βουρτσισμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nothinggr

Member
kapa είπε:
nothinggr είπε:
kapa είπε:
γερμανικο ebay εννοω αυτο το μοντελο http://www.ebay.de/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu-/390514438182?pt=Haarwuchsmittel&hash=item5aec797026

την πληρωσες με paypal ή σε τραπεζικο λογαριασμο (iban, bic κλπ)?
prepaid της eurobank

αρα μεσω paypal?
σε πρηζω γιατι οταν την αγορασα στο ebay, μου εβγαλε Paypal στα γερμανικα, νομιζα οτι ολοκληρωσα την πληρωμη αλλα τελικα δεν...
και μετα απο 2-3 μερες μου εστειλε μηνυμα ο πωλητης και μου ζητουσε να στειλω τα λεφτα στο iban του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
nothinggr είπε:
αρα μεσω paypal?
σε πρηζω γιατι οταν την αγορασα στο ebay, μου εβγαλε Paypal στα γερμανικα, νομιζα οτι ολοκληρωσα την πληρωμη αλλα τελικα δεν...
και μετα απο 2-3 μερες μου εστειλε μηνυμα ο πωλητης και μου ζητουσε να στειλω τα λεφτα στο iban του.

δεν με πρηζεις αλλα δεν ειμαι καταλληλος να σε καθοδηγησω σε παραγκελια.οι δικες μου στην πρωτη αποπειρα ξανα γυρισαν πισω

kapa

Μέλος του προσωπικού
nothinggr είπε:
αρα μεσω paypal?

δοκιμασε απο εδω http://www.ebay.com/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu/390514438182?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2169085316548982276%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D390514438182%26
και πες μου αν πετυχε

nothinggr

Member
Re: RE: βουρτσισμα.

kapa είπε:
nothinggr είπε:
αρα μεσω paypal?

δοκιμασε απο εδω http://www.ebay.com/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu/390514438182?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2169085316548982276%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D390514438182%26
και πες μου αν πετυχε

Ολοκλήρωσα τελικά την πληρωμή (μέσω PayPal) χθες το βράδυ, λίγο μετά το τελευταίο post μου, χρησιμοποιωντας τον Chrome με αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά, γιατί με τα γερμανικά...
Να δούμε πότε θα έρθει τώρα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
nothinggr είπε:
Ολοκλήρωσα τελικά την πληρωμή (μέσω PayPal) χθες το βράδυ, λίγο μετά το τελευταίο post μου, χρησιμοποιωντας τον Chrome με αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά, γιατί με τα γερμανικά...
Να δούμε πότε θα έρθει τώρα.

εκανα και εγω μια επιτυχης παραγγελια χθες με το τελευταιο λινκ.

kapa είπε:
ξεκαθαρο regrowth απο σκετο βουρτσισμα δεν εχω

Σε ευχαριστούμε για το βίντεο καταρχάς... Αν και νομίζω ότι το κάνεις δυνατά αλλά αν δεν έχεις να χάσεις πολλά καλά το κάνεις, προσωπικά φοβάμαι το δυνατό βούρτσισμα αλλά όπως νομίζει ο καθένας...

Τώρα για το regrowth...
Προμηθεύτηκα μια βούρτσα από τα Hondos (είχε μπόλικες), φυσική τρίχα έγραφε (δεν ξέρω αν είναι όντως), 10 ευρώ έκανε και την πήρα. Εδώ και 3 βδομάδες έχω αρχίσει το βούρτσισμα...

Δεν έχω πρόβλημα τρομερό τριχόπτωσης γενικά έχω μαλλί πάνω, εκεί που χάνω είναι στους κρόταφους και λίγο πίσω στην κορυφή.

Βούρτσισμα λοιπόν σε αυτά τα σημεία κάνω, κυρίως όμως μπροστά στους κρόταφους και ήδη στον δεξί μου κρόταφο βλέπω χνουδάκια παιδιά...
Επίσης οι ήδη υπάρχουσες τρίχες έχουν γίνει αισθητά πιο παχιές σε σημείο που μάλλον πλέον είναι/γίνονται κανονικές τρίχες... Βουρτσίζω, όχι τόσο δυνατά όσο εσύ (η βούρτσα μου φαίνεται ότι έχει μέτρια τρίχα) αλλά το κάνω πολλές φορές την ημέρα (4-5)... Επίσης το μαλλί δείχνει ιδιαίτερα δυνατό σε εκείνα τα σημεία... Ο αριστερός κρόταφος δυστυχώς θέλει δουλειά ακόμα... Ελπίζω να φτιάξω τη hairline μου ή έστω να την καλυτερεύσω, εξάλλου παρενέργειες δεν έχω και φυσικά μηδενικό κόστος πέρα από το 10ευρο της βούρτσας...

Θα συνεχίσω έτσι, είμαι ήδη στην τρίτη βδομάδα και έχω δει διαφορά και όχι δεν είναι η ιδέα μου.

Δεν ακολουθώ καμία αγωγή με minox και λοιπά...

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimitris__27 είπε:
kapa είπε:
ξεκαθαρο regrowth απο σκετο βουρτσισμα δεν εχω

Σε ευχαριστούμε για το βίντεο καταρχάς... Αν και νομίζω ότι το κάνεις δυνατά αλλά αν δεν έχεις να χάσεις πολλά καλά το κάνεις, προσωπικά φοβάμαι το δυνατό βούρτσισμα αλλά όπως νομίζει ο καθένας...

Τώρα για το regrowth...
Προμηθεύτηκα μια βούρτσα από τα Hondos (είχε μπόλικες), φυσική τρίχα έγραφε (δεν ξέρω αν είναι όντως), 10 ευρώ έκανε και την πήρα. Εδώ και 3 βδομάδες έχω αρχίσει το βούρτσισμα...

Δεν έχω πρόβλημα τρομερό τριχόπτωσης γενικά έχω μαλλί πάνω, εκεί που χάνω είναι στους κρόταφους και λίγο πίσω στην κορυφή.

Βούρτσισμα λοιπόν σε αυτά τα σημεία κάνω, κυρίως όμως μπροστά στους κρόταφους και ήδη στον δεξί μου κρόταφο βλέπω χνουδάκια παιδιά...
Επίσης οι ήδη υπάρχουσες τρίχες έχουν γίνει αισθητά πιο παχιές σε σημείο που μάλλον πλέον είναι/γίνονται κανονικές τρίχες... Βουρτσίζω, όχι τόσο δυνατά όσο εσύ (η βούρτσα μου φαίνεται ότι έχει μέτρια τρίχα) αλλά το κάνω πολλές φορές την ημέρα (4-5)... Επίσης το μαλλί δείχνει ιδιαίτερα δυνατό σε εκείνα τα σημεία... Ο αριστερός κρόταφος δυστυχώς θέλει δουλειά ακόμα... Ελπίζω να φτιάξω τη hairline μου ή έστω να την καλυτερεύσω, εξάλλου παρενέργειες δεν έχω και φυσικά μηδενικό κόστος πέρα από το 10ευρο της βούρτσας...

Θα συνεχίσω έτσι, είμαι ήδη στην τρίτη βδομάδα και έχω δει διαφορά και όχι δεν είναι η ιδέα μου.

Δεν ακολουθώ καμία αγωγή με minox και λοιπά...

βαζω λιγο ενταση επειδη το κανω μια φορα την ημερα αυτο για 6 λεπτα.
αποδιδει πολυ με τον τροπο που το κανω,δεν φευγει τριχα στα σημεια που βουρτσιζω που τετοια εποχη θα εχανα 100-120.
στο πιφτεκι που δεν εχω επιθετικη αραιωση εχω βελτιωση και μου το εχουν πει και αλλοι,δεν βαζω καμια λοσιον μονο μινοξιδιλη απο εναν ψεκασμο στον καθε κροταφο, ειναι ζορικα τα πραγματα εκει επειδη εχω πολλα χρονια που αδειασα,απο οσο το βλεπω σε αποδοση αν το εκανα μια 5 ετια πριν θα ειχα φοβερα αποτελεσματα και εκει αλλα δεν...
παρολο την δυναμη που βουρτσιζω δεν ποναει καθολου,η διαδηκασια ειναι παιχνιδακι και μου αρεσει.το οτι δεν λαδωνει το μαλλι σαν θεραπεια για εμενα ειναι ενα μεγαλο +
φυσικη τριχα δεν νομιζω να ειναι αυτην που εχεις αλλα ο σκοπος ειναι η αιματωση ασχετα με το τι θα ερθει

Πώς ξέρω ότι ότως δεν είναι φυσική τρίχα; ΑΠό περιέργια ρωτάω... να υποθέσω ότι ο ιφυσικές τρίχες είναι πολύ ακριβές;
Πάντως είναι πολύ ωραία βούρτσα καμία σχέση με τις πλαστικές που έχουν 2 ευρώ.

Ασχετο αλλά εσύ είσαι στο βίντεο; Δεν μου μοιάζεις για 6αρι nw. Το πολύ 3 θα σε έκανα βέβαια δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για να ξέρω. Φαίνεσαι ότι έχεις μαλλιά όχι πολύ πυκνά υποθέτω αλλά όχι και 6...

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimitris__27 είπε:
Πώς ξέρω ότι ότως δεν είναι φυσική τρίχα; ΑΠό περιέργια ρωτάω... να υποθέσω ότι ο ιφυσικές τρίχες είναι πολύ ακριβές;
Πάντως είναι πολύ ωραία βούρτσα καμία σχέση με τις πλαστικές που έχουν 2 ευρώ.

Ασχετο αλλά εσύ είσαι στο βίντεο; Δεν μου μοιάζεις για 6αρι nw. Το πολύ 3 θα σε έκανα βέβαια δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για να ξέρω. Φαίνεσαι ότι έχεις μαλλιά όχι πολύ πυκνά υποθέτω αλλά όχι και 6...

ειναι πολυ φθηνη για ελλαδα για να ειναι φυσικη.
εγω ειμαι στο βιντεο,δεν ειμαι 6αρι αραιωση απλα κανω θεραπεια σε αυτην την εκταση.
ξεκινησα να αδειαζω στα 20-21,ειμαι 33
στα 27 εκανα ενα καλο μπαμ και εφτασα 3ν.
τωρα βλεπεις ενα αποτελεσμα μεταμοσχευσης-θεραπειας ειμαι καπου nw2,5
οι κραταφοι μου ειναι πιο αραιοι απο οσο φαινεται στο βιντεο με αυτην την οπτικη γωνια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
kapa είπε:
αποδοση αν το εκανα μια 5 ετια πριν θα ειχα φοβερα αποτελεσματα και εκει αλλα δεν...

H αισθηση σου ειναι οτι αν το ειχες αρχισει 5 χρονια πριν θα ειχες μεινει εκει?
Εχει σημασια αυτο που αισθανομαστε πολλες φορες.

Αν και εφοσον μιλας για καλυτερο crown ποτε δεν ξερεις σε βαθος χρονου.Μπορει να ειναι τοσο αργη η διαδικασια που να κερδιζεις 3 τριχες τον μηνα ξερω γω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
kapa είπε:
αποδοση αν το εκανα μια 5 ετια πριν θα ειχα φοβερα αποτελεσματα και εκει αλλα δεν...

H αισθηση σου ειναι οτι αν το ειχες αρχισει 5 χρονια πριν θα ειχες μεινει εκει?
Εχει σημασια αυτο που αισθανομαστε πολλες φορες.

Αν και εφοσον μιλας για καλυτερο crown ποτε δεν ξερεις σε βαθος χρονου.Μπορει να ειναι τοσο αργη η διαδικασια που να κερδιζεις 3 τριχες τον μηνα ξερω γω...

αν ειχα αρχισει 5 χρονια πριν αυτο που ακολουθω τωρα+ τα τσιμπηματα στους κροταφους θα ειχα αλαξει ενα nw αυτην την στιγμη.
αυτον τον χρονο σταματησαν να δουλευουν οι κρεμες σε εμενα airol και κορτιζονες στους κροταφους.
στους κροταφους τωρα εχω πολυ αργη επανεκφυση

vag25

Well-Known Member
Μακαρι καπα και ποτε δεν ειναι αργα.
Εχεις αρκετο μαλλι ακομα.Και επειροελαχιστο μπουστ να σου δινει το βουρτσισμα ή οποια αλλη manual μεθοδος οπως τα τσιμπηματα,θα εισαι πολυ χαρουμενος.

Εγω βρηκα μια για μενα και θα την παραγγειλω.Εννοειται θα γραψω και εντυπωσεις.

thatsme

New Member
Μετα απο αρκετη σκεψη και τοσα πολλα καλα σχολια για το βουρτσισμα ειμαι πολυ κοντα στο να δοκιμασω κι εγω αυτη την μεθοδο μπας και δω καμια ασπρη μερα!Απλα εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος πριν αρχισω.Αρχικα δεν εχω πολυ κοντο μαλλι (5-6 εκ) ειναι εξισου αποτελεσματικο και σε πιο μακρυ μαλλι;Αν ναι αυτη η βουρτσα οπως ειπε ο Gomi http://www.purenature24.com/hairbrush-with-wild-boar-bristles ειναι καλη;(Αν και κατι ακουσα για 10 ευρω μεταφορικα δηλαδη οσο κανει η βουρτσα).Επισης ποτε πρεπει να γινεται το βουρτσισμα;Πριν το μπανιο ή μετα ή δεν εχει σημασια;Σε στεγνο ή υγρο μαλλι;Ή δεν παιζει ρολο;
Ευχαριστω πολυ!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
thatsme είπε:
Μετα απο αρκετη σκεψη και τοσα πολλα καλα σχολια για το βουρτσισμα ειμαι πολυ κοντα στο να δοκιμασω κι εγω αυτη την μεθοδο μπας και δω καμια ασπρη μερα!Απλα εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος πριν αρχισω.Αρχικα δεν εχω πολυ κοντο μαλλι (5-6 εκ) ειναι εξισου αποτελεσματικο και σε πιο μακρυ μαλλι;Αν ναι αυτη η βουρτσα οπως ειπε ο Gomi http://www.purenature24.com/hairbrush-with-wild-boar-bristles ειναι καλη;(Αν και κατι ακουσα για 10 ευρω μεταφορικα δηλαδη οσο κανει η βουρτσα).Επισης ποτε πρεπει να γινεται το βουρτσισμα;Πριν το μπανιο ή μετα ή δεν εχει σημασια;Σε στεγνο ή υγρο μαλλι;Ή δεν παιζει ρολο;
Ευχαριστω πολυ!

Όσο πιο μακρύ μαλλί τόσο πιο δύσκολα φτάνει στο δέρμα η βούρτσα, αλλά παίρνεις τα όποια οφέλη από το καθάρισμα της τρίχας από σμήγμα κλπ

Αυτή η βούρτσα που έχεις στο λινκ είναι καλύτερη για μαλλιά πάνω από 2-3εκ αλλά δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Μετά το 3μηνο αρχίζουν και υποχωρούν μέσα στο μαξιλαράκι οι τρίχες της.

Βέβαια αυτό μου συνέβει με όλες όσες είχαν μαξιλαράκι, οπότε δεν φταίει η βούρτσα αλλά η μεγάλη πίεση που της ασκούμε.
Τα μεταφορικά ήταν 9.90 θυμάμαι. Δεν ξέρω αν έχουν αυξηθεί.

Δεν βουρτσίζουμε με βρεγμένο μαλλί, γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να φύγουν ή να σπάσουν οι τρίχες.

crossfire

Well-Known Member
ρε παιδια,3η μερα βουρτσισμα,γεμιζει ο νιπτηρας τριχες και με πιανει η καρδια μου.....
απο τον καιρο του shedding της μινοξ ειχα να δω τοσο πραγμα...πριν 4 χρονια δηλαδη

τι γινεται?

thatsme

New Member
Κι εγω αυτο φοβαμαι γι αυτο δεν εχω αρχισει ακομα βουρτσισμα.Νιωθω οτι θα βλεπω τον νιπτηρα γεματο με τριχες επειδη τα μαλλια μου ειναι στα 5 εκ.Εσενα φιλε cross ειναι μακρυα;Αν ναι χρησιμοποεις την σωστη βουρτσα;

crossfire

Well-Known Member
thatsme είπε:
Κι εγω αυτο φοβαμαι γι αυτο δεν εχω αρχισει ακομα βουρτσισμα.Νιωθω οτι θα βλεπω τον νιπτηρα γεματο με τριχες επειδη τα μαλλια μου ειναι στα 5 εκ.Εσενα φιλε cross ειναι μακρυα;Αν ναι χρησιμοποεις την σωστη βουρτσα;

παρηγγειλα αυτη και την περιμενω

http://www.ebay.de/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu-/390514438182?pt=Haarwuchsmittel&hash=item5aec797026

προς το παρων χρησιμοποιω μια του εμποριου και προφανως δεν ειναι η σωστη.

τα δικα μου δεν ειναι τοσο μακρυα....ειναι γυρω στα 3 εκατοστα,αλλα αυτες που βλεπω στον νιπτηρα ειναι maximum 1 εκατοστο

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Εμένα τα μαλλιά μου είναι πάνω από 5cm, αλλά στο νιπτήρα βλέπω τρίχες κοντύτερες (όπως και ο crossfire). Έχω ξεκινήσει βούρτσισμα εδώ και 2 βδομάδες περίπου αλλά μόλις χτες και προχτές είδα shedding (όχι μόνο κατά το βούρτσισμα, αλλά και γενικά, και μάλιστα και από τα μαλλιά στα πλάγια που είναι πυκνά σαν δάσος) πράγμα που με κάνει να εικάζω ότι είναι εποχιακό και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Μπλουζα