giannaras13
Member
weznem είπε:Captain1966 είπε:Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέτε. Από ένα βιντεάκι και λίγα λόγια στο youtube δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνουμε εμείς γιατί του έκανε στριπ. Έχουμε δει τι ποιότητα τρίχας είχε πχ ο Πετρίδης; Δεν μπορούμε να κρίνουμε το γιατρό από τη δισδιάστατη εικόνα ενός ερασιτεχνικού βίντεο, χωρίς ούτε καν κοντινά πλάνα. Πάντως έχει και πιο αναλυτικά τη διαδικασία στη σελίδα του που βρήκα: http://πλαστικοσχειρουργοσ.gr/dispatch.php?section=video&action=&keywords=&page=3 σε τρια βίντεο, συνεχόμενα.
χαχαααχχαααααα,ουδεν σχολιο,εχουμε εμπειρια πλεον...παιδες
giannaras13 είπε:gianniskritikos είπε:Διαφορα 10χρονων ειχε υποχοριση ξεκαθαρη στους κροταφους και πλεον εχει πιο πικνο αλλα και πιο καλλους κροταφους απο ποτε ....
Αν εξερεσουμε την ελια που λιγο μετραει ο τυπος ηταν με διαφορα ασχημος σε σχεση με τωρα τι κανει το ριμαδι το μαλλι
αν αδειασουν οι κροταφοι,χαλαει εντελως η ομορφια του προσωπου :s φενεται μεγαλο το κουτελο,και αμα βγαζεις φωτο μπροστα δεν ειναι ωραια..
εχεις δικιο,τα μαλλια ειναι πολυ σημαντικα στην εμφανιση,και οχι μον τα μαλλια ακομα και τι τυπο μαλλι εχεις,τα οστα πως ειναι δομημενα στο κεφαλι,μορφολογια του κρανιου γενικα,γι αυτο και ειναι πολυ δυσκολο να πηγαινει το ξυρισμενο κεφαλι σε καποιον,αλλα ακομα και αν του πηγαινει να σαι σιγουρος οτι με μαλλια θα ταν καλυτερος..αν αφηνε εναν ειδικο να του τα στιλαρει καταλληλα..τοτε θα κανε παπαδες...ως προς το τελευταιο ειμαι πολυ τυχερος... :blush:
εχεις δικιο για τα οστα...ξυρισμενο κεφαλι πιστευω πηγαινει καλυτερα σε προσωπα με μικρο πλατος..αμα εχεις στρογγυλο προσωπο ή εχεις εκεινα τα οστα που τονιζουν πλατος στους κροταφους δεν φενεται και τοσο ωραιο... δεν ξερω πως ονομαζοντε οι τυποι προσωπου,αλλα αυτο εννοω,οτι διχνουν ωραια..οπως αυτοι στα βιντεο εδω και εδω