Εξαιρετική η θέση σου φίλη Denvi. Μόνο αν μου επιτρέπεις 2 μικρομικρουλικες διορθώσεις.
1 ) Φουλ αδιάφορη η γνώμη των τρίτων. Αν παρατήρησες και εγώ στο σχόλιο μου δεν αφιέρωσα χώρο στην γνώμη των άλλων γιατί απλούστατα το θέμα της εμφάνισης μας είναι καθαρά υποκειμενικό και πρώτα απ'ολα σκουντάει εμάς τους ίδιους. Οι άλλοι ας πούνε την γνώμη τους, δεν απαγορεύεται προφανώς, το τι βαρύτητα θα έχει όμως σε εμάς εξαρτάται καθαρά από το πόσο ''ευάλωτοι'' είμαστε στην επιρροή των άλλων.
2) Ο λόγος που εγώ προσωπικά είπα '' Δεν αξίζει '' είναι γιατί δεν με ψήνει προσωπικά να είμαι ερωτευμένος με κάτι που δεν είναι δικό μου. Δεν θεωρώ πως έχει κάποιο νόημα 3 μέρες να μαι στα ύψη με το υπέροχο μαλλί που θα αντικρίζω στον καθρέφτη το οποίο θα ναι ανώτερο και από πολλά φυσικά μαλλιά των τριγύρω μου και την 4η που θα πρέπει να το βγάλω να αντικρίσω την αλήθεια, ότι είμαι φαλακρός. Από τη μία δηλαδή θα αγαπώ των legwg των ξένων μαλλιών και από την άλλη θα τσινάω με τον legwg της πραγματικότητας που τον θέλει φαλακρό. Ίσως να ναι καθαρά και στο άτομο μου καθώς είμαι άνθρωπος που τις αλλαγές ( πόσο μάλλον τις απότομες ) δυσκολεύομαι να τις συνηθίσω αλλά θεωρώ το βάλε/βγάλε της περούκας και η εναλλαγή συναισθημάτων μεταξύ της απόλυτης κα@λας της μαλλούρας και της ολικής ξενέρας του Ελαιώνα στον Τυρό θα με έστελναν ψυχολόγο 100%. Αν εσύ σαν άτομο είσαι κουλ με αυτό και δεν έχεις θέμα με το οικονομικό μη το καθυστερείς καν. Να πάρεις μία σχεδιασμένη ΑΠΟΛΥΤΑ για το κεφάλι σου αλλά να ξέρεις μέχρι να ετοιμαστεί θα θες κάνα δίμηνο περίπου