Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

aeratos28

Just aeratos
Aν εδώ 3000 με τα μισά μαλλιά από τον athens ο φίλος και έγινε έτσι..τότε ο athens θα πρέπει να μας ρίξει τα σαγόνια σε 10 μήνες..
Screenshot_2021-08-08-01-18-16-295_com.android.chrome.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
αγαπητοι φιλοι θα ριξω μια ματια στα νηματα του τυρκαλα να ψαξω φωτο , εχω περιεργεια να μετρησω και δοτριες και ληπτριες θελω να ξερω και τι βγαινει και τι μπαινει . παντως το δεκεμβρη η το γεναρη νομιζω που χα μετρησει μια δοτρια του τυρκαλα οντως οι τρυπες ηταν πολυ κοντα στο νουμερο που ελεγε το περιστατικο πχ 2100+ ηταν το περιστατικο εγω μετρησα λιγο παραπανω .Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια δεν ειχα μετρησει τη ληπτρια. Αναρωτιεμαι αν ο τυρκαλας εχει υψηλο τρανσεξιον και απλα μετρανε τις εξαγωγες ασχετα με το ποσα μπαινουν τελικα . Πχ εδω 3336 τρυπες πισω , 20-25% τρανσεξιον αρα στο τελος μπαινουν 2500-2600 . Χρειαζονται απλα καλες φωτογραφιες . Για τον Αναστασακη δεν εχω αμφιβολια πως τα νουμερα του ειναι σωστα διοτι ο ιδιος ειχε ποσταρει φωτογραφιες μεγαλες και ελεγε οποιος θελει ας μετρησει . Αποκλειεται να το εκανε αυτο αν ηξερε πως θα εβγαιναν αλλα αντι αλλων τα νουμερα . Dhi επισης που χα μετρησει μερικα περιστατικα , δε θυμαμαι 2-3-4 , υπηρχαν αποκλησεις 200-300+ graft δε θυμαμαι ακριβως εχει περασει καιρος . Επισης μετρουσαμε με το δημητρη πριν αποκλειστει απ το φορουμ ,1) το κεφαλι του , που οντως ηταν σωστος ο αριθμος απο advanced hair clinic , και 2 ) ενα περιστατικο της hdc πισω ζωνη που ομολογω πως το παρατησα πριν φτασω καν στη μεση διοτι ηταν τοσο πυκνα τοποθετημενα και με τετοιες γωνιες που ηταν αδυνατο να τα μετρησω . Απο hdc καπως πιο ευκολα μονο hairline μετριεται στις καλες φωτο που βαζουν αλλα επισης δεν εχω αμφιβολια για εκει γιατι φαινεται και απο μακρυα η πυκνοτητα . Πχ ας ριξει οποιος θελει μια ματια σε ενα οποιοδηποτε περιστατικο απο hdc hairline με 3000+ graft να το συγκρινει με αυτο απο τυρκλαλα .Αν φαινοταν τερμα πυκνο δε θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αποψε

makis25

Well-Known Member

aeratos28

Just aeratos
Ε ναι ρε Μάκη,εννοείται πως είναι ωραίο αποτέλεσμα .πολύ ωραία δουλειά..είναι δυνατός ο Μάρας .δες το νήμα του παιδιού και παρατήρησε πυκνότητα που έχει.νομιζω έχει και φωτό τη μέρα τοποθέτησης.
παρεμπιπτονως πολυ ωραιο περιστατικο , πολυ ωραιο αποτελεσμα αυτο αερατε

Ronaldo

Well-Known Member
Ρε παιδιά καταρχήν με αυτές τις φώτο είναι δύσκολο να δεις τα συνολικά grafts. Δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης στα grafts. Σε ενα διήμερο λογικό είναι να βγουν τόσα...Δεν τίθεται θέμα αν έχουν μπει λιγότερα πιστεύω, από την στιγμή κιόλας που ξέρει ότι θα το ποστάρει στο φόρουμ...

oreo

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε, είναι ενδιαφέρουσα η περιπτωσή σου, μιας και δούλεψε ο γιατρός ανάμεσα στα μμ μαλιά και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι πυκνότητες πιάνονται.
Πάντως με τόσα graft σε αυτή την επιφάνεια θα έπρεπε να "φλέγεται" η περιοχή.

oreo

Well-Known Member
Ε ναι ρε Μάκη,εννοείται πως είναι ωραίο αποτέλεσμα .πολύ ωραία δουλειά..είναι δυνατός ο Μάρας .δες το νήμα του παιδιού και παρατήρησε πυκνότητα που έχει.νομιζω έχει και φωτό τη μέρα τοποθέτησης.
Δεν είναι πολύ καλές οι φώτος πάντως, θα πέριμενα πιο φωτεινές.

pablopaolinio

Active Member
Παικτες! Το αγχωσατε το παιδι! Αντε τωρα να μπορει να κοιμηθει καλυτερα στην ηδη αγχωμενη περιοδο π ειναι! Θα βαλει καλυτερες φωτο τις επομενες ημερες! Φιλε εισουν καλος, θα γινεις σιγουρα πολυ πολυ καλυτερος και τις επομενες μερες θα δειξεις και καλυτερες φωτο και θα βγουνε τα γκραφς. Δεν εχει δειξει δειγματα κακα ο γιατρος οποτε μη μασας!

khaos13

Member

Είναι από το 2017 η φωτό, αλλά εύχομαι (και προσεύχομαι :D) να συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο ο Μάρας.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε,που να δεις άλλα ακόμα πολύ δυνατότερα αποτελέσματα του Μάρα..είναι παγκοσμίου φήμης ο τύπος..συζητιέται εδώ και χρόνια σε όλα τα φόρουμ του εξωτερικού ,με τα καλύτερα λόγια..το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν είναι καν το τοπ του..ούτε καν.
Είναι από το 2017 η φωτό, αλλά εύχομαι (και προσεύχομαι :D) να συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο ο Μάρας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω αν θα βάλεις άλλες φωτό με την ημέρα τοποθέτησης..αλλά εκ πρώτης,3336 εμένα δεν μου φαίνονται..από αυτες τις φωτό.

No way. Μα είναι εμφανές και από την περιοχή που έγινε η φύτευση και από το μαλλί που είχε πριν και από την έκταση της περιοχής που έγινε η φύτευση. Εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα μπορεί να γίνει και με 2336g με τόσο μαμα. Η επιτυχία όμως του αποτελέσματος δεν αναιρεί τον προβληματισμό για το νούμερο. Εξάλλου και μια πρόχειρη μέτρηση στην φώτο μετά την μμ είναι αρκετή για να πιστοποιήσει ότι το νούμερο δεν είναι τόσο. Μακάρι να βάλει 2-3 καλές μετά την μμ για να μας διαψεύσει.

alex7

Well-Known Member
χρειάζονται υψηλής ανάλυσης φώτο για να γίνει τέτοια καταμέτρηση ώστε μην υπάρχουν αμφιβολίες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μόνο αν υπάρχουν μεταμοσχευμένες περιοχές που δεν είναι ορατές στις φώτο που πόσταρε.

Disco

Well-Known Member
χρειάζονται υψηλής ανάλυσης φώτο για να γίνει τέτοια καταμέτρηση ώστε μην υπάρχουν αμφιβολίες
Όχι μόνο δεν έχουν μπει υψηλής ανάλυσης αλλά δεν φαίνεται και η όλη περιοχή καθαρά. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα έτσι.

Καλή φύτρωση Αthens2021 . Υπομονή τώρα για το αποτέλεσμα και χωρίς άγχος αφού έκανες καλή επιλογή κλινικής.

Gianney

Well-Known Member
αγαπητοι φιλοι θα ριξω μια ματια στα νηματα του τυρκαλα να ψαξω φωτο , εχω περιεργεια να μετρησω και δοτριες και ληπτριες θελω να ξερω και τι βγαινει και τι μπαινει . παντως το δεκεμβρη η το γεναρη νομιζω που χα μετρησει μια δοτρια του τυρκαλα οντως οι τρυπες ηταν πολυ κοντα στο νουμερο που ελεγε το περιστατικο πχ 2100+ ηταν το περιστατικο εγω μετρησα λιγο παραπανω .Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια δεν ειχα μετρησει τη ληπτρια. Αναρωτιεμαι αν ο τυρκαλας εχει υψηλο τρανσεξιον και απλα μετρανε τις εξαγωγες ασχετα με το ποσα μπαινουν τελικα . Πχ εδω 3336 τρυπες πισω , 20-25% τρανσεξιον αρα στο τελος μπαινουν 2500-2600 . Χρειαζονται απλα καλες φωτογραφιες . Για τον Αναστασακη δεν εχω αμφιβολια πως τα νουμερα του ειναι σωστα διοτι ο ιδιος ειχε ποσταρει φωτογραφιες μεγαλες και ελεγε οποιος θελει ας μετρησει . Αποκλειεται να το εκανε αυτο αν ηξερε πως θα εβγαιναν αλλα αντι αλλων τα νουμερα . Dhi επισης που χα μετρησει μερικα περιστατικα , δε θυμαμαι 2-3-4 , υπηρχαν αποκλησεις 200-300+ graft δε θυμαμαι ακριβως εχει περασει καιρος . Επισης μετρουσαμε με το δημητρη πριν αποκλειστει απ το φορουμ ,1) το κεφαλι του , που οντως ηταν σωστος ο αριθμος απο advanced hair clinic , και 2 ) ενα περιστατικο της hdc πισω ζωνη που ομολογω πως το παρατησα πριν φτασω καν στη μεση διοτι ηταν τοσο πυκνα τοποθετημενα και με τετοιες γωνιες που ηταν αδυνατο να τα μετρησω . Απο hdc καπως πιο ευκολα μονο hairline μετριεται στις καλες φωτο που βαζουν αλλα επισης δεν εχω αμφιβολια για εκει γιατι φαινεται και απο μακρυα η πυκνοτητα . Πχ ας ριξει οποιος θελει μια ματια σε ενα οποιοδηποτε περιστατικο απο hdc hairline με 3000+ graft να το συγκρινει με αυτο απο τυρκλαλα .Αν φαινοταν τερμα πυκνο δε θα καναμε καν αυτη τη συζητηση αποψε
Τρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για transection, κλπ. Προς το παρόν αυτό που είναι εμφανές είναι η δυσαναλογία μεταξύ του δηλωθέντος συνολικού αριθμού graft και αυτού που φαίνεται στις φώτο.

nick90

Well-Known Member
. Για τον Αναστασακη δεν εχω αμφιβολια πως τα νουμερα του ειναι σωστα διοτι ο ιδιος ειχε ποσταρει φωτογραφιες μεγαλες και ελεγε οποιος θελει ας μετρησει . Αποκλειεται να το εκανε αυτο αν ηξερε πως θα εβγαιναν αλλα αντι αλλων τα νουμερα .
Το θέμα είναι να μετρήσεις στον Αναστασάκη σε τυχαίο ανεξάρτητο περιστατικό FUE, για να καταλάβεις αν τα νούμερα που σου λέει αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή όχι. Όχι σε αυτά που σου λέει μέτρα και τα ανεβάζει ο ίδιος.

Τρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...
Πουθενά δεν βλέπεις τέτοιο τρανσέξιον που λες. Εκτός και αν στην κάνει κανένας χασάπης χωρίς εμπειρία.

makis25

Well-Known Member
παιδια , μια υποθεση εκανα χθες το βραδυ σχετικα με το τρανσεξιον για να δικαιολογησω τα νουμερα , δεν λεω πως αυτο συνεβη οντως . Δε ξερω καν τα πραγματικα νουμερα , αυτο που ξερω ειναι πως το παιδι εδω φαινεται να χει βαλει πανω απο 6000 graft στο μπροστα ενα τριτο να το πω , του κεφαλιου , που σημαινει πως και τεραστιο κεφαλι να ειχε θα πρεπε να φαινεται τωρα φυτεμενη πυκνοτητα 60graft/cm2+ . Θελω να το λυσω το μυστηριο . Ο μονος τροπος ειναι να μπορεσω να μετρησω και δοτριες και ληπτριες . Εχω περιεργεια να μαθω και τι βγαινει και τι μπαινει .

Μπλουζα