Yul Brynner
μαχητής κατά της φαλάκρας
Yul Brynner σε ένα post σου στην αρχή του thread ανέφερες ότι αυτό http://www.apivita.com/organic-laurel-oil.html δεν κάνει.. εγώ αυτό αγόρασα γιατί είδα ότι είναι βιολογικό αλλά τώρα προβληματίστηκα. Γιατί πιστεύεις ότι δεν κάνει δουλειά? Μην χάσω χρόνο άδικα.
Χρησιμοποιεί κανείς άλλος το συγκεκριμένο?
Το λινκ που μου 'δωσες γράφει: Gently massage scalp for 2-3 minutes. Leave on for half an hour, then wash hair. Not recommended for pathological hair loss. Επειδή όμως μπορεί αυτό το disclaimer να έχει απλώς να κάνει με την πολιτική marketing της εν λόγω εταιρίας, θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα Salkano με 2 ευρώ και να συγκρίνει το πώς "κάθεται" το καθένα στο κεφάλι σου. Αν διαπιστώσεις ότι της Apivita είναι αρκετά πιο λεπτόρευστο από το Salkano, μάλλον δεν κάνει.
Επίσης, ένα άλλο κριτήριο είναι το χρώμα. Κατά κανόνα, το δαφνέλαιο είναι σκούρο πράσινο. Αν δεν είναι, σημαίνει ότι έχει διαφορετική σύσταση από τη συνηθισμένη, και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή κακό. Ίσως ο Soralteno που είναι ειδικός στα έλαια θα μπορούσε να σε (μας) διαφωτίσει...;
Τελευταία επεξεργασία: