μεταμοσχευση μαλλιων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Ναι, το λιγοτερο για να μην φαινεται αραιο οπως ειπες. Επισης προσεξε γιατι αλλο να σου βαλουν 35 και αλλο να εχεις συνολο 35 με τα υπαρχοντα μαλλακια που εχεις στο κεφαλι σου.

αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου αποψη

Φιλε "Flosk" για να εχουμε μια καλυτερη εικονα με τους αριθμούς που αναφέρεις, τοσο ο "kastelano" οσο κι εγω, πρεπει να φερουμε ενα παραδειγμα.
Πιστευω λοιπον οτι ο "n094" στη φωτο (απο το αλμπουμ του) που εχει τα χέρια στο κεφάλι και πιεζει τα μαλλια πισω, ωστε να φαινεται η πυκνωση, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!! Ας μας πει ο ιδιος, ποσες τριχες εχει ανα cm2.

n094

Active Member
Παίδες κατά μέσο όρο πρέπει να έχω 45 μοσχ/εκ2. Αλλού έχω 40 και αλλού 50 (και σε κάποια σημεία έχω και πάνω από 55). Αλλά το θέμα είναι αυτό που λέει ο Φλοσκ πιστεύω ότι αν έχεις ήδη κάποια μαλλιά στην περιοχή... περίπου 35 μοσχ/εκ2 είναι η πιο ασφαλής κίνηση. Γενικά πιστεύω ότι όταν ξεπερνας τα 40 (μαμά και μμ) έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

vayero

Member
N094 που έκανες και πόσες μεταμοσχεύσεις, σε τι Norwood ήσουν και είσαι πλέον;
Ο Μ. Γ. από Κύπρο τι υπολογιζει, τρίχες ή τριχοθυλακια;

Στο δευτερο ραντεβου στην D*I (το περασμένο Σαββατο) φευγοντας, ανεβαινε ενας νεαρος που ειχε κανει μμ πριν 5 μερες (πυκνωση στο grown) και μιλησα λιγο μαζί του (παρουσία του κ. Στ**η). Ειχε κανει συνολικά 3 μμ και ανεφερε το γιατρό Ευαγ****το (δεν διευκρινισε αν εκανε και τις 3 μμ με αυτον). Το αποτελεσμα ηταν απλα τελειο!!!! Κι εγω μπερδευτικα τοτε, γιατι πριν του ειχα ζητησει τον Παπαν*****ου σε περιπτωση που κανω μμ εκει.

Gio

New Member
Φίλε kastelano, και με τους δυο θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, απλώς με τον Π@πανικολάου θα νιώθεις λίγο περισσότερη "ασφάλεια" αφού έχει κάνει επεμβάσεις σε πάρα πολλά celebreties , σε διάφορες χώρες. Συνεπώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο των μεταμοσχεύσεων. Επαναλαμβάνω όμως οτι όποιος και απο τους δυο θα σε αναλάβει, θα σου κάνει εξίσου καλή δουλειά.

Το καλύτερο είναι να τους γνωρίσεις και τους δυο, και μετά να αποφασίσεις!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

raphael2012

Member
Και οι δύο γιατροί έχουν κάνει πάρα πολλές επεμβάσεις σχεδόν καθημερινά, σε διάφορες χώρες αλλά και σε celebrities αν σε ενδιαφέρει αυτό. Έχουν περίπου την ίδια εμπειρία, με ένα χρόνο διαφορά νομίζω (ο ένας 6 χρόνια, ο άλλος 5). Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει ο κ. Στάθης όταν του έθεσα το ίδιο ερώτημα.

Στην πράξη, η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: δεν μπορεί κανείς να σου πει ποιος είναι καλύτερος, γιατί πολύ απλά αυτό δεν ορίζεται. Καλύτερος σε τι; Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Gio πως και με τους δύο μπορείς να αισθάνεσαι απόλυτα ήσυχος πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή δουλειά.

Εγώ σου προτείνω να ζητήσεις να σε δουν και ο δύο (σε δύο ραντεβού) και να κρίνεις μόνος σου με τα δικά σου προσωπικά κριτήρια. Εγώ αυτό έκανα και επέλεξα τον Ευ@γγελάτο. Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα, αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μου (ο ίδιος ο Π@πανικολάου μου είπε "είσαι στα καλύτερα χέρια" όταν μπήκε κάποια στιγμή στο χειρουργείο). Περάσαμε καταπληκτικά και τις δύο μέρες. Εγώ θεωρώ τον Ηλία αστέρι στη δουλειά του και πάνω απ'όλα πάρα πολύ καλό παιδί.

Το ίδιο φαντάζομαι αισθάνονται και τα παιδιά που διάλεξαν να κάνουν την επέμβαση με τον Π@πανικολάου. Είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή από εκεί και πέρα και μην αγχώνεσαι καθόλου γι'αυτό.

Physio40

Member
Φίλε Γιάννη εγω δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον Ευ*****το αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η ιατρική ομάδα που με ανέλαβε είναι τοπ επαγγελματίες και πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύει και για τον Ευ******το. Μην αγχώνεσαι στο θέμα γιατρού είσαι σε καλά χέρια έτσι όποιον κι αν διαλέξεις.

atbing7

New Member
Γεια σας και απο εμενα. Αρχικα θελω να πω οτι χαιρομαι που υπαρχει ενας χωρος εστω και διαδικτυακα οπου μπορουμε να συζητησουμε ολοι εμεις που αντιμετωπιζουμε αυτην την κατασταση. Πολλα απο τα ποστ βλεπω οτι ειναι αρκετα διαφωτιστικα.

Επειδη και εγω σκεφτομαι να κανω μια μεταμοσχευση και εχω κανει ηδη μια μικρη "ερευνα αγορας" θελω να ρωτησω τα εξης: 1) ποσο καιρο παιρνει περιπου ωστε να φυγουν τα σημαδια απο την FUE ? Εννοω αυτα τα κοκκινα κακαδακια? μου ειπαν οτι περνει περιπου 10 ημερες... Ισχυει αυτο η μπορει να παει και περισσοτερο? και τελικα φευγουν τελειως??
2) Αυτες τις μερες που περιμενεις για να φυγουν αν υποθεσουμε οτι πρεπει να παρεβρεθεις στη δουλεια σου και δεν μπορεις να ληψεις, υπαρχει καποιος τροπος να τα κρυψεις?? θα μπορουσε να χρησιμοποιησει καποιος τοππικ??

μιλαω παντα για γ ζωνη το λεγομενο μπιφτεκι και λιγο μπροστα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
atbing7 είπε:
Γεια σας και απο εμενα. Αρχικα θελω να πω οτι χαιρομαι που υπαρχει ενας χωρος εστω και διαδικτυακα οπου μπορουμε να συζητησουμε ολοι εμεις που αντιμετωπιζουμε αυτην την κατασταση. Πολλα απο τα ποστ βλεπω οτι ειναι αρκετα διαφωτιστικα.

Επειδη και εγω σκεφτομαι να κανω μια μεταμοσχευση και εχω κανει ηδη μια μικρη "ερευνα αγορας" θελω να ρωτησω τα εξης: 1) ποσο καιρο παιρνει περιπου ωστε να φυγουν τα σημαδια απο την FUE ? Εννοω αυτα τα κοκκινα κακαδακια? μου ειπαν οτι περνει περιπου 10 ημερες... Ισχυει αυτο η μπορει να παει και περισσοτερο? και τελικα φευγουν τελειως??
2) Αυτες τις μερες που περιμενεις για να φυγουν αν υποθεσουμε οτι πρεπει να παρεβρεθεις στη δουλεια σου και δεν μπορεις να ληψεις, υπαρχει καποιος τροπος να τα κρυψεις?? θα μπορουσε να χρησιμοποιησει καποιος τοππικ??

μιλαω παντα για γ ζωνη το λεγομενο μπιφτεκι και λιγο μπροστα.

Καλησπέρα και καλώς όρισες φίλε atbing7 :)

Αν θέλεις κάνε ένα νέο thread για το θέμα σου και τις ερωτήσεις σου περί μεταμόσχευσης η εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-23.html

Η και ακόμα καλύτερα εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-15.html όπου μπορείς να δώσεις μια πλήρη εικόνα για το ιστορικό σου κλπ επάνω στο θέμα τριχόπτωση.

Μπλουζα