Φιλε καλησπερα,
Καταρχην να σε ευχαριστησω που μοιραζεσαι κατι που περνας με τετοια δυσκολια με αγνωστους στο ιντερνετ, δεν ειναι ευκολο κατι τετοιο.
Εγραψες πραγματα και αληθειες για τις μεταμοσχευσεις και το φως μπροστα στο οποιο παρουσιαζονται που πολλοι που ειναι χρονια εδω μεσα δεν αντιλαμβανονται.
Εγω εχω να σου πω 2 πραγματα.
1.Το αποτελεσμα σου δεν ειναι κακο, εχει ωστοσο καποιες αστοχιες που ειμαι σιγουρος οτι αντιλαμβανεσαι και ο ιδιος, π.χ. χαμηλη πυκνοτητα πισω απτη χερλαιν, πολυτριχα μπροστα κτλπ.
2. Εχω δει αντιστοιχα αποτελεσματα με το δικο σου στο φορουμ απο αλλους εγχωριους γιατρους να χαρακτηριζονται πολυ υψηλου επιπεδου απο πολλα μελη του φορουμ, και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το καταλαβαίνω αυτο που λες ότι τέτοια αποτελέσματα παρουσιάζονται ως υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω, ίσως να έχω άλλου είδους αντίληψη και αυτό τελικά να μου κάνει κακό. Επισυνάπτω ωστόσο άλλη μία φωτογραφία του hairline μου σε πολύ υψηλή ανάλυση από φωτο ταυτότητας, 2 μήνες πριν την μεταμόσχευση και μία του hairline τώρα (σε πιο χαμηλή ανάλυση, που αν αυξηθεί χειροτερεύει σαφώς).
Στα δικά μου μάτια, παρόλο που είχα ένα κάποιο θέμα πριν, η φυσικότητα που αντάλλαξα για ένα χοντροκομμένο χαμηλότερο και αραιό hairline δεν άξιζε σε καμία περίπτωση (βγάζοντας απ' έξω την ταλαιπωρία και το κόστος).
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά βλέπουν "μαλλί - ναι / μαλλί - όχι". Θα επιδιώξω να το αφήσω μακρύ, μήπως αυτό κρύψει λίγο τα προβλήματα, ειδικά στην αριστερή πλευρά η οποία είναι απαράδεκτη.