Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:Αφου αυξανει την απορροφητικοτητα, αρα αυξανει και την αποτελεσματικοτητα τους!
Δεν ειναι λογικο συμπερασμα;
Για τις ιδιες ουσιες που βαζουμε στο κεφαλι, οταν υπαρχει ΚΑΙ βουρτισμα, λογικα κανουν κι αυτα καλυτερη δουλεια!
Τι λετε;
2.5 βδομάδες βουρτσισμα και εχω παρατηρήσει το εξής στα σημεία που δεν βουρτσίζω δηλαδή πίσω και στα πλάγια τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα απο οτι σε όλο το πάνω μέρος.Ενω πριν το βουρτσισμα μεγάλωναν ακριβώς το ίδιο.και άρχισα να βλέπω και αραίωση σε σημεία που δεν έβλεπα!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tsifmaster είπε:2.5 βδομάδες βουρτσισμα και εχω παρατηρήσει το εξής στα σημεία που δεν βουρτσίζω δηλαδή πίσω και στα πλάγια τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα απο οτι σε όλο το πάνω μέρος.Ενω πριν το βουρτσισμα μεγάλωναν ακριβώς το ίδιο.και άρχισα να βλέπω και αραίωση σε σημεία που δεν έβλεπα!!μπορει να μου το εξηγήσει κανεις αυτό;θα εκτιμούσα αν αυτήν την φορά απαντούσε κάποιος!
Neymar είπε:gomi,ελπιζω να εισαι καλα φιλε
βλεπω το τοπικ εχει εξελιχθει πολυ,εγω προσωπικα δεν εχω κανει καμια κινηση,ουτε για βουρτσα..για χαπια το αποκλειω λογω υγειας,δε θα ηθελα να επιβαρυνθω ασε που μαλλον θα φαω ακυρο απο το ιατρικο επιτελειο.
Reve είπε:GOMI Καλωσόρισες πάλι να μας δίνεις τα φώτα σου. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Αν μπορείς διέγραψε κάποια Pm σου να έχει χώρο για inbox
Neymar είπε:ακριβως δεν εχω δοκιμασει τιποτα.σκεφτομαι τη βουρτσα πολλες φορες,ισως και καποια λοσιον απο αυτες που ακουγονται,αν καταλαβα καλα η πιο γνωστη ειναι η μινοξ
εχω μια με τριχα συνθετικη και μαξιλαρακι,παρα πολυ σκληρη,στην αναγκη βγαζει και μπογια απο τον τοιχο.GOMI είπε:kapa, αν περάσεις από jumbo, πήγαινε εκεί που έχει γυναικεία καλλυντικά και δες τις βούρτσες. (ήμουν με τη γυναίκα οπότε δεν με κοιτούσαν περίεργα)
Έχει αυτή εδώ ακριβώς
http://www.ebay.co.uk/itm/BAMBOO-WOODEN-Hair-Brush-Oval-Pneumatic-22-cm-Bristle-Small-Spherical-Wooden-Pin-/231115860040
Την πήρα 2,90 και την έχω βολευτεί εδώ και μια εβδομάδα πάρα πολύ για όλο το κεφάλι. Με 3 - 4 περάσματα το κάνει κατακόκκινο.
Τσεκαρέ την (την πήρα από τα jumbo στον Πειραιά, Ηρ.Πολυτεχνείου)
Στην αρχή το μαξιλαράκι της είναι πολύ σκληρό και πονάει, αλλά μαλακώνει γρήγορα.