Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι τεράστια η ψυχολογική φθορά από αυτή την εξελισσόμενη γάγγραινα όντως.Το άτιμο το ψυχολογικό κόμματι είναι γάμησε τα.Μεντορα @tol δώσε μας τις ευλογίες σου χαχα
Το άτιμο το ψυχολογικό κόμματι είναι γάμησε τα.Μεντορα @tol δώσε μας τις ευλογίες σου χαχα
Νομιζω τοπικ. Ειναι κενός μπροστά φουλ. Έχει από τις καλές ρισιντινγκ χερλαιν. Πάντως έτσι όπως του έχει σχηματίσει το χερλαιν ο μπαρμπέρης θα ήταν ότι έπρεπε για να κάνει ΜΜ.Mεταμοσχευση δεν είναι..έχει σχεδιακι με ξυριστικη μηχανη αν είδες..λογικά κούρεμα είναι .το έχω ξαναδεί να το κάνουν πάντως.
Νομιζω τοπικ. Ειναι κενός μπροστά φουλ. Έχει από τις καλές ρισιντινγκ χερλαιν. Πάντως έτσι όπως του έχει σχηματίσει το χερλαιν ο μπαρμπέρης θα ήταν ότι έπρεπε για να κάνει ΜΜ.
Παρεξηγήθηκα και έχω λερωμένη τη φωτιά μου. Πιο πολύ εννοούσα το ύψος της χερλαιν παρά τον σχεδιασμό. Επειδή θα κατηγορηθώ για κωλοτούμπας όμως και με το δίκιο του φόρουμ θα πω ότι έχεις δίκιο !Αν κάνεις τόσο συμμετρικά φτιαξιμο στο hairline και έχει και μεγάλη πυκνότητα,θα φωνάζει από 50 μέτρα η μεταμόσχευση
Καλα, ας τολμησει να σε κατηγορησει ο αερατος και τα λεμεΠαρεξηγήθηκα και έχω λερωμένη τη φωτιά μου. Πιο πολύ εννοούσα το ύψος της χερλαιν παρά τον σχεδιασμό. Επειδή θα κατηγορηθώ για κωλοτούμπας όμως και με το δίκιο του φόρουμ θα πω ότι έχεις δίκιο !
Να έχεις το ομορφότερο ενεργό θυληκο μέλος να σε υπερασπιζεται!! Τυχερε @Legwg JamesΚαλα, ας τολμησει να σε κατηγορησει ο αερατος και τα λεμε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ufc 273 be like.
Καλα, ας τολμησει να σε κατηγορησει ο αερατος και τα λεμε
Γιατί ρε συ? Αμα το θέμα ήταν να παίρνεις κάτι μια και έξω και να καθάριζες τότε και εγω μαζί σου θα ήμουν, αλλά εδω μιλάμε για 15+ χρονάκια να παίρνεις φίνα οπότε μιλάμε για μαραθώνιο οχι για σπρίντ. Τώρα τα θες τα μαλλιά που είσαι στα ντουζένια σου, όταν πας στα 50+ που είμαι εγώ προσέχεις να μην έχει λέπτυνση το πορτοφόλι οχι το κεφάλι...Και κάπως έτσι,μετά τις παρατηρήσεις του φιλου Λαζάρου,αρχίζει και δυσκολεύει το όλο θέμα με την φίνα για μένα.χαχαχα
Ρε φίλε ναρκωτικά δεν έκανες μικρός ? Δεν το πήγαινες λάου λάου κ μέχρι εκεί που σε παίρνει, ενώ οι άλλοι καίγονταν δίπλα σου ?Και κάπως έτσι,μετά τις παρατηρήσεις του φιλου Λαζάρου,αρχίζει και δυσκολεύει το όλο θέμα με την φίνα για μένα.χαχαχα
Βαφτίσαμε ναρκωτικό ότι καταπραυνει τα νευράκια και βοηθάει το μυαλό να ταξιδέψει...Ρε φίλε ναρκωτικά δεν έκανες μικρός ? Δεν το πήγαινες λάου λάου κ μέχρι εκεί που σε παίρνει, ενώ οι άλλοι καίγονταν δίπλα σου ?
Ε είπα λίγο να το αποπροσανατολίσω το θέμα, αγάπη best drug everΒαφτίσαμε ναρκωτικό ότι καταπραυνει τα νευράκια και βοηθάει το μυαλό να ταξιδέψει...