βουρτσισμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
athenian είπε:
Ρε καπα μήπως το κάνεις πιο δυνατά από ότι πρέπει?

η δυναμη εχει να κανει και με την σκληροτητα της βουρτσας.
η συγκεκριμενη ειναι μετρια σε αυτο.
δεν ειναι τοσο βαρβαρο στο δερμα οσο φαινεται στο βιντεο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ωραίος kapa, έτσι ακριβώς το κάνω και γω, μόνο που περνάω και τα πλάγια

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
ωραίος kapa, έτσι ακριβώς το κάνω και γω, μόνο που περνάω και τα πλάγια

και εγω κανω και στα πλαγια λιγο μηπως μαυρισει καμια τριχα αλλα δεν βλεπω προκοπη.
βλεπω ομως πολυ καλα αποτελεσματα στην τριχοπτωση (^_^)

peter13

Member
Παιδια ποια βουρτσα να παρω;εχω αρκετα πυκνο μαλλι...τωρα ειναι κοντο αλλα θα το αγησω να μακρινει...καμια να μου προτεινετε μεχρι 20 euro?

nothinggr

Member
peter13 είπε:
Παιδια ποια βουρτσα να παρω;εχω αρκετα πυκνο μαλλι...τωρα ειναι κοντο αλλα θα το αγησω να μακρινει...καμια να μου προτεινετε μεχρι 20 euro?
εγω ειχα παραγγειλει την γερμανικη αλλα ο πωλητης μου ζηταει τα λεφτα με τραπεζικη καταθεση και οχι με paypal και το εχω παγωσει.
κοιταξα και λιγο στην ελλαδα, στον δ@φνη, αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο.
μαλλον παω για αυτη (htχp://www.ebay.com/itm/DENMAN-D82M-MEDIUM-GROOMING-HAIR-BRUSH-NATURAL-BOAR-BRISTLE-SALON-QUALITY-/261086412161?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item3cc9f67d81) που βγαινει στα 23 με μεταφορικα.

παιζει και στα 18 η μεγαλη, απο αμερικη.
hχtp://www.ebay.com/itm/Denman-Grooming-Brush-Natural-Boar-Bristle-Ideal-for-Smoothing-and-Grooming-/360719147430?pt=US_Hair_Care&var=&hash=item53fc8961a6

peter13

Member
nothinggr είπε:
peter13 είπε:
εγω ειχα παραγγειλει την γερμανικη αλλα ο πωλητης μου ζηταει τα λεφτα με τραπεζικη καταθεση και οχι με paypal και το εχω παγωσει.
μαλλον παω για αυτη (htχp://www.ebay.com/itm/DENMAN-D82M-MEDIUM-GROOMING-HAIR-BRUSH-NATURAL-BOAR-BRISTLE-SALON-QUALITY-/261086412161?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item3cc9f67d81) που βγαινει στα 23 με μεταφορικα.

hχtp://www.ebay.com/itm/Denman-Grooming-Brush-Natural-Boar-Bristle-Ideal-for-Smoothing-and-Grooming-/360719147430?pt=US_Hair_Care&var=&hash=item53fc8961a6
απο το δευτερο link ποια απο τις 4 λες?γτ εχει 4 να διαλεξεις...βλεπω οι 2 εχουν και κατι τριχες γρκι που πρεπει να ειναι πλαστικες,εγω θελω οσο πιο γινετε φυσικη τριχα.

nothinggr

Member
peter13 είπε:
nothinggr είπε:
peter13 είπε:

απο το δευτερο link ποια απο τις 4 λες?γτ εχει 4 να διαλεξεις...βλεπω οι 2 εχουν και κατι τριχες γρκι που πρεπει να ειναι πλαστικες,εγω θελω οσο πιο γινετε φυσικη τριχα.

φυσικη εχουν και οι 2, απλως η μια ειναι small και η αλλη large.
οι d82 εχουν φυσικη τριχα ("The D82 Range with Natural 100% boar bristle is ideal for smoothing, polishing and adding shine.")
δες και το site της denman για περισσοτερες Info. htxp://www.denmanbrush.com/acatalog/Grooming.html

peter13

Member
ναι ναι τις ειδα,αυτη τηα παρω,τωρα το διλημα ειναι medium ή large?απο Αμερικη να φανταστω θα αρησει περισσοτερο.

mpimpos

Member
nothinggr είπε:
peter13 είπε:
ναι ναι τις ειδα,αυτη τηα παρω,τωρα το διλημα ειναι medium ή large?απο Αμερικη να φανταστω θα αρησει περισσοτερο.
κι εγω για τη medium πηγαινα αλλα ο αμερικανος που εβαλα πριν, εχει μονο small και large.

σκεφτομουν να ξεκινησω βουρτσισμα δοκιμαστικα κ επεσα οπως εψαχνα google πανω σε αυτο...

Η άποψη ότι το βούρτσισμα των μαλλιών πολλές φορές την ημέρα για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του τριχωτού της κεφαλής είναι αναληθής.

Στην πραγματικότητα, το επίμονο βούρτσισμα μπορεί να βλάψει τα μαλλιά και να προκαλέσει τριχόπτωση από σπάσιμο των τριχών.
Ο συγκεκριμένος μύθος πηγάζει από τη θεωρία ότι η τριχόπτωση οφείλεται σε κακή κυκλοφορία του αίματος και ότι τι βούρτσισμα και το μασάζ του τριχωτού της κεφαλής βελτιώνει τη θρέψη την τριχοθυλακίων.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στην κυκλοφορία του δέρματος του κεφαλιού ανάμεσα σε φαλακρούς και μη. Έτσι, διάφορες αγωγές που κυκλοφόρησαν, ακόμη και με ισχυρή επίδραση στην αιματική κυκλοφορία, δεν επηρέαζαν την τριχόπτωση.
Επιπλέον, η ιδέα της μεταμόσχευσης μαλλιών στηρίζεται στο ότι οι περιοχές που μεταμοσχεύονται τα τριχοθυλάκια έχουν εξίσου καλή κυκλοφορία με τις περιοχές με επαρκή τριχοφυΐα, αλλιώς δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στις περιοχές αυτές.

τι ειναι αυτο παλι? :s

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φιλε mpimpos, αυτοί που το έγραψαν αυτό το φωνάζω ωμά είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην κυκλοφορία του αίματος στα φαλακρά κεφάλια από τα μη φαλακρά και εκτός αυτού υπάρχει και αποδεδειγμένο θέμα ελλιπής οξυγόνωσης. (υποξία)
Ένας από τους 2 μηχανισμούς της μινοξιδίλης είναι η αγγειοδιαστολή σύμφωνα με την οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και επιτρέπει να περάσει περισσότερο αίμα από αυτά.
Τα μοσχεύματα αναπτύσσουν δικό τους δίκτυο αιμοφόρων αγγείων και κατά αυτό τον τρόπο συντηρούνται και αναπτύσσονται.

Επίσης, το δέρμα μας έχει ένα εντελώς ανεξάρτητο ενδοκρινολογικό δίκτυο το οποίο απελευθερώνει τις δικές του ορμόνες, ανεξάρτητα από τους υποδοχείς που έχει για αυτή τη δουλειά.
Οτιδήποτε ερεθίζει το δέρμα μπορεί να προκαλέσει απελευθέρωση στους γύρω ιστούς ΚΑΙ θετικών παραγόντων για τα μαλλιά μας.
Γι αυτό βουρτσίσματα, ρολλερ, μασαζ, κλπ μπορεί να έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της τρίχας.

Επίσης, το σύνολο των αυξητικών παραγόντων για να δημιουργηθεί θύλακας, είτε εκ νέου, είτε να ξεκινήσει την διαδικασία από τελογενή σε αναγενή, έρχεται από το δέρμα μας.
Το δέρμα μας είναι αυτό που νοσεί και δεν αφήνει τα μαλλιά μας να αναπτυχθούν, ασχέτως των εσωτερικών παραγόντων που προκάλεσαν αυτή τη διαδικασία. Αν το δέρμα δεν επανέλθει όπως πρέπει να είναι, μαλλιά δεν θα βγούν, όσο καλά και αν φτιάξουμε το εσωτερικό μας δίκτυο.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως αν το παρακάνεις, ή αν στις αρχές οι τρίχες είναι αδύναμες, όντως μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των τριχών, αλλά αυτό με τον καιρό ελαττώνεται μέχρι που εξαφανίζεται εντελώς. Αρκεί αυτό που προσπαθούμε ουσιαστικά να ερεθίσουμε με το βούρτσισμα, είναι το δέρμα και δεν το κάνουμε ως χτένισμα, δηλαδή δεν δίνουμε βάση στο να περνάει η βούρτσα από τα μαλλιά μας, όσο στο να φτάνει και να ερεθίζει το δέρμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
μιας και το ρολλερ με το cg210 δεν ταιριαζουν πολυ , θα στραφω σε βουρτσισμα απευθειας , διαβασα οοολες τις σελιδες, θελω μια βουρτσα με φυσικη τριχα και επειδη δεν εχω κοντο μαλλι θελω να εχει 7 σειρες , αλλα οσες ειδα ειχαν παραπανω σειρες ! εχει να μου προτεινει κανεις καποια;;; (με λινκ και αν γινεται σχετικα φθηνη (οχι 70--80 απο hondos)

kapa

Μέλος του προσωπικού
σημερα παρελαβα τις 2 βουρτσες απο το γερμανικο ebay.
την μια την εκανα δωρο στον κολλητο μου μιας και του αρεσε σαν ιδεα.
η συγκεκριμενη ειναι καταλληλη με ολη την σημασια της λεξης.
πιο δυνατη και λιγο πιο σκληρη απο αυτην που ειχα λογω το οτι δεν εχει μαξιλαρακι.
ειναι ιδανικη και για 4-5 cm μαλλι επειδη εχει σχετικα αραια τις τριχες

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, αν έχουμε την ίδια, σε λίγο καιρό γίνεται 2 φορές σκληρότερη αν δεν την καθαρίσεις με ζεστό νερό

kapa

Μέλος του προσωπικού
γερμανικο ebay εννοω αυτο το μοντελο http://www.ebay.de/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu-/390514438182?pt=Haarwuchsmittel&hash=item5aec797026

Συνημμένα

• e527_2.JPG
    e527_2.JPG
    9.2 KB · Προβολές: 156

Atermon

Member
kapa, βλέπεις κάποια βελτίωση από το βούρτσισμα; Επειδή βλέπω χρησιμοποιείς και μινοξιδίλη, έχεις κάνει σκέτο βούρτσισμα να δεις πως πάει;

Tommy h

Member
Όντως αυτή η βουρτσα ειναι πολυ καλή την εχω και εγω ,πως την καθαρίζεται απο την πιτυρίδα και τα νεκρά κύτταρα του κεφαλιού την πλένετε και την αφήνετε να στεγνώσει ?
Με ζεστό η κρύο νερό?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Atermon είπε:
kapa, βλέπεις κάποια βελτίωση από το βούρτσισμα; Επειδή βλέπω χρησιμοποιείς και μινοξιδίλη, έχεις κάνει σκέτο βούρτσισμα να δεις πως πάει;

μινοξιδιλη βαζω μονο στους κροταφους.
βουρτσισμα κανω οπου εχω τριχοπτωση.σε μια επιφανεια nw6
απο αποτελεσματα μου εχει μηδενισει την τριχοπτωση και εχει ενησχυσει τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης.
ξεκαθαρο regrowth απο σκετο βουρτσισμα δεν εχω

Μπλουζα