TheodosisK
Member
Καλημέρα σε όλους. Όπως σας είπα, έχω κάνει post όπου αναλύω την εμπειρία μου.Επανέρχομαι διότι το ζήτησε ο @CVIAL κι ο γιατρός, αν και είχα πει πως δε θα το κάνω.
- Κατανοώ το beef μεταξύ σας, κι το πάθος εκατέρωθεν για επιβεβαίωση! Όμως, όπως είπα και στο κ. Αναστασάκη επι προσωπικού, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το beef σας, οπως ειναι η οικογένεια κι οι εδώ επαγγελματικες μου υποχρεωσεις. Το να μεταβώ Αθήνα σε αυτή τη φάση, δεν γίνεται. Θα ανέβω μια και καλή, είτε στους 9-10 μήνες που θα παω να με δει ο γιατρός είτε αν τυχόν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάσουν να έρθω στα μέρη σας. Τότε, ναι αγαπητοί, θα έρθω μετά χαράς! Άλλωστε κι εγώ θέλω να δω πόσο καλή δουλειά έγινε, ως ασθενής!
- Παρόλα αυτά, επειδή αναφέρθηκαν οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ως μια μια κάποια λύση, είμαι διατεθειμένος να βγάλω φωτογραφίες και να τις μοιραστώ με τον @CVIAL για να κανει τις μετρήσεις του. Για το φόβο των Ιουδαίων, ας με συγχωρήσουν οι Ιουδαίοι, δηλαδή πως δεν θα υπάρχει κάποια παρεμβολή (με photoshop λόγου χάρη) μπορώ επίσης να κάνω τη διαδικασία και σε Private live streaming. Εαν τα επαγγελματικά φώτα που έχω στο studio μου κι η sony zv1 μου είναι αρκετές, είμαι διαθέσιμος. Μπορείτε να τα δείτε στο attached screenshot.