Διασημοι/Celebrities

horhitto4

Member
baldy είπε:
ρε παιδια τι συζηταμε,η ραφλα δεν ειναι ωραια γιατι λετε παραμυθακια στον εαυτο σας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ναι με καμια παναγια.Η εμφανιση χαλαει παρτε το ειδηση και αφηστε τις θεωριες μα αυτος θεωρειται ωραιος και ας εχει αυτο.Μπραβο του!Για καθε ωραιο καραφλα μπορω να βρω 3000 καλυτερους με μαλλια.Ας τελιωνει το θεμα.Καραφλιαζεις?αν ναι τοτε η εμφανιση σου αρχιζει να φθειρεται,δεν υπαρχει μα και μου αυτο ισχυει.Μην περιμενεις να εισαι καλυτερος με ραφλα οπως λεει και ο wemnz.

δε καταλαβα ρε φιλε μας ζητας με το ζορι να συμφωνησουμε??απο που και ως που αφου η γνωμη μας ειναι αυτη ...οχι υπαρχουν ραφλες που ειναι πολυ ποιο ωραιοι απο αλλους που εχουν μαλλι μεχρι μετωπο...ρωτα εσυ μια γκομενα αν της αρεσει ο συσοβιτης η ο χαραλαμποπουλος απο το εισαι το τερι μου που επαιζαν και οι 2 και τα λεμε και αντε δε σου λεω το χαραλαμποπουλο που ειναι κοντος και ασχημος βαλε ενα νορμαλ με συσοβιτη η οποιοδηποτε ραφλα που ειναι αλου δυνατος και τα λεμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Επειδή έχω αρχίσει να τα παίρνω, κάνετε συνέχεια κύκλους και παραποιείτε και τα λόγια μου.

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΦΛΑ.

ΟΚ;

ΕΛΕΟΣ

weznem

Well-Known Member
somari ελπιζω να μην εννοεις και εμενα,εγω αναφερθηκα γενικως στο θεμα,και εν τελει συμφωνησα οτι εκανα λαθος σε αυτο που καταλαβα με αυτο που διατυπωσες πιο πανω..

somari

Active Member
Οχι ρε... εσυ δεν ησουν καν επιθετικος. Αλλα εχω βαρεθει συνεχεια:

"Καλα ρε φιλε, δεν ειναι και το τελος του κοσμου η καραφλα, ο καθενας εχει διαφορα χαρακτηριστικα που του δινουν ομορφια"
"Ααααααα κοροιδευεις τον εαυτο σου, γιατι δεν εισαι και εσυ μεσα στην καταθλιψη εεεε; Νομιζεις πως οταν καραφλιασει καποιος γινεται πιο ομορφος (lolwat) ααααα συνεχισε να κοροιδευεις τον εαυτο σου"

Στην τελικη ενα πραγμα που περιμενεις απο ενα τετοιο φορουμ ειναι και καποια συμπαρασταση / ηθικη υποστηριξη

(...ειναι σαν να μπει μια νοσοκομα σε θαλαμο με ανιατα αρρώστους και να αρχίζει να λεει "καλα ακομα δε ψοφησες εσυ; Ρε! Τι χαμογελας; )

baldy

Member
horhitto4 είπε:
baldy είπε:
ρε παιδια τι συζηταμε,η ραφλα δεν ειναι ωραια γιατι λετε παραμυθακια στον εαυτο σας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ναι με καμια παναγια.Η εμφανιση χαλαει παρτε το ειδηση και αφηστε τις θεωριες μα αυτος θεωρειται ωραιος και ας εχει αυτο.Μπραβο του!Για καθε ωραιο καραφλα μπορω να βρω 3000 καλυτερους με μαλλια.Ας τελιωνει το θεμα.Καραφλιαζεις?αν ναι τοτε η εμφανιση σου αρχιζει να φθειρεται,δεν υπαρχει μα και μου αυτο ισχυει.Μην περιμενεις να εισαι καλυτερος με ραφλα οπως λεει και ο wemnz.

δε καταλαβα ρε φιλε μας ζητας με το ζορι να συμφωνησουμε??απο που και ως που αφου η γνωμη μας ειναι αυτη ...οχι υπαρχουν ραφλες που ειναι πολυ ποιο ωραιοι απο αλλους που εχουν μαλλι μεχρι μετωπο...ρωτα εσυ μια γκομενα αν της αρεσει ο συσοβιτης η ο χαραλαμποπουλος απο το εισαι το τερι μου που επαιζαν και οι 2 και τα λεμε και αντε δε σου λεω το χαραλαμποπουλο που ειναι κοντος και ασχημος βαλε ενα νορμαλ με συσοβιτη η οποιοδηποτε ραφλα που ειναι αλου δυνατος και τα λεμε
Καλα,ελληνικα μιλαω δεν ειπα οτι ολλοι οι ραφλες ειναι πιο ασχημοι απο αυτους με μαλλια.Αλλα το μαλλι ειναι δειγμα ομορφιας .Οσο χανεις μαλλια τοσο ασχημαινεις!Οτιδηποτε ξεπερνα το norwood3 δεν ειναι ωραιο.Για να παρηγορειστε κοιταξτε τις εξαιρεσεις που εχουν ραφλα και ειναι ωραιοι,πιστευωντας οτι ειστε οι εξαιρεση.

somari είπε:
Οχι ρε... εσυ δεν ησουν καν επιθετικος. Αλλα εχω βαρεθει συνεχεια:

"Καλα ρε φιλε, δεν ειναι και το τελος του κοσμου η καραφλα, ο καθενας εχει διαφορα χαρακτηριστικα που του δινουν ομορφια"
"Ααααααα κοροιδευεις τον εαυτο σου, γιατι δεν εισαι και εσυ μεσα στην καταθλιψη εεεε; Νομιζεις πως οταν καραφλιασει καποιος γινεται πιο ομορφος (lolwat) ααααα συνεχισε να κοροιδευεις τον εαυτο σου"

Στην τελικη ενα πραγμα που περιμενεις απο ενα τετοιο φορουμ ειναι και καποια συμπαρασταση / ηθικη υποστηριξη

(...ειναι σαν να μπει μια νοσοκομα σε θαλαμο με ανιατα αρρώστους και να αρχίζει να λεει "καλα ακομα δε ψοφησες εσυ; Ρε! Τι χαμογελας; )

τα μαλλια πλαισιωνουν το προσωπο,χωρις αυτα εισαι διαφορετικος,μπορει να εισαι ακομα ωραιος με αραιωση αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν εχασες εδαφος.

horhitto4

Member
baldy είπε:
horhitto4 είπε:
baldy είπε:

Καλα,ελληνικα μιλαω δεν ειπα οτι ολλοι οι ραφλες ειναι πιο ασχημοι απο αυτους με μαλλια.Αλλα το μαλλι ειναι δειγμα ομορφιας .Οσο χανεις μαλλια τοσο ασχημαινεις!Οτιδηποτε ξεπερνα το norwood3 δεν ειναι ωραιο.Για να παρηγορειστε κοιταξτε τις εξαιρεσεις που εχουν ραφλα και ειναι ωραιοι,πιστευωντας οτι ειστε οι εξαιρεση.

και παλι κανεις μαθος το μαλλι ειναι δειγμα ομορφιας???χαχαχα τι λες ρε φιλε...αν ηταν δειγμα ομορφιας το μαλλι οποιος ειχε τελειο μαλλι και μονο θα ηταν κουκλος...για αυτο σου λεω αστο...αυτα ειναι στεγανα...εγω δεν εχω αναγκη στα 29 να παρηγορησω κανενα ουτε τον εαυτο μου ουτε εσενα ουτε κανενα γιατι πρωτον ειμαι ρεαλιστης δευτερον δεν εχω φτασει σε σημειο να με πουν καραφλα γιατι ακομα το παλευω αλλα δε μπορω να μη πω την πραγματικοτητα ουτε το οτι εισαι ραφλας σημαινει οτι εισαι ασχημος λοιπον ουτε οτι εχεις μαλλι σημαινει οτι εισαι ομορφος...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!το αν συγκεκριμενα ενας ανθρωπος ειναι ποιο ωραιος πριν με μαλλι με το μετα ειναι το μονο που συμφωνω...επισσης δεν μας εχεις δει και ποτε για να μας πεις οτι εξομοιωνουμε τους εαυτους μας με ωραιους με αραιωση για να ικανοποιηθουμε γιατι πολυ απλα δε ξερεις αν ειμαιστε και ποιο ωραιοι απο το συσοβιτη και το καθε συσοβιτη...εκτος αν εχεις καμια καμερα και βλεπεις τις μαπες μας...ΑΥΤΑ

baldy

Member
Χαχα πωπο ωραια λογικη.Αρα τα ματια δεν ειναι δειγμα ομορφιας αφου υπαρχουν ανθρωποι με ωραια ματια και ασχημοι.Νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισουμε,για να προσπαθεις να κρατησεις τα μαλλια σου σημαινει οτι πιστευεις το ιδιο,αμα δεν θεωρεις οτι σε κανουν ωραιο ή ασχημο θα τα αφηνες.Ολλοι παλευουμε και ειμαστε εδω επειδη θεωρουμαι οτι οσο χανουμε μαλλια ασχημαινουμε αλλιως δεν θα ημασταν εδω.Δεν σε ειπα ουτε ωραιο ουτε ασχημο αλλα δεν μπορω την υποκρισια,εισαι εδω αρα φοβασαι οτι ασχημαινεις.Ας δεχτουμε οτι η απωλεια ειναι ασχημη και ας σταματησουμε να φερνουμε παραδειγματα καραφλων 'ωραιων' γιατι εσυ δεν εισαι αυτος,εσυ πιστευεις οτι χαλιεσαι με την ραφλα σου για αυτο το πολεμας.Το κατα ποσο θα εισαι ωραιος με απωλεια δεν το ξερω αλλα και εσυ αφου εισαι εδω και το πολεμας ειναι σαν να μου λες κοιτα ασχημαινω.

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
Χαχα πωπο ωραια λογικη.Αρα τα ματια δεν ειναι δειγμα ομορφιας αφου υπαρχουν ανθρωποι με ωραια ματια και ασχημοι.Νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισουμε,για να προσπαθεις να κρατησεις τα μαλλια σου σημαινει οτι πιστευεις το ιδιο,αμα δεν θεωρεις οτι σε κανουν ωραιο ή ασχημο θα τα αφηνες.Ολλοι παλευουμε και ειμαστε εδω επειδη θεωρουμαι οτι οσο χανουμε μαλλια ασχημαινουμε αλλιως δεν θα ημασταν εδω.Δεν σε ειπα ουτε ωραιο ουτε ασχημο αλλα δεν μπορω την υποκρισια,εισαι εδω αρα φοβασαι οτι ασχημαινεις.Ας δεχτουμε οτι η απωλεια ειναι ασχημη και ας σταματησουμε να φερνουμε παραδειγματα καραφλων 'ωραιων' γιατι εσυ δεν εισαι αυτος,εσυ πιστευεις οτι χαλιεσαι με την ραφλα σου για αυτο το πολεμας.Το κατα ποσο θα εισαι ωραιος με απωλεια δεν το ξερω αλλα και εσυ αφου εισαι εδω και το πολεμας ειναι σαν να μου λες κοιτα ασχημαινω.
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτο που λες....σιγουρα..
αμα μας αρεσε η ραφλα μας θα την αφηναμε να εξελιχθει..

horhitto4 κανεις ενα κοινο λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη, συνδεεις την ομορφια με ενα παραγοντα με το να λες οποιος εχει η οχι μαλλια ειναι ομορφος η ασχημος.. η ομορφια εξαρταται απο το προσωπο για το προσωπο,το σωμα για το σωμα... και τα παντα για μια απαντηση αν καποιος ειναι ωραιος(πραγμα πολυ δυσκολο να το βρεις)
οταν καραφλιαζεις φαινεται και το κρανιο περα απο το προσωπο και η οποιες ατελειες του.. γι αυοτ και παει σε λιγους η ξουρα..εγω εχω ενα μακρυ μετωπο ριχνοντας τα μαλλια εμπρος μειωνεις την αποσταση αν δεν εχεις μαλλια μια ατελεια εμφανιζεται αυτοματα.. επισης μην ξεχνας οτι με τα μαλλια αφηνεις και αφαιρείς οτι περισσεύει οπως ελεγε και ο μεγας vidal sassoοn
δηλαδη φτιαχνεις σχηματα(σκεψου απλα γυναικες που ηταν πολυ ωραιες κατε εσενα με αφελειες τις οποίες οταν μακρυναν και άλλαξαν σχημα ειδες μια κουτελα που σου εμοιαζε λιγο ασχημη στο ολο συνολο του προσωπου της) και αναδεικνυεις οτι κολακευει τον αλλον και κρυβεις οτι δεν τον κολακευει ακομα και σεκοντα κουρεματα..αν δεν εχεις μαλλια τωρα νομιζω καταλαβαινεις τι συμβαινει.. σε εναν ανθρωπο (δενμπορεις να κρυψεις καμια ατελεια οποτε δεν δύναται να ειναι πιο κολακευτικός καραφλός) και οχι σε μια εξαιρεση που ειναι ολα αρμονικα πανω του και δεν τον χαλαει εμφανως η καραφλα..
ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες παιδια.. συμφωνουμε οτι διαφωνουμε ΣΙΓΟΥΡΑ :)

horhitto4

Member
baldy είπε:

μη διαβαζεις οτι θελεις πανω στο παραλογισμο σου και μη θες να περασεις οτι εγω ειμαι εξωγηινος σου εγραψα και πριν οτι το μονο κομματι που συμφωνω και δεχομαι ειναι οτι το ιδιο ατομο με μαλλια ειναι καλυτερα απο το ιδιο που τα χανει...και ναι για αυτο ειμαι εδω για να τα κρατησω...τους εξυπνακισμους εκει που σε παιρνει...εσυ προσπαθεις να μας πεις οτι το μαλλι ειναι δειγμα ομορφιας...οχι δεν ειναι!!!!τουλαχιστον οχι απο μονο του αλλα σε τρελο συνδιασμο χαρακτηριστικων...τα ματια ειναι αλλο κομματι αν θες ανοιξε τοπικ νεο και κουβεντιασε το...ολοι κανουν κρα για τα γαλανα εμενα ας πουμε δε με τρελαινουν ....ο παναγιωτης ο φασουλας ξερεις ειχε μαλλι σφουγκαριστρα και ξεκινουσε απο τα φρυδια αν σε ενδιαφερει...μαθε να ξεχωριζεις τι σου λενε εγω ναι προσπαθω να τα σωσω γιατι με θεωρουσα καλυτερο με μαλλι απο οτι χωρις...αλλα αυτο δεν ισχυει για ολους τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψεις?

horhitto4

Member
weznem είπε:
baldy είπε:
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτο που λες....σιγουρα..
αμα μας αρεσε η ραφλα μας θα την αφηναμε να εξελιχθει..

horhitto4 κανεις ενα κοινο λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη, συνδεεις την ομορφια με ενα παραγοντα με το να λες οποιος εχει η οχι μαλλια ειναι ομορφος η ασχημος.. η ομορφια εξαρταται απο το προσωπο για το προσωπο,το σωμα για το σωμα... και τα παντα για μια απαντηση αν καποιος ειναι ωραιος(πραγμα πολυ δυσκολο να το βρεις)
οταν καραφλιαζεις φαινεται και το κρανιο περα απο το προσωπο και η οποιες ατελειες του.. γι αυοτ και παει σε λιγους η ξουρα..εγω εχω ενα μακρυ μετωπο ριχνοντας τα μαλλια εμπρος μειωνεις την αποσταση αν δεν εχεις μαλλια μια ατελεια εμφανιζεται αυτοματα.. επισης μην ξεχνας οτι με τα μαλλια αφηνεις και αφαιρείς οτι περισσεύει οπως ελεγε και ο μεγας vidal sassoοn
δηλαδη φτιαχνεις σχηματα(σκεψου απλα γυναικες που ηταν πολυ ωραιες κατε εσενα με αφελειες τις οποίες οταν μακρυναν και άλλαξαν σχημα ειδες μια κουτελα που σου εμοιαζε λιγο ασχημη στο ολο συνολο του προσωπου της) και αναδεικνυεις οτι κολακευει τον αλλον και κρυβεις οτι δεν τον κολακευει ακομα και σεκοντα κουρεματα..αν δεν εχεις μαλλια τωρα νομιζω καταλαβαινεις τι συμβαινει.. σε εναν ανθρωπο (δενμπορεις να κρυψεις καμια ατελεια οποτε δεν δύναται να ειναι πιο κολακευτικός καραφλός) και οχι σε μια εξαιρεση που ειναι ολα αρμονικα πανω του και δεν τον χαλαει εμφανως η καραφλα..
ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες παιδια.. συμφωνουμε οτι διαφωνουμε ΣΙΓΟΥΡΑ :)
[/quo
βλεπεις να λεω κατι διαφορετικο??εσεις βλεπετε φαντασματα και με το ζορι να μας πεισετε οτι οποιος εχει καραγφλα ειναι ασχημος ο αλλος λεει δες τι λεει ο wenzem δεν εχω να πω κατι αλλο ....μα τι να πεις αφου τα ιδια λετε κατι μας ειπες τωρα....wenzem η ομορφια 1000 ποστ να γραψεις ειναι κατι υποκειμενικο δε θα πεις ουτε εσυ ουτε εγω τι ειναι ομορφια κανεις δεν ειναι ειδικος ουτε ο καβαλι ουτε ο αρμανι ουτε ο vidal sasoon που ηταν και εβρεος θεσσαλονικος σημειωνω εγω....αλλα αν θελεις να το παρεις οσο αντικειμενικα μπορεις να το παρεις ομορφια ειναι οντως στην αρμονια χαρακτηριστικων....αν εξαιρεσω λοιπον κατι nw 7 τυπου βεγγου τα υπολοιπα που ας πουμε συμαζευονται δε σε κανουν ασχημο ουτε σε χειροτερευουν αν εισαι ασχημος και με μαλουρα ασχημος θα εισαι και ραφλας το ιδιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
αρα τι ανησυχεις,περιμενε να φτασεις norwood 6 και μετα ασχολησου με τα μαλλια σου! :)

horhitto4

Member
baldy είπε:
αρα τι ανησυχεις,περιμενε να φτασεις norwood 6 και μετα ασχολησου με τα μαλλια σου! :)

γραψε κατι με νοημα και ασε τις ειρωνιες παιδακι γιατι αν αρχισω να σε ειρωνευομαι και εγω θα τελειωσουμε του χρονου

weznem

Well-Known Member
ανελυσα με πολυ απλα λογια τι σημαινει καραφλα.. και δεν το καταλαβες δεν μπορω να κανω κατι αλλο.. αυτοαναιρεισαι συνεχως στα γραφομενα σου..
αν εισαι ασχημοςμε μαλουρα να σαι σιγουρος οτι θα σαι πιο ασχημος διχως αυτα.. αν εισαι ομορφος με μαλλια αλλα εισαι στο κομματι των πολλων δηλαδη δεν εχεις αρμονια- αποστασεις χαρακτηριστικων προσωπου σε συνδυασμο κρανιου αφου μιλαμε για καραφλα(παραδειγμα κοκκαλα κροταφων με κλιση προς τα εξω) να σαι σιγουρος οτι θα σαι λιγοτερο ωραιος.. οποτε εισαι λαθος.. επισης τα γουστα ειναι υποκειμενικα,η ομορφια ειναι αντικειμενικη λογο κανονων που την υποστηριζουν.. δεναντιλαμβανομαι που κολλαει οτι ο vidal ηταν εβραιος και θεσσαλονικιος...
δεν εχω μαθει να κρινω τους ανθρωπους απο το τι ειναι αλλα απο το τι δηλωνουν οι πραξεις τους και τα εργα τους.. και ο vidal ηταν ενας θαυμασιος ανθρωπος και καλιττεχνης..αλλαξε τον κοσμο και τις θεωριες που υπηρχαν στην κομμωτικη..δεν κατλαβαινεις τι σημαινει κοντο κουρεμα(bob) το 1950 για γυναικα πιστεψε με..
μεγλαωσε σε ορφανοτροφεια και ειχε μια δυσκολη ζωη...

horhitto4

Member
weznem είπε:
ανελυσα με πολυ απλα λογια τι σημαινει καραφλα.. και δεν το καταλαβες δεν μπορω να κανω κατι αλλο.. αυτοαναιρεισαι συνεχως στα γραφομενα σου..
αν εισαι ασχημοςμε μαλουρα να σαι σιγουρος οτι θα σαι πιο ασχημος διχως αυτα.. αν εισαι ομορφος με μαλλια αλλα εισαι στο κομματι των πολλων δηλαδη δεν εχεις αρμονια- αποστασεις χαρακτηριστικων προσωπου σε συνδυασμο κρανιου αφου μιλαμε για καραφλα(παραδειγμα κοκκαλα κροταφων με κλιση προς τα εξω) να σαι σιγουρος οτι θα σαι λιγοτερο ωραιος.. οποτε εισαι λαθος.. επισης τα γουστα ειναι υποκειμενικα,η ομορφια ειναι αντικειμενικη λογο κανονων που την υποστηριζουν.. δεναντιλαμβανομαι που κολλαει οτι ο vidal ηταν εβραιος και θεσσαλονικιος...
δεν εχω μαθει να κρινω τους ανθρωπους απο το τι ειναι αλλα απο το τι δηλωνουν οι πραξεις τους και τα εργα τους.. και ο vidal ηταν ενας θαυμασιος ανθρωπος και καλιττεχνης..αλλαξε τον κοσμο και τις θεωριες που υπηρχαν στην κομμωτικη..δεν κατλαβαινεις τι σημαινει κοντο κουρεμα(bob) το 1950 για γυναικα πιστεψε με..
μεγλαωσε σε ορφανοτροφεια και ειχε μια δυσκολη ζωη...
αυτοαρνουμε συνεχως τα λεγομενα μου??τι λες ρε φιλε για αποδειξε το αυτο που λες...κανεις μεγαλο λαθος το τι ειναι ομορφια η οχι δεν ειναι γγραμενο πουθενα δεν ειναι μαθηματικα ενα και ενα κανουν δυο και μη μου φερεις παραδειγματα τυπου κουασιμοδου αλλα στο τι ειναι ομορφο και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο ο ρουβας εχει κακασχημη μυτη αλλα στο συνολο ειναι ομορφος το οτι ηταν θεσσαλονικος εβρεος ηταν η πληροφορια της ημερας αν δε σαρεσε μη τη κρατας

baldy

Member
εσυ αναιρεις τα λεγομενα σου,σου το γραψαμε εσυ επιμενεις στο δικο σου ,αρα αυτα που λες υποστηριξε το αν το πιστευεις,αφου το norwood 2 με 3 δεν κανουν διαφορα,παρατα τις θεραπειες μεχρι να απειληθει η εμφανιση σου για αυτο μιλησα για παραμυθακια που λεμε στον εαυτο μας για να νιωθουμε καλυτερα.

horhitto4

Member
baldy είπε:
σου το γραψαμε εσυ επιμενεις στο δικο σου ,αρα αυτα που λες υποστηριξε το αν το πιστευεις,αφου το norwood 2 με 3 δεν κανουν διαφορα,παρατα τις θεραπειες μεχρι να απειληθει η εμφανιση σου για αυτο μιλησα για παραμυθακια που λεμε στον εαυτο μας για να νιωθουμε καλυτερα.

τελευταια φορα στο λεω και μη το ξανασυνεχισεις γιατι το πας επι προσωπικου πλεον παραμυθακια στη παρτη μου δε λεω ποτε σαν ανθρωπος το χαρακτηριστικο μου ειναι οτι ειμαι κυνικος και ρεαλιστης πανω απο ολα με εμενα οποτε κοφτο απο κει και περα η αποψη σου ειναι σεβαστη αλλα διαφωνω τι δε καταλαβαινεις?θα κανω τη προσαπαθεια μου να κρατησω το μαλλι μου γιατι νιωθω ποιο ωραια με μαλλι αυτο δε σημαινει οτι καθημερινα βλεπω ατομα στο δρομο με το 4πλασιο μαλλι και σε καμια περιπτωση δε τα ζηλευω γιαιτ νιωθω πολυ ποιο ομορφος απο αυτα....αν εσυ δε το νιωσες αυτο ποτε δικαιωμα σου

baldy

Member
καλως,εμεις δεν κριναμε αν εσυ εισαι ωραιος ή ασχημος αλλα το πως η ραφλα επηρρεαζει αρκετα την εμφανιση προς τα κατω,σε αυτο διαφωνουμε,εσυ το αρνεισαι χωρις ομως να το πιστευεις, μονο σου ειπες νιωθω καλυτερα με μαλλι αρα εσυ αναιρεις αυτα που λες.Γιατι νιωθεις καλυτερα με μαλλι αφου πιστευεις οτι αν η κατασταση δεν φτασει σε πολυ προχωρημενα σταδια δεν αλλαζει τιποτα.Δεν σου αρεσει η λεξη ασχημαινει?ειναι βαρια λεξη,το ιδιο πραγμα πιστευεις μην προσπαθεις να μας πεισεις για το αντιθετο δεν πειθεις.Και αν ειναι λιγο πιο επιθετικο το υφος μου ειναι ακριβως επειδη δεν στηριζεις με τις πραξεις σου με αυτα που λες.Απο το σημειο που αρχιζει καποιος θεραπεια και να ασχολειται με το θεμα ειναι το σημειο στο οποιο θεωρει οτι η εμφανιση του εχει αρχισει να επηρρεαζεται.Ολλα τα υπολοιπα ειναι θεωριες για μαζκη παρηγοριτικη καταναλωση

horhitto4

Member
baldy είπε:
καλως,εμεις δεν κριναμε αν εσυ εισαι ωραιος ή ασχημος αλλα το πως η ραφλα επηρρεαζει αρκετα την εμφανιση προς τα κατω,σε αυτο διαφωνουμε,εσυ το αρνεισαι χωρις ομως να το πιστευεις, μονο σου ειπες νιωθω καλυτερα με μαλλι αρα εσυ αναιρεις αυτα που λες.Γιατι νιωθεις καλυτερα με μαλλι αφου πιστευεις οτι αν η κατασταση δεν φτασει σε πολυ προχωρημενα σταδια δεν αλλαζει τιποτα.Δεν σου αρεσει η λεξη ασχημαινει?ειναι βαρια λεξη,το ιδιο πραγμα πιστευεις μην προσπαθεις να μας πεισεις για το αντιθετο δεν πειθεις.Και αν ειναι λιγο πιο επιθετικο το υφος μου ειναι ακριβως επειδη δεν στηριζεις με τις πραξεις σου με αυτα που λες.Απο το σημειο που αρχιζει καποιος θεραπεια και να ασχολειται με το θεμα ειναι το σημειο στο οποιο θεωρει οτι η εμφανιση του εχει αρχισει να επηρρεαζεται.Ολλα τα υπολοιπα ειναι θεωριες για μαζκη παρηγοριτικη καταναλωση

κανεις λαθος εσυ θες με το ζορι να συμφωνησω μαζι σου εγω μιλησα προσωπικα οτι μου αρεσω ποιο πολυ με μαλλι παρα ραφλας που δε μπορω να με φανταστω κιολας πως θα ειμαι ετσι γιατι ακομα το παλευω απο το πρωτο ποστ σου λεω οτι το να εχεις μαλλι δε σου εγγυατε κανεις οτι θα εισαι και ωραιος και θα αρεσεις αλλα εσυ απομονωνεις αυτα που θες για να μου τι πεις...μαλλον δε ξερεις που βρισκεσε και εδω δεν ειμαστε να τι λεμε σε οποιον δε μας αρεσει η γνωμη του...το οτι λες οτι το αρνεισαι χωρις να το πιστευεις ειναι ενα δειγμα του οτι δε σκεφτεσε αυτα που γραφεις αλλα εχεις στο μυαλλο σου να τι πεις...και ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι πιστευω και τι οχι ....ποιο απλα δε μπορω να στο παρουσιασω το θεμα το οτι κανω θεραπεια δε σημαινει οτι αλλαζει η γνωμη μου σε αυτα που ειπα υπαρχουν ατομα με μαλλι που ειναι χαλια και ατομα χωρις που ειναι ομορφα τοσο απλα

baldy

Member
ε τοτε δεν καταλαβες τι ειπα.Εσυ ειπες:
αλλα αν θελεις να το παρεις οσο αντικειμενικα μπορεις να το παρεις ομορφια ειναι οντως στην αρμονια χαρακτηριστικων....αν εξαιρεσω λοιπον κατι nw 7 τυπου βεγγου τα υπολοιπα που ας πουμε συμαζευονται δε σε κανουν ασχημο ουτε σε χειροτερευουν αν εισαι ασχημος και με μαλουρα ασχημος θα εισαι και ραφλας το ιδιο

στην ουσια λες οτι τι εχεις τι δεν εχεις μαλλια δεν σε κανουν ασχημο ή ομορφο.Εγω ξερω τι λεω και τι σκεφτομαι,εσυ τα εχεις μπερδεψει.Εγω λεω πως το μαλλι επηρρεαζει την εμφανιση δεν ειπα κατι παραπανω!Και ναι αντικειμενικα δεν ειναι ωραια για αυτο θησαυριζουν καποιοι.Το αν καποιος παραμενει εμφανισημος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το 99% τους χαλαει,προσωπικα δεν πιστευω οτι ποτε ενα norwood 3 δειχνει καλυτερα σε κανεναν απο οτι εδειχνε ενα 2,απο 1 σε 2 δεν ειναι τιποτα το σοβαρο,αν εισαι 40 με 2 δεν ανησυχεις αν εισαι 20 λογικο ειναι να φρικαρεις αν ξερεις περι φαλακρας

Μπλουζα