Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
magic810 είπε:
Aκη αυτο που λες για την ντουταστεριδη....το σκεφτομουν πριν λιγες μερες που διαβαζα παλι το ιδιο θεμα.......
Και με το πονηρο μου το μυαλο...μπαινουν διαφορα.....γιατι αν οντως υπαρχει ενα ολοκληρο φορουμ μονο για το προπεσια....τοτε η ντουταστεριδη...ειναι οτι πιο ασφαλες υπαρχει....?
περιεργα μας τα λενε......
Τωρα οσον αφορα για αυτο που λες ναι εγω αν οντως...αντιμετωπιζα προβλημα και ειχα δημιουργησει ενα ολοκληρο φορουμ μονο για το προβλημα μου...και εβρισκα και αλλους....τοτε σιγουρα θα εκανα εστω μια καταγγελια στον οργανισμο φαρμακων ας πουμε....και αν ειναι και το fda μπλεγμενο τοτε πας στο διεθνη οργανισμο φαρμακων.......δεν νομιζω να ρισκαρει κανεις...την αξιοπιστια του....και ειδικα αν εχει δημιουργηθει μια ολοκληρη κοινοτητα......που οπως ειναι φυσικο θα μεγαλωνει με γεωμετρικη προοδο...αφου συμφωνα με αυτους.....ειναι σιγουρα τα side effects.......και μιλαμε για ενα κοσμο που αριθμει 6.000.000.000πληθυσμο και απο αυτους εστω 1.000.000 δεν παιρνουν φιναστεριδη....(λεω τωρα εγω στη χειροτερη)?
Αρα μιλαμε για τουλαχιστον 1.000.000 προβληματικους ανθρωπους απο φιναστεριδη.....
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ......
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ 1.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...?
Και απο οτι ειδα.....στο φορουμ τους αριθμουν 1505 χρηστες......δεν αμφισβητω τους ανθρωπους μπορει οντως να εχουν προβλημα.......δηλαδη μονο τοσοι παιρνουν φιναστεριδη.......?
Δεν νομιζω.......
Παντως επιμενω οτι κανεις δεν πιεζει κανενα να παρει κατι που το φοβαται......
Το λεω αυτο επειδη ακουγομαι καποιες φορες σαν υπερμαχος της φιναστεριδης......
Και στη τελικη αν δεν μπορουν να κυνηγησουν ολοκληρες φαρμακοβιομηχανιες....ας κυνηγησουν τους γιατρους που τους τα χορηγησαν.....
Κοίτα, τους γιατρούς δεν ξέρω αν μπορέσουν γιατί σου λένε "πάω σύμφωνα με το FDA, κυνήγα αυτούς".
Λένε ότι το πρόβλημα οφείλεται στην μείωση της DHT, άρα αύξηση της τεστο και με την σειρά της, αύξηση άλλων ορμονών.
Δεκτό, αφού σε δοκιμές συμβαίνει αυτό, στην αρχή.
Ωστόσο, στην συνέχεια, πέφτουν αυτά τα ποσοστά σε κανονικά επίπεδα.
Δεν είναι τυχαίο που όσοι κάνουν εξετάσεις αίματος, τα επίπεδα κυμαίνονται φυσιολογικά.
Ωστόσο, αφού την ίδια δουλειά κάνει και η ντουτα, γιατί δεν το λένε? Μάλιστα η ντουτα ρίχνει ποιο πολύ τα επίπεδα DHT, άρα είναι ποιο επικίνδυνη.
Έχουν μανία με την φιναστερίδη όμως και δεν ξέρω αν όντως έχουν "αγνούς" σκοπούς, γιατί μην ξεχνάμε είναι το μοναδικό FDA approved προϊόν για την τριχόπτωση.
Αν λάβει το ΟΚ και η ντουτα για την τριχόπτωση και δούμε ότι ξεκινάνε και τότε να βγαίνουν φορουμς κλπ, τότε όντως δεν θέλουν να παίρνει ο κόσμος κάποιο από τα δύο και να γυρίσει στα "natural" προϊόντα, που υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά σήμερα και είναι λεφτά όλα αυτά.
Που πας εσύ με το 1/8 proscar που θα σε κρατήσει μήνες ένα κουτί των 15€ και να μην πάρεις το δικό μου το "natural" προϊόν, που και κοστίζει υπερβολικά αλλά και καταναλώνεται άμεσα.
Εδώ για παράδειγμα, λέει
The five-year study confirmed the excellent safety profile of Propecia. In the initial 12-month clinical studies, the following side effects were the most common and reported by a very small number of men: less desire for sex (1.8 percent vs. 1.3 percent on placebo), difficulty in achieving an erection (1.3 percent vs. 0.7 percent on placebo) and a decrease in the amount of semen (0.8 percent vs. 0.4 percent on placebo). These sexual side effects went away in all men who discontinued therapy because of them and also disappeared in most (56 percent men who chose to continue taking Propecia through the fifth year of the study. By the end of the fifth year, the incidence of those side effects was less than or equal to 0.3 percent in men who continued treatment with Propecia vs. men on placebo.
Δηλαδή, να πιστέψω το propeciahelp με 1505 χρηστες όπως είπες και οι ποιο πολύ με 2-3 ποστς;
Και τους πιστεύουν με την μια, όπως έχει τύχει και εδώ παλιότερα.
Και εγώ μερικές φορές μπορεί να φαίνομαι ότι μάχομαι υπέρ της φινα.
Επίσης, στο propeciahelp πάλι, αναφέρουν έρευνες που αφορούν τα 5mg.
Ναι, δεν λέω, τα 5mg μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα στους νέους. Άλλωστε έχει λάβει έγκριση για μεγάλες ηλικίες. Για μικρές ποσότητες και ηλικίες μας αφορά και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τρανταχτό, εκτός από το κουτί που έγραψε η εταιρία πρόσφατα ότι ενδέχεται να παρουσιάσει δυσλειτουργία στην στύση.
Αυτό έχουν και αυτό δείχνουν συνέχεια.
haircloningnow είπε:
παιδια καλησπερα!επισκεφτηκα τον δερματολογο που ειχα παει πριν 10 χρονια!!!(ομολογω δεν περιμενα να ζει..)Τοτε μου ειχε δωσει ενα διαλυμμα μινοξιδιλης...με καποια αλλα αντιαδρογονα μεσα..(την εχω αναφερει σε παλιο ποστ τη λοσιον)κ απο τοτε μεχρι κ σημερα την χρησιμοποιω!βεβαια με μεγαλα διαστηματα διακοπης!παντως σε καθε ξεκινημα εχω shedding και μετα απο ενα μηνα ικανοποιητικη τριχοφυια!!για να μην πολυλογω...στο διαστημα αυτο δεν εχω παρει ουτε 0,00001mg φινας!του εδειξα τη συνταγη που μου ειχε φτιαξει τοτε..και μου ειπε καλα τα αντιαδρογονα αυτα αλλα παλια..!θα σου φτιαξω κατι καλυτερο οσο αναφορα τοπικα!αλλα εχω να σου δωσω ενα χαπι!(γελιο εγω..)φιναστεριδη γιατρε?ΝΑΙ απαντησε!μα γιατρε παρενεργειες και τετοια εχω διαβασει!ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ !!γιατρε σιγουρα?ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ σου λεω εγω 10 ΝΑΙ !!!και οι εκπληξεις δεν τελειωσαν....!!!μου πηρε τριχες να κανει τριχοριζογραμμα να δει που βρισκομαι..!και να παω σε 10 μερες!!στο μεταξυ μεχρι το επομενο ραντεβου μου ειπε PROSCAR 5mg ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ε τοτε αρχισα να του λεω ...γιατρε μειωνει την λιμπιντο...μικραινει το τσουτσουνι...πρηζεται το στηθος...δεν θα εχω σπερμα...!!ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 5mg..!του λεω δεν μπορω να το κανω αυτο...!ακουσε με λεει!το πολυ πολυ κοψτο στην μεση !να παρεις 2,5mg!τελοσπαντων του ειπα οκ θα τα πουμε σε 10 μερες παλι!
Τι να πω τωρα εγω...φινα θα παρω τωρα ποσα mg θα δειξει...!
Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν το γνωρίζω απόλυτα. Το τριχοριζογραμμα, δεν γίνεται στο κεφάλι, όπου μετρούν την αραίωση ή παίρνει τρίχες ο γιατρός και τις κοιτά στο γραφειο του αργότερα;
Αναφορικα πάντα, ότι κυκλοφορεί για καρκίνο στο μαστό από άντρες που χρησιμοποιούν φινα, αφορά τα 5mg ημερησίας δόσης από νέους, αυτό το είπες στο γιατρό σου;
Και σκέφτεσαι να πειραματιστείς με τις ιδέες αυτές του γιατρού, την στιγμή που η max χορηγούμενη ποσότητα είναι το 1-1.2mg?
Και σε 10 ημέρες τι θα δει, θα μετρήσει τα επίπεδα της DHT? Γιατί στο μαλλί αν δει κάτι σε 10 ημέρες, τότε ετοιμάσου να πάμε μαζί στο γιατρό αυτόν να δω και εγώ σε 15 ημέρες, δεν βιάζομαι τόσο.