μεταμοσχευση μαλλιων

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βρε και οι 2 γιατροι οκ θα ειναι ειναι δυνατον ο ενας να ειναι καλυτερος απο τον αλλον?Με τα ιδια εργαλεια δεν εργαζονται εξαλου?Ο ενας δεν βοηθαει τον αλλον πληροφοριακα για να κανουν καλυτερα κ οι δυο την δουλεια τους?πιστευω δεν ειναι λογος να ανχονεσε ποιος θα στην κανει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kastelano

New Member
fue me direct einai ιδια?αφου που δhξανε τα εργαλεια και το fue κανει πιο μεγαλες τρυπεσ στην λυπτρια απο οτι η direct

Gio

New Member
Φίλε Kastelano δεν κατάλαβες καλά. Direct και Direct-in είναι οι μέθοδοι που ακολουθεί η D*I στις μεταμοσχεύσεις της. Ουσιαστικά μιλάμε για μια ελαφρώς διαφοροποιημένη FUE με διαφορετικό όνομα για λόγους marketing αλλά και περιέργειας.
Το εργαλείο που χρησιμοποιείται είναι η πιο σύγχρονη έκδοση του choi-implanter ο οποίος σε αντιδιαστολή με τον προκάτοχο του (προ το 2009-2010) ελέγχει τόσο το βάθος, όσο και την γωνία εισαγωγής. Το 2008 που είχα κάνει την πρώτη μου μεταμόσχευση, την έκανα με το παλαιότερο εργαλείο που δεν έλεγχε το βάθος, με αποτέλεσμα το ποσοστό φύτρωσης να εξαρτιόταν αποκλειστικά από την ικανότητα του γιατρού! Σαφέστατα δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης του τότε με το τώρα. Καλύτερα εργαλεία, πιο έμπειροι γιατροί.

kastelano

New Member
το ραντεβου κλειστηκε για 25-26 νοεμβριου για μμ.ελπιζω να μην με απογοητευσει το αποτελεσμα..και να ειναι αυτο που επιθυμω.....ελπιζω οι 5340 να ειναι αρκετες να καλύψουνε και της 3 ζωνες (α.β.γ)η πυκνοτητα στην δοτρια ειναι 87 στο Α1 112 στο β1..πυκνοτυτα ληπτριας στην Α37 στην Β57 και στην Γ28.5..και ειμαι nw 5

Αν υποθεσουμε οτι εχεις λογο 2 (δηλαδή μεσο ορο ενα graft 2 τριχες) τοτε ειναι τα μισα 2.670 grafts. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολα θα ειναι δυτριχα, καποια θα ειναι με μια τριχα, καποια με δυο, με τρεις, με τεσσερις υπαρχουν και με πεντε εξαρταται απο τις δυνατοτητες της δοτριας περιοχής.

n094

Active Member
Γίνεται αλλά συνήθως όταν πρόκειται για μεγάλη εξαγωγή δεν το κάνουν έτσι. Ξεκινάνε να παίρνουν 1 κάθε 3-4 θυλάκια ανεξαρτήτως το πόσες τρίχες έχει το κάθε θυλάκιο. Βέβαια η κατανομή των πολύτριχων στην πίσω πλευρά είναι ίδια οπότε σίγουρα θα κάτσουν και πολλά πολύτριχα.

kastelano

New Member
και σε μια μμ με 5340 τριχες οπως η δικειαμου ποιο ειναι το ποσοστο που θα πιασουνε ?κατι μου ειπανε οτι ενα 10%δεν θα πιασει ...

n094

Active Member
όλες οι κλινικές δίνουν ένα εύρος από 90%-97% συνήθως τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά φύτρωσης στους περισσότερους είναι γύρω στο 95%.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kastelano

New Member
δλδ το αποτελεσμα θα ειναι κοντα στο τελειο?μιλαω για d*i

αν το ποσοστο αποτυχειας ειναι μεγαλητερο στο αποκαταστουνε?

n094

Active Member
μα τι πάει να πει τέλειο;;; Σου λέω ότι περίπου το ποσοστό φύτρωσης που πετυχαίνουν όλες οι καλές κλινικές είναι από 90% - 97% το αν θα είναι τέλειο δεν εξαρτάται μόνο από το ποσοστό φύτρωσης, εξαρτάται και από την πυκνότητα, την φυσικότητα (δλδ γωνία φύτρωσης, φορά τρίχας κλπ) και βέβαια το πως θα χειριστείς εσύ μετεγχειρητικά τον εαυτό σου, αν ακολουθήσεις όλες τις οδηγίες αυξάνεις την πιθανότητα να έχεις ένα 97% φύτρωσης, αλλά το τέλειο είναι σχετικό.

kastelano

New Member
εχω ανχος γτ οι μερες πλισιαζουνε και το σκεφτομε καθε λεπτο..εξαλου δεν θα κοστισει και λιγο..οποτε πιστευω να βελτιοθει αρκετα και η πυκνοτητα

πονος μετα την μμ θα υπαρχει?

Μην αγχωνεσαι θα χασεις τριχοθυλάκια απο αυτα που ηδη εχεις!!! Πλακα κανω. Δεν ειναι τιποτα ρε Καστελανο, μια ενεσουλα και μετα δεν θα καταλαβαινεις τιποτα.:angel:

kastelano

New Member
φιλαρακι μακαρι να μου ανεβει η ψυχολογια γτ ειμαι 26 και νιοθω σαν να ειμαι γερος καο δεν εχω ορεξη για τπτ...μεσα σε μια βδομαδα κοκκινιλες και γεννικα σιμαδακια απο την μμ θα φενοντε?

Λιγο θα φαινονται, οπως και να το κανεις. Ισως και λιγοτερο απο μια εβδομάδα αναλογα τον οργανισμο. Εγω θυμαμαι το 2009 που εκανα την πρωτη μου μμ μετα απο 4 μερες δεν φαινοταν σχεδόν τιποτα.

Να εισαι σιγουρος οτι μετα τη μμ θα εισαι τουμπανο γιατι εχεις αρκετα μαλλακια τωρα.

Scar

Active Member
kastelano είπε:
ευχαριστω ρε μαγκες μου δυνετε ολοισας δυναμη,,,αντε να μου φτυαχτει η ψυχολογια σιγα σιγα....
καλή επιτυχία kastelano!!! σκέψου ότι θα αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο. Δε θα κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, τριχοθυλάκια θα βάλεις και κατά την διάρκεια της επέμβασης θα δείξεις υπομονή και πειθαρχεία. Θα ταλαιπωρηθείς λίγο τις πρώτες μέρες, δείξε λίγο σθένος και αισιοδοξία!

Υ.Γ. μεγάλη προσοχή στις μετεγχειρητικές οδηγίες για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. VAMOS Kastelano!!! :14m:

Μπλουζα