Νικολας νικ
Well-Known Member
Μακαρι φιλε, σε εμενα παντως δεν εκανε τιποτα...το εβαζα για δυο μηνες με λιγη κανελα μαζι,αλλσ στο διμηνο το εγκατελειψα...ποσο καιρο εκανες να δεις αποτελεσμα; ποιο ελαιο χρησιμοποιουσες;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά γεια σας. .
Χρησημοποιούσα χρόνια Regaine και βιταμίνες από το φαρμακείο. Η αλήθεια είναι ότι κάτι κάνανε, αλλά ήτανε ΠΟΛΛΕΣ οι παρενέργειες που τελικά δεν άξιζε τον κόπο. Και μάλιστα όταν τα σταματούσα επανερχόμουνα σε χειρότερα στάδια. Τα πέταξα όλα και είπα χίλιες φορές καράφλας (Jason Statham) παρά οι παρενέργειες!!
Τελευταία, εδώ κάποιους μήνες, άρχισα να βάζω δαφνέλαιο, έτσι για πλάκα χωρίς να περιμένω τίποτα. Έχω να πω ότι είναι πολυ φτηνό, δεν έχει καμία παρενέργεια και κάνεις επίσης και ΔΟΥΛΕΙΑ!! Εντάξι δεν έχω γίνει Γιοκαρίνης αλλά αισθάνομαι ότι έχει σταματήσει η τριχόπτωση, έχει βελτιωθεί η τρίχα(πιο χοντρή) και έχουνε βγει νέες τρίχες. Βάζω αραιά και που, 1-2 φορές την εβδομάδα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μιλαμε για επανέκφυση;
Μπραβο ρε yul, you make my day!
Δηλαδη, να ριξω κι εγω μια κουταλια κανελα, και μια κουταλια κακαο, πχ με στο μπουκαλακι του salkano? (120ml)
Εχει διαφορα;
Δε θα γινει πολυ πυχτο??Ναι, ρίξε. Έχει τεράστια διαφορά.
Στα 120ml ρίξε λίγο παραπάνω από μισή κουταλιά από το καθένα ώστε να πετύχεις τη σωστή αναλογία.
Δε θα γινει πολυ πυχτο??