Διασημοι/Celebrities

Denvi

Well-Known Member
Αδιαμφισβητητα, αν απομονωσεις το κόστος, τα dont's και τα restrictions που έχει η κίνηση του να φορέσεις hair system οι περισσότεροι θα οδηγηθούν αργά η γρήγορα στην ξουρα. Εγώ κυρίως ρώτησα όμως λόγω φυσικότητας. Έψαξα εχθές σε διάφορα φόρουμ και είδα ότι σε όσα συστήματα δεν το παράκαναν με την πυκνότητα και δεν αποφάσιζαν να πανε το μαλλί πίσω καρφωνοντας έτσι στο έμπειρο μάτι την ασυμμετρια της hairline, ήταν αδύνατο να καταλάβεις ότι το μαλλί δεν ήταν δικό τους. Πειρασμός για πολλούς αυτό το πράγμα.

Ελατε τωρα...αυτος εγινε πολυ ωραιος!! ετσι βαζω κι εγω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ελατε τωρα...αυτος εγινε πολυ ωραιος!! ετσι βαζω κι εγω
Δυστυχώς είναι ασύμφορο οικονομικά και πολύ βάναυσο ψυχολογικά. Ουσιαστικά αυτό το βάλε - βγάλε την περούκα θα βυθίζει περισσότερο την ψυχολογία σου με την πάροδο του καιρού συνειδητοποιώντας πόσο ψεύτικη είναι η αυτοπεποίθηση που παίρνεις φορώντας την. Άσε που το κόστος είναι αστείο. Μία καλή περούκα βασισμένη στο πρόσωπο σου και στα χαρακτηριστικά σου ( ειδική παραγγελία δηλαδή ) μπορεί να κοστίσει ως και 1500 ευρώ τον χρόνο. Μπορεί εικονικά να γ*μαει αλλά αν το ψάξεις θα δεις πόσο ultimate φεικια είναι. Μακριά. Καλά τα είπαν τα παιδιά εχθές. Τα κρατάς άκρη αυτά τα λεφτά συνεχίζοντας τις αγωγές σου, κάνεις και την/τις ΜΜ σου εκεί που κρίνεις εσύ πως θα πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα και χαίρεσαι το μαλλάκι σου. Κάνω κωλοτούμπα συγκριτικά με όσα είπα εχθές καθώς όσο περισσότερο το έψαχνα τόσο περισσότερο απογοητευόμουν από αυτό που έβλεπα.

Denvi

Well-Known Member
Δυστυχώς είναι ασύμφορο οικονομικά και πολύ βάναυσο ψυχολογικά. Ουσιαστικά αυτό το βάλε - βγάλε την περούκα θα βυθίζει περισσότερο την ψυχολογία σου με την πάροδο του καιρού συνειδητοποιώντας πόσο ψεύτικη είναι η αυτοπεποίθηση που παίρνεις φορώντας την. Άσε που το κόστος είναι αστείο. Μία καλή περούκα βασισμένη στο πρόσωπο σου και στα χαρακτηριστικά σου ( ειδική παραγγελία δηλαδή ) μπορεί να κοστίσει ως και 1500 ευρώ τον χρόνο. Μπορεί εικονικά να γ*μαει αλλά αν το ψάξεις θα δεις πόσο ultimate φεικια είναι. Μακριά. Καλά τα είπαν τα παιδιά εχθές. Τα κρατάς άκρη αυτά τα λεφτά συνεχίζοντας τις αγωγές σου, κάνεις και την/τις ΜΜ σου εκεί που κρίνεις εσύ πως θα πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα και χαίρεσαι το μαλλάκι σου. Κάνω κωλοτούμπα συγκριτικά με όσα είπα εχθές καθώς όσο περισσότερο το έψαχνα τόσο περισσότερο απογοητευόμουν από αυτό που έβλεπα.
Θα σου πω... μονο για τη δικη μου περιπτωση και με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα καθοτι ειμαι ανθρωπος που δεν πτοειται γενικα απο την κοινη γνωμη, αλλά πτοούμαι πολυ ευκολα απο τη δικη μου γνωμη..
Οταν μπηκα στο φορουμ, σε καθε νεα πληροφορια εναποθετα ελπιδες, μεχρι να καταλαβω τι ακριβως παιζει με το θεμα. Τοτε, ημουν φουλ αρνητικη στο ενδεχομενο περουκας, γιατι την ειχα συνδεδεμενη με την αντιληψη "κρυβω το προβλημα, ντρεπομαι". Τωρα ομως, βλεποντας οτι οι επιλογες μου ειναι πολυ περιορισμενες, το βλεπω το θεμα με αλλο ματι. Οχι για να κρυψω απο το περιβαλλον μου το προβλημα, αλλά για να εχω όποτε θελω μια εικονα που θα μου αρεσει περισσοτερο, (εφοσον βεβαια δεν εχω αποδεχτει ακομα τη διαφορετικοτητα). Δεν μπορω να με φανταστω δλδ να σκεφτομαι "nobody is gonna know", μπορω ομως να με φανταστω "δειτε πως μου παει, δεν ειναι καλυτερα ετσι?"

Legwg James

Θα σου πω... μονο για τη δικη μου περιπτωση και με βαση τη δικη μου προσωπικοτητα καθοτι ειμαι ανθρωπος που δεν πτοειται γενικα απο την κοινη γνωμη, αλλά πτοούμαι πολυ ευκολα απο τη δικη μου γνωμη..
Οταν μπηκα στο φορουμ, σε καθε νεα πληροφορια εναποθετα ελπιδες, μεχρι να καταλαβω τι ακριβως παιζει με το θεμα. Τοτε, ημουν φουλ αρνητικη στο ενδεχομενο περουκας, γιατι την ειχα συνδεδεμενη με την αντιληψη "κρυβω το προβλημα, ντρεπομαι". Τωρα ομως, βλεποντας οτι οι επιλογες μου ειναι πολυ περιορισμενες, το βλεπω το θεμα με αλλο ματι. Οχι για να κρυψω απο το περιβαλλον μου το προβλημα, αλλά για να εχω όποτε θελω μια εικονα που θα μου αρεσει περισσοτερο, (εφοσον βεβαια δεν εχω αποδεχτει ακομα τη διαφορετικοτητα). Δεν μπορω να με φανταστω δλδ να σκεφτομαι "nobody is gonna know", μπορω ομως να με φανταστω "δειτε πως μου παει, δεν ειναι καλυτερα ετσι?"
Εξαιρετική η θέση σου φίλη Denvi. Μόνο αν μου επιτρέπεις 2 μικρές διορθώσεις.
1 ) Φουλ αδιάφορη η γνώμη των τρίτων. Αν παρατήρησες και εγώ στο σχόλιο μου δεν αφιέρωσα χώρο στην γνώμη των άλλων γιατί απλούστατα το θέμα της εμφάνισης μας είναι καθαρά υποκειμενικό και πρώτα απ'ολα σκουντάει εμάς τους ίδιους. Οι άλλοι ας πούνε την γνώμη τους, δεν απαγορεύεται προφανώς, το τι βαρύτητα θα έχει όμως σε εμάς εξαρτάται καθαρά από το πόσο ''ευάλωτοι'' είμαστε στην επιρροή των άλλων.
2) Ο λόγος που εγώ προσωπικά είπα '' Δεν αξίζει '' είναι γιατί δεν με ψήνει προσωπικά να είμαι ερωτευμένος με κάτι που δεν είναι δικό μου. Δεν θεωρώ πως έχει κάποιο νόημα 3 μέρες να μαι στα ύψη με το υπέροχο μαλλί που θα αντικρίζω στον καθρέφτη το οποίο θα ναι ανώτερο και από πολλά φυσικά μαλλιά των τριγύρω μου και την 4η που θα πρέπει να το βγάλω να αντικρίσω την αλήθεια, ότι είμαι φαλακρός. Από τη μία δηλαδή θα αγαπώ των legwg των ξένων μαλλιών και από την άλλη θα τσινάω με τον legwg της πραγματικότητας που τον θέλει φαλακρό. Ίσως να ναι καθαρά και στο άτομο μου καθώς είμαι άνθρωπος που τις αλλαγές ( πόσο μάλλον τις απότομες ) δυσκολεύομαι να τις συνηθίσω αλλά θεωρώ το βάλε/βγάλε της περούκας και την εναλλαγή συναισθημάτων μεταξύ της απόλυτης κα@λας της μαλλούρας και της ολικής ξενέρας του Ελαιώνα στον Τυρό θα με έστελναν ψυχολόγο 100%. Αν εσύ σαν άτομο είσαι κουλ με αυτό και δεν έχεις θέμα με το οικονομικό μη το καθυστερείς καν. Να πάρεις μία σχεδιασμένη ΑΠΟΛΥΤΑ για το κεφάλι σου αλλά να ξέρεις μέχρι να ετοιμαστεί θα θες κάνα δίμηνο περίπου ;)

Τελευταία επεξεργασία:

Denvi

Well-Known Member
Εξαιρετική η θέση σου φίλη Denvi. Μόνο αν μου επιτρέπεις 2 μικρομικρουλικες διορθώσεις.
1 ) Φουλ αδιάφορη η γνώμη των τρίτων. Αν παρατήρησες και εγώ στο σχόλιο μου δεν αφιέρωσα χώρο στην γνώμη των άλλων γιατί απλούστατα το θέμα της εμφάνισης μας είναι καθαρά υποκειμενικό και πρώτα απ'ολα σκουντάει εμάς τους ίδιους. Οι άλλοι ας πούνε την γνώμη τους, δεν απαγορεύεται προφανώς, το τι βαρύτητα θα έχει όμως σε εμάς εξαρτάται καθαρά από το πόσο ''ευάλωτοι'' είμαστε στην επιρροή των άλλων.
2) Ο λόγος που εγώ προσωπικά είπα '' Δεν αξίζει '' είναι γιατί δεν με ψήνει προσωπικά να είμαι ερωτευμένος με κάτι που δεν είναι δικό μου. Δεν θεωρώ πως έχει κάποιο νόημα 3 μέρες να μαι στα ύψη με το υπέροχο μαλλί που θα αντικρίζω στον καθρέφτη το οποίο θα ναι ανώτερο και από πολλά φυσικά μαλλιά των τριγύρω μου και την 4η που θα πρέπει να το βγάλω να αντικρίσω την αλήθεια, ότι είμαι φαλακρός. Από τη μία δηλαδή θα αγαπώ των legwg των ξένων μαλλιών και από την άλλη θα τσινάω με τον legwg της πραγματικότητας που τον θέλει φαλακρό. Ίσως να ναι καθαρά και στο άτομο μου καθώς είμαι άνθρωπος που τις αλλαγές ( πόσο μάλλον τις απότομες ) δυσκολεύομαι να τις συνηθίσω αλλά θεωρώ το βάλε/βγάλε της περούκας και η εναλλαγή συναισθημάτων μεταξύ της απόλυτης κα@λας της μαλλούρας και της ολικής ξενέρας του Ελαιώνα στον Τυρό θα με έστελναν ψυχολόγο 100%. Αν εσύ σαν άτομο είσαι κουλ με αυτό και δεν έχεις θέμα με το οικονομικό μη το καθυστερείς καν. Να πάρεις μία σχεδιασμένη ΑΠΟΛΥΤΑ για το κεφάλι σου αλλά να ξέρεις μέχρι να ετοιμαστεί θα θες κάνα δίμηνο περίπου ;)
Νομιζω καταλαβαινω απολυτα το ψυχολογικο που λες και ενδεχομενως να μου βγει κι εμενα ετσι, δεν ξερω οταν ερθει η ωρα...Αλλά σιγουρα δεν το βλεπω πλεον οσο αρνητικα το εβλεπα πριν λιγους μηνες, αυτο ηθελα να πω.
Σε οτι αφορα το 1), ο,τι εγραψα για την κοινη γνωμη κτλ ηταν προλογος στην απαντηση μου, δεν συμπερανα κατι τετοιο απο το δικο σου ποστ εννοειται :)

aeratos28

Just aeratos
Τον πειράζω μωρέ ..σε εμένα μιλάς για στερεότυπα? Μακριά από μένα αυτά ,εγώ είμαι αέρας ,δεν κολλάω σε στερεότυπα αγαπημένη denvi,απλά είναι μικρός ο legwg και το πείραγμα επιβάλεται..
@Legwg James καλά λέει η denvi,δεν σου ξανακοβω τα φτερά..μπορείς να συνεχίσεις τα ζουζουνισματα σου..χαχαχα
Να τα να τα τα στερεοτυπα...αφηστε τον κοσμο να εκφραστει ελευθερα :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Καλά έκανες,το είδα..μου μπήκε η ιδέα να σε φωνάζω αντί για legwg,ζουζουνελ,η ψιψινελ..χαχααχ ,τρυφερογλυκουλη legwg james..σε πειράζω ρε.
Ρε Αir Nafplio παίζεις μηνυματαρα υπόδειγμα καυλαντας και μου βάζεις στο τέλος το σε πειράζω ρε... Μη μου το χαλάς. Ας το σκέτο. Δεν παρεξηγουμαι.

Denvi

Well-Known Member
Οχι, δε νομιζω να ξεκινησω τοσο νωρις (ηλικιακα-αναπαραγωγικα). Εκκρεμει και η ερευνα μου, εχω πολλη δουλεια τελευταια και δεν προλαβαινω να μελετησω οπως πρεπει.
Τι γελάς ρε? Πήρες η όχι?χαχααχαχαχαχαχα
Γελαω γιατι σε κανω εικονα να το ρωτας λιγο αστειευομενος...εδω δεν πηρες ακομα εσυ φινα, θα παρω εγω ντουτα? Χαχαχα

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχα ρε εσύ δεν παρεξηγείσαι,αλλά την είδες τη denvi? Με το όπλο στο χέρι ήταν..διπλωματικά παίζω,διπλωματικά .το ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι.χαχα
Ρε Αir Nafplio παίζεις μηνυματαρα υπόδειγμα καυλαντας και μου βάζεις στο τέλος το σε πειράζω ρε... Μη μου το χαλάς. Ας το σκέτο. Δεν παρεξηγουμαι.

aeratos28

Just aeratos
Λέω να την ξεκινήσω..:cool:
Οχι, δε νομιζω να ξεκινησω τοσο νωρις (ηλικιακα-αναπαραγωγικα). Εκκρεμει και η ερευνα μου, εχω πολλη δουλεια τελευταια και δεν προλαβαινω να μελετησω οπως πρεπει.

Γελαω γιατι σε κανω εικονα να το ρωτας λιγο αστειευομενος...εδω δεν πηρες ακομα εσυ φινα, θα παρω εγω ντουτα? Χαχαχα

Denvi

Well-Known Member
Χαχαχαχα ρε εσύ δεν παρεξηγείσαι,αλλά την είδες τη denvi? Με το όπλο στο χέρι ήταν..διπλωματικά παίζω,διπλωματικά .το ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι.χαχα
Χαχαχ ναι, ναι, οποιος πειραξει legwg θα εχει να κανει και μαζι μου χαχαχ

Legwg James

Legwg - Denvi νεο tag team του φορουμ!
Η μέρα που ο αερατος θα κουμπώσει το πρώτο propecia θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν εθνική εορτή τουλάχιστον. Μετα την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου θα έχουμε και εθνική επέτειο της φιναερατης μέρας.

Μπλουζα