Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παρεμπιπτονως πολυ ωραιο περιστατικο , πολυ ωραιο αποτελεσμα αυτο αερατεAν εδώ 3000 με τα μισά μαλλιά από τον athens ο φίλος και έγινε έτσι..τότε ο athens θα πρέπει να μας ρίξει τα σαγόνια σε 10 μήνες..Προβολή συνημμένου 38769
παρεμπιπτονως πολυ ωραιο περιστατικο , πολυ ωραιο αποτελεσμα αυτο αερατε
Δεν είναι πολύ καλές οι φώτος πάντως, θα πέριμενα πιο φωτεινές.Ε ναι ρε Μάκη,εννοείται πως είναι ωραίο αποτέλεσμα .πολύ ωραία δουλειά..είναι δυνατός ο Μάρας .δες το νήμα του παιδιού και παρατήρησε πυκνότητα που έχει.νομιζω έχει και φωτό τη μέρα τοποθέτησης.
Ε ναι ρε Μάκη,εννοείται πως είναι ωραίο αποτέλεσμα .πολύ ωραία δουλειά..είναι δυνατός ο Μάρας .δες το νήμα του παιδιού και παρατήρησε πυκνότητα που έχει.νομιζω έχει και φωτό τη μέρα τοποθέτησης.
Είναι από το 2017 η φωτό, αλλά εύχομαι (και προσεύχομαι ) να συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο ο Μάρας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ξέρω αν θα βάλεις άλλες φωτό με την ημέρα τοποθέτησης..αλλά εκ πρώτης,3336 εμένα δεν μου φαίνονται..από αυτες τις φωτό.
Όχι μόνο δεν έχουν μπει υψηλής ανάλυσης αλλά δεν φαίνεται και η όλη περιοχή καθαρά. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα έτσι.χρειάζονται υψηλής ανάλυσης φώτο για να γίνει τέτοια καταμέτρηση ώστε μην υπάρχουν αμφιβολίες
Τρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...αγαπητοι φιλοι θα ριξω μια ματια στα νηματα του τυρκαλα να ψαξω φωτο , εχω περιεργεια να μετρησω και δοτριες και ληπτριες θελω να ξερω και τι βγαινει και τι μπαινει . παντως το δεκεμβρη η το γεναρη νομιζω που χα μετρησει μια δοτρια του τυρκαλα οντως οι τρυπες ηταν πολυ κοντα στο νουμερο που ελεγε το περιστατικο πχ 2100+ ηταν το περιστατικο εγω μετρησα λιγο παραπανω .Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια δεν ειχα μετρησει τη ληπτρια. Αναρωτιεμαι αν ο τυρκαλας εχει υψηλο τρανσεξιον και απλα μετρανε τις εξαγωγες ασχετα με το ποσα μπαινουν τελικα . Πχ εδω 3336 τρυπες πισω , 20-25% τρανσεξιον αρα στο τελος μπαινουν 2500-2600 . Χρειαζονται απλα καλες φωτογραφιες . Για τον Αναστασακη δεν εχω αμφιβολια πως τα νουμερα του ειναι σωστα διοτι ο ιδιος ειχε ποσταρει φωτογραφιες μεγαλες και ελεγε οποιος θελει ας μετρησει . Αποκλειεται να το εκανε αυτο αν ηξερε πως θα εβγαιναν αλλα αντι αλλων τα νουμερα . Dhi επισης που χα μετρησει μερικα περιστατικα , δε θυμαμαι 2-3-4 , υπηρχαν αποκλησεις 200-300+ graft δε θυμαμαι ακριβως εχει περασει καιρος . Επισης μετρουσαμε με το δημητρη πριν αποκλειστει απ το φορουμ ,1) το κεφαλι του , που οντως ηταν σωστος ο αριθμος απο advanced hair clinic , και 2 ) ενα περιστατικο της hdc πισω ζωνη που ομολογω πως το παρατησα πριν φτασω καν στη μεση διοτι ηταν τοσο πυκνα τοποθετημενα και με τετοιες γωνιες που ηταν αδυνατο να τα μετρησω . Απο hdc καπως πιο ευκολα μονο hairline μετριεται στις καλες φωτο που βαζουν αλλα επισης δεν εχω αμφιβολια για εκει γιατι φαινεται και απο μακρυα η πυκνοτητα . Πχ ας ριξει οποιος θελει μια ματια σε ενα οποιοδηποτε περιστατικο απο hdc hairline με 3000+ graft να το συγκρινει με αυτο απο τυρκλαλα .Αν φαινοταν τερμα πυκνο δε θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αποψε
Το θέμα είναι να μετρήσεις στον Αναστασάκη σε τυχαίο ανεξάρτητο περιστατικό FUE, για να καταλάβεις αν τα νούμερα που σου λέει αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή όχι. Όχι σε αυτά που σου λέει μέτρα και τα ανεβάζει ο ίδιος.. Για τον Αναστασακη δεν εχω αμφιβολια πως τα νουμερα του ειναι σωστα διοτι ο ιδιος ειχε ποσταρει φωτογραφιες μεγαλες και ελεγε οποιος θελει ας μετρησει . Αποκλειεται να το εκανε αυτο αν ηξερε πως θα εβγαιναν αλλα αντι αλλων τα νουμερα .
Πουθενά δεν βλέπεις τέτοιο τρανσέξιον που λες. Εκτός και αν στην κάνει κανένας χασάπης χωρίς εμπειρία.Τρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...