Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχει αραιωση πισω αλλα δεν θα τον ελεγα εντελως αδειο εκει. Οταν μπηκε στο παιχνιδι και τα ειχε κοντα δεν φαινοταν τιποτα. Τωρα με τον ηλιο στα παιχνιδια φαινεται λιγο.Γιαννης χερλαιν NW0, μπετον αρμε παντου και κραουν αδειο ο,τι πιο ευκολο για μμ πιστευω, αλλα αν τον δεις υπο κανονικες συνθηκες (οχι νταλα ηλιο) και με μπανιο κλπ δεν νομιζω οτι θα φαινςεται τοσο πολυ το προβλημα.
Φίλε GeorgeΡε φίλε ποιο κράτος σοβαρά μιλάς?
Έκανε αποτυχημένες πλαστικές και καταστράφηκε η φάτσα τουΡε παιδες ασχετο με τα μαλλιά αλλα πως έχει καταντήσει έτσι αυτός ο άνθρωπος ;
Προβολή συνημμένου 45922
Τεράστιος ηθοποιός. Τωρα που μου τον θύμησες θα ξαναδω το τελευταιο οχυρό σήμερα.Και βλέπεις το γίγαντα στα 80+ και είναι ίδιος.
Καλά για μαλλιά δεν συζητάμεΤεράστιος ηθοποιός. Τωρα που μου τον θύμησες θα ξαναδω το τελευταιο οχυρό σήμερα.
Δίκιο έχεις. Γενικά πολύς κόσμος το μαλλί δεν το χάνει ούτε από ΑΓΑ ούτε από ηλικία ούτε από τίποτα. Εδώ στη φώτο ο μύθος ΑΛ στα 82 του παρακαλώ.Καλά για μαλλιά δεν συζητάμε
Είναι αυτό που φωνάζω 5 χρόνια τώρα,πως δε χρειάζεται και είναι αφύσικο να έχεις τέτοιο μαλλί για την ηλικία σου.
Η μπουρδολογία των κλινικών χτυπάει ταβάνι.
Χαχα, ρε φίλε δεν εκνευρίζομαι ποτέ με τέτοια ειλικρινά , τη καζουρα τη λατρεύω και να τη κάνω και να μου τη κάνουν .Απαντάω για κάποιες αστοχίες όμως .Φίλε George
Μη μου εκνευρίζεσαι κατ αρχήν.
Θέλω να είσαι αμερόληπτος όπως είσαι και στις μμ.
Βέβαια δεν είναι το ίδιο οπότε σε καταλαβαίνω.
Γνωρίζεις όμως και είμαι σίγουρος,πως τη χρηματοδότηση του γηπέδου απο το σύνολο των 65εκ άνευ ΦΠΑ,τα 20 δόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής,ναναι καλά η Δούρου.
Τα υπόλοιπα από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,και ίδια κεφάλαια και από δωρεές επιχειρηματιών και διαφόρων φιλάθλων.
Αυτά προς ενημέρωση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
hair piece φοραει ο πατσινοςΔίκιο έχεις. Γενικά πολύς κόσμος το μαλλί δεν το χάνει ούτε από ΑΓΑ ούτε από ηλικία ούτε από τίποτα. Εδώ στη φώτο ο μύθος ΑΛ στα 82 του παρακαλώ.
Προβολή συνημμένου 45934
Κλαίω...Οσοι σκεφτηκα ειναι NW4 και πανω χαχαχαεντωμεταξυ αρχισα να σκεφτομαι γνωστους/φιλους και ειναι NW7 και οι 2! χαχα
Γλεντι το λες αυτο?? Πφφ..Με γλεντησατε δε το γνώριζα αυτό.
Φιλενάδα please, γλέντι ειναι ο 85χρονος Robert Redford να έχει περισσότερο μαλλί από εσένα που είσαι γεννημένος το 2001...Γλεντι το λες αυτο?? Πφφ..
Γλεντι ειναι να εισαι γυναικα, να μην εχεις μαλλια, να μπαινεις στο πιο χαβαλε νημα πριν τον υπνο για ονειρα αναλαφρα με την εικονα ενος διασημου NW και να βλεπεις τη Μαρια Αντωνά. Απαιτω παρεμβαση του μοντ λιγη συμπονοια, τιποτα, μηδεν
Αν δεν ανακατεψω μαλλι να αποκλεισω illusion δεν πιστευω τιποταΦιλενάδα please, γλέντι ειναι ο 85χρονος Robert Redford να έχει περισσότερο μαλλί από εσένα που είσαι γεννημένος το 2001...
Αν καταφέρεις να τον βρεις και να τον πείσεις να του ανακατέψεις το μαλλί κερνάω τη μινοξιδίλη σου εφ'όρου ζωήςΑν δεν ανακατεψω μαλλι να αποκλεισω illusion δεν πιστευω τιποτα
Φτηνά θα τη γλιτώσεις, μεχρι να το παρω αποφαση θα εχει καταργηθει. Μπορουμε να κανουμε ομως εκ νεου deal μ'εκεινο το kintor πως το ειπες σε αλλο νημαΑν καταφέρεις να τον βρεις και να τον πείσεις να του ανακατέψεις το μαλλί κερνάω τη μινοξιδίλη σου εφ'όρου ζωής