vag
ποιο αποτελεσμα ; δεν ποσταρες κανενα αποτελεσμα . Εννοεις τις ασπρομαυρες μικρες φωτογραφιες του gomi με διαφορετικο φωτισμο απο το καλοκαιρι του 2013; εχουν περασει 5,5 χρονια απο τοτε , και διχως τις ενδεδειγμενες θεραπειες ειμαι σιγουρος πως ολη μερα να βουρτιζοταν για 5,5 χρονια ο γκομι , τωρα ειναι πολυ χειροτερο το μαλλι .
Επισης , σοβαρα τωρα , n=1 , σημαινει κανενα , που ειναι οι ερευνες , που ειναι το κοντρολ γκρουπ . Που ειναι η μελετη με το βουρτσισμα ως μονοθεραπεια ωστε να αποδειχτει πως κανει κατι ; Πουθενα .
Απλα vag εχεις μια μικρη εμπαθεια μαζι μου νομιζω , αλλα το μονο που θελω ειναι τα παιδια να μη πετανε στα συννεφα , να πατανε στο εδαφος και να χρησιμοποιουν αυτα που ξερουμε πως βγαζουν μαλλι , γιατι αλλιως θα φαλακρυνουν γρηγοροτερα.
Ρε συ μου ζητησες ενα αποτελεσμα και το πηρες. Δεν μου ζητησες ερευνες, ουτε control group ουτε τα υπολοιπα.
Πες οκ ''εχασα'' και παμε παραπατω
Αν μου ζηταγες ερευνες και σου ποσταρα τον Gomi θα ''εχανα'' εγω.
Και η μινοξ σε ενα χρονο ειναι για κλαμματα εδω μεσα, οπως και το βουρτσισμα. Τα αποτελεσματα της κρατανε οσο το βουρτσισμα του Gomi.
Ο ανθρωπος ειχε λιγο μαλλι με την μινοξ και καπως σουλουπωθηκε με τα βουρτσισματα και τα ρολλερ(αργοτερα).
Παμε ξανα, Αυτο ζητησες:
'Που ειναι εστω και ενα αποτελεσμα που να συγκρινεται με εστω και τη μικροτερη δυνατη δοση μινοξιδιλης''.
Και αυτο εδωσα.
Για να κλεισει.
Δεν εχω καποια εμπαθεια μαζι σου, κανεις λαθος(ακριβως οπως εκανες λαθος οταν ειπες οτι εχω εμπαθεια με τις κοπελες)
Ισα ισα quotαρω τα ποστ σου και σου απανταω επειδη και κατι μπορει να βγει απο την κουβεντα μας
Moυ αρεσει που διαφωνουμε. Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, αν και δεν καταλαβαινω γιατι μενεις τοσο πολυ μονο στο τι εχει ερευνηθει και απαξιώνεις το 99% που δεν εχουμε ακουμπησει καν. Αυτο που εγραψα εδω
https://www.hairlossgr.com/threads/βουρτσισμα.8371/page-31#post-214695
Αλλα δεν απαντησες.
Η λυσεις ειναι εκει εξω και δουλευουν και σημερα. Απλα δεν τις εχουμε βρει ακομα. Και δεν μιλαω για το βουρτσισμα.