Εμένα μου θυμίζεις τον Οβελίξ πάντως που ήθελε και αυτός μαγικό φίλτρο αλλά δεν του έδινε κανείς ..ο ΤΡΕΛΟΣ του Καραφλοχωριού !!!
Εμένα μου θυμίζεις τον Οβελίξ πάντως που ήθελε και αυτός μαγικό φίλτρο αλλά δεν του έδινε κανείς ..ο ΤΡΕΛΟΣ του Καραφλοχωριού !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντάξει τι ατακάρα πέταξες τώρα !!!!!!!!!Εμένα μου θυμίζεις τον Οβελίξ πάντως που ήθελε και αυτός μαγικό φίλτρο αλλά δεν του έδινε κανείς ..
Λοιπόν φίλε, τράβηξα 2 φώτος τώρα με το μαλλί που έχει μεγαλώσει λίγο παραπάνω και ίσως είναι πιο ευδιάκριτο το θέμα. Τραβηγμένες με την μπροστινή κάμερα του κινητού , πλαγιο δυτικά του φωτός για ευκρίνεια (όχι selfie) γιατί αλλοιώνει την φώτογραφία. Ελπίζω να φαίνεται λίγο καλύτερα το πρόβλημα.Εσυ καποια φωτογραφία που να μαρτυράει το πρόβλημα έχεις ; Είμαστε πολλοί που μας έχει φάει να δούμε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και που βρίσκεται το θέμα στο μαλλί !
Στην 1η φώτο ήμουν έτοιμος να απασφαλίσω και να ζητήσω την απομάκρυνση σου από τη φωλιά υπερβολικής DHT μας. Στη δεύτερη όμως παρατηρώ ένα κενάκι προς το middle, δεξιά προς εμάς. Βλέπω καλά ; Αυτό είναι το θέμα ;Λοιπόν φίλε, τράβηξα 2 φώτος τώρα με το μαλλί που έχει μεγαλώσει λίγο παραπάνω και ίσως είναι πιο ευδιάκριτο το θέμα. Τραβηγμένες με την μπροστινή κάμερα του κινητού , πλαγιο δυτικά του φωτός για ευκρίνεια (όχι selfie) γιατί αλλοιώνει την φώτογραφία. Ελπίζω να φαίνεται λίγο καλύτερα το πρόβλημα.
Όχι σε πειράζω, έτσι είναι η εικόνα στην καθημερινότητα, που προφανώς δίνει την εντύπωση, οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το κενό εκεί δεν είναι κάτι απλά πατήθηκε το μαλλί. Στο πρόβλημα τώρα και στην ουσία. Παραθέτω φωτογραφίες απο το consultation. Τα μαλιά μου είναι ολόισια και την περίοδο του cons ήμουν κοντοκουρεμένος περιμετρικά. βάζω επίσης 1 που απλά τα τραβάω πίσω για να δεις οτι έτσι είναι παραπλανητική η φώτο και φαίνεται οτι δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα.Στην 1η φώτο ήμουν έτοιμος να απασφαλίσω και να ζητήσω την απομάκρυνση σου από τη φωλιά υπερβολικής DHT μας. Στη δεύτερη όμως παρατηρώ ένα κενάκι προς το middle, δεξιά προς εμάς. Βλέπω καλά ; Αυτό είναι το θέμα ;
Μόνο Freitas για τέτοια λεπτοδουλειά της τάξεως των 382grafts!!Όχι σε πειράζω, έτσι είναι η εικόνα στην καθημερινότητα, που προφανώς δίνει την εντύπωση, οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το κενό εκεί δεν είναι κάτι απλά πατήθηκε το μαλλί. Στο πρόβλημα τώρα και στην ουσία. Παραθέτω φωτογραφίες απο το consultation. Τα μαλιά μου είναι ολόισια και την περίοδο του cons ήμουν κοντοκουρεμένος περιμετρικά. βάζω επίσης 1 που απλά τα τραβάω πίσω για να δεις οτι έτσι είναι παραπλανητική η φώτο και φαίνεται οτι δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα.
Πόσα grafts σου ειπαν ότι θέλεις;Όχι σε πειράζω, έτσι είναι η εικόνα στην καθημερινότητα, που προφανώς δίνει την εντύπωση, οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το κενό εκεί δεν είναι κάτι απλά πατήθηκε το μαλλί. Στο πρόβλημα τώρα και στην ουσία. Παραθέτω φωτογραφίες απο το consultation. Τα μαλιά μου είναι ολόισια και την περίοδο του cons ήμουν κοντοκουρεμένος περιμετρικά. βάζω επίσης 1 που απλά τα τραβάω πίσω για να δεις οτι έτσι είναι παραπλανητική η φώτο και φαίνεται οτι δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα.
Εδώ φίλε Andrea θα ρωτήσω εγώ πόσα grafts νομίζετε οτι χρειάζομαι?Πόσα grafts σου ειπαν ότι θέλεις;
220 grafts στον ένα κρόταφο και 162 στον άλλον!Εδώ φίλε Andrea θα ρωτήσω εγώ πόσα grafts νομίζετε οτι χρειάζομαι?
Για να ρωτας θα είναι παραπάνω από όσο φανταζόμαστε, οπότε γύρω στα 1000; μπορεί να είπα και βλακεία είμαι αμπαλοςΕδώ φίλε Andrea θα ρωτήσω εγώ πόσα grafts νομίζετε οτι χρειάζομαι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κανονικά εδώ πρέπει να μας πει ο δόκτορας @Anastasakis Hair Clinic πόσα χρειάζομαι που είναι και ο ειδικός. Για να δούμε θα το βρει.220 grafts στον ένα κρόταφο και 162 στον άλλον!
δεν θα πω , το πρώτο βήμα το έκανα, ρίχνω το γάντι στους ειδικούς (δεν εννοω τα μέλη)Για να ρωτας θα είναι παραπάνω από όσο φανταζόμαστε, οπότε γύρω στα 1000; μπορεί να είπα και βλακεία είμαι αμπαλος
Αυτο δεν ειναι το συνηθες? 0,8-1 ή δεν εχω καταλαβει καλα? Απο τις φωτο φαινονται αρκετα πυκνα σε εκεινο το σημειο και αναρωτιεμαι αν οντως ειναι επαρκεις οι αποστασεις μεταξυ των τριχων, αν και, φανταζομαι, για να σημειωθηκε η περιοχη πληροι τις προϋποθεσεις.Πιθανόν στα σημεία μεγαλύτερης αραίωσης, δεν έχω μετρήσει τις αποστάσεις η αλήθεια είναι. Γιατί ρωτάς ? Έχει σχέση η ερώτηση με τι εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί ?
Σύμφωνα με τον γιατρό είναι easy case. Σύμφωνα με αυτά που έχω δει , είμαι επιφυλακτικός. Όντως το θέμα είναι η ασφάλεια και να μην επηρεαστούν τα native. Αυτή είναι και η πρώτιστη ανησυχία στην περιπτωσή μου, μετά ακολουθούν όλες οι άλλες !!!Αυτο δεν ειναι το συνηθες? 0,8-1 ή δεν εχω καταλαβει καλα? Απο τις φωτο φαινονται αρκετα πυκνα σε εκεινο το σημειο και αναρωτιεμαι αν οντως ειναι επαρκεις οι αποστασεις μεταξυ των τριχων, αν και, φανταζομαι, για να σημειωθηκε η περιοχη πληροι τις προϋποθεσεις.
https://www.hairtransplantation.bg/index.php/en/ Σε βρήκα λύση για το που θα πας.Αν και αυτός έχει μάθει να βαζει από 10k σε σένα θα κάνει εξαίρεση.ΚαλιτεχνηςςΣύμφωνα με τον γιατρό είναι easy case. Σύμφωνα με αυτά που έχω δει , είμαι επιφυλακτικός. Όντως το θέμα είναι η ασφάλεια και να μην επηρεαστούν τα native. Αυτή είναι και η πρώτιστη ανησυχία στην περιπτωσή μου, μετά ακολουθούν όλες οι άλλες !!!
Λοιπόν σε "έχω" .. Έχω δύο παρόμοια cases από Hasson & WongΣύμφωνα με τον γιατρό είναι easy case. Σύμφωνα με αυτά που έχω δει , είμαι επιφυλακτικός. Όντως το θέμα είναι η ασφάλεια και να μην επηρεαστούν τα native. Αυτή είναι και η πρώτιστη ανησυχία στην περιπτωσή μου, μετά ακολουθούν όλες οι άλλες !!!
Έχω ρωτήσει και στο παρελθόν αλλά μάλλον κανείς δεν ξέρει. Φοράει περούκα ?https://www.hairtransplantation.bg/index.php/en/ Σε βρήκα λύση για το που θα πας.Αν και αυτός έχει μάθει να βαζει από 10k σε σένα θα κάνει εξαίρεση.Καλιτεχνηςς