@nine
Από τον Οκτώβριο '16 εώς και Σεπτέμβριο '18 ήμουν στην εξής θεραπεία: 1) Μινοξ 5% , 2) Συμπλήρωμα διατροφής (μέταλλα & ιχνοστοιχεία) για 4 μήνες, με διάλειμμα 4 μήνες, 3) Σαμπούαν Frezyderm.
Εάν δεν με απατάει η μνήμη μου περίπου τον Μάιο '18 άρχισα να εμφανίζω πάλι αυξημένη αραίωση.
Ήμουν ακριβώς στο ίδιο σκεπτικό με εσένα δηλαδή και πριν αρχίσω roller είπα να δοκιμάσω κάτι πιο ήπιο.
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις μινοξ πρωί/βράδυ, αφού αυτή είναι και η συνιστώμενη δοσολογία.
Αναφορικά με το βούρτσισμα, χρησιμοποιώ βούρτσα από τρίχες αγριόχοιρου η οποία είναι πιο σκληρή από την κανονική, δεν ηλεκτρίζει το μαλλί και καθαρίζει πολύ καλά από κατάλοιπα, ξηροδερμία κτλ.
Δεν γνωρίζω για την ξύλινη χτένα, οπότε θα αποφύγω να πάρω θέση.
Στις εικονες που εβαλες υπαρχει καποια πιο εντονη κινητικότητα στου κροταφους πριν και μετα. Εννοω με την θεραπεια βουρτσα + μινοξ.
Όσο ησουν στην θεραπεια αυτη 16 έως 18 ησουν σταθερος με την μινοξ;
Παντως ισως και λόγω χειμωνα το μαλλι σου να ειναι καπως καλυτερο, συμβαινει καμια φορα στην τριχα
Η βουρτσα απο τριχες που λες πιστευω ειναι πιο καλη για τραυματισμο γιατι γδερνει και λιγο το scalp. Φοβαμαι λιγο να την χρησιμοποιησω για αρχη μηπως το κανει χειροτερο λογω ξηροδερμιας που εχω. Όπως ειπα η μινοξ οπου μενει το πρωι που την βαζω στο βραδινο λουσιμο αφηνει κομματια που δεν φευγουν ευκολα. Αυτο με τον καιρο γινεται ξηροδερμια, αυτο εχω καταλαβει