Διασημοι/Celebrities

somari

Active Member
Παιδιά εγώ πιστεύω πως αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα big 3... Οι καραφλές περιοχές είναι ακόμα καραφλές, και τουμπιάνιασε η αραιωμένη περιοχή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
ποδοσφαιριστης α εθνικης ειναι τι big 3 λες και τετοια...αν παρει φινα αυτος δε θα μπορει να βγαλει τεταρτο οχι ματς ολοκρηρο....ξεκαθαρα εχει κανει μμ

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Παιδιά εγώ πιστεύω πως αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα big 3... Οι καραφλές περιοχές είναι ακόμα καραφλές, και τουμπιάνιασε η αραιωμένη περιοχή

αθλητης και να μειωσει την δυτ?ειναι αυτοκτονία νομίζω..
επειδη βλεπω μπαλα τον κατλαβα με την πρωτη ματια ειπα..εβαλε μαλλια ο βαλας,δεν γινεται σε ενα μηνα να τουμπανιασε...απο θεραπεια..

weznem

Well-Known Member
απο οσο γνωριζω προτεινεται δεν προαπαιτείται,δηλαδη αν καποιος θελει να κανει αμ/μ αλλα δεν αντεχει τα σαιντς της φινας δεν θα του κανουν μ/μ?δεν νομιζω

horhitto4

Member
somari είπε:
Nαι αλλα μετα την ΜΜ δε πρεπει να παιρνεις εφορου ζωης φίνα;
οχι απαραιτητα....θα στο συστηνουν οι γιατροι και εσυ θα το ζυγισεις αν παρεις η οχι....απο τη στιγμη που ειναι επαγγελματιας προφανως και δε θα παρει...αυτος θα χει φραγκα και για 2η και 3η στανταρ!!

sito

Active Member
horhitto4 είπε:
ποδοσφαιριστης α εθνικης ειναι τι big 3 λες και τετοια...αν παρει φινα αυτος δε θα μπορει να βγαλει τεταρτο οχι ματς ολοκρηρο....ξεκαθαρα εχει κανει μμ

εχώ την εντύπωση οτι απαγορεύετε η φινα στους επαγγελματίες αθλητές γιατι μπορεί να "διαστρεβλώσει" το αντι-ντοπιγκ τεστ. Αν δεν κάνω λάθος είχαν βρεί παλαιότερα στον ρομαριο σε έλεγχο φίνα. εν τω μεταξύ αυτός είναι τούμπανο nw1

horhitto4

Member
sito είπε:
horhitto4 είπε:

εχώ την εντύπωση οτι απαγορεύετε η φινα στους επαγγελματίες αθλητές γιατι μπορεί να "διαστρεβλώσει" το αντι-ντοπιγκ τεστ. Αν δεν κάνω λάθος είχαν βρεί παλαιότερα στον ρομαριο σε έλεγχο φίνα. εν τω μεταξύ αυτός είναι τούμπανο nw1

ισως να τη επερνε και για αλλο λογο εκτος του μαλλιου ο ρομαριο...σε καθε περιπτωση το θεωρω αδυνατο να παρει ενας επαγγελματιας αθλητης φινα....παντως εμενα το αποτελεσμα του βαλα μου φανηκε καλο...και αν λαβουμε ως γνωμονα το γεγονος οτι δεν ηταν και μικρο nw

3746741

Member
Λοιπον παιδια παραθετω προσφατη εμπειρια κ την βαζω εδω μιας κ εχει να κανει με celebrity......

Ειμαι με φιλη μου κ στο ιδιο μαγαζι ειναι κ ο Αλεκος ο Συσοβιτης,ο ηθοποιος!!!

Την ρωταω λοιπον (εχοντας στο νου μου να τσεκαρω κατα ποσο η καραφλα επηρεαζει τις γυναικες) το εξης:

-Να σου πω,εσυ το Συσοβιτη τον θεωρεις ωραιο αντρα?
-Μπα....δεν μου αρεσει.....βασικα με ενοχλει η αραιωση.....

Ποσο πιο ξεκαθαρο!!!

Κ αυτο το λεω γιατι πολλες φορες εχει τεθει ως θεμα!

Κακα τα ψεματα σε καμια γυναικα δεν αρεσει,μην γελιομαστε!!

Ακομα κ ωραια ποιοτητα μαλλιου να μην εχεις δεν εχει καμια σχεση το κντοκουρεμενο μαλλι στην τελευταια σκαλα με το κεφαλι που εχει καραφλα κ εχει κουρευτει τελευταια σκαλα!!!!!

horhitto4

Member
3746741 είπε:
Λοιπον παιδια παραθετω προσφατη εμπειρια κ την βαζω εδω μιας κ εχει να κανει με celebrity......

Την ρωταω λοιπον (εχοντας στο νου μου να τσεκαρω κατα ποσο η καραφλα επηρεαζει τις γυναικες) το εξης:

Ποσο πιο ξεκαθαρο!!!

Ακομα κ ωραια ποιοτητα μαλλιου να μην εχεις δεν εχει καμια σχεση το κντοκουρεμενο μαλλι στην τελευταια σκαλα με το κεφαλι που εχει καραφλα κ εχει κουρευτει τελευταια σκαλα!!!!!

και εγω με τη σειρα μου να σου πω οτι εχω ακουσεις τουλαχιστον 15 διαφορετικες γκομενεσ να κανουν σα τρελες για συσοβιτη...αστο αστοχο το παραδειγμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
horhitto4 είπε:
3746741 είπε:

Ποσο πιο ξεκαθαρο!!!

και εγω με τη σειρα μου να σου πω οτι εχω ακουσεις τουλαχιστον 15 διαφορετικες γκομενεσ να κανουν σα τρελες για συσοβιτη...αστο αστοχο το παραδειγμα

τι να σου πω,εμενα εσυ με συμφερει να εχεις δικιο για τους ευνοητους λογους αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν.....

horhitto4

Member
3746741 είπε:
horhitto4 είπε:
3746741 είπε:

Ποσο πιο ξεκαθαρο!!!

στη προσπαθεια πολλες φορες να ειμαστε ρεαλιστες...που πρεπει να ειμαστε κανονικα ολοι και να μη πεταμε αετο γινομαστε κυνικοι και το χεζουμε τελειως....εγω δε σου λεω οτι το να εισαι καραφλας μετραει ποιο πολυ απο το να εισαι με μαλλι κομπλε...αλλα δε μπορεις να παιρνεις ενα περιστατικο να να το κανεις κανονα...ειδικα στη περιπτωση του συσοβιτη ρε φιλε που πραγματικα θεωρειτε γοης!!!τελειως αντικειμενικα...να σου πω εγω που ειμαι στα 29 φιλε τι παιζει και να το ξερεις....η κατηγορια των γυναικων που τις χαλαει το συγκεκριμενο θεμα ειναι με μεσο ορο ηλικιας 15-25 αντε 27 που ονειρευονται μαλλια τζαστιν μπιμπερ και εχουν προφιλ φωτο στο φατσοβιβλιο τον βρυκολακα τον ρομπερτ πατισον...πιασε και παρτο και λιγο ετσι και δες ηλικιακα που αρχιζουν να αλλαζουν τα γουστα τους...εμενα οι +28 φιλες μου γουσταρουν τουμπανακια με μουσια δε λεω καραφλες αλλα σιγουρα δε θα κολλησουν στο μαλλι...αυτα απο μενα αν θες λαβε τα υποψη σου...οντως στα πιπινια χωρις μαλλι εισαι ζορικα παντως....
τι να σου πω,εμενα εσυ με συμφερει να εχεις δικιο για τους ευνοητους λογους αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν.....

somari

Active Member
Εγω εχω φιλη ναρα-μου που απο τα 20 της ειναι ερωτευμενη με τον Κανακη παντως.

Και εχω απαυτωσει πολλες περισσοτερες τωρα που ειμαι nw2 με μικρη γενικη αραιωση, μονο και μονο επειδη εχω αντρο-φατσα παρα οταν ημουν 20 με τουμπανομαλλο

Αλλα εδω οι ιδιες οι κοπελες του site μιλησαν και εσεις...χαμπαρι

Και το παραπανω παραδειγμα ειναι επιεικως αστοχο, δηλαδη αν καποιος πει σε φιλη του "δε μου αρεσει η ταδε γιατι δε μπορω την κυτταριτιδα", αυτη πρεπει να τρεξει στο Κοσμοπολιταν να πει "Παιδια, ποσο πιο ξεκαθαρο, σε κανεναν αντρα δεν αρεσει"

Για ενα παραδειγμα -τη φιλη σου- δου δειχνω ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 50 τυπισσες που ξερογλειφονται στις φωτος του

weznem

Well-Known Member
ανκαι το θεμα το εχουμε αναλυσει ξανα και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο θεμα πολλων διαφορετικω αποψεων σε αλλους αρεσουν ανθρωποι που αλλοι τους θεωρουν ασχημους και παει και ερχεται ο κυκλος... αν θελετε να εχουμε ενα σωστο δειγμα διοτι επαναλαμβανω οτι οι ραφλες πανε σε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ανθρωπους κατα την ταπεινη μου αποψη καντε το εξης παρτε μια φωτο του συσσοβιτη(κατεμε πολυ ασχημα χαρακτηρισρικα αλλα δεν εχει σημασια) με μαλλια οπως ηταν το 2001 και παρτε μια φωτο σημερινη που ειναι αστα να πανε απο μαλλια,αφηστε τις φωτογραφιες διπλα διπλα και δωστε τους ενα λετπο να συγκρινουν και να σας πουν την γνωμη τους.. και ρωτηστε σεποια απο τις δυο τον προτιμας και γιατι,και αν παιζει ρολο οτι ειναι διασημος αντικειμενικα..να δουμε τι θα απαντησουν,διοτι νομιζω οτι ξερω την απαντηση απο τωρα εγω...απλα να σιγουρευτουμε..
σομαρι διαφωνω λιγο, στο οτι δεν παιζει ρολο η αρραιωση για να εισαι πιο αρρενωπος απλα οτι μεγαλωνεις κατε με..
παραδειγμα ο ρουβας παλια αν θυμαστε αρεσε στα κοριτσακια της εφηβειας πιο πολυ, τωρα πλεον 40αρης αρεσει σε πολλες γυναικες μεγαλυτερες διχως να χει χασει τα μαλλια του..απλα μεγαλωσε(και 40 αρης που ειναι επειδη μικροφερνε εχει το πλεονεκτημα να φαινεται ενας καλοδιατηρημενος 36αρης..)αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του να φαινεσαι πιο μικρος σε μεγαλυτερη ηλικια..ενω ενας 20αρης που χέρεται οτι δειχνει 26(διοτι εχει περασει στα γκομενακια) να ειστε σιγουροι οτι στα 40 αντα του θα δει το προβλημα που δεν βλεπει τωρα..στον καθρεφτη του..και τοτε οι ιδιες γυναικες που τον γουσταραν τον οποιοδηποτε νεαρο που μεγαλοφερνε,θα προτιμουν πιο πολυ ανδρες που στα 20τους δεν θα του κοιταζαν διοτι φαινονταν παιδια..ετσι πανε αυτα..δεν νομιζω οτι ειμαι λαθος αλλα ποτε δεν ξερεις ανθρωποι ειμαστε,νομιζω οτι το παραδειγμα με τις φωτο ειναι καλο για να έχουμε μια σαφή εικονα..

3746741

Member
weznem είπε:
ανκαι το θεμα το εχουμε αναλυσει ξανα και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο θεμα πολλων διαφορετικω αποψεων σε αλλους αρεσουν ανθρωποι που αλλοι τους θεωρουν ασχημους και παει και ερχεται ο κυκλος... αν θελετε να εχουμε ενα σωστο δειγμα διοτι επαναλαμβανω οτι οι ραφλες πανε σε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ανθρωπους κατα την ταπεινη μου αποψη καντε το εξης παρτε μια φωτο του συσσοβιτη(κατεμε πολυ ασχημα χαρακτηρισρικα αλλα δεν εχει σημασια) με μαλλια οπως ηταν το 2001 και παρτε μια φωτο σημερινη που ειναι αστα να πανε απο μαλλια,αφηστε τις φωτογραφιες διπλα διπλα και δωστε τους ενα λετπο να συγκρινουν και να σας πουν την γνωμη τους.. και ρωτηστε σεποια απο τις δυο τον προτιμας και γιατι,και αν παιζει ρολο οτι ειναι διασημος αντικειμενικα..να δουμε τι θα απαντησουν,διοτι νομιζω οτι ξερω την απαντηση απο τωρα εγω...απλα να σιγουρευτουμε..
σομαρι διαφωνω λιγο, στο οτι δεν παιζει ρολο η αρραιωση για να εισαι πιο αρρενωπος απλα οτι μεγαλωνεις κατε με..
παραδειγμα ο ρουβας παλια αν θυμαστε αρεσε στα κοριτσακια της εφηβειας πιο πολυ, τωρα πλεον 40αρης αρεσει σε πολλες γυναικες μεγαλυτερες διχως να χει χασει τα μαλλια του..απλα μεγαλωσε(και 40 αρης που ειναι επειδη μικροφερνε εχει το πλεονεκτημα να φαινεται ενας καλοδιατηρημενος 36αρης..)αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα του να φαινεσαι πιο μικρος σε μεγαλυτερη ηλικια..ενω ενας 20αρης που χέρεται οτι δειχνει 26(διοτι εχει περασει στα γκομενακια) να ειστε σιγουροι οτι στα 40 αντα του θα δει το προβλημα που δεν βλεπει τωρα..στον καθρεφτη του..και τοτε οι ιδιες γυναικες που τον γουσταραν τον οποιοδηποτε νεαρο που μεγαλοφερνε,θα προτιμουν πιο πολυ ανδρες που στα 20τους δεν θα του κοιταζαν διοτι φαινονταν παιδια..ετσι πανε αυτα..δεν νομιζω οτι ειμαι λαθος αλλα ποτε δεν ξερεις ανθρωποι ειμαστε,νομιζω οτι το παραδειγμα με τις φωτο ειναι καλο για να έχουμε μια σαφή εικονα..

καπως ετσι το βλεπω κ εγω...

weznem

Well-Known Member
και να πω και ενα τελευταιο εμενα η ραφλα δεν μου παει.. το κοντο μαλλι με γεματη hairline οχι με ανοιχτους κροταφους μου παει..διοτι οι κροταφοι μου στρογγυλεύουν και οταν ειναι ανοιξαμε και σας περιμενουμε α/α..ειναι ασχημη η εικονα..
αλλα ακομα και αν μου πηγαινε θα με ενοχλουσε η ραφλα οχι το ιδιο σαφως αλλα θα με ενοχλουσε..διοτι εγω μπορει να ηθελα ενα πρωι να τα πιανω κοτσιδα για παραδειγμα..θα μπορουσα??οχι,ποτε δεν θα μπορουσα να αλλαξω look,αλλα η ξουρα απο επιλογη και αλλο η ξουρα διχως επιλογη..ειναι μια λεπτομερεια σημαντικη..

somari

Active Member
Δεν ειπα οτι η receding μου hairline με κανει αρρενωπο. Ειπα πως τωρα μου την πεφτουν περισσοτερα κοριτσακια ΠΑΡΟΤΙ εχω receding hairline, γιατι εχω πλεον πολυ πιο αρρενωπα χαρακτηριστικά από πριν 3-4-7 χρόνια που είχα ναι μεν μαλλούρα, αλλά μπεμπέ χαρακτηριστικά. Το έθεσα για να σας δείξω ότι ΠΡΩΤΑ κοιτάνε άλλα χαρακτηριστικά, και μετά την ράφλα.

Εννοείται ρε wez πως τον προτιμούν με μαλλιά τον συσσοβίτη... δεν είπα ότι δε μετράει... αλλά για μένα είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό, όχι deal breaker.
Δηλαδή μια γυναικάρα την προτιμάς με τέλειο κώλο αλλά και να μην τον έχει δεν χαλιέσαι (πολύ)

weznem

Well-Known Member
α οκ ενταξει καταλαβα λαθος φιλε συγνωμη.. εισαι σωστος.. κατε με οπως το προσεγγιζεις το θεμα..

baldy

Member
ρε παιδια τι συζηταμε,η ραφλα δεν ειναι ωραια γιατι λετε παραμυθακια στον εαυτο σας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ναι με καμια παναγια.Η εμφανιση χαλαει παρτε το ειδηση και αφηστε τις θεωριες μα αυτος θεωρειται ωραιος και ας εχει αυτο.Μπραβο του!Για καθε ωραιο καραφλα μπορω να βρω 3000 καλυτερους με μαλλια.Ας τελιωνει το θεμα.Καραφλιαζεις?αν ναι τοτε η εμφανιση σου αρχιζει να φθειρεται,δεν υπαρχει μα και μου αυτο ισχυει.Μην περιμενεις να εισαι καλυτερος με ραφλα οπως λεει και ο wemnz.

Μπλουζα