Yul Brynner
μαχητής κατά της φαλάκρας
triantafilos είπε:Aν θες βάλε στο δαφνέλαιο ανά 100ml από 3 σταγόνες όχι παραπάνω όπως αιθερία έλαια από 1) φασκόμηλο 2)δενδρολίβανο 3) λεβάντα 4)ginger 5)θυμάρι 6)κέρδος
και το σημαντικοτερο η βάση του δαφνέλαιου να είναι από γνήσιο ελαιόλαδο κι όταν κάνεις εφαρμογή να είναι ζεστό όχι καυτό με κυκλικές κινήσεις μασάζ μετά τύλιγμα με νάιλον σακούλα για 15 λεπτά ανά 3μερο
Όλα αυτά που λες τα κάνω, πάνω-κάτω. Να βάλω όμως φασκόμηλο κλπ στο δαφνέλαιο, δεν το 'χω κάνει. Ίσως το δοκιμάσω αργότερα, αν δω ότι το σκέτο δαφνέλαιο φτάνει στα όριά του. Ευχαριστώ για το tip όπως και να 'χει
Μου κάνει εντύπωση που έβαζες δαφνέλαιο μόνο 15 λεπτά τη φορά. Μήπως γι' αυτό δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σένα;
fousekisss είπε:Να κανω κι εγω ενα update...
50 μερες περιπου βαζω μερα παρα μερα ελαιο ιποφαες και στα καπακια ενα μιχ με δαφνελαιο και δενδρολιβανο. Εχω παρατηρησει ενα πολυ μικρο boost μεχρι στιγμης και μια μικρη ενδυναμωση στο μαλλι.Η τριχοπτωση δυστυχως παραμενει ιδια.
Το μειζον θεμα για μενα ειναι η λαδιλα που δεν απομακρυνεται ευκολα στο λουσιμο.[/align]
υ.γ εδω και ενα χρονο βαζω μινοχ και cg210
Δώστου κι άλλο χρόνο του δαφνέλαιου. 50 μέρες είναι λίγες. Εμένα πέρασαν 4-5 μήνες για να μου σταματήσει τελείως την τριχόπτωση.
Παρεμπιπτόντως, γράφεις στο υστερόγραφο ότι βάζεις cg210 εγώ και ένα χρόνο. Έχεις σκεφτεί μήπως η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε αυτό; Δηλαδή το cg210, ως αντιφλεγμονώδες, από ένα σημείο και μετά συνεισφέρει στην τριχόπτωση, δεν την καταπολεμά (έτσι την πάτησα εγώ στους 6 μήνες χρήσης cg210 και ένα σωρό άλλοι ακόμα πιο σύντομα).
Alex cantrell είπε:Πως ακριβως το χρησιμοποιετε το δαφνελαιο γιατι εγω δεν νιωθω καποιο καψιμο στα μαλλια ακομα και μετα απο 4 ωρες?...Συνηθως τυλιγω μια πετσετα στα μαλλια ..
Βάλε για 1-2 λεπτά το κεφάλι σου πάνω από ένα βραστήρα που βράζει νερό ώστε να ανοίξουν οι πόροι, ύστερα άπλωσε το δαφνέλαιο στο τριχωτό (δεν χρειάζεται τεράστια ποσότητα) και κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για άλλα 2-3 λεπτά. Μετά τύλιξε μια πετσέτα ή βάλε ένα σκουφάκι σαν αυτά εδώ (τα πουλάνε στο Jumbo σε πακέτα) και άσε το δαφνέλαιο να δράσει για 2-3 ώρες (4 μάλλον είναι πολλές).
Όταν λέω "κάψιμο" στο κεφάλι, εννοώ έναν ελαφρύ ερεθισμό. Πόσο καιρό το έχεις ξεκινήσει το δαφνέλαιο; Αν το ξεκίνησες πρόσφατα, ίσως είναι ακόμα νωρίς. Το "κάψιμο" άρχισα να το νιώθω κάπου στο 2μηνο αν θυμάμαι καλά.