Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
krhtikos21 είπε:τι αλλο κάνεις παράλληλα με βούρτσισμα?
kapa είπε:εχω 5 η 6 μερες που η τριχοπτωση επεστρεψε.
οχι στα 200 που θα ηταν χωρις θεραπεια αλλα 40? 60?
εχει τα πανω της και τα κατω της,δηλαδη μια εβδομαδα ανεβαινει αποτομα και μια εβδομαδα πεφτει αποτομα.dk1984 είπε:αυτες τις τελευταιες μερες παρατηρησες μειωση της libido αυξηση της τριχοφυιας στο σωμα σου
vag25 είπε:kapa είπε:εχω 5 η 6 μερες που η τριχοπτωση επεστρεψε.
Kαι παλι ειναι απιστευτα λιγες.
περιμενω να το δω σαν θεραπεια στην πραξη και τι θα πετυχω τελικα μετα απο αρκετους μηνες.krhtikos21 είπε:μηπως φταίει που σταμάτησες το ρολλερ? για μένα πρέπει να δούμε σε βάθος χρόνου τ κάνει τ βούρτσισμα μόνο του
Θα το δοκιμάσω.GOMI είπε:kapa είπε:εχω 5 η 6 μερες που η τριχοπτωση επεστρεψε.
Kapa, αν βουρτίζεις καθημερινά με τον τρόπο που αναφέρεις, δηλαδή μπρος πίσω χωρίς να ανασηκώνεις τη βούρτσα ίσως να προκαλείς μικροφλεγμονές οι οποίες δεν προλαβαίνουν να ανακάμψουν.
Κάποιες φορές που έβλεπα λίγο να χάνεται η ποιότητα της τρίχας μετά από μέρες με υπερβολικό ζήλο βουρτσίσματος, χαλάρωνα λίγο την πίεση και την συχνότητα για καμιά εβδομάδα και όταν ξανα άρχιζα έπαιρναν αμέσως τα πάνω τους.
Αν θες δοκίμασε να αφήσεις κανά 2 ημέρες κενό ή για καμία εβδομάδα βούρτσιζε χαλαρά μόνο για να κρατάς το κεφάλι καθαρό από σμήγμα και μετά ξανα ανεβάζεις στροφές...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Δεν κάνει για μακρύ και σχετικά πυκνό μαλλί γιατί δεν έχει αραιές γραμμές και δεν φτάνει εύκολα στο δέρμα.