Εγώ φίλε @CVIAL θα σου πω κατι.
Πήρες μια απόφαση ( άδικη κατα τη γνώμη μου) και διέγραψες οριστικά 4 μέλη του φορουμ.
Οσο συμπαθή η αντιπαθή ηταν στα υπόλοιπα μέλη δεν εχει σημασία.
Σημασια εχει οτι όλοι εχουν προβεί σε μεταμοσχεύσεις και κάνανε ολοκληρωμένες παρουσιάσεις στο φορουμ .
Το αποτέλεσμα τους βοήθησε κοσμο να γνωρίσει τη κλινική, τις δυνατότητες της και τις αδυναμίες της.
Να ενθαρρύνει και να αποτρέψει .
Όπως συμβαίνει και με όλα τα μέλη που μπαίνουν στη διαδικασία αυτη ανεξάρτητα σε ποια κλινική τη πραγματοποιούν.
Εκθέσανε τους εαυτούς του στη κριτικη, ρισκάραν με τη ψυχολογία τους, ανεβάσαν φωτογραφίες που μπορει να ειναι αναγνωρίσιμες κλπ με σκοπό να βοηθήσουν τη κοινότητα και να εξαργυρώσουν τις πληροφορίες που λάβανε απο αυτη.
Το ευχαριστώ ειναι οτι χαρακτηρίζονται ψαράδες, οπαδοι, αγενείς κλπ .
Θεωρώ αγνωμοσύνη τη συμπεριφορά μελών (που ουτε φωτογραφία τους δεν εχουμε δει στο φορουμ) να εκφράζονται υποτιμητικά με χαρακτηρισμούς αναποδεικτους για τα συγκεκριμένα μέλη.
Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι θεωρούν οτι έτσι γίνονται αρεστοί σε εσένα, ενώ δε θα έπρεπε.
Φαίνεσαι αρκετά έξυπνος Ανθρωπος για να εχεις ανάγκη απο κλακαδορους .
Georgie, δεν θέλω ούτε κλακαδόρους, ουτέ υποστηρικτές, δεν μου αρέσουν αυτά. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι προτιμότερο να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί. Δεν υπάρχει λόγος. Απλά γυρίζουμε σελίδα. Με ενδιαφέρει η ηρεμία στο φόρουμ, ο ευγενής και υψηλού επιπέδου διάλογος. Το να ανακυκλώνουμε ένα τελειωμένο θέμα δεν προσφέρει κάτι.
Ως εκ τούτου ας βάλουμε όλοι μια τέλεια.