Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:Αν θυμάμαι καλά είναι 3mm το roller. Το χρησιμοποιώ ανά δύο μέρες εδώ και κάνα μήνα περίπου.
Gomi αυτή τη στιγμή είμαι όπως ήσουν εσύ στη 2η φώτο... μια τρίχα εδώ μια παραπέρα δηλαδή! Μακάρι ρε φίλε να έχω την ίδια βελτίωση... Και επειδή η μίνοξ είναι πλέον νεράκι στο κεφάλι μου, μου έδωσες το καλύτερο παράδειγμα για να ξεκινήσω κάτι φυσικό!
krhtikos21 είπε:kappa πως γίνεται να καταλάβω αν η βούρτσα μου που πήρα από το γερμανικό e bay είναι φυσικής τρίχας?
η δικιά μου δεν έχει μαξιλαράκι.είναι αυτή που έβαλες στο λινκ στην αρχη.
παίζει να χει γίνει λάθος και να κάνω ζημιά στα μαλλιά?
kapa είπε:βλεπω οτι αυτην η θεραπεια κανει μια καμπυλη.
ειναι εντυπωσιακη στην αρχη (πολυ ομως σαν big 3) αλλα δεν κανει και ραστα στην πορεια.
πλεον συνεχιζω με μια μετρια σκληροτητα βουρτσα απο hondos,φυσικη τριχα,πλαστικη λαβη,καλη ποιοτητα,τιμη φαρμακι 60 η 70 ευρω
δεν την αγορασα,την βουτηξα απο τον πατερα μου.GOMI είπε:kapa είπε:βλεπω οτι αυτην η θεραπεια κανει μια καμπυλη.
ειναι εντυπωσιακη στην αρχη (πολυ ομως σαν big 3) αλλα δεν κανει και ραστα στην πορεια.
πλεον συνεχιζω με μια μετρια σκληροτητα βουρτσα απο hondos,φυσικη τριχα,πλαστικη λαβη,καλη ποιοτητα,τιμη φαρμακι 60 η 70 ευρω
??? Πολλά kapa. Με τα μισά λεφτά έπαιρνες μια isinis που είναι χειροποίητες.
http://www.amazon.com/ISINIS-Large-Cushioned-Brush-France/dp/B000C20P6U
Δηλαδή τι βλέπεις? Τριχόπτωση ή σταθεροποίηση?
GOMI είπε:Πόσο διάστημα είχε περάσει από τότε που σταμάτησες τη μινοξ?
GOMI είπε:Λογικά αν δεν ήταν η μίνοξ στη μέση θα είχες καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς γίνεται...Με τη μίνοξ μπερδεύονται τα πράγματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το προβλημα ειναι η ισορροπια μεταξυ χρησης καταχρησης.ακομα παλευω να ισορροπησω.
A study in Japan found that blood flow to the scalp of young men diagnosed with androgenetic alopecia (male pattern baldness) was 2.6 times lower than in the normal control group.
Androgen-induced inflammation can wreak havoc on micro-circulation in MPB, and is the reason inflammation looms so problematic
“In male pattern hair loss, it’s not that the follicles are gone. They’re just miniature follicles,”
Trental, (Pentoxyfilline) in combination with Vitamin E, has been shown to be a powerful promoter of new blood vessel growth.
krhtikos21 είπε:απλά καλό θα ταν να έβγαζαν ένα φάρμακο που πχ να έπαιζε με τον περιορισμό μιας πρωτεινής παρά με τον περιορισμό μιας ορμόνης.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ομως και επικινδυνα για τον ορισμο και τον σκοπο αυτης της κοινοτητας, τα ατομα που επειδη δεν μπορουν να δουν περα απο την μυτη τους προκαλουν τσακωμους σε οτι διαφορετικο περα απο φινα ,μινοξ μεταμο ακουν.(βαζω και τον Πανο μεσα απο την αλλη πλευρα για να μην εχουμε παρεξηγησεις).
με voltaren gel θα κανουμε καλη δουλεια.GOMI είπε:Trental, (Pentoxyfilline) in combination with Vitamin E, has been shown to be a powerful promoter of new blood vessel growth.
kapa, ξέρουμε τίποτα για πεντοξυφυλλίνη? (δεν έχω ιδέα τι λέει)
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/pentoxifylline
φίλε fousekisss, πιστεύω να κατάλαβες ότι στην αρχή έκανα πλάκα. Ωραία έρευνα.