alexan είπε:
kapa είπε:
η θεραπεια μου εχει φτασει σε αποδοση στο μηδεν.
εδω και εναν μηνα εχω τριχοπτωση.
δοκιμαζω κατι διαφορετικο απο χθες.εχω αντικαταστησει την βουρτσα φυσικης τριχας με συνθετικης.
διαπιστωσα οτι η βουρτσα που χρησιμοποιω εχει την μιση σκληροτητα απο οσο ειχε στην αρχη οταν ηταν καινουρια.
αυτο εγινε σταδιακα χωρις να καταλαβω την διαφορα.
επειδη εχω την μεταχειρισμενη και τις καινουριες βλεπω αμεσα την διαφορα.
εχω ανεβασει ενταση σε σημειο μικροτραυματισμου,γιατι απο οτι φαινεται τον τελευταιο μηνα απλα χα'ι'δευα το δερμα.
βουρτσιζω το πρωι 6 λεπτα και δεν μπορω να ξανα βουρτσισω την ιδια μερα.
το δερμα μενει ερεθισμενο,οχι οπτικα,απλα δεν αντεχει αλλη κακοποιηση.
δεν ξερω αν θα πετυχει η οχι,θα ενημερωσω στην πορεια.
ειχες φαγουρα και μυρμηγκιασμα πριν ξεκινησεις τη βουρτσα? οταν την ξεκινησες σταματησε και η φαγουρα και η τριχοπτωση? τωρα που λες ξαναγυρισες στο μηδεν, εννοεις εχεις τριχοπτωση 200 τριχες την ημερα? αν δεν εχεις πλεον φαγουρα-μυρμηγκιασμα και δεν χανεις τοσες τριχες την ημερα, δεν πιστευω οτι η τριχοπτωση ειναι επειδη δε δουλευει η βουρτσα αλλα επειδη οι τριχες φτασαν σε φυσιολογικο θανατο. απλα δε φαινοταν αυτο στην αρχη για αρκετο καιρο μεχρι να εξισορροπηθει η κατασταση στο κεφαλι. δηλαδη να ερθουν ολες οι τριχες στο φυσιολογικο κυκλο τους. παλι ο gomi δεν ειχε τετοια συμπεριφορα αλλα ο καθενας οργανισμος διαφερει. παντως αν δεν εχεις φαγουρα μυρμηγκιασμα κτλ δεν θα πρεπει να αγχωνεσαι. θελω πιστευω βαση λογικης.
εχω λιγο φαγουρα την οποια την προκαλει η ιδια η θεραπεια,και με το roller ειχα.
με την διακοπη του ζιρτεκ ηταν εντονη.
στα φυσιολογικα μου χωρις θεραπεια δηλαδη αυτην η φαγουρα δεν υπαρχει.
τωρα εχω την χειμωνιατικη τριχοπτωση και νομιζω λιγο λιγοτερη αλλα δεν ειμαι σιγουρος στο αν πετυχε αυτο που δοκιμαζω,ακομα το τεσταρω.
200 χανω το καλοκαιρι και παλι υπαρχει διαφορα με τις αλαγες θερμοκρασιας.
ακομα και μια μεταβαση αο 33 βαθμους σε 38 ειναι αισθητη στην τριχοπτωση μου