Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπα κανένα κακό δεν κάνω....ο γάιδαρος μου ειναι μάλλον δεμένος , καράφλα χάρη στο τοπικ δεν έχω, απλά θα ήθελα να μην το βάζω , με εκνευρίζει αφάνταστα . Πέραν αυτού , ουδέν.
διαφωνουμε, εγω δεν βλεπω κατι τετοιο.οχι μόνο στ 20 , εγω θα έλεγα μεχρι την ηλικία γάμου, που ειναι πλέον περί τα 35
Ε αν οι γυναίκες στα καλύτερα χρονια της ζωής σου , απο 18 μεχρι 30κατι κοιτάνε εμφάνιση, ειναι ζόρικο κρατά καιρό πως ν το κανωμε
Τα μικρά παιδιά αρχίζουν φίνες διότι πάνε σε μπαράκια και δεν τα κοιτάνε ουτε οι μέτριες, γιατί τρώνε τις χυλόπιτες σερί, γιατί ακούνε τα κακεντρεχή σχόλια όχι γιατί μπορεί να διαβάσουν δυο αλήθειες σε ενα ξεχασμένο μπλογκ. Οτι και να τους πεις εσυ η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω , στα μπαρ της παραλιακής , στις πλατείες και στα ουφαδικα ,,,,,πως φαίνεται η ηλικία μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ωρε ναι , αμα σου πει για καράφλα λες άντε γεια , το θέμα ειναι ποσά άντε γεια θα πεις....
λοιπον να γραψω και εγω κατι λοιπον οντως εχουμε ενα κομπλεξ για το κεφαλι μας και παντα κοιταμε τον συνομιλιτη μας αν κοιταει την φαλακρα μας.αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στην ελλαδα τα ματια οντως πανε πιο συχνα του αλλου στο κεφαλι μας.τωρα που μενω ολλανδια εχω παρατηρησει οτι αυτο το φαινομενο δεν υπαρχει και αν υπαρχει ειναι πολυ σπανιο δεν κοιταει κανενας πανω στο κεφαλι τι γινετε.γιατι υπαρχει το κομπλεξ τωρα πιστευω πρωτον ειναι επειδη δεν αρεσει σε εμας σε γιορτες και σε τετοια παντα θα υπαρξει μια θεια που εχει καιρο να σε δει και σχολιαζει την φαλακρα σου και τριτον η ψιλοκαζουρα που γινετε στην παρεα μεταξυ μας.αυτο το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ενας κοντος βρισκει πιο δυσκολα γκομενα απο ενα φαλακρο ενταξει και ο φαλακρος να ειναι ομορφος ετσι.αυτα τα λιγα
Την πιθανότητα όμως να είπε οτι δεν τον θέλω γιατί δε μου κανει και καλά , κλικ, αλλα να εννοούσε αλλα; Γιατί ο στοιχειωδώς ευγενικός άνθρωπος δε θα πει στον αλλο δε σε θέλω γιατί είσαι κοντός η χοντρός, αλλα μια Παπατζανετέα του στιλ σε βλέπω σα φίλο κλπ.
Άκου τον ειδικό
λιγο τα κοινωνικα πλαισια να δεις και την νοοτροποια αυτης της χωρας που ειναι η πιο ακομπλεξαριστη απο ολες καταλαβαινεις.Ξερεις απο Ολλανδία βαγκ;