poseidonas77
Well-Known Member
μηπως σε πειραζει η μυρουδια του???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχουμε κανεναν που να χρησιμοποιει δαφνελαιο για χρονια, να μας πει εμπειρία & αποτελέσματα;[/QUOTE
Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 2 μήνες περίπου χρησιμοποιώ το salkano. Το βάζω 1-2 φορές τη βδομαδα. Δε χρησιμοποιώ τίποτα άλλο. Σε κάθε εφαρμογή χάνω τουλάχιστον 20-30 τρίχες. Το ιδιο συνέβη και πριν λίγο. Και μετά στο λούσιμο πάλι χάνω. Η τριχόπτωση μ συνεχίζεται κανονικά και αρκετά επιθετικά. Το παρατηρώ σε κάθε λούσιμο. Δεν νομίζω ότι δουλεύει αυτό το salkano σε μένα. Μία ακόμη εφαρμογή θα κάνω και αν δω πάλι τα ίδια το σταματάω!
Πρέπει να φύγει η ΣΔ για να συνεχίσεις δαφνέλαιο, τώρα σου "τσιγκλάει" το πρόβλημα. Μιλάμε για το πώς νιώθεις στο δέρμα και όχι για τριχόπτωση.Καλησπέρα σε όλους.Χρησιμοποιώ δαφνέλαιο εδώ και περίπου 3 μήνες (σε προγραμματισμένη βάση 2 με 3 φορές την εβδομάδα). Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα και έχω έντονη τριχόπτωση το τελευταίο μήνα. Η δερματολόγος κάποτε( πριν 1 χρόνο περίπου) μου είχε πει ότι εχω Σ.Δ και εξαιτίας αυτού πέφτουν τα μαλλιά μου...Το πρόβλημα μου είναι μήπως λόγω της σ.δ και της έντονης λιπαρότητας το δαφνέλαιο επιφέρει αντίθετα ή καθόλου αποτελέσματα σε τέτοιες περιπτώσεις.Αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει...
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είμαι 17 χρονών αυτό θεωρείται επιθετική τριχόπτωση; (σαν λοτιον βαζω μινοξιδηλδη 2% μια φορά την ημέρα κσι τίποτα άλλο σαν θεραπεία)