Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μου έδωσε ενα με 1.80. Τώρα απλα βάζω μια κουτάλια κακάο και μια κανέλα και το ανακατευω;ναι Πανο!Απλα ενα μπουκαλι!Ρωτα για τιμες γιατι εγω εδωσα 9 ευρω για το απιβιτα!
μια χαρα το εχεις παρει!Εγω το βαζω σκετο αλλα απ οτι εχω διαβασει ναι!Μου έδωσε ενα με 1.80. Τώρα απλα βάζω μια κουτάλια κακάο και μια κανέλα και το ανακατευω;
Απο το ebay τα ειχα παρει, πλαστικο διαφανο σκουφακι.
Εχει και στα jumbo ειχαν πει τα παιδια εδω.
στα jumbo δεν βρήκα εκτός αν βάζουν αυτά για την κολύμβησηΑπο το ebay τα ειχα παρει, πλαστικο διαφανο σκουφακι.
Εχει και στα jumbo ειχαν πει τα παιδια εδω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το δαφνελαιο βαφει τα μαλλια. Παλια με αυτον τον τροπο τα σκουραιναν οπως με χαμομηλι τα ανοιγαν και πολλες το κανουν ακομα. Και υπαρχει και καποιος αλλος τροπος για κοκκινισμα τον οποιο δεν θυμαμαι.
Παρατηρησε κανεις σας πονοκεφαλους με την χρηση δαφνελαιου; Υποψιαζομαι πως ειναι απο την πετσετα που βαραινε το κεφαλι μου...αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Αυριο θα δοκιμασω με σελοφαν και θα σας πω.
Παρατηρησε κανεις σας πονοκεφαλους με την χρηση δαφνελαιου; Υποψιαζομαι πως ειναι απο την πετσετα που βαραινε το κεφαλι μου...αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Αυριο θα δοκιμασω με σελοφαν και θα σας πω.
Θα δοκιμασω και εγω δαφνελαιο, αφου χρονια τωρα το ακουω αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Μπορω να το κανω οπως λετε;;;; Καθε ποσο μπορω να το χρησιμοποιω;;;; Επειδη παρηγγειλα ρολλερ, να χρησιμοποιω την ιδια μερα και δαφνελαιο η να το αποφευγω; Βαζω και κανω μασαζ στην ριζα και το αφηνω να δρασει;;; Οσοι δεν εχετε σκουφακι και επειδη η πετσετα ειναι αβολη μη μπορωντας να κανεις κινηση για να μην πεσει......τοτε σελοφαν. Κανει την ιδια δουλεια.