δαφναιελαιο ποια ειναι η γνωμη σας?

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
triantafilos είπε:
Aν θες βάλε στο δαφνέλαιο ανά 100ml από 3 σταγόνες όχι παραπάνω όπως αιθερία έλαια από 1) φασκόμηλο 2)δενδρολίβανο 3) λεβάντα 4)ginger 5)θυμάρι 6)κέρδος
και το σημαντικοτερο η βάση του δαφνέλαιου να είναι από γνήσιο ελαιόλαδο κι όταν κάνεις εφαρμογή να είναι ζεστό όχι καυτό με κυκλικές κινήσεις μασάζ μετά τύλιγμα με νάιλον σακούλα για 15 λεπτά ανά 3μερο :)

Όλα αυτά που λες τα κάνω, πάνω-κάτω. Να βάλω όμως φασκόμηλο κλπ στο δαφνέλαιο, δεν το 'χω κάνει. Ίσως το δοκιμάσω αργότερα, αν δω ότι το σκέτο δαφνέλαιο φτάνει στα όριά του. Ευχαριστώ για το tip όπως και να 'χει ;)

Μου κάνει εντύπωση που έβαζες δαφνέλαιο μόνο 15 λεπτά τη φορά. Μήπως γι' αυτό δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σένα;

fousekisss είπε:
Να κανω κι εγω ενα update...
50 μερες περιπου βαζω μερα παρα μερα ελαιο ιποφαες και στα καπακια ενα μιχ με δαφνελαιο και δενδρολιβανο. Εχω παρατηρησει ενα πολυ μικρο boost μεχρι στιγμης και μια μικρη ενδυναμωση στο μαλλι.Η τριχοπτωση δυστυχως παραμενει ιδια.
Το μειζον θεμα για μενα ειναι η λαδιλα που δεν απομακρυνεται ευκολα στο λουσιμο.[/align]

υ.γ εδω και ενα χρονο βαζω μινοχ και cg210

Δώστου κι άλλο χρόνο του δαφνέλαιου. 50 μέρες είναι λίγες. Εμένα πέρασαν 4-5 μήνες για να μου σταματήσει τελείως την τριχόπτωση.

Παρεμπιπτόντως, γράφεις στο υστερόγραφο ότι βάζεις cg210 εγώ και ένα χρόνο. Έχεις σκεφτεί μήπως η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε αυτό; Δηλαδή το cg210, ως αντιφλεγμονώδες, από ένα σημείο και μετά συνεισφέρει στην τριχόπτωση, δεν την καταπολεμά (έτσι την πάτησα εγώ στους 6 μήνες χρήσης cg210 και ένα σωρό άλλοι ακόμα πιο σύντομα).

Alex cantrell είπε:
Πως ακριβως το χρησιμοποιετε το δαφνελαιο γιατι εγω δεν νιωθω καποιο καψιμο στα μαλλια ακομα και μετα απο 4 ωρες?...Συνηθως τυλιγω μια πετσετα στα μαλλια ..

Βάλε για 1-2 λεπτά το κεφάλι σου πάνω από ένα βραστήρα που βράζει νερό ώστε να ανοίξουν οι πόροι, ύστερα άπλωσε το δαφνέλαιο στο τριχωτό (δεν χρειάζεται τεράστια ποσότητα) και κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για άλλα 2-3 λεπτά. Μετά τύλιξε μια πετσέτα ή βάλε ένα σκουφάκι σαν αυτά εδώ (τα πουλάνε στο Jumbo σε πακέτα) και άσε το δαφνέλαιο να δράσει για 2-3 ώρες (4 μάλλον είναι πολλές).

Όταν λέω "κάψιμο" στο κεφάλι, εννοώ έναν ελαφρύ ερεθισμό. Πόσο καιρό το έχεις ξεκινήσει το δαφνέλαιο; Αν το ξεκίνησες πρόσφατα, ίσως είναι ακόμα νωρίς. Το "κάψιμο" άρχισα να το νιώθω κάπου στο 2μηνο αν θυμάμαι καλά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Yul Brynner είπε:
fousekisss είπε:
Να κανω κι εγω ενα update...
50 μερες περιπου βαζω μερα παρα μερα ελαιο ιποφαες και στα καπακια ενα μιχ με δαφνελαιο και δενδρολιβανο. Εχω παρατηρησει ενα πολυ μικρο boost μεχρι στιγμης και μια μικρη ενδυναμωση στο μαλλι.Η τριχοπτωση δυστυχως παραμενει ιδια.
Το μειζον θεμα για μενα ειναι η λαδιλα που δεν απομακρυνεται ευκολα στο λουσιμο.[/align]

υ.γ εδω και ενα χρονο βαζω μινοχ και cg210

Δώστου κι άλλο χρόνο του δαφνέλαιου. 50 μέρες είναι λίγες. Εμένα πέρασαν 4-5 μήνες για να μου σταματήσει τελείως την τριχόπτωση.

Παρεμπιπτόντως, γράφεις στο υστερόγραφο ότι βάζεις cg210 εγώ και ένα χρόνο. Έχεις σκεφτεί μήπως η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε αυτό; Δηλαδή το cg210, ως αντιφλεγμονώδες, από ένα σημείο και μετά συνεισφέρει στην τριχόπτωση, δεν την καταπολεμά (έτσι την πάτησα εγώ στους 6 μήνες χρήσης cg210 και ένα σωρό άλλοι ακόμα πιο σύντομα).

To εχω σκεφτει αυτο με το cg που λες αλλα δισταζω να το κοψω γιατι υπαρχουν και οι αλλοι που το κοψαν και τοτε αρχισε η υποχωρηση.
Και αυτο που λες με τα αντιφλεγμονωδη δεν το ξερουμε ακομα(οτι δηλαδη η συνεχης χρηση τους φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα).
Ο soralteno ας πουμε βαζει ενα καρο τοπικα στο μαλλι τα οποια σιγουρα ειναι αντιφλεγμονωδη και ειναι complet εδω και πολυ καιρο.
Θελω να το σταματησω το cg αλλα ψαχνω αντικαταστατη (μονο προιοντα απο εξωτερικο με ενδιαφερουν (nu hair) αλλα δεν εχω καρτα για ιντερνετικα ψωνια).
Εσυ οταν το σταματησες παρατηρησες αλλαγη στο μαλλι?

iliana

Member
Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω, ξέρετε αν μπορώ να κάνω και μάσκες με δαφνελαιο ή οποιοδήποτε άλλο λάδι (αμυγδαλελαιο, ελαιόλαδο, καστορελαιο) ή άλλες φυσικές μάσκες με βότανα κλπ όσο χρησιμοποιώ regaine; μήπως θα επηρεάσει τη θεραπεία;

poseidonas77

Well-Known Member
δεν νομιζω να εχεις προβλημα..σε μενα το δαφνελαιο προς το παρον επιταχυνε την αποτελεσματικοτητα της μινοξιδιλης και δυναμωσε αρκετα και τα υπολοιπα μαλια

iliana

Member
poseidonas7 είπε:
δεν νομιζω να εχεις προβλημα..σε μενα το δαφνελαιο προς το παρον επιταχυνε την αποτελεσματικοτητα της μινοξιδιλης και δυναμωσε αρκετα και τα υπολοιπα μαλια

ωραία θα το δοκιμάσω τότε!! μέχρι πριν λίγες μέρες που ακόμα δεν έβαζα μινοξ, έβαζα δαφνέλαιο μαζί με καστορέλαιο και ελαιόλαδο αλλά δυστυχώς δεν είδα καμία βελτίωση, ελπίζω τώρα με τη μινοξ και την κορτιζόνη να περάσουν πιο καλά οι ουσίες μέσα στο δέρμα..μου είπε και μία γνωστή μου που έκανε επίσης θεραπεία με regaine για 2 μήνες οτι έφτιαχνε αφέψημα τσουκνίδας και το άπλωνε με βαμβάκι στο κεφάλι της μαζί με ξύδι και πιστεύει ότι βοήθησε και αυτό στην επανέκφυση, έχεις ακούσει εσύ κάτι τέτοιο; και κάτι τελευταίο, για το μηλόξυδο αραιωμένο με νερό έχω διαβάσει ότι αφαιρεί τα χημικά απ το κεφάλι όταν χρησιμοποιείται ως τελευταίο ξέβγαλμα, λες να βοηθήσει να μην μαζευτούν πολλά χημικά στο κεφάλι μου; το χρησιμοποιούσα πριν για να μαλακώνει και να κάνει λαμπερά τα μαλλιά μου και όντως έκανε δουλειά αλλά με τα χημικά λες να βοηθήσει ή θα κάνω βλακεία τώρα με τη μινοξ;

poseidonas77

Well-Known Member
δυστηχως δε ξερω να σου απαντησω...ειναι η πρωτη φορα που παιρνω τις θεραπειες στα σοβαρα και δεν εχω εμπειρια...
αυτο που ξερω ειναι οτι στην αδερφη μου συστησε δερματολογος το δαφνελαιο για μια ξαφνικη τριχοπτωση που της συνεβη και εχασε πολυ μαλι...
εγω κυριως το βαζω προληπτικα για τα υπολοιπα μαλια ....αλλα παρατηρησα οτι επιταχυνε την επανεκφυση της μινοξιδιλης και μαλιστα τα μαλια που μου δινει μεγαλωνουν κανονικα....χωρις φυσικα να εχουν την πυκνοτητα των μαμα μαλιων..

Ενω βλεπω οτι το δαφνελαιο με κραταει και δεν εχω τριχοπτωση, νιωθω οτι συνεχιζω να κανω receding στους κροταφους. Τη μινοξιδιλη εχω κανα μηνα που την εκοψα και δε θελω να μπω ξανα στο τρυπακι με regaine και κορτιζονες. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; να βαζω καθε μερα δαφνελαιο η ειναι υπερβολη;

iliana

Member
Ναι είναι πολύ γνωστό το δαφνελαιο για την υγεία των μαλλιών.. παντως πάνω στο μπουκάλι του δαφνελαιου γράφει για χρήση μία φορά τη βδομάδα.. τώρα πόσο συχνά χρησιμοποιείς; αν έβαζες πχ 3 φορές τη βδομάδα δαφνελαιο και τις υπόλοιπες μέρες κάνα καστορελαιο ή μηλοξυδο ή προϊόντα τσουκνιδας; κάνα αφεψημα τσουκνιδας πχ;

pithikas

Well-Known Member
iliana είπε:
Ναι είναι πολύ γνωστό το δαφνελαιο για την υγεία των μαλλιών.. παντως πάνω στο μπουκάλι του δαφνελαιου γράφει για χρήση μία φορά τη βδομάδα.. τώρα πόσο συχνά χρησιμοποιείς; αν έβαζες πχ 3 φορές τη βδομάδα δαφνελαιο και τις υπόλοιπες μέρες κάνα καστορελαιο ή μηλοξυδο ή προϊόντα τσουκνιδας; κάνα αφεψημα τσουκνιδας πχ;

Aπο τα λαδια, τo πιο δυνατο, αν και γενικα δε πιστευω οτι βοηθουν ιδιαιτερα, ειναι τo καρυδελαιο (coconut oil).

George46

New Member
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 24 χρονών και απο τα 19 βλέπω σιγά σιγά οι κροταφοι μου να ανοίγουν. Τριχόπτωση δεν είχα παρατηρήσει ποτέ ούτε στο μαξιλάρι ούτε στο λούσιμο. Απο το καλοκαιρι μέχρι και τώρα βλέπω έντονη τριχόπτωση στο λούσιμο και οι κροταφοι να αρχιζουν να ανοίγουν περισσότερο, το οποίο γίνεται αντιληπτό και από τους φιλους που με βλέπουν. Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά το δαφνέλαιο salkano. Δεν εχω δοκιμάσει τίποτα άλλο στο παρελθόν. Κατά την εφαρμογή σημερα και ενώ εκανα ελαφύ μασάζ στο μαλλί διαπίστωσα να μένουν στο χέρι μου πάρα πολλές τρίχες. Μετά στο λούσιμο το ίδιο ακριβώς. Λούστηκα τρεις φορές με head and soulders η λαδίλα δεν εφευγε και πάλι είδα πόσες τρίχες στο χέρι μ. Θα θέλα να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτό και επιπλέον να μου προτείνεται ένα καλό σαμπουαν για να φεύγει η λαδίλα αλλά και τη σωστή δοσολογία για το salkano.

LuckyLuke

Member
Yul Brynner σε ένα post σου στην αρχή του thread ανέφερες ότι αυτό http://www.apivita.com/organic-laurel-oil.html δεν κάνει.. εγώ αυτό αγόρασα γιατί είδα ότι είναι βιολογικό αλλά τώρα προβληματίστηκα. Γιατί πιστεύεις ότι δεν κάνει δουλειά? Μην χάσω χρόνο άδικα.

Χρησιμοποιεί κανείς άλλος το συγκεκριμένο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

iliana

Member
pithikas είπε:
iliana είπε:

Aπο τα λαδια, τo πιο δυνατο, αν και γενικα δε πιστευω οτι βοηθουν ιδιαιτερα, ειναι τo καρυδελαιο (coconut oil).

Το λάδι καρύδας το έχω δεί πολύ σε ξένα sites, το χρησιμοποιούν πολύ και λένε πως κάνει πολύ καλό στα μαλλιά!! ναι και εγώ πριν πάω στον δερματολόγο και ξεκινήσω regaine και βλακείες, έβαζα λάδια αλλά βελτίωση δεν είδα ως προς την τριχόπτωση, μόνο στην ποιότητα της τρίχας είδα κάποια βελτίωση και έχω δοκιμάσει και αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο και ελαιόλαδο και δαφνέλαιο..σε μια φάση είχα φτιάξει δικό μου σαμπουάν με φυσικό πράσινο σαπούνι ελιάς, διάφορα λαδάκια, γλυκερίνη και αφέψημα από δαφνόφυλλα και δεντρολίβανο.. είχε μειωθεί η τριχόπτωση αλλά δεν καθάριζε πολύ καλά τα μαλλιά οπότε το σταμάτησα, λέω μήπως κάνει περισσότερο κακό.. ίσως και να βιάστηκα να ξαναγυρίσω στα χημικα σαμπουάν του σούπερ μάρκετ, δεν ξέρω

poseidonas77

Well-Known Member
τα λαδια οπως εχουν αναφερει εμπειροτερα μελη στο θεμα θελουν αρκετους μηνες για να δειξουν αποτελεσμα...

iliana

Member
George46 είπε:
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 24 χρονών και απο τα 19 βλέπω σιγά σιγά οι κροταφοι μου να ανοίγουν. Τριχόπτωση δεν είχα παρατηρήσει ποτέ ούτε στο μαξιλάρι ούτε στο λούσιμο. Απο το καλοκαιρι μέχρι και τώρα βλέπω έντονη τριχόπτωση στο λούσιμο και οι κροταφοι να αρχιζουν να ανοίγουν περισσότερο, το οποίο γίνεται αντιληπτό και από τους φιλους που με βλέπουν. Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά το δαφνέλαιο salkano. Δεν εχω δοκιμάσει τίποτα άλλο στο παρελθόν. Κατά την εφαρμογή σημερα και ενώ εκανα ελαφύ μασάζ στο μαλλί διαπίστωσα να μένουν στο χέρι μου πάρα πολλές τρίχες. Μετά στο λούσιμο το ίδιο ακριβώς. Λούστηκα τρεις φορές με head and soulders η λαδίλα δεν εφευγε και πάλι είδα πόσες τρίχες στο χέρι μ. Θα θέλα να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτό και επιπλέον να μου προτείνεται ένα καλό σαμπουαν για να φεύγει η λαδίλα αλλά και τη σωστή δοσολογία για το salkano.

Και εγώ το salkano βάζω αλλά μου φαίνεται καλό..Μήπως απλά με το λάδι κόλλησαν στα χέρια σου οι τρίχες που θα έπεφταν έτσι κι αλλιώς και τις παρατήρησες πιο έντονα; Μάλλον έβαζες μεγάλη ποσότητα, γιατί εγώ που είμαι και γυναίκα και έχω μακριά μαλλιά, μου φεύγει το λάδι με 3 χέρια, ακόμα και με παιδικό σαμπουάν, οπότε μάλλον δεν είναι το σαμπουάν το θέμα, αλλά η ποσότητα που βάζεις.. επειδή είναι παχύρευστο και βαρύ λάδι, θέλει λίγη ποσότητα!! διάβασα ότι για να φύγει πιο εύκολα το λάδι, βάλε σαμπουάν χωρίς να βρέξεις με νερό τα μαλλιά σου και μετά να τα ξεβγάλεις και μετά να τα λούσεις κανονικά άλλα 2 χέρια αν χρειάζεται.. γιατί το νερό παγιδεύει το λάδι στα μαλλιά, κάτι τέτοιο..Για να απορροφηθέι καλύτερα από το δέρμα, αφού βάλεις το λάδι, τύλιξε το κεφάλι σου με μία μεμβράνη ή σακούλα..Εγώ ζεσταίνω κι όλας το λάδι πριν το απλώσω, στον φούρνο μικροκυμάτων για ελάχιστα δευτερόλεπτα για να μην καίει..Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν τα λάδια από μόνα τους, εγώ προσωπικά στηριζόμουν σ΄αυτά και άφησα το πρόβλημα να επιδεινωθεί γιατί νόμιζα πως αρκούσαν αλλά μπα.. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να βρείς την αιτία της τριχόπτωσης και να αντιμετωπίσεις την αιτία.. πχ κακή διατροφή άγχος ή ό,τιδήποτε άλλο..

George46

New Member
Η αιτία προφανώς είναι η κληρονομικότητα. Και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου που ειναι 33 έχουν φαλακρα. Άγχος υπάρχει όπως σε όλους νομίζω. Αν μπορέσω να κρατηπσω τα μαλλία που έχω θα μαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα καπάκι salkano είναι μεγάλη ποσότητα; Δεν ξέρω πόσο να χρησιμοποιήσω.

iliana

Member
Κ εγώ είμαι 23 και έχω τριχόπτωση κ ο γιατρός λέει είναι εν μέρει κληρονομικό από τον μπαμπά μου αλλά δε με βοήθησαν τα λάδια αλλά σε σένα μπορεί να κάνουν δουλειά, απλά όπως είπε και ο ποσειδώνας πιο πάνω, τα φυσικά θέλουν χρόνο για να δράσουν! Βάλε λίγο -λίγο μέχρι να καλυφθεί απλά το δέρμα, εγώ ετσι με το μάτι που βάζω μου φαίνεται για μισό καπάκι, νομίζω πολύ είναι 1. Αλλά θα καταλάβεις εσύ, μόλις δεις ότι έχει καλυφθεί το δέρμα τότε φτανει, αν όχι βάλε λίγο ακόμα.. απλά δε θέλει πολύ!

Yul Brynner

To εχω σκεφτει αυτο με το cg που λες αλλα δισταζω να το κοψω γιατι υπαρχουν και οι αλλοι που το κοψαν και τοτε αρχισε η υποχωρηση.
Και αυτο που λες με τα αντιφλεγμονωδη δεν το ξερουμε ακομα(οτι δηλαδη η συνεχης χρηση τους φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα).
Ο soralteno ας πουμε βαζει ενα καρο τοπικα στο μαλλι τα οποια σιγουρα ειναι αντιφλεγμονωδη και ειναι complet εδω και πολυ καιρο.
Θελω να το σταματησω το cg αλλα ψαχνω αντικαταστατη (μονο προιοντα απο εξωτερικο με ενδιαφερουν (nu hair) αλλα δεν εχω καρτα για ιντερνετικα ψωνια).
Εσυ οταν το σταματησες παρατηρησες αλλαγη στο μαλλι?

Στο thread για το cg210, θυμάμαι, είχε γράψει ο GOMI μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση στην οποία εξηγούσε λεπτομερώς το μηχανισμό για το πώς τα αντιφλεγμονώδη από ένα σημείο κι έπειτα προκαλούν τριχόπτωση αντί να την καταπολεμούν. Αυτό έπαθα εγώ μετά τους 6 μήνες χρήσης cg210, οπότε είδα να χάνω μαλλιά κι από σημεία που ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όταν το σταμάτησα, ξεκίνησα στο καπάκι υδροκορτιζόνη, η οποία είναι ακόμα πιο ισχυρό αντιφλεγμονώδες, και η κατρακύλα συνεχίστηκε, μέχρι που τη σταμάτησα κι αυτή. Ίσως φταίει ότι έβαζα cg210 (και αργότερα υδροκορτιζόνη) 2 φορές τη μέρα. Με μία φορά μόνο (μετά τους 6 μήνες που οι 2 φορές την ημέρα δώσανε ό,τι είχαν να δώσουν) μπορεί κι εγώ να μην είχα πρόβλημα.

Το χουνέρι που έπαθα με το cg210 είχα στο μυαλό μου και στο 6μηνο απάνω που έβαζα κάθε μέρα δαφνέλαιο (επίσης αντιφλεγμονώδες, αν και πιο ήπιο), νιώθοντας το τριχωτό να καταπονείται περισσότερο παρά να οφελείται, ελάττωσα τη χρήση του από καθημερινή σε μέρα παρά μέρα. Αν δω βέβαια να αρχίζει η κατρακύλα, θα δοκιμάσω να ξαναρχίσω να το βάζω καθημερινά.

Yul Brynner

Ενω βλεπω οτι το δαφνελαιο με κραταει και δεν εχω τριχοπτωση, νιωθω οτι συνεχιζω να κανω receding στους κροταφους. Τη μινοξιδιλη εχω κανα μηνα που την εκοψα και δε θελω να μπω ξανα στο τρυπακι με regaine και κορτιζονες. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; να βαζω καθε μερα δαφνελαιο η ειναι υπερβολη;

Receding στους κροτάφους μου φάνηκε ότι είχα κι εγώ σε κάποιο (μικρό) βαθμό, παρότι έβαζα κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι, όπως και όλα τα τοπικά, το δαφνέλαιο αργεί πολύ να αποδώσει στους κροτάφους. Πάντως, μπορείς δοκιμαστικά για λίγο καιρό να βάζεις κάθε μέρα και να δεις πώς θα σε πάει (εγώ έβαζα σχεδόν κάθε μέρα για ένα 6μηνο και μόνο καλό μπορώ να πω ότι μου έκανε). Όταν όμως δεις ότι δεν βοηθιέσαι και ότι τα μαλλιά σου απλώς καταπονούνται, πάει να πει ότι η καθημερινή χρήση έφτασε στα όριά της, οπότε ίσως θα πρέπει να αραιώσεις τη χρήση του.

Yul Brynner

Εμένα τους πρώτους 4-5 μήνες, μόλις άπλωνα το δαφνέλαιο στα μαλλιά ή μόλις λουζόμουνα, έμεναν στα χέρια μου για πλάκα 15-20 τρίχες. Τώρα δεν μένει ούτε μία! Μην πανικοβάλλεσαι λοιπόν, πρόκειται απλώς για shedding.

Καλό σαμπουάν για να φύγει όλη η λαδίλα και να καθαρίσει το κεφάλι τελείως είναι το Frezyderm Hairforce Shampoo, όχι όμως για πάνω από 3 φορές τη βδομάδα.

Σωστή δοσολογία για το δαφνέλαιο είναι οι 3 φορές την εβδομάδα. Το Salkano, παρότι γράφει στις οδηγίες μόνο 1 φορά την εβδομάδα, δεν νομίζω ότι θα 'χεις πρόβλημα να το βάζεις 3. Για να καταλάβεις, το Oleum Lauril που χρησιμοποιώ εγώ λέει στις οδηγίες ότι πρέπει να το βάζω 3-4 λεπτά τη φορά κι εγώ το αφήνω 3 ώρες. Οι οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες στα διάφορα δαφνέλαια του εμπορίου δεν αφορούν τις περισσότερες φορές περιπτώσεις επιθετικής τριχόπτωσης ή ΑΑ.

Yul Brynner

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω, ξέρετε αν μπορώ να κάνω και μάσκες με δαφνελαιο ή οποιοδήποτε άλλο λάδι (αμυγδαλελαιο, ελαιόλαδο, καστορελαιο) ή άλλες φυσικές μάσκες με βότανα κλπ όσο χρησιμοποιώ regaine; μήπως θα επηρεάσει τη θεραπεία;

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα 'χεις. Ίσα-ίσα, είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Μπλουζα