναπνευστικά προβλήματα αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί μηχάνημα οξυγόνου για περίπου 10 ώρες την μέρα. Σήμερα λοιπόν θα έλεγα ότι είναι nw 1 και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα μαλλιού. Έχει επανεκφυση μαλλιών σε ηλικία 85 χρονών περίπου.

Aμ σας εχω πει οτι ο ανθρωπος ειναι αναπνοιστης δηλαδη η νουμερα 1 τροφη του υπαρχει στην τελεια ποσοτητα και αναλογια σε αυτο που αναπνεει.
Απο οτι φαινεται δεν μπορει να ανεχθει τοσο απλα πραγματα ο chs,και με κανει συνεχεια αποκλεισμο.Δεν ειναι ανοιχτος στη Μαθηση!!!

Η πραγματικη λοιπον τροφικη πυραμιδα!!!

Ηλιος
Αερας/Οξυγονο
Καθαρο Νερο
Φρουτα
Βοτανα

Ολα τα υπολοιπα μας φερνουν σε χημικα ανισορροπια .Ειδικα οδηγουν στην υπερλειτουργια του αριστερου μας εγκεφαλου και προβληματα συγχρονισμου με το δεξι και πιστεψτε το η οχι υπαρχει ολοκληρο project για το πως μας επηρεαζει ΚΑΙ την καραφλα αυτος ο μη συγχρονισμος.

Αρα προτεινω στον καθενα να κανει το εξης για 10 λεπτα καθε μερα.

-Βαθια εισπνοη (Φαντασου οτι παγιδευεις το οξυγονο στο κεντρο του στηθους)

-Μετα με την εκπνοη φαντασου οτι αυτο το οξυγονο /χρυση ενεργεια
διαχεεται σε ολο το μερος του κεφαλιου.Σαν να δινεις τροφη στα μαλλια μεσω του οξυγονου που αναπνεεις.

-Επισης φαντασου οτι αναπνεεις απο τους πορους στα μαλλια.

Αυτη η πρακτικη εξαλειφει και το τσουξιμο στο κεφαλι μολις ερχεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε συ Πάνο, προσπάθησε να ποστάρεις χωρίς να καρφώνεσαι...:D

εγώ πάντως εδώ μόνο δεξιόστροφα το βλέπω

http://www.youtube.com/watch?v=9CEr2GfGilw

athenian

Well-Known Member
Είναι ωραίος τύπος ο πανος λυδιος μην τον μπαναρετε. Έχει μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία που ίσως φανεί χρήσιμη.

Chs

Μέλος του προσωπικού
athenian είπε:
Είναι ωραίος τύπος ο πανος λυδιος μην τον μπαναρετε. Έχει μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία που ίσως φανεί χρήσιμη.

Την οποία όμως προσπαθεί να επιβάλλει με τον τρόπο του, και φάνηκε ξεκάθαρα, επίσης από αυτά που λέει τα περισσότερα δεν έχουν κάποια βάσιμη απόδειξη, είναι ιδεολογίες δικές του, και μάλιστα μπορεί να γίνουν επικίνδυνες σύμφωνα κάποιους. Να θυμίσω.. δημιουργήθηκε ένα χάος πρόσφατα που κράτησε μέρες, έγινε ban μια, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε.. και συνεχίζει να κάνει λογαριασμούς..εε ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει από μόνος του κάποια πράγματα, είναι πορωμένος, τέρμα.

Anyway, αν μπορεί να κρατήσει ένα low profile μετά από ότι έγινε για να μην ξαναγίνει, και να προσέχει τι λέει και προτείνει, με αποδείξεις βάσιμες, έχει καλώς, αν όμως πάλι γίνει το παραμικρό και πάει να ξεφύγει η κατάσταση θα αποκλειστεί ξανά. (Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος διαχειριστής αποφασίσει να τον κάνει ban άμεσα)

Και επειδή κάποιοι θα έχουν αντίρρηση με το να μείνει, να πω και πάλι ότι το παραμικρό να γίνει θα αποκλειστεί άμεσα. Όχι τίποτα άλλο.. έχει εξαντλήσει και τα e-mail services.. :-/ Εύχομαι να πράττω σωστά, όχι για εμένα, αλλά για το forum πάνω από όλα. Time will tell, May the god be with us..

Υ.Γ. Και Πάνο... καλά τα λόγια και οι ιδεολογίες, χρειάζονται όμως και οι αποδείξεις αν θέλουμε να ήμαστε απόλυτοι και να το παίζουμε Terra Scientist.. Φρόντισε επί του θέματος λοιπόν και Keep calm and stay undetected

gianniskritikos2

Active Member
να πω και εγω κατι στον πανο , μπορει να εχεις δικιο φιλε αλλα οχι 100% εσυ λες θα βγαλουμε μαλλια με την διατροφη και με ολα τα φυσικα που πρωρινεις ομως φιλε η καραφλα υπηρχε και πριν ολα αυτα τα χημικα...και οτι αλλο λες... οσα λες μπορει να βοηθουν αλλα δεν θα λυσουν το προβλημα εσυ επασχες απο μυκητα ενω εμεις απο αα τα πραγματα ειναι πολι ποιο περιπλοκα εσυ μας λες μην περνετε τιποτα ο οργανισμος απο μονος του μπλα μπλα μπλα φατε μηλα πορτοκαλια και θα ειστε καλα... θα ειμαστε καλα αλλα παλι χωρις μαλλια δεν λυνεται το προβλημα απο εκει... εγω πιστευω χρισιμα τα οσα λες αλλα να μην τα στιριζεις ως η λυση στην καραφλα... να λες ασπουμε σε ενα νεο μελος παρε αυτο και αυτο σαν βοηθεια οχι σαν λυση και να του λες μην περνεις τιποτε αλλο ολα ειναι αχριστα μινοξιδιλες και τα υπολυπα και να λες για ισοροποιες της φυσης και ετσι να λυσει το θεμα διοτι ετσι μονο χρονο θα χασει ο νεος και θα χασει και εδαφος χωρις λογο.

elderberry

New Member
gianniskritikos2 είπε:
να πω και εγω κατι στον πανο , μπορει να εχεις δικιο φιλε αλλα οχι 100% εσυ λες θα βγαλουμε μαλλια με την διατροφη και με ολα τα φυσικα που πρωρινεις ομως φιλε η καραφλα υπηρχε και πριν ολα αυτα τα χημικα...και οτι αλλο λες... οσα λες μπορει να βοηθουν αλλα δεν θα λυσουν το προβλημα εσυ επασχες απο μυκητα ενω εμεις απο αα τα πραγματα ειναι πολι ποιο περιπλοκα εσυ μας λες μην περνετε τιποτα ο οργανισμος απο μονος του μπλα μπλα μπλα φατε μηλα πορτοκαλια και θα ειστε καλα... θα ειμαστε καλα αλλα παλι χωρις μαλλια δεν λυνεται το προβλημα απο εκει... εγω πιστευω χρισιμα τα οσα λες αλλα να μην τα στιριζεις ως η λυση στην καραφλα... να λες ασπουμε σε ενα νεο μελος παρε αυτο και αυτο σαν βοηθεια οχι σαν λυση και να του λες μην περνεις τιποτε αλλο ολα ειναι αχριστα μινοξιδιλες και τα υπολυπα και να λες για ισοροποιες της φυσης και ετσι να λυσει το θεμα διοτι ετσι μονο χρονο θα χασει ο νεος και θα χασει και εδαφος χωρις λογο.

Βακτηρια τρωνε τα περισσοτερα οιστρογονα που παραγει ο οργανισμος.Τα δικα σου βακτηρια ειναι που βασικα σε βοηθανε.Ομως βρισκομαστε σε συνεχη ανισσοροπια ορμονων αρα αυτα τα βακτηρια θα συνεχιζουν να τρωνε τα παραπανησια οιστρογονα μεχρι να ερθεις σε πραγματικη ορμονικη ισορροπια . Ποια η διαφορα?

Τα βακτηρια που εχουμε μεσα μας ειναι οι ιδιοι οι αποικοδομητες μας.Μολις παραβαινουμε τους κανονες της φυσικης ζωης ,κατευθειαν αυτα αναλαμβανουν τον αποικοδομητικο τους ρολο.Φαντασου οπως ακριβως οι ανθρωποι καλλιεργουν λαχανικα(που δεν ειναι φυσικα!) και η φυση τα αποσυνθετει με τα βακτηρια του εδαφους δινοντας τους ελαχιστο χρονο ζωης.

Οτι δεν ειναι φυσικο αποσυντιθεται γρηγορα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
2θεματα εχουμε εδω....
α)παρενεργειες?
β)που το βρισκουμε...?

αν μιλαμε για εμπορικο σκευασμα capillogain.
http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=2720&sid=7b155f5e2645941c8734137d45e020a8
παρενεργειες δεν εχει

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:
2θεματα εχουμε εδω....
α)παρενεργειες?
β)που το βρισκουμε...?

http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=2720&sid=7b155f5e2645941c8734137d45e020a8
παρενεργειες δεν εχει

θεωρεις οτι θα κανει δουλεια καππα? να το σκεφτω λες για δοκιμη? :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
παρενεργειες δεν εχει

θεωρεις οτι θα κανει δουλεια καππα? να το σκεφτω λες για δοκιμη? :chinscratch

αν θελεις να πας ενα κλικ ακομα την επανεκφυση τοτε folligen.
ειναι παρα πολυ φθηνο 23 ευρω τα 240 ml.
δεν εχει σχεση με το tricomin μονο ιδια ζωδια ειναι.
οσοι χρησιμοποιησαν tricomin ειχαν μηδαμινα αποτελεσματα και οι ιδιοι χρηστες με το folligen ειχαν επανεκφυση

Μπλουζα