Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Denvi

Well-Known Member
Να ρωτησω κατι, πιστευετε οτι αν τα κοψω πολυ πολυ κοντα, σχεδον ξυρισμενα, θα φαινεται το ιδιο ασχημα η αραιωση ή καλυτερα? Χειροτερα απ'οτι με το μακρυ μαλλι δε νομιζω ε?

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Να ρωτησω κατι, πιστευετε οτι αν τα κοψω πολυ πολυ κοντα, σχεδον ξυρισμενα, θα φαινεται το ιδιο ασχημα η αραιωση ή καλυτερα? Χειροτερα απ'οτι με το μακρυ μαλλι δε νομιζω ε?
Θα σου απαντήσει ο καλύτερος φίλος σου και ας είσαι σε λάθος νήμα ! Το πολύ μακρύ μαλλί στρετσάρει τις ρίζες της τρίχας και αποκαλύπτει παραπάνω πράγματα από όσα πρέπει. Από την άλλη το αρκετά κοντό μαλλί κάνει το αντιθέτο, αδειάζει αρκετά ένα ήδη προβληματικό από άποψη πυκνότητας κεφάλι κάνοντας το φουλ εκτεθειμένο. Για εμένα όσο απάντηση Πυθίας και να ναι αυτή που θα σου δώσω, πρέπει να βρεις το κατάλληλο μήκος να παίρνεις την καλύτερη εικόνα πυκνότητας που μπορείς. Εγώ το έχω πετύχει στα 6-7 cm περίπου, εσύ που είσαι και κοπέλα θεωρώ μπορείς να το τραβήξεις εώς και τα 15 cm. Τώρα που βρίσκεσαι ; Θα σου πρότεινα και φρατζούλα αλλά δεν ξέρω πως αραιώνετε εσείς οι γυναίκες ρε γαμώτο... Αν αραιώνει παράλληλα όλο το σκαλπ κράτα τα στα 12 -15 cm όλα, τόσο όσο δηλαδή. Aν από την άλλη έχεις θεματάκι μόνο στη λήπτρια σκέψου να κάνεις καμιά φρατζούλα, στις περισσότερες γυναίκες είναι cheat :)

Denvi

Well-Known Member
Θα σου απαντήσει ο καλύτερος φίλος σου και ας είσαι σε λάθος νήμα ! Το πολύ μακρύ μαλλί στρετσάρει τις ρίζες της τρίχας και αποκαλύπτει παραπάνω πράγματα από όσα πρέπει. Από την άλλη το αρκετά κοντό μαλλί κάνει το αντιθέτο, αδειάζει αρκετά ένα ήδη προβληματικό από άποψη πυκνότητας κεφάλι κάνοντας το φουλ εκτεθειμένο. Για εμένα όσο απάντηση Πυθίας και να ναι αυτή που θα σου δώσω, πρέπει να βρεις το κατάλληλο μήκος να παίρνεις την καλύτερη εικόνα πυκνότητας που μπορείς. Εγώ το έχω πετύχει στα 6-7 cm περίπου, εσύ που είσαι και κοπέλα θεωρώ μπορείς να το τραβήξεις εώς και τα 15 cm. Τώρα που βρίσκεσαι ; Θα σου πρότεινα και φρατζούλα αλλά δεν ξέρω πως αραιώνετε εσείς οι γυναίκες ρε γαμώτο... Αν αραιώνει παράλληλα όλο το σκαλπ κράτα τα στα 12 -15 cm όλα, τόσο όσο δηλαδή. Aν από την άλλη έχεις θεματάκι μόνο στη λήπτρια σκέψου να κάνεις καμιά φρατζούλα, στις περισσότερες γυναίκες είναι cheat :)
Ειναι πολυ εμφανες μπροστα vertex και dupa θεωρω οτι εχω παντου, αλλα φαινεται κυριως υπο συγκεκριμενες συνθηκες, αν πχ ειναι αλουστα. Νομιζω οτι η φραντζουλα επειδη θα ειναι ακριβως πανω στο προβλημα, θα το αναδεικνυει περισσοτερο, γιατι θα ειναι 5 τριχες. Ασε που ειναι πολυ cute κι εγω δεν ειμαι καθολου χαχαχ 15 λες ε? Γυρω στα 30 μαλλον ειναι τωρα, μακρυ καρε

Legwg James

Αλάνια καλησπέρα. Να σας ρωτήσω κάτι φουλ άσχετο που έχει να κάνει με styling αν και σε λάθος νήμα. Hair Styling Powders όπως το slick gorilla και το Uppercut κάνουν για μαλλιά με ΑΓΑ ή όχι ; Αν χρησιμοποιήσω εγώ πχ θα επιβαρυνθεί κάπως ο θύλακας ή το βάζουμε άφοβα ;

giannis1991

Well-Known Member
@Legwg James εγώ το slick gorilla δοκίμασα πολυ καλο!!! Κάνει για λεπτή τρίχα την παχαινει να το πω έτσι και δεν χάνει τη φόρμα της...
Όσο για το αν κάνει ζημιά στο θυλακα κατηγορηματικά όχι...

Legwg James

@Legwg James εγώ το slick gorilla δοκίμασα πολυ καλο!!! Κάνει για λεπτή τρίχα την παχαινει να το πω έτσι και δεν χάνει τη φόρμα της...
Όσο για το αν κάνει ζημιά στο θυλακα κατηγορηματικά όχι...
Οπότε βάζουμε άφοβα ; Σε ευχαριστώ πολύ ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
@Legwg James αφοβοτατα... Να σου δωσω να καταλάβεις υπήρχε περιοδος που έβαζα ντερματς στο (αρρωστημενο μου) κροουν... Λουζομουν κάθε 2 μέρες...Αυτο έμενε εκεί μέχρι το επομενο λούσιμο...Πηγαινα και γυμναστήριο δηλαδή ίδρωνε φουλ...
Πολλοί έλεγαν ότι αυτά τα προιοντα ίσως να επιβαρύνουν την τριχόπτωση κτλπ... Μάντεψε όμως... Ουτε καν... Όταν είδα ότι κάποια στιγμή ότι έχει επιταχυνθεί η τριχόπτωση το Αραίωσα στη χρήση , λουζομουν πιο συχνά και είχε τυχει να κόψω και αθλητικές δραστηριότητες... Παρόλα αυτα εννοείται δεν υπήρξε διαφορά...

Georgie

Well-Known Member
Αλάνια καλησπέρα. Να σας ρωτήσω κάτι φουλ άσχετο που έχει να κάνει με styling αν και σε λάθος νήμα. Hair Styling Powders όπως το slick gorilla και το Uppercut κάνουν για μαλλιά με ΑΓΑ ή όχι ; Αν χρησιμοποιήσω εγώ πχ θα επιβαρυνθεί κάπως ο θύλακας ή το βάζουμε άφοβα ;
Slick gorilla πάρε
Το Uppercut τα κολλάει.
Μια χαρά προϊόν είναι και δε δημιουργεί build up, βέβαια εσύ έχεις το θέμα με την ΣΔ οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου
Καλό παιδί είσαι και ας είσαι Ολυμπιακός :p

Georgie

Well-Known Member
Slick gorilla πάρε
Το Uppercut τα κολλάει.
Μια χαρά προϊόν είναι και δε δημιουργεί build up, βέβαια εσύ έχεις το θέμα με την ΣΔ οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου
A κατσε .
Μπορείς να μη το ρίχνεις πάνω από τα μαλλιά
Ρίξε στη παλάμη σου μια ποσότητα τρίψε ελαφρά και πέρασε μόνο φορμαριζοντας τα μαλλιά χωρίς να ακουμπήσεις το δέρμα
Οπότε είσαι πιο safe

Legwg James

Slick gorilla πάρε
Το Uppercut τα κολλάει.
Πότε θα μας κάνετε ένα δώρο με τον ΠΑΟΚ βρε ΑΕΚτζήδες όμως... Παίζουμε όπως παίζουμε φέτος κάντε μας ένα δωράκι και εσείς... :p
Θα πάρω το γκορίλα. Δίνει και volume στο μαλλί αυτό ε ;

Georgie

Well-Known Member
Πότε θα μας κάνετε ένα δώρο με τον ΠΑΟΚ βρε ΑΕΚτζήδες όμως... Παίζουμε όπως παίζουμε φέτος κάντε μας ένα δωράκι και εσείς... :p
Θα πάρω το γκορίλα. Δίνει και volume στο μαλλί αυτό ε ;
Το μόνο δώρο που μπορεί να σου κάνει δωρο Αεκτζης είναι το πιεσόμετρο από τη προηγούμενη χρονιά . Κάνε λίγο υπομονή να σου κάνει δώρο το φετινό . Ελπίζω το τελευταίο
Τουλάχιστον όσοι τη βγάλουμε καθαρή!

Ναι δίνει αλλά με μέτρο να βάζεις
Αν έχεις λιπαρά λεπτά μαλλιά είναι ιδανικό

Legwg James

Τη πούδρα
Τη δικέφαλη !
Μη σκαλώνεις ΑΕΚαρα. Δεν αργεί η στιγμή που θα μπείτε στο σπίτι σας και από κει και έπειτα θέλω να πιστεύω πως οι αρμόδιοι θα διοικήσουν την ΑΕΚ σαν ΑΕΚ και όχι σαν Καμπανιακό. Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται τόσο μακριά από την επιτυχία απ'όσο νομίζει ο μέσος φίλαθλος. Έδειξε σημάδια επανάκαμψης και το περυσινό καλοκαίρι αυξάνοντας το μπάτζετ και το μισθολόγιο της φέρνοντας καλούς παίκτες. Το γιατί παρουσιάζει αυτό που παρουσιάζει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εύρεση κατάλληλου GM και προπονητή που να ταυτίζονται οι απόψεις τους, κατάστρωση πλάνων και σε πόσα χρόνια θα πρέπει να αξιολογηθεί το νέο οικοδόμημα, έναρξη εύρεσης των κατάλληλων να απαρτίσουν το νέο οικοδόμημα ξεκινώντας ΠΡΩΤΑ από το προπονητικό σταφ - γυμναστές - προπονητές και data analysts να κάνουν break down όλα τα δεδομένα μέσω της OPTA και ΜΕΤΑ παίκτες. Σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστεί. Στην Αγγλία έτσι ξεκίνησε η Λίβερπουλ όταν προσέλαβε τον Κλοπ και κοίτα που είναι τώρα. Στην Ιταλία η Μίλαν ζήτησε την βοήθεια των data analysts της Λίβερπουλ και μέσα σε μία τριετία χτυπάει πρωτάθλημα με το μικρότερο μπάτζετ της πεντάδας και με την Έλιοτ να σαμποτάρει την ίδια την ομάδα της. Μακάρι λοιπόν να κάνει μία ελληνική ομάδα την αρχή και γιατί όχι, ας είστε εσείς. ;)

Μπλουζα