Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Νομίζω πως ο vlafo είναι ο πλέον κατάλληλος, αν το επιθυμεί, να μας πει τι έχει γίνει. Επίσης "το τυρί το είδαμε"...αίσθησή μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Τρανσεξιον 10% είναι αποδεκτό αλλά 20 και 25 % είναι μεγάλο και υπάρχει προβλήμα.Οπως βλέπω ο Τιρκαλας είναι από τα φαβορί πάντως εδώ στο φόρουμ και ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το νήμα.Επισης ο Αργυρίου έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά ...
Χαλάρωσε ,περιμένετε να δούμε την εξέλιξη των περιστατικών και μη βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματα

witcher

Well-Known Member
Η hairline του μοιάζει με του vlafo. Λογικά θα έχουν παρόμοια αποτελέσματα. Για τα grafts δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο θέμα, αφού έκανε και κατέβασμα hairline και μπήκε και αρκετά μέσα. Λογικά φαίνονται.

Gianney

Well-Known Member
Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για transection, κλπ. Προς το παρόν αυτό που είναι εμφανές είναι η δυσαναλογία μεταξύ του δηλωθέντος συνολικού αριθμού graft και αυτού που φαίνεται στις φώτο.
Ναι για αυτό είπα ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις καθώς ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς

Aldo

Well-Known Member
Φίλε Athens , καλή φυτρώση να έχεις και όλα να πάνε καλά (που θα πάνε) !
Αγαπητοι φίλοι συμφορουμιτες, θα πρότεινα ν σταματήσει το γαϊτάνακι αυτό από την στιγμή που είναι μόλις μεταμοσχευμένος ο άνθρωπος, μην βομβαρδιζεται το νήμα με τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι η ώρα νομίζω είναι ήδη επιβαρυμένος από τα χειρουργεία κτλ, ας τον αφήσουμε ν ηρεμήσει. Ας ανεβασει φωτό ο φιλοσ Καθαρές όπως ζητηθήκανε και Να κάνουμε λίγο υπομονή και τα συζητάμε όλα πιο μετά (εαν υπάρχει κάτι να συζητηθεί).

Καλή επιτυχία και πάλι φίλε .

Gianney

Well-Known Member
Ρε παιδιά εγώ είπα απλά ότι ποσοστό 20 και 25% χαμένων grafts είναι πολύ κακό να συμβαίνει.Σαφως και δεν ξέρουμε εδώ τι παίζει και ελπίζω να το δούμε καθώς όπως είπα είναι σημαντικό ζήτημα

vlafo

Well-Known Member
Η χερλάιν του είναι πράγματι σχεδόν ίδια με τη δική μου και πρέπει να έχει εντυπωσιακό αποτελεσμα αν μη τι άλλο λόγω και του αρκετού μαλλιού που είχε.
Καλή επιτυχία Athens σου εύχομαι που τη θεωρώ δεδομένη.
Τι εργαλείο εξαγωγής χρησιμοποιήθηκε γιατί βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση δότριας από τη δική μου σαν εικόνα.
Μου δείχνει 0.90?

Disco

Well-Known Member
Αγαπητοι φίλοι συμφορουμιτες, θα πρότεινα ν σταματήσει το γαϊτάνακι αυτό από την στιγμή που είναι μόλις μεταμοσχευμένος ο άνθρωπος, μην βομβαρδιζεται το νήμα με τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι η ώρα νομίζω είναι ήδη επιβαρυμένος από τα χειρουργεία κτλ, ας τον αφήσουμε ν ηρεμήσει. Ας ανεβασει φωτό ο φιλοσ Καθαρές όπως ζητηθήκανε και Να κάνουμε λίγο υπομονή και τα συζητάμε όλα πιο μετά (εαν υπάρχει κάτι να συζητηθεί).
Έχεις δίκιο aldo. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία δεν οδηγούν κάπου παρά μόνο άγχος προκαλούν στον μεταμοσχευμένο που μόλις έκανε την επέμβαση του. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Νομίζω είναι και ένας λόγος αυτός που έχουν μειωθεί οι παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων μελών από την αρχή της επέμβασης τους.

ManCyprus87

Well-Known Member
Θεωρώ ότι γενικά από τους 3 άξονες που προσωπικά θεωρώ σημαντικούς επιτυγχάνει τους 2 προς το παρόν η συγκεκριμένη κλινική:
Φυσικότητα-Ομοιογένεια.
Πυκνότητα.
Δότρια: Εδώ με ανησυχεί το motorized extraction και με μεγάλα σχετικά διαμετρήματα.

Φυσικά χρειάζεται μεγαλύτερο δείγμα για να καταλάβουμε καλύτερα,
Φίλε @athens2021 μπορείς να μας πεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την εξαγωγή π.χ. ποσοστό manual/motorized και εργαλεία εξαγωγής.

manly_Man

Well-Known Member
Η χερλάιν του είναι πράγματι σχεδόν ίδια με τη δική μου και πρέπει να έχει εντυπωσιακό αποτελεσμα αν μη τι άλλο λόγω και του αρκετού μαλλιού που είχε.
Καλή επιτυχία Athens σου εύχομαι που τη θεωρώ δεδομένη.
Τι εργαλείο εξαγωγής χρησιμοποιήθηκε γιατί βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση δότριας από τη δική μου σαν εικόνα.
Μου δείχνει 0.90?
Πράγματι φαίνεται μικρότερο το εργαλείο εξαγωγής σε αυτή την περίπτωση. Μάλλον λόγω λεπτής τρίχας. Καλή φύτρωση να έχεις Athens2021.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς στοιχεία δεν οδηγούν κάπου παρά μόνο άγχος προκαλούν στον μεταμοσχευμένο που μόλις έκανε την επέμβαση του. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Νομίζω είναι και ένας λόγος αυτός που έχουν μειωθεί οι παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων μελών από την αρχή της επέμβασης τους.

Καταρχήν δεν είναι αυθαίρετα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία, απλά δεν είναι πλήρη. Στην αρκετά μεγάλη περιοχή που φαίνεται στην μόνη φωτογραφία που έχει βάλει είναι προφανές ότι μιλάμε για αραιή τοποθέτηση (λογικό αφού είχε αρκετά μαλλιά). Δεν φαίνονται καλά οι 2 κροτάφοι, εκεί μόνο μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Μην ξεχνάτε ότι περίπου 3336g μπαίνουν σε ΑΔΕΙΑ περιοχή 75cm2 με πυκνότητα 45g. Εδώ έχει πολύ μαλλί και κανείς σώφρων γιατρός δεν θα έκανε πύκνωση 45g σε τέτοιο μαμά. Άρα η περιοχή έπρέπει να είναι μεγαλύτερη. Από τις φώτο όμως αυτές που είναι εμφανής η κοκκινίλα της μμ δεν προκύπτει μεγαλύτερο εμβαδό από 75 άντε 80cm2.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Καταρχήν δεν είναι αυθαίρετα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία, απλά δεν είναι πλήρη. Στην αρκετά μεγάλη περιοχή που φαίνεται στην μόνη φωτογραφία που έχει βάλει είναι προφανές ότι μιλάμε για αραιή τοποθέτηση (λογικό αφού είχε αρκετά μαλλιά). Δεν φαίνονται καλά οι 2 κροτάφοι, εκεί μόνο μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος. Μην ξεχνάτε ότι περίπου 3336g μπαίνουν σε ΑΔΕΙΑ περιοχή 75cm2 με πυκνότητα 45g. Εδώ έχει πολύ μαλλί και κανείς σώφρων γιατρός δεν θα έκανε πύκνωση 45g σε τέτοιο μαμά. Άρα η περιοχή έπρέπει να είναι μεγαλύτερη. Από τις φώτο όμως αυτές που είναι εμφανής η κοκκινίλα της μμ δεν προκύπτει μεγαλύτερο εμβαδό από 75 άντε 80cm2.
Δηλαδή τι πυκνότητα είχε στην περιοχή προ μ.μ ? Μην ξεχνάμε οτι τα μπροστά είναι όλα μεταμοσχευμένα, αν δεν απατώμαι.

oreo

Well-Known Member

Καλή επιτυχία και πάλι φίλε .
Νομίζω κανείς δεν θέλει να στενοχωρήσει τον φίλο athens, o οποίος είναι και "παλαίμαχος" του σπορ.
Ίσα ίσα όλοι θέλουν να δουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κεφάλι του παιδιού και των υπόλοιπων παιδιών που έκαναν εκεί, για να στηριχθεί η value for money, επιλογή.
Πάντα οι σκιές δημιουργούν ανασφάλεια και εγρήγορση στην απόκριση, οπότε ίσως τα σχόλια ενοχλούν, δεν βλέπω απο πίσω όμως δόλο αλλά απορία.

Μπλουζα