kapa είπε:
ξεκαθαρο regrowth απο σκετο βουρτσισμα δεν εχω
Σε ευχαριστούμε για το βίντεο καταρχάς... Αν και νομίζω ότι το κάνεις δυνατά αλλά αν δεν έχεις να χάσεις πολλά καλά το κάνεις, προσωπικά φοβάμαι το δυνατό βούρτσισμα αλλά όπως νομίζει ο καθένας...
Τώρα για το regrowth...
Προμηθεύτηκα μια βούρτσα από τα Hondos (είχε μπόλικες), φυσική τρίχα έγραφε (δεν ξέρω αν είναι όντως), 10 ευρώ έκανε και την πήρα. Εδώ και 3 βδομάδες έχω αρχίσει το βούρτσισμα...
Δεν έχω πρόβλημα τρομερό τριχόπτωσης γενικά έχω μαλλί πάνω, εκεί που χάνω είναι στους κρόταφους και λίγο πίσω στην κορυφή.
Βούρτσισμα λοιπόν σε αυτά τα σημεία κάνω, κυρίως όμως μπροστά στους κρόταφους και ήδη στον δεξί μου κρόταφο βλέπω χνουδάκια παιδιά...
Επίσης οι ήδη υπάρχουσες τρίχες έχουν γίνει αισθητά πιο παχιές σε σημείο που μάλλον πλέον είναι/γίνονται κανονικές τρίχες... Βουρτσίζω, όχι τόσο δυνατά όσο εσύ (η βούρτσα μου φαίνεται ότι έχει μέτρια τρίχα) αλλά το κάνω πολλές φορές την ημέρα (4-5)... Επίσης το μαλλί δείχνει ιδιαίτερα δυνατό σε εκείνα τα σημεία... Ο αριστερός κρόταφος δυστυχώς θέλει δουλειά ακόμα... Ελπίζω να φτιάξω τη hairline μου ή έστω να την καλυτερεύσω, εξάλλου παρενέργειες δεν έχω και φυσικά μηδενικό κόστος πέρα από το 10ευρο της βούρτσας...
Θα συνεχίσω έτσι, είμαι ήδη στην τρίτη βδομάδα και έχω δει διαφορά και όχι δεν είναι η ιδέα μου.
Δεν ακολουθώ καμία αγωγή με minox και λοιπά...